تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2677 از 3195 اولاول ... 167721772577262726672673267426752676267726782679268026812687272727773177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,761 به 26,770 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

فقط سه تا شمارش میاد :

Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty
    Metal Gear Solid 3: Snake Eater
    Metal Gear Solid: Peace Walker

به جز چهارش بقیش به نظره من جالب نبود!
    البته MGS 3 نسخه Subsistenceـش رو میزارن تو این کالکشن که شامل Metal Gear 1 و Metal Gear 2 هم میشه.
    پس در کل این بازی هایی توی این کالکشن هستند:(برای نسخه غربی)
    Metal Gear 1
    Metal Gear 2
    Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty
    Metal Gear Solid 3: Snake Eater
    Metal Gear Solid: Peace Walker

توی نسخه زاپنی هم بجای Peace Walker یه کد برای دانلود MGS 1 هستش و Peace Walker جدا عرضه میشه.
    Last edited by Leon-117; 19-08-2011 at 22:09.

2. 4 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام , دیروز دستگاه رو بردم یه مغازه که درایو رو آپدیت کنه , امروز رفتم دستگاه رو بگیرم گفت مگه دیروز نبردیش :o
    خلاصه اشتباهی دستگاه منو داده یکی دیگه :| , نه شماره تلفنی هم از طرف گرفته نه چیزی ...
    بعد از کلی صحبت هم قرار شد فردا یه زنگ بزنم ببینم طرف رو پیدا کرده یا نه ...
    آخرم گفت اگه پیدا نشد دستگاه اونو میدم بهت ...
    خواستم ببینم چیکار کنم ؟ اگه دستگاه طرف رو بیارم مشکلی پیش نمیاد ؟!
    موقعی که خواستم بفرشم X360 رو تهمت دزدی بودن و اینا بهمون نزنند ؟!
    اینم از شانس ـه **** من !
    هی وای : دی من بودم همونطور که امید گفت ، میگم که عکس های خونوادگی توی کنسول داشتم ، کینکت هم کلی عکس خونوادگی گرفته و از این حرفا ، در نهایت هم درخواست یه کنسول آک (اسلیم بهت میده ، خوشحال باش : دی) + یه جریمه به خاطر عکس مکس و اینا کن (حتی اگه وجود نداشت : دی) + حتی اگه کنسول خودت رو بهت پس داد : دی البته اگه کنسول خودتو پس داد شاید زیر بار نره ها : دی ولی به هر حال تلاشتو بکن : دی
    نکته : هر چند یه کم نامردیه ، ولی اگه توی امریکا بود ، طرف راحت 1-2 هزار دلار رو جریمه میشد... توی امریکا توی این مسائل خیلی سخت گیری میکنه دولت... در خیلی موارد هم هیچ مشکلی پیش نمیاد ، ولی طرف به بهانه ی ضربه ی روحی کلی جریمه میگیره :O
    اگه کنسول من بود واقعا چنین کاری میکردم... چون خیلی عکس مکس کینکت گرفته + خودم ریخته بودم رو کنسول که به فامیل تو تی وی نشون بدم و دیگه حوصله پاک کردنشم نداشتم... به هر حال باید یه کم شعور به خرج بده و همینطوری کنسولو نده دست یکی دیگه...
    سلام

عجب بدشانسی!

والا چی بگم!! من اگه جای شما بودم میگفتم یا کنسول منو میدی یا باید یه نو جاش بهم بدی!!

آدمی که اینقدر گیجه و جنس مردم رو اینجوری میده به کس دیگه باید فکر عواقبش رو هم کنه!!

البته اگه اینجوری که میگه باشه و به جای کنسول دست دوم به کس دیگه نفروخته باشه شخصی که دستگاه رو اشتباه برده خودش متوجه میشه و کنسول رو بر میگردونه!

در مورد اون کنسولی هم که میخواد به جای کنسول خودتون بهتون بده نمیشه قضاوت کرد و ندیده نظری روش داد ولی اگه قرار شد اونا بر دارین یه مهلت تست 48 ساعته ازش بگیرین و تمام جوانبش رو تست کنید!

اما من اگه جای شما بودم همون مورد اول رو مدنظر میگرفتم!
    تایید میشه : دی مردک ور میداره کنسولو همینطوری میده به یکی دیگه ، باید فکر عواقبشم باشه...
    حالا کاریه که شده ولی آپدیت بیشتر از 20-30 دقیقه طول نمیکشه.بهتره ببرید پیش یه نفر که همون موقع جلوی خودتون آپدیت کنه........
    تایید میشه... باز کردن کنسول 5 دقیقه ، ال تی + ریختن هم 5 دقیقه... حداکثر کار 15 دقیقس... حالا ما میگیم سرش شلوغ بوده و اینا نهایتا 30 دقیقه...

چی بگم والله !

فروشنده میگفت اونی که اومده کنسول رو بگیره بهش صد بار گفتم شما آقای ( __ ) هستید ؟
    اونم گفت آره ( معلوم نیست کَر بوده یا ... ) , اینم X360 منو داده اون !
    خلاصه یه ساعت اومده با دوربین مدار بسته گشته طرفو نشونم داده و ...
    ولی خودم میدونم این مغازه داره اشتباه کرده / اونو موقع که کنسول رو داد طرف سرش خیلی شلوغ بود ...

شهاب زیاد بهش گفتم , میگفت باوو طرف گفته من آقای ( اسم من ) هستم ... من از کجا بدونم !
    منم حال نداشتم زیاد حرف بزنم خوابم میومد ...

ممنون , حتما بهش میگم ...

تا فردا یه زنگ بزنم بهش ببینم چیکار کرده ...
    چی شد حالا؟؟؟ : دی
    بزن تو گوش طرفو ازش یه کنسول آک بگیر.
    باید طرفو بچزونیشانقدر بهش فشار بیار تا یه آک بهت بده
    اگه یهو عکسایی که کینکت ازت گرفته دست طرف بیوفته چی؟اگه عکس خانوادگیت توش باشه چی؟اگه کینکت هم نداری بهش بگو دارمو طرفو بیشتر بترسون
    خلاصه باید حقتو از حلقومش بکشی بیرون.اصلا هم کنسول اون یکیو نگیر.
    ببینم چیکار میکنیاااا..............
    100% موافقم : دی
    ببینید طرف کارش میلنگه شاید یه اشتباهی کرده یا...................یاخود کسی که برده کنسول رو خودش عوضی برده چون کنسولش خرای یوده.....
    حالا هر چی به هیچ عنوان کنسول ازش نگیرید فقط باید یه کنسول آک بده بهتون و همین اگه هم نداد تهدید به شکایت و اینا کنید
    تجربه ثابت کرده که تهدید به شکایت هم کار سازه ، هم اینکه خیلی حال میده : دی

4. 2 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

همین الان فهمیدم این Metal Gear Solid HD Collection که شامل Metal Gear solid PSP و 2 و 3 میشه واسه Xbox هم میاد
    قربون دستشون ییهو نمیدادن دیگه دقیقا مزخرف ترین و قدیمی ترین نسخه هاشو گزاشتن...اه
    راستی وقتی واسX360میاد تغییر میکنه کلا یکی میتونه بگی چه جور ازpS3روX360میاد......یعنی بازی رو که دوباره نمیسازن چی کار میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

قربون دستشون ییهو نمیدادن دیگه دقیقا مزخرف ترین و قدیمی ترین نسخه هاشو گزاشتن...اه
    راستی وقتی واسX360میاد تغییر میکنه کلا یکی میتونه بگی چه جور ازpS3روX360میاد......یعنی بازی رو که دوباره نمیسازن چی کار میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
    شوخی میکنی دیگه؟مذخرف ترین ها؟!
    MGS 3 واقعا شاهکار بود,MGS 2 هم واقعا بازی خیلی خوبی هست.
    Peace Walker هم فوق العادست و واقعا بازی بزرگیه.نمیدونم چرا یه همچین کلمه ای رو بکار بردی.......
    resolution رو میبرن بالا و چندتا افکت گرافیکی به بازی اضافه میکنن.......

7. 2 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

همین الان فهمیدم این Metal Gear Solid HD Collection که شامل Metal Gear solid PSP و 2 و 3 میشه واسه Xbox هم میاد
    این رو که من تقریبا ۲-۳ ماه پیش گفته بودم !
    فقط تاریخ عرضه شو نمیدونم - چون من همین الانش همه متال گیر ها رو دارم فقط حیف که شماره ۱ اش رو به صورت HD باز سازی نمیکنند

---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:31 PM ----------

مزخرف ترین ؟
    بهترین هاش شماره های ۱ و ۲ و ۳ اش هستند که قشنگ تایملاین بازی دست آدم میاد .

پ.ن : خوب مثل اینکه اشتباه میکردم ، کوجیما گفته که شماره ۱ به خاطر اینکه خیلی رزولوشن پایینی داره خیلی کار داره و فقط قرار نیست پولیشش کنند و ترگل ورگل بدن دست ملت ، بلکه گیم پلی بازی و حتی یک قسمتهایی از بازی دچار دستکاری میشند - مثل Remake رزیدنت اویل ۱ که شاهکار شده بود . خوشمان آمد

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    "If we were going to do Metal Gear Solid 1 we'd want to take more time with it," a creative producer at Kojima Productions said. "Not just up-res the textures, not just make things look pretty and polished, but go back and tweak some of the gameplay, tweak the story to update things and do it properly. Not just a re-master but a re-imagining almost. We do want to do that sometime down the road but it will take more time. It's not something we're looking at doing right now."
    Last edited by sonixax; 19-08-2011 at 23:47.

9. 4 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Vahid579's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خوب ببینید من یه راهی میگم کارتون کلا حل میشه شما بایدlt+1.91بریزید اینم آموزش برای لایت ان:
    آقا این کاری که شما گفتید یکم خطرناک نیست ؟؟؟؟
    آخه من شنیدم یه فایل هست که تو فلش میریزن بعد فلش رو که به دستگاه میزنی میتونی اون فایل رو نصب کنی و دستگاه آپدیت میشه !!!!!!

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

آقا این کاری که شما گفتید یکم خطرناک نیست ؟؟؟؟
    آخه من شنیدم یه فایل هست که تو فلش میریزن بعد فلش رو که به دستگاه میزنی میتونی اون فایل رو نصب کنی و دستگاه آپدیت میشه !!!!!!
    ما دو تا آپدیت داریم ، یکی آپدیت داشبورد کنسول هست که میشه همون محیطی که شما میبینید و تنظیمات داره و بازی ها رو از روش اجرا میکنید - این همونیه که USB میخواد .

یکی هم فرمور درایو دی وی دی دستگاه هست که شما نمیبینیدش و در حقیقت سیستم عامل درایو هستش با هسته ی لینوکس .
    اگر اون رو آپدیت نکنید دستگاهتون اصلا کپی اجرا نمیکنه .
    بعد اگر میترسید یا تجربه ندارید خودتون انجام ندید - بدید بیرون .

12. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hosein ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

دوستان یه نگاهی به اینجا بندازین:
    کد:
    میشه بهش اعتماد کرد؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    یونان دست راست :d

پيش فرض

کد:
    میشه بهش اعتماد کرد؟
    مشکوک میزنه : دی
    چون اصن مشخصاتش رو درست ننوشته !
    جاسپره ؟ فالکونه؟ چیه؟
    اصن چرا قیمت الایت کمتر از ارکیده؟ یا پرمیوم که اصن فالکونه
    نیدونم ولی فک کنم سایتش آپ نشده : دی

15. این کاربر از legolas 224 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه T_rex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

کد:
    میشه بهش اعتماد کرد؟
    اگه بشه بری حضوری جنسو تحویل بگیری خوبه الیت 340 خوبه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •