تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2678 از 4105 اولاول ... 1678217825782628266826742675267626772678267926802681268226882728277831783678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,771 به 26,780 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال imanprjr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    كرمان

پيش فرض

سلام . دوستانی که فردا اعزام هستند آرزویی بهترین مکان برای خدمت رو براشون دارم .
    .
    دوستانی که این چند وقت ثبت نام کردن برای چه ماهی اعزام به خدمت خوردن 12 یا 2 سال آینده ؟؟
    بنده هفته آینده مدرک دانشگاهی رو می تونم بگیرم و برم دنبال لغو معافیت .
    دلم می خواد هرچه سریعتر باشه مثلا 12 اعزام بشم ،
    Last edited by imanprjr; 23-12-2014 at 20:53.

2. 3 کاربر از imanprjr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال imanprjr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    كرمان

پيش فرض

دوستانی که توی شهر ما قرار بیفتن بگم که شهر ما آب هوای خشک و سردسیری داره مخصوصا زمستان ،

پادگان 05 کرمان قدیم خیلی بد بود و آوازه خیلی بدی داشت ولی این روزا خیلی بهتر شده نسبت به قبل اون هم به خاطر بودجه کمی که دارن .

نیرو دریایی سیرجان هم که آرزو می کنم هیچ کس اونجا نیفته مخصوصا دوستان خودم که فردا اعزام هستن و همچنین آینده خودم .

پادگان باغین هم برای نیروی انتظامی است که جای خوبیه اگه از نیروی انتظامی خوشتون بیاد .

4. این کاربر از imanprjr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

سلام . دوستانی که فردا اعزام هستند آرزویی بهترین مکان برای خدمت رو براشون دارم .
    .
    دوستانی که این چند وقت ثبت نام کردن برای چه ماهی اعزام به خدمت خوردن 12 یا 2 سال آینده .
    بنده هفته آینده مدرک دانشگاهی رو می تونم بگیرم و برم دنبال لغو معافیت .
    دلم می خواد هرچه سریعتر باشه مثلا 12 اعزام بشم ،
    سلام
    من دیروز از دانشگاه نامه بردم نظام وظیفه و معافیت تحصیلیـم رو باطل کردم.
    فردا هم باید برم واکسن بزنم
    نمیدونم چقدر طول میکشه تا اسمم ثبت بشه و برگه بهم بدن.
    ولی از پلیس + 10 پرسیدم گفتن فارغ التحصیلان دانشگاهی الان اردیبهشت سال بعد اعزام میخورن.
    شما هم وقت رو تلف نکن. اگه افتادی برج 2، درخواست تعجیل پر کن، شاید جواب داد.

امضای برگه معاینه رو گرفتم. به جز واکسن بقیه مدارکم کامله.دیگه چه کاری باید انجام بدیم؟
    تو دفترچه نوشته واکسن رایگانه. خود پلیس +10 پول میگیره؟

دفترچه رو از یه پلیس+10 گرفتم ، 3000 تومن بهم انداختن. بعد متوجه شدم 1600 بوده

6. 2 کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

دوستان کسی میتون راهنمایی کنه؟
    من اواخر ابان دفترچه رو فرساتدم و اعزامم خورد اسفند ماه.
    برگ اعزام به خدمتم کی میاد؟
    برای گواهینامه میخواستم.
    مرسی
    ................

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بالاخره نوبت ما هم شد....بیش از یک سال به این تاپیک سر میزدمو خیلی از رفقا پاسخگوی سوالاتم بودن که از همگی تشکر میکنم...

تشکر ویژه از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اِ شما رو هم میبرن سربازی؟ فکر کردم قبلنا رفتی! عجب زمونه ای شده. رفتی اونجا کلاس نذاریا. برا بچه ها آهنگ های درخواستی رو بخون غربت نگیرتشون.
    پ.ن: مردیم بس که این فوروم های سربازی رو این چند وقته رفرش کردیم و دنبال اطلاعات گشتیم. از همه دوستانی که بدون هیچ چشم داشتی تو این چند وقته به سوالاتم پاسخ دادن ممنونم .
    امیدوارم روزی برسه که قوانین و مقررات و پاسخگویی به حدی روشن و شفاف باشه که کسی سردرگم نباشه و با تصمیمات یک شبه هم...انشالا به همه خوش بگذره!
    Last edited by حسام2000; 23-12-2014 at 21:41.

