تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 268 از 416 اولاول ... 168218258264265266267268269270271272278318368 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,671 به 2,680 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کسی مناسب شارینگان هستش که چاکرای بالایی داشته باشه ..حتی خود کاکاشی هم زیاد مناسب شارینگان نیست و چاکراش درزمان استفاده ازشارینگان به شدت پایین میاد...فقط اوچیها هستند که چاکرای مناسب این کار رو دارن...
    البته ناروتو هم چاکرای زیادی داره و به نظرم میتونه شارینگان داشته باشه

سوال:

به نظرتون این توبی میتونه کاگامی پسر اوچیها مادارا باشه؟!

حالا که ناروتو تونسته چاکرای کیوبی رو کنترل و استفاده کنه و به حالت ریکودو رسیده...احتمالش هست که به یک ریکودو سنین جدید تبدیل بشه.
    چون ناروتو چاکرای خیلی زیادی داره و میگفتن که خود ریکودو هم چاکرای زیاد داشته.
    در اصل منظورم اینه که آیا ناروتو داره یک سیر تکاملی رو طی میکنه تا به یک ریکودوی کامل تبدیل بشه؟!
    Last edited by B3HZ@D; 07-11-2011 at 17:10.

2. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

خداییش .. آخرش این کیسی مارو دق مرگ میکنه با این معماهاش ...

دوست عزیز این چیزی که شما نوشتی کامل اشتباه است ..البته منظور دقیقا اینه که کاملا شایعه است ..چطور ممکنه که ساکورا بزنه ساسوکه رو بشکه ..حتی اگه شارینگان هم داشته باشه ..یه کم بیشتر دقت کن سره این موضوع ... پس این وسط ناروتو چکاره است ... ممکنه که ساسوکه بمیره اما نه به دست ساکورا یا ناروتو ...احتمالا احتمالا بدست گرو شر کشته میشه حالا یا توبی یا مادارا یا کابوتو..
    در ضمن مانگا های آخر رو کیشی چند سال پیش نوشته و در جایی مخفی کرده تا اگه یه موقع اتفاقی براش افتاد و مرد افراد دیگر بتونن مانگا را به اونجایی که منظور کیشی بوده برسونن .. حتی مسیر اصلی داستان داخلش مشخص شده و فقط نیاز به شاخ و برگ دادنه ...(نمونش هم توی زلزله ژاپن که برات جت خصوصی گرفتن که بره اما نرفت و گفت اگه قرار باشه بمیرم تو کشور خودم می میرم و نرفت و هفته بعد از زلزله هم مانگا داد ببیرون ..حتی توزیع رایگان هم داشته بین سیل و زلزله زده ها ...)

ساکورا اصلا چیزی نداره و فقط یه نیجای پزشکه ..مثل شیزونه ..حتی نتونست کاری برای سوناده بکنه وقتی توی کما بود و رفت دنبال عشق و هوسش !!! توی این جنگ هم فقط یه نینجای پزشکه ..حتی اینو نقشش توی جنگ بیشتر از ساکورا بوده تا الان....
    من موندم اینهمه شخصیت می تونستند این ساکورا رو بکشن ولی نکشتن...زابوزا !!!گارا .... ساسوکه !!! ناروتو ( در حالت چهار دم کیوبی ) ...ساسوری !!! حتی این زتسو ها هم نتونستند این رو بکشن ...خیلی ضایع هست که فقط بع خاطر قولی که ناروت بهش داده تا الان زنده مونده ( حتی ناروتو هم گفت که دیگه مسئله قولی که به ساکورا داده نیست و چیز دیگه ای است ...) ولی بازم زنده است ....بمیر دیگه !!!!

اتفاق نمی افته ...خودت میگی استاد به شاگرد ..اوبیتو که استاد کاکاشی نبود حتی در حد کاکاشی هم نبود ...اصلا چرا کاکاشی می خواد شارینگانش رو منتقل کنه ..کی دیده که یه چشم بعد از یه بار پیوند دوباره بشه منتقلش کرد ..همه چشم ها فقط یه بار پیوند خوردند ...فقط رینگان بود که اونم کلا بحثش با شارینگان متفاوته ...حتی چشم هایی که دانزو جمع کرد هم بعد از مردنش نابود شد و حتی چشم شیسوئی...

کاملا درسته ..اگه ساکورا شارینگان بگیره وساسوکه رو بکشه ..ناروتو این وسط بوق میشه ؟؟؟ به نظره من که ساسوکه وقتی حقیقت مادارا رو بدونه به گروه خیر بر میگرده و تنها کسی که می تونه با مادارا یا توبی مبارزه کنه در حال حاضر هم همین ساسوکه هستش ..ناروتو هم که احتمالا ده دم رو داخل خودش مهر میکنه و شاید هم به دلیل دیگه ای بمیره ..شاید هم ساسوکه شارینگان خودش رو به ناروتو بده ..( طبق گفته توبی ناروتو رگه هایی از سنجو ها رو داره پس بهترین گزینه برای داشتن شارینگان هستش ..)

چون میتونه آتش رو با تکنیک زمین ترکیب کنه می تونه مواد مثلی مذاب رو تولید کنه برای مقابله با تکنیک آتش مادارا اومد ... (تکنیک سنتی و رسمی اوچیها بجز شارینگان تکنین آتش هستش ..)

این سایت که یه فروم انیمه هستش ...توی خود همین سایت هم بگردی بیشتر از 100 تا موضوع پیدا می کنی که چرا ساکورا هنوز زنده است !؟!؟! حتی حدس هایی فضایی زده شده که مثلا کابوتو پسره سوناده هستش !!!!یا توبی پدر ساسوکه هستش !!!

بله ساکورا میره به مبارزه هالک و مرد عنکبوتی !!!! بعدش هم نوبت کاپیتان امریکا و توور هستش که بمیرن به دست ساکورای فقید ....یه چیزی توی مایه های بروس لی هستش این ساکورا ...

به چاکراش مسلط هست ولی بیشتر مبارزه نیست و شخصیت به گنجوتسو می خوره ..توی فصل اول و حمله اوروچی به دهکده هم اسیر گنجوتسوی کابوتو نشد ..حتی توی گنجوتسوی ایتاچی هم نیافتاد ...چون می تونه چاکراش رو کنترل کنه برای همین هم مورد توجه سوناده قرار گرفت و یه پزشک شد... توی درمان کانکورو هم دیدید که با کنترل چاکراش سم ها رو از بدنش خارج کرد ...
    ولی مناسب شارینگان نیست چون چاکراش کمه ..کسی مناسب شارینگان هستش که چاکرای بالایی داشته باشه ..حتی خود کاکاشی هم زیاد مناسب شارینگان نیست و چاکراش درزمان استفاده ازشارینگان به شدت پایین میاد...فقط اوچیها هستند که چاکرای مناسب این کار رو دارن...
    والا من یه چیزی خوندم به نظر جالب بود گفتم جهت خالی نبودن عریضه بگمش وگرنه معلومه ساکورا عرضه هیچ کدوم رو نداره! اون حدث ها هم حدث نیست یکی میاد یه چرت پرتی از خودش میگه یا نقض میشه یا نمیشه! ولی خب معلومه که شما از اون ساکورا hater های 2 آتیشه ای!!
    و در مورد شارینگان فقط اوچیهاست که میتونه بدون از دست دادن چاکرا شارینگانش رو فعال نگه داره مثل الان ساسکه و توبی و مادرا ولی تو بقیه فرقی نمیکنه حالا ناروتو باشه یا هر کی دیگه
    به نظرم اصلا ناروتو تا اخر داستان هم هیچ فرقی نمیکنه و همونی که هست میمونه

دانزو هم که وقتی بدن خودش رو seal کرد تک چشم شیسوی رو باهاش از بین برد نه اینکه بعد از یکبار انتقال از بین رفت
    جدای از اون دانزو شارینگان های تو دستش رو واسه ایزاناگی فدا کرد و از بین نرفتن

واسه بقیه موارد هم فکر میکنم شما زیاد خوب نگاه نکردی مانگا و اینمه رو و خیلی قسمت هاش رو ابکی متوجه شدید!
    میزوکاگه 3 تا عنصر اصلی داره و در نتیجه ی اون 3 تا 2 تا المنت فرعی (گروه خونیش در واقع) داره که مواد مذاب بود و اون هوای اسیدی (اسم المنتش نمیدونم چیه...)
    یه عکسی دیده بودم رابطه این عناصر رو با هم نشون میداد مثلا هاشیراما تنها کسی بوده که 2 عنصر زمین و آب رو به عنوان اصلی خودش داشته و در نتیجش عنصر چوب رو هم میتونسته داشته باشه...

4. 2 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

البته ناروتو هم چاکرای زیادی داره و به نظرم میتونه شارینگان داشته باشه

سوال:

به نظرتون این توبی میتونه کاگامی پسر اوچیها مادارا باشه؟!

حالا که ناروتو تونسته چاکرای کیوبی رو کنترل و استفاده کنه و به حالت ریکودو رسیده...احتمالش هست که به یک ریکودو سنین جدید تبدیل بشه.
    چون ناروتو چاکرای خیلی زیادی داره و میگفتن که خود ریکودو هم چاکرای زیاد داشته.
    در اصل منظورم اینه که آیا ناروتو داره یک سیر تکاملی رو طی میکنه تا به یک ریکودوی کامل تبدیل بشه؟!
    همین توبی پسر کاگامی از همون نظریه هاست دیگه چه فرقی داره با این که کاکاشی شارینگانو بده ساکورا؟؟ در کل کاگامی تو هیچ جایی از داستان نیومده بعدش پسر کاگامی چرا باید بره تو یک دهکده دیگه زندگی کنه؟! من که فکر میکنم توبی از خود مادارا بوجود اومده!

ناروتو هم بلخره شخصیت اصلیه باید از همه گنده تر بشه اخرش! ولی اینکه صاحب ریننگان و شارینگان و اترنال مانگکیو لابد پشت بندش بیاکوگان و... بشه خیلی دیگه چرته! البته بعید هم نیست چون قراره یه روز که هوکاگه شد اون seal بیاکوگان رو از نجی ورداره!

همین ساسکه زنده بمونه و ناروتو بمیره من خوشحال تر میشم!

6. 2 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوب میدونم همه این ها جزو حدسیاته...در کل این یکدفعه به نظرم رسید
    همونطور که گفتم این شخصیت توبی شده سوهان روح من...حالا که توبی هر دو چشم اون شارینگان بود (و حالا یکی از اونا با ریننگان ناگاتو جایگزین شده) بنا بر این که دو چشم اون شارینگان بوده من میگم ممکنه کاگامی پسر اوچیها مادارا باشه

ولی چه حالی میده ناروتو یک ریکودو سنین بشه

8. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

واسه بقیه موارد هم فکر میکنم شما زیاد خوب نگاه نکردی مانگا و اینمه رو و خیلی قسمت هاش رو ابکی متوجه شدید!
    آبکی که نه ولی خوب بیشتر مانگا ها رو زود زود خوندم ..!!! کلا هر وقت مانگا میاد سریع می خونم و تا آخرش می رم ولی انیمه رو با حوصله می شینم نگاه می کنم ..راستی گفتم انیمه ..هنوز تو فیلر ها هستش؟؟؟ ..هفته پیش یه قسمت دانلود کردم دیدم می خوان برای ناروتو زن بگیرن ... خیلی ضایع بودش!!! فیلر ها فیلر های قدیم !!!

دانزو هم که وقتی بدن خودش رو seal کرد تک چشم شیسوی رو باهاش از بین برد نه اینکه بعد از یکبار انتقال از بین رفت
    جدای از اون دانزو شارینگان های تو دستش رو واسه ایزاناگی فدا کرد و از بین نرفتن
    کاملا درسته ..

به نظرم اصلا ناروتو تا اخر داستان هم هیچ فرقی نمیکنه و همونی که هست میمونه
    به نظر من هم همه شخصیت ها به حد اکثر نیروهاشون رسیدن و دیگه جای پیشرفتی ندارن ... بیشتر دیگه داستان بار عاطفی میگیره به خودش..فقط امید وارم یه پایان خوب داشته باشه ..

میزوکاگه 3 تا عنصر اصلی داره و در نتیجه ی اون 3 تا 2 تا المنت فرعی (گروه خونیش در واقع) داره که مواد مذاب بود و اون هوای اسیدی (اسم المنتش نمیدونم چیه...)
    اسم هاشون که سخت هست ولی توی حمله ساسکه به جلسه 5 کاگه یه تیکه روی ساسکه هر دوتا تکنیکش رو اجرا می کنه..
    یه جا توی همین مانگای قبلی میگه که من بیشتر روی بحش های ازدواج حساسیت دارم ( توی فکرش هم همیشه لغات مربوط به شوهر و ازدواج رو می چسبونه به هم و عصبانی میشه !) دقیق چی بود منظورش ( اونجایی که سه تا از جونین های دهکده کونوهو که افراد مخصوصا یوندایمه بودن می خوان منتقلش کنن ) ؟؟؟

همین ساسکه زنده بمونه و ناروتو بمیره من خوشحال تر میشم!
    هر چی میخواد بشه فقط هیناتا به ناروتو برسه ..خدایش کلاس هیناتا توی دختر های دهکده برگ از بقیه خیلی بالاتره ..هم مبارزاتش بهتره هم تکنیک هاش ..

10. 2 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

میزوکاکه قبل از اینکه با flying thunder god تلپورت بشه گفت فقط یه کار مونده تو زندگیم نکردم اونم ازدواجه!

12. 2 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه footballist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    نوشهر

پيش فرض

مانگای جدید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توجه : ناروتو هفته بعد عرضه نمیشه و تاخیر خورده.
    موفق باشید

14. 2 کاربر از footballist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Scary Feelings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    دور از خودم تا جایی که امکان داره

پيش فرض

خوب نسباتا خوب حریفا جلو هم قرار گرفتن تاحالا
    ناروتو دربرابر توبی
    ایتاچی و کابوتو
    5تا کاگه و مادارا!
    اما هنوز تکلیف ساسکه معلوم نیست :| اگه ناروتو هم ساسکه رو شکست بده هم توبی رو یه خورده حرصم در میاد

16. 2 کاربر از Scary Feelings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

شکست دادن توبی کار ناروتو نیست
    شرط میبندم ساسکه میرسه و به ناروتو کمک میکنه و 2 تایی توبی و 6 تا ادمشو شکست میدن حالا ببین

18. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

توجه : ناروتو هفته بعد عرضه نمیشه و تاخیر خورده.
    مانگا تاخیر خوره یا انیمه؟!
    اگه انیمه تاخیر خورده که مهم نیست...این فیلرها که خیلی الکی هستن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •