مشکلی نداریم واسه صعود.
چلسی جلوی تماشاگراش که نمیتونه 12 نفره ( با داور) دفاع کنه !
وحشی ها 3 4 تا بازیکن رو مصدوم کردن.
با یه تساوی هم صعود میکنیم. چلسی منچستر نیست.
مشکلی نداریم واسه صعود.
چلسی جلوی تماشاگراش که نمیتونه 12 نفره ( با داور) دفاع کنه !
وحشی ها 3 4 تا بازیکن رو مصدوم کردن.
با یه تساوی هم صعود میکنیم. چلسی منچستر نیست.
بعد از این که هانری خورد زمین سریالی همه میخوردن زمین!
انصافا اولی رو خیلی جا خوردم ... یاد اون اتفاقات مشابه افتادم که ...
اگه ده دقیقه دیگه بازی ادامه داشت احتمالا یه گل میزدند! انگار تازه اون ده دقیقه ی آخر به هوش اومده بودن!
فک کنم 2 تا هم خوردین...همچنان بودوئین دنبال بارسا.
شما هم برو توو تاپیک خودتون کری بخون.معلومه خیلی تازه کاری وگرنه نمی اومدی اینجا تا حرف بخوری...
مگه طرفدارای بارسا مثل شماها بیکارن تا برن توو تاپیک های دیگه هم پست بدن؟!
حالا خوبه سویا رو 4 - 2 بردین ، یادتون رفت توو لیگ قهرمانان 5 تا گلی رو که از لیورپول خوردید؟!
نه ، فک نکنم یادت باشه وگرنه اینجا پست نمی دادی...
بازی چلسی فقط دفاع محض بود و بس...و شاید یه نیم نگاهی به حمله و گل زدن.
بازیکنای چلسی خیلی خشن بازی کردن ، تکنیک که نداشتن فقط تنه می زدن ، هل می دادن و خطا می کردن!
توو بازیه برگشت نمی تونن اینقدر تدافعی کار کنن و مجبورن بیان جلو تا گل بزنن اونوقت روو بازی فوق العاده زیبا و تهاجمی بارسلونا گل می خورن.
یه لحظه شوکه شدم آنری رو توو اون وضعیت دیدم.شاید همین خطاها و وقت کشی ها باعث شد روند بازی به نفع چلسی پیش بره...
تو که به استمفورد بریج که جو اون مثل سردار جنگل رشت هست میگی جهنم-موندم به نیوکمپ چی میگی---فقط سکوت تا دوم می
دیشب بازی خوبی نکردند مخصوصا اوایل نمیم دوم
1- نمیشه گفت. هم اینکه ممکنه تیم آشفته برسه به دیدار برگشت,
2- هم اینکه از کجا معلوم؟ اگر در زمین خودشون هم دفاعی, البته نه با این شدت بازی کردن چی؟ اون موقع حتما هم چند موقعیت گل خواهند داشت.
3- مجبورن دیگه. این روزا یک تیم از هر ترفندی برای موفقیت استفاده میکنه.
4- اگر چلسی یکی دو گل بزنه کار سخت میشه.ستاره های بارسا معمولا عادت دارن شرایط به نفعشون باشه. عقب بیوفتن لحظه به لحظه تمرکزشون رو بیشتر از دست میدن.
5- از چه نظر؟ در این جام من تنها نگرانیم روبرو شدن چلسی و بارسا بود. نه برای صعود, اینکه انرژی زیادی از بارسا میگیره.
راستی گفتید داوری.
داوری به نفع چلسی شد. البته نمیگم داور عمدا به نفعشون گرفت. اما اخلاق قضاوتش و اینکه سعی داشت کمتر حساسیت ایجاد کنه و بیشتر صحنه هارو نادیده بگیره, باعث شد چلسی راحت تر کار کنه.
واقعا داور خراب كرد همه چي رو. هم يه پنالتي بايد ميگرفت و هم به بالاك براي خطا رو اينيستا كارت زرد دوم رو ميداد.
براي بازي برگشت با توجه به نبودن پويول و ماركز بايد كاسرس بازي كنه كه خيلي مشكل ساز ميشه
ببین تازه کار من عادت ندارم کسی بهم حرف بزنه و هیچی نگم!
محترمانه بهت می گم برو توو تاپیک خودتون کرکری بخون ، شعار بده و حرف بزن...حالا خوبه همون مرحله ی اول حذف شدین و این همه ادعا داری!
لطفا دیگه اینجا مزاحم و مخل اعصاب نشو...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)