بيخيال. بچه ها كينكت بازي با گرافيك خيلي خوب داره؟ يه چيز ديگه:بازي اكشن براي كينكت چي موجود هست ؟كلا بهترين بازي هاي كينكت كدوما هستن؟
كسي هري پاتر رو با كينكت بازي كرده؟ فكر كنم ته حال باشه . البته اگه بتونن مثل فيلمش درست كنن كه عالي ميشه.
بيخيال. بچه ها كينكت بازي با گرافيك خيلي خوب داره؟ يه چيز ديگه:بازي اكشن براي كينكت چي موجود هست ؟كلا بهترين بازي هاي كينكت كدوما هستن؟
كسي هري پاتر رو با كينكت بازي كرده؟ فكر كنم ته حال باشه . البته اگه بتونن مثل فيلمش درست كنن كه عالي ميشه.
فعلا نه ولی اگه یخرده صبر کنی بازیهای خفنی میاد که از کینکت پشتیبانی میکنه......البته الانم خداییش بازی های خوبی هست......
بهترین بازی ها هم:
kinect sports
kinectimals
dance centeral
و...ولی بازم میگم بازی های خیلی خفنی میاد
---------- Post added at 09:29 AM ---------- Previous post was at 09:27 AM ----------
ااااااااااااااااااااااا بابا گرافیکش بده دیگه البته واسه الان.....................کاش4اش هم میدادن نامردا
---------- Post added at 09:31 AM ---------- Previous post was at 09:29 AM ----------
آقا یه خبر جدید برو حالشو ببر................................
gow3ساختش تموم شد
---------- Post added at 09:33 AM ---------- Previous post was at 09:31 AM ----------
به به عجب جشنی داشتن اینجارو ببینید بازی سنتر هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 09:35 AM ---------- Previous post was at 09:33 AM ----------
بازم یه خبر بایوشاک2 انحصاری واسهx360میاد
[QUOTE=s.j-rez;6380697]
---------------------------یکی از بهترین کارشناسان انجمن هسستید شما
ااااااااااااااااااااااااا آقا شما لطف داری فقط یه چیز اونم اینکه برای تشکر از دکمه تشکر استفاده کنید نه اینکه پست بدید(این پست حزف بشه)کاش شما هم درخواست کنید پاک شه پستتون.
جدی؟ اگه اینطور باشه که عالیه. چون واقعاً ناراحت شدم MGS1 توش نبود. اما بعید میدونم. چون دیشب از تو پیج فیس بوک MGS یک ویدئو دانلود کردم طرف داشت دقیق می گفت چه نسخه هایی توش هست و MGS3 تو بصورت HD تو فیلم داشت بازی می کرد.
راستش من عاشق MGS2 و MGS3 و حتی MGS1 هستم. MGS 4 رو هم دوست دارم اما اونا هم عالی هستن.
دیگه همه بازی های کالکشن همینجورین. نمیان با گرافیک روز بسازن. فقط رزولوشن texture هاش میره بالا.
god of war 1 , 2 و pop هم همینطور بوده.
بهترین بازی و زیبا ترین بازی که من با kinect بازی کردم بازی Child of Eden بوده. اگه بازی نکنید یکی از زیبا ترین بازی ها رو از دست دادید.
یکی از نقاط قوت این بازی تاخیر بسیار کمتر تشخیص حرکات نسبت به بازی هایی مثل Kinect Adventures و Kinect Sports هست
Last edited by sony_W810i; 20-08-2011 at 09:45.
این خبرشه :
Kojima explained on Twitter, the overseas (i.e. Western version) includes Metal Gear Solid 2, Metal Gear Solid 3: Subsistence, Metal Gear Solid: Peace Walker in one package. So, you get MG 1, MG 2, MGS 2, MGS 3, MGS: PW.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من تازه به لایو وصل شدمنمیتونم اصلا با کسی بازی کنم تو cod:mw2 - cod: BO اصلا کسی پیدا نمیشه
تو BO تمرینی دارم انجام میدم
نمیدونم اینا واقعین یا کامپیوترن
لطفا کمک کنید بدجوری ضد حال داریم میخوریم
آره تو خیلی از بازی ها واسه منم کنجشک پر نمیزنه........ولی بازیgta ivهمیشه پر آدمه اونو بازی کن.......قسمتdead match
.سلام.. موقعی که live میزنیم (البته من وصل نشدم تا الان) از شارژ اینترنت هم کم میشه؟
مر+220-250
دیگه فکر نکنم از cod شلوغتر سرور باشه من سوالم اینه که اصلا جوین نمیشه
همینجوری تا 100 میره دوباره تا 100 میره
اصلا خبری نیست
مگه میشه همیشه خالی باشه
تو اون سرورا مینویسه سرچینگ ولی خبری نیست اصلا
لطفا کامل راهنمایی میکنید چجوری با ایرانیا یا خارجیا بازی کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)