دوست عزیز جای این سوال تاپیک مودم هست.
خیر دانگل یو اس بی نداریم
مدلهایی هم از سیرا هست فکر کنم مدل 790
اما ظاهرا توی بازار ایران نیست. 5786 رو راستین بازار اورد و فعلا تموم کرده گفته می خواد 5186-22a هم بیاره
دوست عزیز جای این سوال تاپیک مودم هست.
خیر دانگل یو اس بی نداریم
مدلهایی هم از سیرا هست فکر کنم مدل 790
اما ظاهرا توی بازار ایران نیست. 5786 رو راستین بازار اورد و فعلا تموم کرده گفته می خواد 5186-22a هم بیاره
در جای انتن تغییراتی دادم و اس ان ار بهتر شد و نوسانش کم شد در نتیجه تستها بهتر شدن
نوسان زیاد اس ان آر نشانه خوبی نیست
سرور خارجی با 8 کانکشن
محتوای مخفی: وضعیت آنتن
محتوای مخفی: پارمترهای سیگنال بدون آنتن
Last edited by ak313; 29-12-2016 at 13:26.
خیلی ممنون
اون یکی رو که نوشته ساپورت نمیکنه آخه زه TD-LTE. مگه مال همون نسل چهار ثابتش نیست؟
خواهش میکنم.
نه باندی که تو ایران td ثابت هست باند 42 یعنی 3500 هستش. با این فرق داره ولی بلا استثنا دیدم گوشیهایی که همه ی گزینه هاش رو مثل عکس بالا سبز زده یعنی 4g+ ساپورت میکنه و اگر کامل سبز نباشه یعنی نمیکنه. به فرض مثلا j5 2016 رو بزنید چک کنید یکیش میلنگه و زرد زده... همین نشون میده پلاس تجمیع نمیکنه. چه ربطی به اون باندی که اونجا زده شده داره نمیدونم ولی میشه از روی اون به نتیجه رسید برای قضیه تجمیع.
سلام دوستان
حدود 1 ماهی هست تو منطفه 4 تهران (مجیدیه) سرعت 4G ایرانسل اینجوری شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی 3G از این هم بدتره!
بنظرتون مشکل از کجاس و چیکار میشه کرد؟
تصویری از پارمترهای سیگنال هم بگذارید
سلام دوستان
من چند روز با 3g یک جای خاص تو خونمون 4 انتن با سرعت بالا میگیرفتم تا اینکه دو روزه GPRS وصل میشه مشکل چیست ؟ هیچ جای دیگه هم انتن نمیده................
پشت مودم بالای پورت های LAN و USB روی یه برچسب نوشته .
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
سلام
حدسم اینه دارن تغییرات میدن چون دو سه روزه دارن از پشتیبانی پشت هم به من زنگ میزن که هیچ کدوم نبودم جواب بدم در صورتیکه من یک ماه پیش اخرین بار مشکل ثبت کردم ، یعنی دارن دوباره یه دستی رو دکل ها میکشن. حالا شانس شما ممکنه خوب باشه و دارن ارتقا میدن یا بد باشه مشکل پیدا کرده اگر بعد از دو هفته بازم اینطوری بود زنگ بزنید پیگیری کنید ، برای من هم وقتی سرعت رفت بالا یادمه کلا ایرانسل تو محلمون قطع شده بود البته بعدش بازم خرابش کردن!
Sent from my iPhone using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)