در مورد نصب بازي 25 to lifeمي خواستم ببينم چرا وقتي اونرو براي خودم نصب ميكنم وقتي روي ايكنش كليك ميكنم ارور (از اينdontsend)ها ميده ولي اونرو براي يكي ديكه نصب كردم خيلي راحت هم اجرا شد چطوري؟؟؟؟
ram:256
graphic:256
در مورد نصب بازي 25 to lifeمي خواستم ببينم چرا وقتي اونرو براي خودم نصب ميكنم وقتي روي ايكنش كليك ميكنم ارور (از اينdontsend)ها ميده ولي اونرو براي يكي ديكه نصب كردم خيلي راحت هم اجرا شد چطوري؟؟؟؟
ram:256
graphic:256
چطوری می تونم عکس بزارم
.چطوری می تونم عکس بزارم
سلام
ابتدا باید عکس گرفته شده را اپلود کنید (درسایتی مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد روی ایکونکلیک میکنید ادرس عکس رامیزنید
به همین راحتی
Last edited by V A H I D; 20-04-2007 at 12:11.
ویندوزتو عوض کن حل میشه
موفق باشی بای
اره منم موافقم باهات
من هم مشکل شما را دارم جواب گرفتی.
VGA:FX7300
CPU:2.8 Dual
Ram: 1G
برای نسب پچهای بازی هم پیغام میده که هیتمن و پیدا نمیکنه.بازی مال شرکت تیوای هست.![]()
سلام
من تو نصب جي تي اي 5 مشكل دارم وقتي در آخر نصب پيغام خطا ميده در مورد فايلre كه در audio است پيغام خطا ميده لطفا كمكم كنيد
ضمن تشکر صمیمانه از کسانی که چه اینجا و چه در خصوصی جواب من رو دادن.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
بازیرو بالاخره تونستم اجرا کنم.
این بازی فیفا منیجر 07 هست و همونطور که میدونین وقتی در قسمت منجیر مود میخواین بازیتون رو ببینین باید گزینه 3D match رو انتخاب کنین.
من وقتی اینکارو میکنم و بازی برای مشاهده کردن در حال لود شدن هست یک دفعه از بازی میپرم بیرون .![]()
مشکل از کجاس دوستان؟
این هم ارور جنرال کنترا
![]()
ببین تو یه کاری کن سیدی رو ببر و رو ی یک سیستم دیگه امتحان کن بببین همین ارور رو میده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)