9. 3 کاربر از حسام2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

خب مثل اینکه نوبت دی ماهی ها هم رسید.یاد خودم افتادم که موقع تاریخ اعزامم رفتم نظام وظیفه و از اونجا بردن پادگان چه حسی بود حتی از حس کنکور و مدرسه رفتن هم غریبتر بود نمی دونستم اونور چه خبره و قراره بهم چطور بگذره خیلیا هزار جور فکر می کردند ولی به نظر من بی فایدست کلا استرس خاصی نداشتم فقط به گذر عمر فکر می کردم و اینکه اینم یه مرحله از زندگی است مثل مدرسه دانشگاه و بعدها ازدواج و بچه دار شدن . قبلی ها همش گذشت اینم می گذره و بعدی هاش هم از راه میرسنزندگی مثل این است که ما سوار بر قطاری شدیم که هیچ اختیاری روش نداریم و حتی با اختیار خودمون هم سوارش نشدیم فقط نظاره گر مناظر بیرون پنچرش هستیم که از جلومون میگذره.
    من خودم جایی خدمت می کنم که هر روز سربازا واسه تسویه میان اونجا یه روز یکیش اومده بود اتاقمون واسه تسویه طرف 30 ماه خدمت کرده بود رئیس بهش گفت بالاخره تمومش کردی نه؟گفت اگه 100 ماهم بود بالاخره تموم میشد 30 ماه که چیزی نیست این حرفش اثر زیادی روی من گذاشت جوری که باعث شد باقی روزارو راحت تر تحمل کنم
    شماها اولش اصلا به اینا فکر نمی کنید فقط به اینکه آموزشی تموم بشه که اونم هیچه در واقع 2 ماه ناقابل. اصلیش بعد آموزشیتون است که نبوداتون اونجا کشیده میشه و معنی اصلی تحمل کردنو اونجا تجربه می کنید
    راستی مثل اینکه 3 دی هست اعزام. فکر نکنید که 2 روز از خدمتتون کم شده .نه از اونطرف 2 روز دیرتر ترخیص میشید مثل دیپلما که 19 هر ماه اعزام میشن و همون روز از ماهم ترخیص میشن
    پدرم در اومد چند خط تایپ کنم چند بار باید کلید کیبورد رو فشار بدی تا تایپ شه و حرف بیاد رو مانیتور از اینورم هی سیستم هنگ می کنه نمی دونم چی میشه

11. 10 کاربر از neon_91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه osta_ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    BND

پيش فرض

امام سجاد هرمزگان نبووووووووووووووووود؟
    من خودم بندرعباسی هستم ولی اونجا خدمت نکردم.
    پادگان نزدیک خود بندرعباس هست الان هم که اب و هوا عالیه اینجا ولی از شرایط داخل پادگان اطلاعی ندارم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    من دیروز از دانشگاه نامه بردم نظام وظیفه و معافیت تحصیلیـم رو باطل کردم.
    فردا هم باید برم واکسن بزنم
    نمیدونم چقدر طول میکشه تا اسمم ثبت بشه و برگه بهم بدن.
    ولی از پلیس + 10 پرسیدم گفتن فارغ التحصیلان دانشگاهی الان اردیبهشت سال بعد اعزام میخورن.
    شما هم وقت رو تلف نکن. اگه افتادی برج 2، درخواست تعجیل پر کن، شاید جواب داد.

امضای برگه معاینه رو گرفتم. به جز واکسن بقیه مدارکم کامله.دیگه چه کاری باید انجام بدیم؟
    تو دفترچه نوشته واکسن رایگانه. خود پلیس +10 پول میگیره؟

دفترچه رو از یه پلیس+10 گرفتم ، 3000 تومن بهم انداختن. بعد متوجه شدم 1600 بوده
    دوستان توجه کنن که فقط تا 30 دی میتونن درخواست تعجیل بزنن برای اسفند ماه وگرنه پر خواهد شد

14. 2 کاربر از soheil021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

صفحه اول دفترچه:

تاریخ پیشنهادی اعزام رو اسفند امسال بنویسم؟ آخه الان بچه ها میفتن اردیبهشت، چکار کنم؟

در مورد مهارت و تخصص چیزی بنویسم؟ مشکی کاراته دارم + مهارت کامپیوتر؛ چیزی که الان خیلیها بلدن! (ولی مدرک ندارم)

16. این کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

خوب دوستان موعد اعزام من هم فرارسید...پیش به سوی ساری و از انجا 01 تهران
    ممنون از همه دوستانی که اطلاعات مفیدی در اختیار ما گذاشتند...به امید خدا میریم ببینیم چه پیش خواهد امد
    فدای همگی

18. 4 کاربر از master_man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •