اره دارن یه سری تغییرات میدن منطقه ما هم قطع و وصل داره
اره دارن یه سری تغییرات میدن منطقه ما هم قطع و وصل داره
عزیزان یه سوال امروز منطقه ما فورجیش روشن شده ولی عجیبه رو باند۷ هستش ...مگه ایرانسل اول رو باند ۳ فورجی راه اندازی نمیکنه؟
فرستاده شده از SM-J510Fِ من با Tapatalk
دوستان چند روزي هست اينترنت قطع و وصل ميشه يا سيگنال ضعيف ميشه
احساس ميكنم دارم تغييرات ميدن
كسي مشكل مشترك نخورده؟
تهران-سهروردي شمالي
Sent from my iPhone using Tapatalk
خیر .... اون مال خیلی وقت پیش بود ... الان هر دو باند رو راه میندازه بعد چن ماه بعد پلاسش میکنه البته اگه منطقه اتون پر جمعیت یا ترافیک 4G بره بالاتر برای من بعد راه اندازی ۴ جی حدودا ۱۵ ام شهریور بود
راه انداختن هفته پیش هم پلاسش کردن
Last edited by MMDFullHD; 30-12-2016 at 01:27.
دوستان چه گوشیهایی 4G پلاس رو ساپورت میکنن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشی های دارای CAT 6 و همینطور بالاتر که از باند ۳ و ۷ به ترتیب فرکانس های ۱۸۰۰ و ۲۶۰۰ پشتیبانی کنند .![]()
ساعت چهار و نیم صبح
باند ۷ مشخصات
EARFCN:
2825 RSSI: -65 dBm RSRP: -93 dBm RSRQ: -8 dB SNR: 15 dB Cell ID: 43949334 PLMN ID: 43235 Roaming: HOME
باند سه
BAND:
LTE_BAND3 EARFCN: 1750 RSSI: -65 dBm RSRP: -93 dBm RSRQ: -8 dB SNR: 14 dB Cell ID: 43949324 PLMN ID: 43235 Roaming: HOME
حالت پلاس
ساعت ۵ صبح
کاملا واضح هست از هفته پیش که td رو on کردن و شبکه پلاس شد پهنای باند رو نصفشو دادن به اونجاشون و td مسخره نصف کرد سرعت رو . ۴ ماه خوش بودیم به ۶۰ مگ الان بزور همون سرعت خودمو ساعت ۵ صبح ۶۰ تا مونو داریم بزور تو خلوتی میگیریم
کم کم داره حالم ازش بهم میخوره
Last edited by MMDFullHD; 30-12-2016 at 13:31.
باز برا شما خوبه
من دیدم سرعت با مودمهای مختلف فرق داره هر دفه با یکی تست میکردم. واقعا هم بالا پایین داشت تستشون
با این اوضاع نمیدونم میصرفه کلاً بریم سمت td یا نه
Last edited by alpha007; 30-12-2016 at 10:16.
برای من هم افت کرده
راستی از سایت testmy.net با حالت پلاس دو تا تک کانکشن تست می گیری.
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
سرنوشت وایمکس رو دیدی؟ TD هم میبنی ...
فعلا باید منتظر مودم های مناسب و استارت TD های اسیاتک و شاتل و ... بمونی ببینی کدوم بهتره
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)