تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون راجع به مطالب و محتوای اونها در این تاپیک چیه؟؟

راي دهنده
141. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالیه!!!

43 30.50%
  • خوبه

50 35.46%
  • متوسطه

17 12.06%
  • ضعیفه

8 5.67%
  • خیلی ضعیفه!!

23 16.31%
صفحه 268 از 285 اولاول ... 168218258264265266267268269270271272278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,671 به 2,680 از 2844

نام تاپيک: کنکوري های 87 بيان تو (حتما قوانين تاپيک رو در پست اول مطالعه کنيد !! )

داره خودمونی میشه Milikan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

راستی Milikan جان نگرفتم منظورتو !
    منظورت چی بود ؟!

منظورم همین بود که M A T I N اشاره کرد ،

بهرحال اینکه من و شما بگیم کنکور امسال سخت بوده یا نه چیزی رو عوض نمیکنه ، وقتی رتبه ها و تراز ها بیاد کاملا مشخص میکنه کنکور امسال نسبت به سال های قبل چه وضعیتی داشته ، همونطور که اشاره کردم اکثر دبیران تو دروس مختلف معتقدن سوالات امسال درسشون تو کنکور چند سال اخیر سخت ترین سوالات بوده و اونطور که میگین نمیشه ( یا همه نمیتونن ) مثل شما صرفا از خودشون ناراضی باشن و کل ضعف رو در خودشون جستجو کنن ، مثلا شمای دانش آموز سوالات درک مطلب عربی رو چطور باید جواب بدی ؟ آیا لغاتی که استفاده شده لغاتی هست که تو کتاب درسیمون میخونیم ؟ اگه نه دانش آموز باید از کجا معنی اونها رو متوجه بشه به سوالاتش جواب بده ؟ مثلا برای تقویت این توانایی بادی چیکار کرد ؟ باید بریم چند ماه در کشور های حوضه ی خلیج فارس زندگی کنیم تا با معانی همچین کلماتی تا حدودی آشنا بشیم بلکه شاید بتونیم یه جوری از پس این درک مطلب بر بیایم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه AOM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من خودمم شاکی ام ! ولی نه از دست سازمان سنجش یا ...
    از دست خودم ! مقصر خودمم نه هیچکس دیگه ! اگه فقط یه کمی عمومی ها رو بهتر می دادم الآن غصه سال بعد و اینکه باید با یه سری فنچ بشینم سر یه کلاسو نمی خوردم !
    با این وضع عمومی ها باید برق شریفو بی خیال شم ! ایشالا سال بعد ! فقط شما دعا کنید رتبم افتضاح شه !
    مگه برق شریف تراز میخواد؟شاید نفر اول تا دویستم برن مکانیک(مثلا)اونوقت تو میتونی بری برق شریف.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

امروز از منبع موسق مطمین شدم که در کنکور کاردانی فنی و حرفه ای استفاده از ماشین حساب مشکلی نیست //

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Ceaf.ir

پيش فرض

سایتشم دیدم مردم از خنده!
    اینجا رو ببینید بخندین:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خیلی مسخره بود به چی بخندیم!!!!!!!!!!!

پروفشنال behnam_n80's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان اعصابشونا با این تازه واردpshiخراب نکنن
    این حرف ها عکس العمل کسیه که یا کنکورا خیلی خراب کرده
    یا میخواد فقط خود نمایی کنه
    پیشی من دعا میکنم برات نه اینکه شریف قبول شی بلکه دعا میکنم مجاز به انتخاب رشته حداقل بشی
    که اگه نشی میای انجمنا میریزی به هم

آخر فروم باز rocket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Amol

پيش فرض

پیشی من دعا میکنم برات نه اینکه شریف قبول شی بلکه دعا میکنم مجاز به انتخاب رشته حداقل بشی
    خیلی باحال بود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

منظورم همین بود که M A T I N اشاره کرد ،

بهرحال اینکه من و شما بگیم کنکور امسال سخت بوده یا نه چیزی رو عوض نمیکنه ، وقتی رتبه ها و تراز ها بیاد کاملا مشخص میکنه کنکور امسال نسبت به سال های قبل چه وضعیتی داشته ، همونطور که اشاره کردم اکثر دبیران تو دروس مختلف معتقدن سوالات امسال درسشون تو کنکور چند سال اخیر سخت ترین سوالات بوده و اونطور که میگین نمیشه ( یا همه نمیتونن ) مثل شما صرفا از خودشون ناراضی باشن و کل ضعف رو در خودشون جستجو کنن ، مثلا شمای دانش آموز سوالات درک مطلب عربی رو چطور باید جواب بدی ؟ آیا لغاتی که استفاده شده لغاتی هست که تو کتاب درسیمون میخونیم ؟ اگه نه دانش آموز باید از کجا معنی اونها رو متوجه بشه به سوالاتش جواب بده ؟ مثلا برای تقویت این توانایی بادی چیکار کرد ؟ باید بریم چند ماه در کشور های حوضه ی خلیج فارس زندگی کنیم تا با معانی همچین کلماتی تا حدودی آشنا بشیم بلکه شاید بتونیم یه جوری از پس این درک مطلب بر بیایم؟
    نه بابا با اینطور چیزا ردیف نمی شه فقط روزی دو سه تا فیلم از mbc 2 و اونطور کانالا نگاه کن و دیگه غصه نخور چون سر جلسه معنی ها وحی می شه

دوست من اصلا حرص نخور از کجا معلوم پیشی خان کلا امسال 2 ساعت هم خوابیده باشه,منم اگه روزی 26 ساعت و ربعی درس می خوندم فاز و نولم می خورد به هم

داره خودمونی میشه zed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

13

من نمیدونم چرا اینقدر پیشی اصرار داره بره برق شریف!
    یعنی واقعا اینقدر براش مهمه که میخواد یک سالشو (2‍ یا 3 ترم از دانشگاشو) هدر بده تا بره این دانشگاه لعنتی! که اسمش در رفته!
    یه چیز دیگه!
    پیشی جان با این وضعیت تحصیلی که داری چه نیازی داری که برای کنکور سال بعد بری کلاس !
    و با یه مشت داوطلب فنچ(نسبت به شما که عقابی متمایل به پیشی!!!!!) بشینی؟
    --
    پیشی تو رو نمیدونم ولی من از هر کس دیگه ای پرسیدم میگفت عمومی ریاضی مثه آب خوردن بود!تو با این وضعیت تحصیلی(!) چطور عمومی ها رو خراب کردی؟!
    اگه واقعا هدفت برق شریف بود، باید دروس عمومی رو کامل خونده باشی! پس چی شد که .....
    --
    توصیه میکتم دوستان خودشونو گوووول نزنن خواهشا!
    اگه هم واقعا حرفای دوست خوبم پیشی(محترم) راست باشه(که من هیج قضاوتی نمیکنم!)
    بهتره یکم بیشتر فکر کنه، و با مشورت بیشتر یه تصمیم عاقلانه تر بگیره!
    --
    بچه ها
    من بعد از کلی گشتن در نت، یه کتاب گیر آوردم از انتشارات مبتکران به اسم راهنمای کامل رشته های دانشگاهی و زمینه های شغلی گروه ریاضی و فنی(رشته های دیگه هم هست)

مشخصات کتاب

* تعداد صفحه: 726
    * نشر: مبتکران
    * شابک: 978-964-395-902-9
    * قطع کتاب: وزیری
    * وزن: 1350 گرم
    قیمت پشت جلد: 7500 تومان
    --
    من اینو از آدینه بوک با پست پیشناز سفارش دادم، فکر کنم کتاب خوبی باشه، شما هم سفارش بدید، شاید دردی رو دوا کرد.
    کد:
    گرو ریاضی:
    کد:
    --
    گروه هنر و زبان:
    کد:
    --
    گروه تجربی:
    کد:
    --
    گروه انسانی:
    کد:
    --
    Last edited by zed; 02-07-2008 at 09:03.

آخر فروم باز rocket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Amol

پيش فرض

بچه ها
    من بعد از کلی گشتن در نت، یه کتاب گیر آوردم از انتشارات مبتکران به اسم راهنمای کامل رشته های دانشگاهی و زمینه های شغلی گروه ریاضی و فنی(رشته های دیگه هم هست)

مشخصات کتاب

* تعداد صفحه: 726
    * نشر: مبتکران
    * شابک: 978-964-395-902-9
    * قطع کتاب: وزیری
    * وزن: 1350 گرم
    قیمت پشت جلد: 7500 تومان
    --
    من اینو از آدینه بوک با پست پیشناز سفارش دادم، فکر کنم کتاب خوبی باشه، شما هم سفارش بدید، شاید دردی رو دوا کرد.
    کد:
    گرو ریاضی:
    کد:
    --
    دمت المنت ! ! !

پروفشنال SuB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    سابستان

پيش فرض

سلام
    راستی از تابستان برای فیزیک و ریاضی باید چه کرد که اگه ساله دیگه سخت تر دادن گند نزنیم؟
    به نظر من سال دیگه فیزیک به احتمال 99.9999999٪ سخت هست! و ریاضی آسون.
    این یه رسم هست که هر سال چندتا از درسها سخت باشند. شما ریاضی‌های سالهای 81، 83، 85، 87 رو با ریاضی‌های 82، 84، 86 با هم مقایسه کن. سالهای فرد، ریاضی‌شون سخت هست اما فیزیک‌شون آسونه. البته این سختی و آسونی نسبت به سالهای زوج هست.

سال 85 هم چنین وضعی را داشتیم. البته نه به صورت گند امسال. یکی از دوستان با ریاضی 60 درصد، رتبش زیر 100 شد و دانشگاه صنعتی شریف رشته برق قبول شد! اما هیچ‌کس سال پیش با ریاضی 60 درصد چنین امکانی رو نداشت.

اصلاً به حرف سازمان سنجش گوش نکن که میگه تا لحظه بعد از کنکور هم کسی بلد نیست چه مجموعه سوالی برای چه رشته‌ای میاد!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •