تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2679 از 3347 اولاول ... 167921792579262926692675267626772678267926802681268226832689272927793179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,781 به 26,790 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    راستی شما تک تک باندها رو با چی تست کردی؟ پلاس رو با چی ؟
    اما تجمیعت واقعا خوب عمل کرده بود
    حالا تجمیع من خوب نیست یا چیپ هواوی جالب نیست یا به خاطر تقاوت زیاد دو باندم هست. نمی دونم
    Last edited by ak313; 30-12-2016 at 14:12.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    راستی شما تک تک باندها رو با چی تست کردی؟ پلاس رو با چی ؟
    اما تجمیعت واقعا خوب عمل کرده بود
    حالا تجمیع من خوب نیست یا چیپ هواوی جالب نیست یا به خاطر تقاوت زیاد دو باندم هست. نمی دونم
    سلام خواستم با تست ازون سایتی که گفتی جواب پست قبلیتو بدم ولی گفتم همینجا بدم
    با S7edge با برنامه samsunginfo+ که اگه روت باشه باندارو تغیر از حالت اتو در اوردم اینطوری شد
    البته اشغالترین هست از لحاظ چیپی سامسونگ من کوالکام قبلن داشتم هنوز تجمیع فعال نشده بود منطقه ۸.۵ مگابایت با سونی ایکس زد با rsrp 90 میگرفتم اگ اشتباه نکنم الان تو حصرت یه تست دیگه با تجمیع ام باهاش (گوشی رفیقم بود ی مدت دستم بود)
    speedtest که خود گوشی نشون میداد با tetheringg فرق داشت تو کامپیوتر حدود ۵۰ مگابیت بود با گوشی speedtest 90 بود ...
    من به این احتمال میدم که فک کنم پهنای باند رو محدود کردن یه قسمتشو دادن به td دقیقا من به وضعیت خودت دچار شدم .
    یا اینکه شبکه تو حالت ازمایشی هست و مثل راه اندازی 4g هفته اولی که راه انداخته بودن 36 مگابیت بیشتر نتونم بگیرم. چون صبح قطع شد از ۶ صبح دقیقا تا ۸ صبح قطع بود . حتی سیگنال 2g 3g 4g نداشتم . حتی هفته های قبلش گفتم اختلال زیاده تو این چن مدت
    میخوام مثل مودمتو بخرم ولی ی طرف بهم میگه واقعا جنس بنجولی هستش هرچی که الان دارن میفروشن جنسای خوبی نیستن جز اون sxt که واقعا تو صنعت ارتباطی میکروتیک حرف نداره ولی خب تجمیع نداره اونم
    دنبال ی مودمم بگم یکی از اشناها که تو گرجستان رفت امد داره بیاره ولی مطمن هم نیستم بتونه پیدا کنه

3. 2 کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز LEO.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    گوشی های دارای CAT 6 و همینطور بالاتر که از باند ۳ و ۷ به ترتیب فرکانس های ۱۸۰۰ و ۲۶۰۰ پشتیبانی کنند .
    من ايفون ٦اس دارم و شامل اين ليست ميشه
    چطور بايد فعال كنم 4g+ رو؟آيا بسته هاش متفاوتن؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

5. این کاربر از LEO.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

من ايفون ٦اس دارم و شامل اين ليست ميشه
    چطور بايد فعال كنم 4g+ رو؟آيا بسته هاش متفاوتن؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
    خیر بسته ها متفاوت نیست . شبکه ایرانسل هیچ محدودیتی تو سرعت یا فناوری شبکه نداره .
    بله گوشیتون ساپورت میکنه.
    بنده هم ایفون ۷ پلاس دارم ولی متاسفانه متاسفانه این قابلیت تو شبکه ایرانسل برای ایفون وجود نداره.
    بدلایل نامشخص مصرف باطری اپل روی تجمیع یا همون قابلیت 4G+ روی ایرانسل برروی گوشی هاش بسته . باید منتظر اپدیت یا تغیر تو شبکه باشیم که تا به این لحظه بر روی IOS 10.2 فعالیتی دیده نشده

7. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه xxx1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من سرعتم 20مگابیت بر ثانیه هست ولی توی پخش انلاین مشکل داره
    حوصله قند شکن هم ندارم مصرفش بالاست
    واقعا داره چرت میشه ایرانسل

Sent from my SM-G531H using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

برای من کار نمیکنه ایا برای شما هم هات اسپات شیلد کار نمیکنه؟؟؟

Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام خواستم با تست ازون سایتی که گفتی جواب پست قبلیتو بدم ولی گفتم همینجا بدم
    با S7edge با برنامه samsunginfo+ که اگه روت باشه باندارو تغیر از حالت اتو در اوردم اینطوری شد
    البته اشغالترین هست از لحاظ چیپی سامسونگ من کوالکام قبلن داشتم هنوز تجمیع فعال نشده بود منطقه ۸.۵ مگابایت با سونی ایکس زد با rsrp 90 میگرفتم اگ اشتباه نکنم الان تو حصرت یه تست دیگه با تجمیع ام باهاش (گوشی رفیقم بود ی مدت دستم بود)
    speedtest که خود گوشی نشون میداد با tetheringg فرق داشت تو کامپیوتر حدود ۵۰ مگابیت بود با گوشی speedtest 90 بود ...
    من به این احتمال میدم که فک کنم پهنای باند رو محدود کردن یه قسمتشو دادن به td دقیقا من به وضعیت خودت دچار شدم .
    یا اینکه شبکه تو حالت ازمایشی هست و مثل راه اندازی 4g هفته اولی که راه انداخته بودن 36 مگابیت بیشتر نتونم بگیرم. چون صبح قطع شد از ۶ صبح دقیقا تا ۸ صبح قطع بود . حتی سیگنال 2g 3g 4g نداشتم . حتی هفته های قبلش گفتم اختلال زیاده تو این چن مدت
    میخوام مثل مودمتو بخرم ولی ی طرف بهم میگه واقعا جنس بنجولی هستش هرچی که الان دارن میفروشن جنسای خوبی نیستن جز اون sxt که واقعا تو صنعت ارتباطی میکروتیک حرف نداره ولی خب تجمیع نداره اونم
    دنبال ی مودمم بگم یکی از اشناها که تو گرجستان رفت امد داره بیاره ولی مطمن هم نیستم بتونه پیدا کنه
    هر وقت تونستی با پلاس یه تست از تست مای نت بزار
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جایی که الان من هستم توی پوشش ابی رنگ نیست یه ای میل برای گسترش پوشش دادم جوابشون جالب بود:

با احترام

از آنجا كه فعال نمودن سرویس اینترنت نسل سوم و چهارم مستلزم پايين آوردن سرعت سايت هاي هر منطقه و نصب تجهيزات مخصوص به آن است، گسترش آن در سطح شهرها به صورت مرحله به مرحله انجام می پذیرد، به دلیل اینکه پايين آوردن همه سايت هاي موجود در كشور به يك باره امكان پذير نمي باشد. لذا بهره مندي از آن در مناطقي كه هنوز دسترسی به اینترنت نسل سوم و چهارم مقدور نيست، در آينده ای نزديك به وقوع خواهد پيوست.

همچنین برای دریافت اطلاعات بیشتر در ارتباط با محصولات و خدمات ایرانسل می توانید به بات ما در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با نام کاربری @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] bot بپیوندید.

پروفشنال amirkalak6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

پشت مودم بالای پورت های LAN و USB روی یه برچسب نوشته .

Sent from my SM-A510F using Tapatalk
    میدونم برچسبش نی

اگه کسی داره بگه ممنون میشم

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میدونم برچسبش نی

با 700تماس بگیرید اون مودم خود ایرانسل هست پشتیبانیش هم بر عهده اون شرکته

با کابل لن هم اگر متصلش کنید به سیستم میتونید پیدا کنید موارد رو

اعداد هم مثل مک آدرس انحصاری هستن تکرار نشدن برای چندین دستگاه

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

میدونم برچسبش نی

شما مطمئنی میخوای به مودم خودت وصل بشی؟ چون برای وصل شدن به مودت و تنطیمات اولیه‌ اش میتونی با کابل لن وصل بشی و پسوردش رو هم ببینی.

14. این کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •