تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2679 از 4105 اولاول ... 1679217925792629266926752676267726782679268026812682268326892729277931793679 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,781 به 26,790 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

از 1.1.94 به هیچ عنوان به ارشد پروزه نخواهند داد
    بله دکتر ها میتونند کامل کسری بگیرند
    داداش منظورت اینه که از سال 94 برای ارشد پروژه هایی که به جای کل خدمت باشن حذف میشن و اون 12 ماه کسری ها باقی میمونه؟
    یا نه اینکه اون پروژه هایی که 12 ماه کسری دارن هم واسه ارشد حذف میشن؟
    چون پست قبلیتون گفته بودید 12 ماه کسری واسه ارشد همچنان در سال 94 پابرجاست
    نیروهای مسلح

دیگه پروزهای نداریم که به جای کل خدمت باشه برای فوق لیسانس

ماکسیمومش 12 ماه کسری هستش

ازشون بپرسید بهتون میگن شما تا عید فقط وقت دارید برای گرفتن پروزه اگر مدرکتون فوق لیسانس هستش

درغیر اینصورت دیگه بعد از عید نمیتونید

بخشنامش هم خودم دیدم

بپرسید بهتون میگن
    سلام
    اگه معدل لیسانس بالای 16 و فوق لیسانس بالای 17 و یک مقاله علمی پژوهشی داشته باشید می تونید برای بنیاد ملی نخبگان اقدام کنید که اگه قبول بشید، کل خدمتتون میشه 10 ماه پروژه + 2 ماه آموزشی.
    این مورد در سال 94 حذف نمیشه؟
    Last edited by sh@y@n; 23-12-2014 at 22:33.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

ماهم رفتیم
    به سلامتی همه سربازا

3. 9 کاربر از amir9496khw بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

داداش منظورت اینه که از سال 94 برای ارشد پروژه هایی که به جای کل خدمت باشن حذف میشن و اون 12 ماه کسری ها باقی میمونه؟
    یا نه اینکه اون پروژه هایی که 12 ماه کسری دارن هم واسه ارشد حذف میشن؟
    چون پست قبلیتون گفته بودید 12 ماه کسری واسه ارشد همچنان در سال 94 پابرجاست

این مورد در سال 94 حذف نمیشه؟
    از 1.1.94 به هیچ عنوان پروزه به ارشد داده نخواهد شد حتی برای 1 ماه کسر خدمت

فعلا این تصمیم رو گرفتن

5. 2 کاربر از soheil021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

از 1.1.94 به هیچ عنوان پروزه به ارشد داده نخواهد شد حتی برای 1 ماه کسر خدمت

فعلا این تصمیم رو گرفتن
    داش خدا خیرت بده میای این خبرا رو اینجا میگی اینجوری ادم حداقل میتونه یه عکس العملی نشون بده
    الان من ترم یکم به نظرت اقدام کنم میتونم پروژه بردارم یا باید درسم تموم شده باشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mo_ho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان کسی میتون راهنمایی کنه؟
    من اواخر ابان دفترچه رو فرساتدم و اعزامم خورد اسفند ماه.
    برگ اعزام به خدمتم کی میاد؟
    برای گواهینامه میخواستم.
    مرسی
    سلام
    حدود 10 روز تا 2 هفته قبل از اعزام میاد

صفحه اول دفترچه:

تاریخ پیشنهادی اعزام رو اسفند امسال بنویسم؟ آخه الان بچه ها میفتن اردیبهشت، چکار کنم؟

در مورد مهارت و تخصص چیزی بنویسم؟ مشکی کاراته دارم + مهارت کامپیوتر؛ چیزی که الان خیلیها بلدن! (ولی مدرک ندارم)
    شما اسفند بنویس ضرر نداره
    مهارت هم کاراته و ورزش های رزمی رو بنویس و همون وسط آموزشی هم پیگیر باش که اگه بتونی وارد تیم های ورزشی نیروهای مسلح به عنوان سربازی بشی ، خدمت نسبتا راحت تری خواهی داشت

8. 2 کاربر از mo_ho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه obalit88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

داش خدا خیرت بده میای این خبرا رو اینجا میگی اینجوری ادم حداقل میتونه یه عکس العملی نشون بده
    الان من ترم یکم به نظرت اقدام کنم میتونم پروژه بردارم یا باید درسم تموم شده باشه؟
    دوست عزیز ربطی به تموم شدن درس نداره، همین الان هم میتونید براش اقدام کنید

۵ساعت و ۴۵ دقیقه مونده به شروع شدن ۲ ماه آوارگیم..... :banghead:

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

10. این کاربر از obalit88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

نه ربطی به درس نداره دانشجوی ارشد باشی بسه و البته نشون بدی توانایی انجام کار رو داری. اولین فرصت برو پادگان محل بنیاد نخبگان نیروهای مسلح توی تهران و آدرس تمامی موسسات و نهادهایی که کسری میدن رو یادداشت کن ، برو تک تک سر بزن سوال کن پیگیر باش. متناسب با تخصصت چند تا موضوع هم تو نظرت باشه. وقتی یه نهاد تو رو خواست و سر موضوع به توافق رسیدید پروپوزال میدی و اون ها تصویبش میکن . بعدش میفرستن برای تصویب بنیاد نخبگان نیروهای مسلح. هر کدوم از این مراحل بین دو هفته تا یک ماه وقت میبره. بعد از تصویب نهایی طرح از سوی بنیاد آغاز به نوشتن میکنی و ادامه مسیر. دست بجنبان فعلا یه سر به دانشگاه امام حسین و مالک اشتر و دفاع ملی و امام علی بزن. بقیه مراکز رو هم از طریق مراجعه به بنیاد یا گوگل کردن پیدا میکنی انشالا.

12. 2 کاربر از حسام2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

انشالله دوستان عزیز موفق بشن، دی ماه برای من ارزش جدایی داره چون خودم هم اعزام دی بودم.

خدمت جوری هست که آموزش روزشماری میکنی تموم بشه و بعد تموم شدن که رفتی یگان اگه یگانت سخت باشه میبینی قصه هنوز ادامه دارد.

ولی یه مبحثی که در یگان هست اینه که دیگه کارهای روتین و تکراری و خسته کننده و قوانین مسخره آموزشی نیست، شاید تو سپاه و ارتش تفاوت به دلیل محیط پادگان یکمتر باشه و در ناجا آدم در یگان احساس راحتی بیشتری میکنه.

البته دوستان ناجا در نظر داشته باشن که اعزام دی ها معمولا تقسیم نمیشن و 2 ماه عید (اسفند و فروردین) به صورت کمکی تقسیم میشن و بعد تقسیم نهایی انجام میشه.

بازم سلام ممنون از همه دوستانی که با صبر و حوصله سوالارو جواب میدن دمتون گرم .
    قبلا درباره کسری خدمت با سابقه جبهه سوال پرسیدم که گفتین متولدین قبل از 72 میتونن استفاده کنن.
    حالا اگه دوتا برادر باشن یکی متولد 70 امسال بخاد بره سربازی و یکی متولد 71 و چند سال ( بعد از فوق لیسانس) بخاد بره سربازی و پدرشون مثلا 30 ماه سابقه جبهه داشته باشه میتونن این سابقه نصف کنن و هر کدوم 15 ماه استفاده کنن ؟ یا فقط یکیشون میتونه استفاده کنه؟
    فکر نکنم این مورد بشه، البته مثلا اگه 40 ماه باشه میشه که یکی 30 ماه استفاده کنه و بعدی 10 ماه را، حتی در فرم نوشته که قبلا فرزندی استفاده کرده یا نه.

من حدس نمیزنم و نشنیدم که چنین موردی انجام بشه باز برای اطمینان بپرسین.

شما با 30 ماه یکیتون میتونه معافیت بگیره، در حالی که با 15 ماه اگه اشتباه نکنم 4 ماه کسری میگیرین.

14. 3 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نه ربطی به درس نداره دانشجوی ارشد باشی بسه و البته نشون بدی توانایی انجام کار رو داری. اولین فرصت برو پادگان محل بنیاد نخبگان نیروهای مسلح توی تهران و آدرس تمامی موسسات و نهادهایی که کسری میدن رو یادداشت کن ، برو تک تک سر بزن سوال کن پیگیر باش. متناسب با تخصصت چند تا موضوع هم تو نظرت باشه. وقتی یه نهاد تو رو خواست و سر موضوع به توافق رسیدید پروپوزال میدی و اون ها تصویبش میکن . بعدش میفرستن برای تصویب بنیاد نخبگان نیروهای مسلح. هر کدوم از این مراحل بین دو هفته تا یک ماه وقت میبره. بعد از تصویب نهایی طرح از سوی بنیاد آغاز به نوشتن میکنی و ادامه مسیر. دست بجنبان فعلا یه سر به دانشگاه امام حسین و مالک اشتر و دفاع ملی و امام علی بزن. بقیه مراکز رو هم از طریق مراجعه به بنیاد یا گوگل کردن پیدا میکنی انشالا.
    داداش میگم اگر موفق شدم تا اخر سال پروژه بگیرم ولی سال بعد نظرم عوض شد خواستم واسه سربازی برم دنبال امریه میتونم پروژه رو کنسل کنم یا نه باید حتما پروژه رو انجام بدم؟
    یه سوال دیگه اینکه کسی که پروژه برمیداره دیگه نمیتونه امریه بگیره درسته؟
    مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

خب دوستان، ما صبح رفتیم محلی که تو برگه سفید بود، یه تیکه کاغذ (بلیط) دادن، فردا عصر ترمینال شهرمون .
    05 کرمان نبود ؟

17. این کاربر از حسین- بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •