منم همین الان یه شکایت دیگه به matma.ir فرستادم
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
منم همین الان یه شکایت دیگه به matma.ir فرستادم
![]()
من یه مشکل دارم البته به خاطر بی تجربگیمه
چجوری میشه شب به صورت رایگان کانکت شد لپ تاپ من یه کانکشن وایرلس ساخته هر موقع روشن میکنم با اون کانکت میشه از حجمم کم میکنه
اگر سرویس ART دارید این سرویسها دیگر شبانه رایگان ندارد برای سرویسهای Eco نیز خود سیستم شاتل از شما در ساعات رایگان اعتبار کسر نمی کند.
این هم متن تیکتی که الان برای شاتل زدم.
شرکت محترم شاتل
با سلام
همانطوری که از پاسخهای داده شده به تیکتهای قبلی مشخص است آن شرکت هیچگونه علاقه ای به حذف محدودیت سرعت سرویس رایگان شبانه ندارد.فلذا در اولین فرصت شکایت از آن شرکت در سازمان تنظیم مقررات منطقه مرکزی (اصفهان) به ثبت خواهد رسید.
بدیهی است ارسال پاسخهای از پیش آماده شده و انکار مشکل موجود هیچگونه تأثیری بر این روند نخواهد داشت
در نهایت متأسفم که با چنین تصمیمات غیر کارشناسانه ای از سوی آن شرکت روبرو شدم.
با تشکر از زحماتی که نکشیدید.
چه بلایی سر سرعت ها اومده
چند شب هست نه از شیراز پاتوق و نه از بیا تو ییس و نه از 4شیرید و .. نم یتونم دانلود کنم. سرعت ها دیگه در بالاترین حالت 4 و 5 شده!!
چکارش کردن اینها..........
یعنی شما دقیقا یک ماه محدود دشه بودید؟
یا منظورتون سر ماه یعنی یکم هست؟
چون برای من هنوز درست نشدهشما مطمئنید؟؟؟آره بابامال منم درست نشده. شما چقدر سرعتت بهتر شده؟.یعنی الان داری با تمام ظرقیتت دانلود میکنی؟
نه چون سر ماه شده فکر میکنم درست شد،سرعتم شد مثل قبل از محدودیت.
اوه اوه نکنیند اینکار رو آبش میپاچه تو تاپیک
اگر سرعت matma بهتون بالا نشون میده حتما ذکر کنید روی همه سایتها محدودیت سرعت گذاشتند به جز چند سایت + matma که شکایت مشتری سندیت نداشته باشه.
سلام .
من آرت ۱ دارم که نامحدود! هست مثلا. حالا دانلود شبانه و دانلود ۵شنبه و جمعه جزو ترافیک مجاز مصرفیم حساب میشه یا رایگان هست ؟!
.
سلام، بچه ها من در لينك زير، هم از شاتل و هم عدم پيگيري شكايات واصله به سازمان تنظيم مقررات راديويي انتقاد كردم.
باز هم بگرديم ببينيم جاي ديگهاي نيست!!
پايگاه اطلاع رساني مركز ارتباطات مردمي رياست جمهوري
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما اگر بین ساعاتی که گفتید دانلود کنید ودرصدتون اضافه نشه یعنی رایگان هست <یعنی جزء FUP محسوب نمیشه وگرنه سرویسهای آرت کلا رایگان تحت قانون FUP هستند.
اینجوری که شما پیش میرید فکر کنم تا چند وقت دیگه از قسمت زیر هم نامه بزنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاتل دیگه شورشو در اورده
من با اکو 2مگ سرعت دانلودم به 100 هم نمیرسه حتی از سایت اپرا
پشتیبانیشم که هیچی حالیشون نیست بچه های خودمون بیصتر حالیشون میشه
یا میگه ترافیک مرکز مخابراتی بالاست یا میگه اشکال از شاتل است لطفا تا بر طرف شدن مشکل صبر نمایید
ولی 1هفتست همینه که هست
عجب گیری کردم
کیییییییییییییییییییه؟
هم اکنون 88 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 88 مهمان)