نه خير درست نميگند اتقاقا Q6600 روي ASus P5Q كه چيپش p45 هست خوب اوركلاك ميشه[/QUOTE]
یعنی چی آقای Microsystem ؟ وقتی توی توضیحات P5Q مینویسن 45nm چطوری می تونه از 65 نانو متر پشتیبانی کنه؟
نه خير درست نميگند اتقاقا Q6600 روي ASus P5Q كه چيپش p45 هست خوب اوركلاك ميشه[/QUOTE]
یعنی چی آقای Microsystem ؟ وقتی توی توضیحات P5Q مینویسن 45nm چطوری می تونه از 65 نانو متر پشتیبانی کنه؟
خب 45 نانوها جديد تر از 65 نانو ها هستند و وقتي يه مادبرد 45 نانو رو ساپورت كنه 65 هم ساپورت ميكنهیعنی چی آقای Microsystem ؟ وقتی توی توضیحات P5Q مینویسن 45nm چطوری می تونه از 65 نانو متر پشتیبانی کنه؟
اصلا نانومتر چيز خاصي نيست كه يه مادبرد ساپورت كنه يه مادبرد ساپورت نكنه مسئله اصلي باس هست
Last edited by MicroSystem; 22-07-2008 at 22:39.
به نظر شما کدوم انتخاب بهتریه ؟
- Q6600 با P5Q
- Q9300 با P5K-SE
از اسلات PCIx فقط قراره برای یه گرافیک 6200 استفاده بشه پس توی کاری که میخواد انجام بشه ساپورت PCIx 2.0 برتری به حساب نمیاد.
ميخواي اوركلاك كني دور Q9300 رو يا بايد خط بكش يا مادبرد با چيپ X48 بخري
همون Q6600 رو بگير با مادبرد DFI Blood Iron مادبرد خوبيه قيمتش هم ارزونه مدل T2L ش حدود 105 تومنه
اگر هم خيلي نميخواي اوركلاك كني مادبرد Biostar GF7100P-M7S بخر كه ديگه گرافيك هم نميخواي
ممنون از جوابتون همچنین اطلاعات خوبی که بهم دادید.
X48ها رو که قربون شما برم ! از کل بودجه من میزنه بالاتر !
یعنی شما میگید که P45 نگیرم با اون قابلیت اوور فوق العاده ؟ DFI بگیرم با چیپست P35 ؟ خوب چرا همون P5k SE رو نگیرم ؟ قیمتش با ورود پی45ها خیلی مناسب شده. حدود 95 !
دوستان من این مدل Asus رو به قیمت 160 پیدا کردم ، همین خوبه بگیرم ؟
مدل مادربرد P5K-E هست ، البته فکر کنم آخرش هم یه پسوند Pro هم داشت ، نظرتون چیه ؟
واسه Q6600 فرقي نميكنه چه با P45 چه با P35 تا 3600 بيشتر نميتوني اوركلاك كني. DFI نسبت يه P5k SE خيلي از لحاظ اوركلاك Q6600 بهتره
داشتم الان عکس بورد این DFI رو نگاه میکردم. چرا پس کانکتور پاور سی پی یوش 8 پینه ؟ تبدیل داره توی جعبه ش یا باید برم پاور E-ATX بخرم ؟
SLI و کراس فایر ساپورت نیست. نه ؟
کجا داره ؟
Last edited by A-P-Razaghi; 23-07-2008 at 00:34.
کی گفته Asus بهترین مادربوردها رو میزنه ؟؟؟
نکنه شعارش رو خوندی این فکر رو کردی ؟؟؟
ما خودمون تو پاساژ ایران نمایندگی الماس هستیم و 99 % مادر بورد هامون Asus هست ...
باید اعتراف کنم Asus و Giga یعنی مادر بورد آشغال به تمام معنا ...
آخه دوست عزیز وقتی تو سری های گرون قیکیت اینتل خود اینتل و DFI هست و تو سری های ارزونش EliteGroup چرا مییاین و Asus و Giga میخرین ؟؟؟؟
وقتی تو سری گرون AMD مادربوردهای DFI و Abit هستش و سری های ارزون MSI چرا Asus و Giga پولتو از سره راه آوردی ؟؟؟
ما روزی حداقل 2 تا مادربورد برای شرکت الماس به دلایل مختلف مرجوع میکنیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)