تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 268 از 2014 اولاول ... 1682182582642652662672682692702712722783183687681268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,671 به 2,680 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

در نامه‌ اي به فيفا و براي دومين بار
    پرسپوليس آمادگي خود را براي پرداخت بدهي آري‌هان اعلام كرد
    خبرگزاري فارس: باشگاه پرسپوليس تهران در نامه اي به فدراسيون بين‌المللي فوتبال، آمادگي خود را براي پرداخت بدهي سرمربي سابق و هلندي تيم اعلام كرد.
    به گزارش خبرگزاري فارس، مسئولان حقوقي پرسپوليس در نامه اي از سوي باشگاه و فدراسيون فوتبال، آمادگي خود براي پرداخت بدهي آري هان اعلام كردند.
    مسئولان پرسپوليس از ارسال اين نامه و آمادگي براي دومين بار خبر دادند.
    آري هان مبلغ 70 هزار يورو از باشگاه طلبكار است.
    چندي پيش فيفا در نامه اي باشگاه را موظف به پرداخت مطالبات مربي هلندي كرد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

مربی تیم پرسپولیس تهران با انتقاد از برخی خبرنگاران و مطبوعات گفت: متاسفانه برخی مطبوعات با ارایه یک سری مطالب کذب شخصیت من را نزد افکار عمومی نابود کرده اند و باید بگویم آنها شرف قلمشان را نابود کرده اند.

حمید استیلی در گفت و گویی خاطرنشان کرد: البته بسیاری از مطبوعات ما صادق و با شرف هستند ولی برخی مطبوعات واقعا در فوتبال ایران دارند شیطنت می کنند و به هر نحوی افکار عمومی را آن طور که می خواهند هدایت می کنند. مطمئن باشید که من به خاطر مردم از خیلی از چیزها گذشتم و دست روی قرآن می گذارم که هیچ وقت در جهت تضعیف پرسپولیس و ایجاد حاشیه کار نکرده ام.
    وی ادامه داد: متاسفانه از همان ابتدای فصل هر بار به بهانه های مختلف در تیم ما ایجاد حاشیه کردند یک روز سناریوی استیلی بر علیه قطبی ، روز دیگر توطئه استیلی و ...، واقعا برای برخی خبرنگاران و مطبوعات متاسفم که به خاطر منافع خودشان شرف قلمشان را زیر پا می گذارند.
    *تیم ملی ضربه بزرگی به پرسپولیس زد
    حمید استیلی با اشاره به باخت پرسپولیس مقابل استقلال اهواز گفت: افت تیم ما مربوط به این بازی نمی شود. تیم ما از همان ابتدای نیم فصل دوم به دلایل مختلف دچار افت شد که از مهمترین آنها کسر شش امتیاز از پرسپولیس بود.
    وی ادامه داد:دلیل دیگری که واقعا ضربه بسیار بدی به ما زد حضور نه بازیکن ما در تیم ملی بود که با حضورشان در تیم ملی اصلا نتوانستند دوره خوبی در نیم فصل داشته باشند، ضمن اینکه با عدم حضورشان در ترکیب اصلی تیم ملی هم دچار افت روحیه شدند و به تیم ما برگشتند.
    *وصله بی تعصبی به بازیکنان پرسپولیس نمی چسبد
    مربی تیم پرسپولیس بحث بی تعصب بودن بازیکنان پرسپولیس را به شدت رد کرد و گفت: به هیچ وجه بازیکنان من بی تعصب نیستند چرا که بارها و بارها در بین بازی ها دیده ام که بازیکنان چگونه هم قسم و یکدل می شوند که بازی را به هر قیمتی با پیروزی به پایان برسانند.
    وی با اشاره به شیث رضایی تصریح کرد: شیث کاپیتان دوم تیم ماست و زحمت زیادی برای پرسپولیس کشیده است. اصلا قبول ندارم که او بی تعصب است و فقط هم به خاطر آن حرکت اشتباه در هنگام تعویضش به کمیته انضباطی باشگاه فرا خوانده شده است.
    *اگر بخواهم حرف بزنم سنگ روی سنگ بند نمی شود
    حمید استیلی در ادامه گفت و گویش با انتقاد از برخی پیشکستوتان و گذشتگان پرسپولیس گفت: متاسفانه از زمان شروع بحران در پرسپولیس برخی پیشکسوتان و افراد انتقادات بی موردی می کنند و بدون اینکه از چیزی اطلاع داشته باشند صحبت هایی را انجام می دهند. بارها گفته ام و باز هم می گویم من به خاطر پرسپولیس بارها از حق خودم گذشته ام ولی آنها بدانند که اگر بخواهم صحبت کنم و گذشته ها را بازگو کنم سنگ روی سنگ بند نخواهد شد.
    *هنوز از قهرمانی دور نشده ایم
    استیلی با اشاره به شانس قهرمانی پرسپولیس در پایان فصل خاطرنشان کرد: خوشبختانه بعد از باخت در اهواز بازیکنان رفته رفته در شرایط روحی مناسب قرار گرفته اند و آماده بازی مقابل ملوان هستیم.
    وی ادامه داد: به شخصه معتقدم که برای رسیدن به قهرمانی همه چیز دست خودمان است و اگر بخواهیم می توانیم قهرمان شویم چرا که اختلاف هفت امتیازی قابل جبران است و ما هنوز از قهرمانی دور نشده ایم.
    *هیچ وقت به مردم و هواداران خیانت نمی کنم
    مربی پرسپولیس گفت: درست است که در افکار عمومی جو بدی علیه من درست شده است ولی هواداران مطمئن باشند که من به خاطر مردم، هواداران و پرسپولیس از خیلی چیزها گذشتم و هیچ وقت اجازه خیانت به آنها نخواهم کرد.
    *دوست دارم در پرسپولیس بمانم
    استیلی در رابطه با احتمال ماندنش در پرسپولیس گفت: طی امسال سختی های زیادی در پرسپولیس کشیدم و فشار زیادی از سوی رسانه ها روی من بود به نحوی که چند بار تصمیم به کار گیری از تیم گرفتم ولی باز هم دلم نیامد به خاطر هواداران از پرسپولیس بروم.
    وی ادامه داد: با همه این اوصاف اما باز هم دوست دارم در پرسپولیس بمانم ولی در این راه باید وضعیت را نیز مورد بررسی قرار داد

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس گفت: در گذشته برای ماندن در پرسپولیس درنگ نمی کردم اما با شرایط فعلی این برای تمدید قرار داد باید بیشتر فکر کنم.

حسین کعبی در گفتگو یی در خصوص تمدید قرارداد خود با تیم پرسپولیس خاطر نشان ساخت: . پرسپولیس محبوب ترین تیم من است و برای من بازی کردن در این تیم افتخار بزرگی است اما متاسفانه در این مدت با مشکلات زیادی مواجه شدم و احساس می کنم جو فوتبال ما کمی خراب شده است و برای ماندن در این تیم باید کمی بیشتر فکر کنم، اما حضور کاشانی در این تیم به من انگیزه زیادی برای ماندن می دهد اما باز هم برای ماندن باید کمی بیشتر فکر کنم.

وی افزود: من عاشقانه پرسپولیس را دوست دارم و زمانی که این تیم شکست می خورد و هوادارانمان غمگین می شوند نمی توانم ناراحتی آنها را تحمل کنم. به هوادانمان قول می دهم به زودی به این بحران خاتمه دهیم و به همان پرسپولیس نیم فصل اول تبدیل بشویم.
    کعبی در خصوص دلایل افت خود گفت: متاسفانه در طول یکسال گذشته به هیچ وجه روز های خوبی را پشت سر نگذاشتم و همانطور که دید در انگلیس نیز با مشکلات عجیبی مواجه شدم و نتوانستم به اهدافم در تیم لستر برسم و پس از بازگشت از این تیم و حضورم در پرسپولیس، با دوران افت این تیم مواجه شدم. تمام این مسائل در خراب شدن روحیه من تاثیر گذار بوده است اما تمام تلاش خودم را خواهم کرد تا به همان بازیکن همیشگی تبدیل شوم.
    وی در خصوص اخراج شیث رضائی از پرسپولیس و بازگشت او به پست اصلی خود تصریح کرد: برای من فرقی نمی کند در کدام پست بازی کنم و همانطور که دید در چند دیدار گذشته پرسپولیس در هر پستی که کادر فنی خواسته است بازی کرده ام و اگر کادر فنی صلاح بداند در دفاع راست هم بازی می کنم. هدف من موفقیت پرسپولیس است و در هر پستی که بازی کنم از تمام توانم مایه می گذارم.
    بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس در خصوص جریمه 10 میلیونی اش به وسیله باشگاه خاطر نشان کرد: هر تصمیمی که کمیته انظباطی پرسپولیس گرفته باشد را می پذیرم و برای من پرسپولیس مهم تر از مسائل مالی است.
    وی در خصوص دلایل شکست های متداول این تیم در چند بازی گذشته تصریح کرد: مطمئن باشید دلیل شکست های ما کم کاری بازیکنان نیست زیرا هدف تمامی بازیکنان پرسپولیس موفقیت این تیم است و مطمئن باشید برای موفقیت در دیدار های آینده از جان مایه می گذاریم و بازیکنان پرسپولیس دیوانه نیستند که بخواهند کم کاری کنند زیرا آبروی خود را از سر راه نیاورده ایم..
    کعبی افزود: تیم ما هنوز هم شانس زیادی برای قهرمانی دارد زیرا بازی های زیادی باقی مانده است و با کمی زیرکی می توانیم در تمامی دیدار های باقی مانده خود پیروز باشیم. اگر در دیدار های باقی مانده خود کمی خوش شانس باشیم می توانم این قول را به هوادارانمان بدهم که در نهایت ما قهرمان می شویم.
    بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس با اشاره به دستگیری ضاربین خود در اهواز گفت: این افراد دستگیر شده اند و تنها خواسته من از نیروی انتظامی این است که دلایل این برخورد را به من بگویند تا بدانم آنها با تحریک چه کسی و با چه انگیزه ای قصد مضروب کردن من را داشتند. در طول عمر فوتبالی ام به خصوص در اهواز هیچ فردی را از خودم ناراحت نکرده ام و اتفاقی که در اهواز برایم به وجود آمد بسیار مرا متعجب ساخت.
    وی در خصوص تاثیر نیمکت نشین شدنش در تیم ملی در افتی که داشته است خاطر نشان ساخت: من یک بازیکن حرفه ای هستم و می دانم که با یک بازی نیمکت نشین شدن نباید بی انگیزه شوم اما از برخورد رسانه ها نارحت می شوم و نمی دانم چرا در ایران با بازیکنانی که در افت قرار دارند به این شکل برخورد می شود و بازیکن را به مرز نابودی می کشانند. در حال حاضر بازیکنی مانند من و برهانی نیاز به تقویت روحی داریم و با این برخورد ها مطمئننا هر روز وضعیت ما بدتر می شود و واقعا کار اشتباهی است که بازیکنان ملی خود را به این شکل نابود کنیم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

اردیبهشت، پایان لیگ برتر برنامه بازیهای پرسپولیس تا پایان هفتمین دوره لیگ
    طبق آخرین تصمیم سازمان لیگ، ديدارهاي هفتمين دوره مسابقات ليگ برتر فوتبال، 28 ارديبهشت ماه به پايان مي‌رسد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، پس از لغو تعطيلات هفته های پایانی مسابقات لیگ برتر (جام خلیج فارس)، مسئولان سازمان ليگ درباره نحوه برگزاري هفته‌هاي پايان این رقابتها جلسه‌اي را برگزار كردند. آنها در پايان به اين نتيجه رسيدند كه 6 هفته باقيمانده با انجام تغييراتي، در زمان فشرده‌اي به پايان برسد.
    طبق تصميم نهايي سازمان لیگ، 3 هفته پاياني این ديدارها در روزهاي بيست و دوم، بيست و پنجم و بيست و هشتم ارديبهشت ماه انجام خواهد شد.
    هفته بيست و هشتم ليگ برتر طبق برنامه قبلي در روز جمعه 30/1/1387 برگزار می شود. با توجه به نزديكي مسابقه تيم ملي ايران با امارات در مرحله مقدماتي جام جهاني 2010 مسئولان فدراسيون تصميم گرفتند كه هفته‌هاي پاياني ليگ را فشرده برگزار كنند.
    برنامه بازیهای پرسپولیس تا پایان هفتمین دوره مسابقات لیگ برتر بشرح زیر می باشد:
    جمعه 30/1/1387 (هفته بیست و هشتم)
    پرسپولیس – ملوان (ورزشگاه آزادی تهران)
    پنجشنبه 5/2/1387
    مس کرمان – پرسپولیس (ورزشگاه باهنر کرمان)
    چهارشنبه 11/2/1387 (هفته سی ام)
    پرسپولیس – شیرین فراز (ورزشگاه آزادی تهران)
    شنبه 14/1/1387 (هفته سی و یکم)
    سایپا – پرسپولیس (ورزشگاه آزادی تهران)
    یکشنبه 22/2/1387 (هفته سی و دوم)
    پرسپولیس – برق شیراز (ورزشگاه آزادی تهران)
    چهارشنبه 25/2/1387 (هفته سی و سوم)
    صبا باتری – پرسپولیس (ورزشگاه آزادی تهران)
    شنبه 28/2/1387 (هفته سی و چهارم)
    پرسپولیس – سپاهان (ورزشگاه آزادی تهران).

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

نایب قهرمانی پرسپولیس در آسیا
    15 سال پیش در چنین روزی، 27 فروردین ماه سال 1372 تیم پرسپولیس در چارچوب دور برگشت فینال جام در جام باشگاههای آسیا به مصاف تیم نیسان رفت و با باخت یک بر صفر، به نایب قهرمانی این جام قناعت کرد.
    به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، ناکویا جینو در دقیقه 7 زننده تک گل تیم حریف بود و معال کیالی از سوریه قضاوت آن بازی را بر عهده داشت. تیم پرسپولیس در دیدار رفت و در ژاپن با گل حسن شیر محمدی به تساوی یک بر یک رسیده بود و با یک تساوی بدون گل برای دومین بار قهرمان این جام می شد که این فرصت از دست رفت. در آن دیدار پرسپولیس با این ترکیب به مصاف حریف رفت: نادر باقری، پنجعلی (کاپیتان)، منافی، خاکپور، درخشان، موسوی نیا، داداش زاده، روزبهانی، استیلی، عقابی (ناصر محمدخانی)، شامحمدی (عبدی). مربی: علی پروین.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

رأی کمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس درباره شیث رضایی و حسین کعبی اعلام شد؛ شیث رضایی؛ محرومیت تا اطلاع ثانوی، حسین کعبی؛ 10 میلیون تومان جریمه نقدی
    شیث رضایی تا اطلاع ثانوی از شرکت در تمرینات و همراهی تیم فوتبال پرسپولیس محروم شد.
    به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، کمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس امروز (دوشنبه) و پس از رسیدگی به تخلف آقای رضایی در دیدار با استقلال اهواز اعلام کرد: «با توجه به تخلفات متعدد آقای شیث رضایی و تذکرات متعدد کمیته انضباطی به این بازیکن و نظر به تخلف ایشان در آخرین دیدار تیم فوتبال پرسپولیس در هنگام تعویض، به اتفاق آراء تصمیم گرفته شد ایشان تا اطلاع ثانوی از شرکت در تمرینات و همراهی تیم، محروم شود».
    کمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس همچنین در خصوص حسین کعبی و رأی این کمیته درباره اخراج این بازیکن در بازی با استقلال اهواز اعلام کرد: «آقای کعبی به 10 میلیون تومان جریمه نقدی و به ازاء جلسه محروم شده، معادل دستمزدشان جریمه خواهد شد».

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

نگاه مدیریت باشگاه به تیم های پایه، نگاه به آینده است ابوذر مختاری، سرپرست تیم های پایه پرسپولیس: با حضور پیشکسوتان باشگاه، تیم های پایه را به جایگاه اصلی خود می‎رسانیم
    هفته گذشته و طی حکمی از سوی حبیب کاشانی، ابوذر مختاری به عنوان سرپرست تیم های پایه پرسپولیس منصوب شد. مختاری پیش از این، مسئول دفتر مدیر عامل و مدیر داخلی باشگاه پرسپولیس بود و با توجه به تجارب اجرایی خود، با حفظ سمت در پست سرپرستی تیم های پایه نیز فعالیت خواهد کرد.
    ابوذر مختاری درباره آخرین وضعیت تیم های پایه پرسپولیس، به سایت رسمی باشگاه گفت: «نگاه آقای کاشانی از بدو قبول مسئولیت در باشگاه پرسپولیس به تیم های پایه، نگاهی آینده نگرانه بوده است و بارها اعلام کرده اند هزینه کردن برای تیم های پایه را نه به عنوان هزینه، که نوعی سرمایه گذاری برای آینده فوتبال کشور و باشگاه پرسپولیس می دانند. بر اساس همین نگاه بود که از آقای پنجعلی که از پیشکسوتان بزرگ تاریخ باشگاه پرسپولیس هستند برای قبول مسئولیت در مدیریت فنی تیم های پایه دعوت شد و در کنار ایشان از سایر پیشکسوتان باشگاه پرسپولیس نیز برای تقویت این حرکت، دعوت به عمل آمد».
    سرپرست تیم های پایه باشگاه پرسپولیس افزود: «مشکلی که ما در ابتدای ورود به باشگاه پرسپولیس با آن مواجه بودیم این بود که تیم های پایه و مجموعه درفشی فر به بخش خصوصی واگذار شده بود و عملاً تیم های پایه ای وجود نداشت و بیشتر نگاه اقتصادی و سود آوری مطرح بود تا نگاه ریشه ای‎، پایه ای و بازیکن سازی. این مسئله به وجهه باشگاه بزرگی همچون پرسپولیس لطمه بزرگی زده بود که الحمدا... با نگاه مدیریت جدید باشگاه و واگذاری تیم های پایه به مربیان و پیشکسوتان با تجربه و کاربلد باشگاه، حرکتی بزرگ آغاز شده است که به امید خدا طی سالهای آتی شاهد نتایج موثر این سرمایه گذاری و حرکت بزرگ خواهیم بود».
    مختاری اضافه کرد: «بر همین اساس بنده برای کمک کردن به آقای پنجعلی در زمینه کارهای اجرایی و پشتیبانی وارد این عرصه شده ام و با تمام توان تلاش خواهیم کرد شرایط و بسترهای اجرایی لازم برای موفقیت تیم های پایه را برای مربیان و کادر فنی تیم های پایه فراهم کنیم».
    سرپرست تیم های پایه باشگاه پرسپولیس تصریح کرد: «امسال نگاه مدیریت و مجموعه باشگاه پرسپولیس به تیم های پایه، نگاه اقتصادی نیست و نخواهد بود. تمام تلاش ما این است که با فراهم کردن امکانات لازم برای بزرگواران و مربیان تیم هایی پایه، حرکتی عظیم را در راستای بازیکن سازی و تربیت بازیکنانی بزرگ برای انتقال به تیم بزرگسالان پرسپولیس آغاز کنیم».
    مختاری افزود: «در حال حاضر نیز بازیکنان بزرگی در تیم های لیگ برتر بازی می کنند که از تیم های پایه پرسپولیس شروع کرده اند اما به دلیل عدم توجه به سرمایه گذاری بر روی این تیم ها به باشگاه های دیگری نقل مکان کرده اند. ان شاءا... با حضور مربیان با تجربه در تیم های پایه و حضور موثر آقای پنجعلی به عنوان مدیر فنی این تیم ها شاهد اوج گیری دوباره تیم های پایه پرسپولیس و دستیابی به جایگاه اصلی خود خواهیم بود».

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

بازیهای جوانان باشگاههای تهران پرسپولیس برد، استقلال باخت
    روز گذشته در ادامه بازیهای جوانان باشگاههای تهران، دو بازی برگزار شد که با برتری پرسپولیس و شکست استقلال همراه بود.
    به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، تیم جوانان قرمزپوشان پایتخت با مربیگری کرمانی مقدم، با تک گل محمد خواجه نژاد با نتیجه یک بر صفر تیم استقلال جنوب را شکست داد.
    در بازی دیگر تیم جوانان صبا باتری با مربیگری غلامرضا فتح آبادی بازیکن سابق تیم پرسپولیس با نتیجه 3 بر 2 تیم استقلال را از پیش رو برداشت.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

براساس تصمیم هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال در پایان لیگ هشتم چهار تیم به لیگ دسته اول سقوط خواهند کرد تا لیگ نهم با 16 تیم برگزار شود.
    دراین نشست که درمحل دفتر رئیس سازمان تربیت بدنی و با حضور مهدی تاج ، علی فتح الله زاده ، ناصرشفق و فریده شجاعی برگزار شد، ابتدا گزارشی از عملکرد فدراسیون فوتبال و تیم ملی از سوی علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال ارائه شد.
    همچنین برنامه های آینده فدراسیون فوتبال در خصوص کمیته های مختلف به اطلاع رئیس سازمان تربیت بدنی بدنی رسید.
    تصویب پایان لیگ در اویل خردادماه ، توجه به مسائل اخلاقی در عرصه ورزش و برخورد با هرگونه بی انضباطی بازیکنان در لیگ ، طرح 16 تیمی شدن لیگ برتر از دو فصل آینده( لیگ نهم) و سقوط چهار تیم به دسته اول( در لیگ هشتم) و اختصاص جایزه ای ویژه برای سه تیم اول لیگ برتر از جمله تصمیمات نشست امروز هیئت رئیسه سازمان لیگ با رئیس سازمان تربیت بدنی بود.

سپس علی دایی سرمربی تیم ملی که به عنوان میهمان ویژه در این جلسه حضور داشت ضمن ارائه گزارشی از حضور یک ماهه خود در تیم ملی و دیدار با کویت با ابراز امیدواری نسبت به صعود تیم ملی به مرحله دوم رقابتهای جام جهانی، تصمیم اخیر فدراسیون فوتبال در برگزاری مسابقات لیگ و پایان این مسابقات تا اول خرداد ماه را ستود و این تغییر را به نفع تیم ملی و باشگاهها عنوان کرد.

درپایان این نشست مهندس علی آبادی توصیه های لازم پیرامون مدیریت فدراسیون فوتبال ارائه کردند وخواستار حمایت همه جانبه فدراسیون از برنامه های تیم ملی برای راهیابی این تیم به جام جهانی شد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

سپاهان كه هنوز خستگي بازي هاي فشرده امسالش از تنش بيرون نيامده پا به رقابت هاي جام باشگاه هاي آسيا گذاشته و فشار سختي را به جان خريده است. اما در همين فشار سخت هم فهميده است كه نبايد در اين شرايط در ليگ بازنده باشد. پرسپوليس به يكباره در سراشيبي افتاد تا اين تيم بدون معطلي خود را بالا بكشد و با اقتدار، اين بالا نشيني را حفظ كند.
    به نظر مي رسد ديگر تكليف قهرماني مشخص شده و پرسپوليس با اين شرايط همچنان اسير مسائل داخلي خود، ديگر هيچ شانسي براي بازگشت به اوج نخواهد داشت. اما اين نظر بعضي هاست. فكر ما با نظر بعضي ها زمين تا آسمان فرق مي كند!
    بردسپاهان انگيزه خوبي است. بايد از آن استفاده كرد. يك كم تمركز و كمي از خود گذشتگي اگر با غيرتي كه از پرسپوليس سراغ داريم تركيب شود شك نكنيد 7 هفته پاياني ليگ جزء به ياد ماندني ترين هفته هاي ليگ براي تمام سرخپوشان و سرخ دوستان خواهد بود.پرسپوليس در اين 7 هفته به چيزي جز پيروزي نبايد فكر كند. بايد هيجان را جايگزين استرس و تمركز را جايگزين آشفتگي فكري كرد تا همه چيز جاي اولش برگردد.

ما 7 پيروزي مي خواهيم. اين 7 پيروزي را هم با همين نفرات موجود مي خواهيم. خودمان خوب مي دانيم كه اين نفرات توانايي هاي لازم براي رساندن يك تيم به پيروزي را دارند. اگر نداشتند از روز اول قادر به انجام اين كار نبودند.
    هنر اين است كه با وجود حاشيه هاي فراوان اين 7 بازي را با پيروزي پشت سر بگذاريم. يعني اينقدر ناتوان تر از سپاهان شده ايم كه نتوانيم بر حاشيه ها چيره شويم و به روي نوار پيروزي بازگرديم و به پيروزي هايمان تداوم ببخشيم؟!
    خيلي بد است كه براي اين سوال يك جواب بله كنار بگذاريم. نا سلامتي پرسپوليس هميشه مقتدر بوده و با همين اقتدارش توانسته بر بسياري از حواشي اطراف تيمش چيره شود. چرا بايد احساس كنيم كه امروز قادر به انجام چنين كاري نيستيم؟
    از امروز كارمان شروع مي شود. كار سختي نيست. كادر فني بايد با هم كنار بيايند و براي كسب پيروزي در بازي ها هم فكر و هم سو شوند. بازيكنان بايد منسجم و متحد كاملاً در خدمت پرسپوليس، كادر فني و دستورات تاكتيكي آن ها باشند. هواداران در اين 7 بازي اصلاً نبايد اجازه دهند يك صندلي خالي هم در ورزشگاه آزادي باقي بماند.
    وضعيت كاملاً حساس و اضطراري است. پس بايد ما هم اين حساسيت و اين اضطرار را درك كنيم و خودمان را با اين وضعيت تطبيق دهيم. تا روز آخر حق نداريم يك لحظه هم كوتاه بياييم. با اين وضعيت قطعاً بايد به رگ غيرتمان بر بخورد كه اينقدر ناتوان جلوه كرده ايم.كارمان از امروز شروع مي شود. لطفاً همه كارهايتان را كنار بگذاريد. وضعيت خيلي خاص است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •