اقا یکی نیست توضیح کامل بده آموزش وصل کردن ps3 به مونیتور crt رو ؟؟
مونیتور من پشتش فقط یه کابل داره که یه سرش به مونیتوره و یه سرش هم به کارت گرافیک
اقا یکی نیست توضیح کامل بده آموزش وصل کردن ps3 به مونیتور crt رو ؟؟
مونیتور من پشتش فقط یه کابل داره که یه سرش به مونیتوره و یه سرش هم به کارت گرافیک
سلام من چند تا سئوال داشتم در مورد ps3 ...
اول اینکه من میخوام ps3 slim بخرم ایا دسته که همراشه شک داره یانه دوم اینکه قیمت دسته شک دار ps3 چنده و سوم اینکه ایا دسته ps2 رو میشه بهش وصل کرد و اخرین سئوال اینکه گرافیک بازی pes 2009 ایکس باکس بیشتره یا پی اس 3
باید داشته باشه.چون خیلی وقته بی شکا تموم شده.دسته که همراشه شک داره یانه
نه بابا مگه الکیه.دسته 6 تومنی کجا دسته 40 تومنی کجا!ایا دسته ps2 رو میشه بهش وصل کرد
گرافیک بازیای مشترک یکیه.مگه اینکه تو نورپردازی فرق داشته باشه البته اونم خیلی کم پیش میاد.گرافیک بازی pes 2009 ایکس باکس بیشتره یا پی اس 3
مثلا GTA IV رو میگن (میگن)نورپردازیش بهتره.
دسته ای که توجعبه همرام کنسول هست معمولیه.اگه بخوای میتونی شوک دارشو جدا باقیمت حدود 50تومن بخری.
دسته پی اس2 هم بهش وصل میشه فقط یک تبدیل 5 هزار تومنی میخواد که به فروشنده بگی بهت میده.تبدیلش یه طرفش USB هست یه طرفشم دسته PS2 میزنی بهش.
دادا بیخیال.!!!!!
بابا مطلع!!!!!!!
جی تی ای هم هرکی گفته بیخود گفته![]()
اگه واقعا میشه دسته ps2 رو وصل کرد پس واقعا نا امید شدم.چه معنی میده!!!!!!!!1
مگه میشه دسته شک دار نباشه؟؟!!!اینجوری که نامردیه.
میگن نسخه 3 از 360 یه خورده بهتره که به نظر منم هست.چون یه جایی هست مثل فاضلاب که واسه 360 توش پیدا نبود ولی واسه 3 بودجی تی ای هم هرکی گفته بیخود گفته
دسته ای که در داخل پک کنسول هست دول شک 3 هست .... اون قدیمیا سیکس اکسیس بودند
اگه از چیزی اطلاع ندارید لازم نکرده چیزی بگید که تعداد پستاتون بره بالا ...کارای دیگه ای هم میشه برای بالا بردت تعداد پست ها کرد
ما آدم نیستیم !!!!!!
پست صفحه ی قبلی ی منو جواب بدین لطفا؟؟؟
آقا ناراحت نشي ها ولي ديگه چيزاي واضح رو داري مي پرسي خوب طبيعيه كسي جواب نمي ده ! خوب معلومه بخواي دستگاه رو به مانيتورت وصل كني بايد ابتدا كابل مانيتور رو از پشت كامپيوتر بكني وصل كني به اون كابله ! ديگه اين كه واضحه ........ مگر اينكه بخواي وصلش كني به كابل برق مانيتورت ! كه ظاهرا از شما بعيد نيست با اين سوال!!!ما آدم نیستیم !!!!!!
پست صفحه ی قبلی ی منو جواب بدین لطفا؟؟؟
Last edited by J A V I D; 10-10-2009 at 01:28.
شما سر پیازی یا تهش یهو قاطی میکنی.
دسته داخل پک اسلیم DUAL SHOCK هست درسته.
ولی این چه ربطی به SIXAXIS داره.معلومه از این هیچی نمیدونی که پروندی.
دسته 3 چه معمولی و چه DUAL SHOCK همه SIXAXIS دارند.
SIXAXIS حسگرهای شش محوره حرکتی هستند.
در مورد زیاد کردن پست هم معلومه کی بیخودی پست میده تا جو خراب شه.![]()
حرف alipsp تایید میشه(چاکرم) در رابطه با سر پیاز و یا تهه پیاز بودن شما . یکم در ادبیات بکار رفته در پست ها دقت بشه تا کسی ضد شما حرف نزنه آقای mehdi_360
![]()
Last edited by pedram9; 10-10-2009 at 13:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)