سلام خواستم با تست ازون سایتی که گفتی جواب پست قبلیتو بدم ولی گفتم همینجا بدم
با S7edge با برنامه samsunginfo+ که اگه روت باشه باندارو تغیر از حالت اتو در اوردم اینطوری شد
البته اشغالترین هست از لحاظ چیپی سامسونگ من کوالکام قبلن داشتم هنوز تجمیع فعال نشده بود منطقه ۸.۵ مگابایت با سونی ایکس زد با rsrp 90 میگرفتم اگ اشتباه نکنم الان تو حصرت یه تست دیگه با تجمیع ام باهاش (گوشی رفیقم بود ی مدت دستم بود)
speedtest که خود گوشی نشون میداد با tetheringg فرق داشت تو کامپیوتر حدود ۵۰ مگابیت بود با گوشی speedtest 90 بود ...
من به این احتمال میدم که فک کنم پهنای باند رو محدود کردن یه قسمتشو دادن به td دقیقا من به وضعیت خودت دچار شدم .

یا اینکه شبکه تو حالت ازمایشی هست و مثل راه اندازی 4g هفته اولی که راه انداخته بودن 36 مگابیت بیشتر نتونم بگیرم. چون صبح قطع شد از ۶ صبح دقیقا تا ۸ صبح قطع بود . حتی سیگنال 2g 3g 4g نداشتم . حتی هفته های قبلش گفتم اختلال زیاده تو این چن مدت

میخوام مثل مودمتو بخرم ولی ی طرف بهم میگه واقعا جنس بنجولی هستش هرچی که الان دارن میفروشن جنسای خوبی نیستن جز اون sxt که واقعا تو صنعت ارتباطی میکروتیک حرف نداره ولی خب تجمیع نداره اونم
دنبال ی مودمم بگم یکی از اشناها که تو گرجستان رفت امد داره بیاره ولی مطمن هم نیستم بتونه پیدا کنه