دوستان 01 میشه گوشی ساده برد اونجا تحویل داد یا دردسر میشه؟چون از راه دور میام گفتم...![]()
دوستان 01 میشه گوشی ساده برد اونجا تحویل داد یا دردسر میشه؟چون از راه دور میام گفتم...![]()
بله ميشه درب جنوب يك اتاقك هست كه تحويل ميگيره
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
ما احتمالا از ترمینال شرق بیایم..ورودی درب جنوب از همون طرفه یا چندتا ورودی داره؟
سلام
دوستان لطفا راهنمایی کنید گفتیم اینجا بپرسیم شاید کسی بدونه
ما یه آشنا داریم شرایطش اینه:
1- اولا یه داداش کوچیک داره ک معلول ذهنی هست باباش 60 سالشه نمیتونه کار کنه میتونه معاف بگیره میگن با ماده 6 بهزیستی میشه؟
2- آقا این مورد خودمم: من در تاریخ 93/6/17 از دانشگاه اخراج شدم و تصویه کردم و یه برگه دادن به این تاریخ اخراج شده! الان من یه سال وقت دارم ک برم سربازی درسته؟
فقط یه مسئله ای هست یه برگه معاف دارم ک توش نوشته 3 سال معافیت تحصیلی یعنی تا آخر امسال تموم میشه! الان من سال بعد برم بهم اضاف میزنن(شهریور 94)
3 من سه سال پیش دفترچه فرستادم افتاده بودم ارتش عجب شیر الان باز اونجام؟یا میشه اندداخت به سپاه؟چطوری؟(فوق دیپلم هستم)
من خودم دوست دارم یه معافیت هرچی باشه بگیرم
Last edited by naser_2006; 23-12-2014 at 12:23.
دوستان کسی در مورد خدمت در آجا-اج (یا همون ستاد مشترک ارتش) رسته عمران و استحکامات اطلاعی داره ؟ میدونید اونجا شرایط چطوریه ؟
فکر نکنم محل تقسیمات واسه آموزشی به محل سکونت فرد خیلی ربط داشته باشه، هر جایی امکانش هست تقسیم بشی(برای 2 ماه آموزشی)
محل اعزام هم برای من و هر کسی که میشناسم همون معاونت وظیفه عمومی استان خوزستان (پلیس راه قدیم اهواز-اندیمشک، پشت موسسه تعویض پلاک(رهگشا) ) بوده
کمتر از 24 ساعت تا اعزام
پیش به سوی آموزشگاه شهید سید عبدالحمید انشائی نزاجا (02)
امیدوارم همینطوری که نفهمیدم این 24 سال چطور گذشت این 2 سال رو هم نفهمم چطور میگذره
یه سختی دیگه از زندگی داره شروع میشه مثل همیشه، اما 2 سال دیگه ما هستیم و یه کارت پایان خدمتان شاء الله ...
با تشکر از دوستانی که تو این مدت به سوالات مبتدیانه ی ما با صبر و حوصله جواب دادن
باقی سوالات هم بماند واسه افزایش هیجان این 2 ماه![]()
یه دکه دم در جنوب هستش روزی 500 تومان فکر کنم میگیره برات نگه میداره
روز اول گوشیتو بزار تو جورابت بیار تو کسی نمیگردتد
بعد که بهت مرخصی دادن بیار بزار خونه
01 دژ های مهربونی داره
خوشبحالت 01 افتادی.دم خونه ماست.چه چوری 01 افتادی با پارتی؟ شرق تهران آب و هوای خوب .من خونمون 1 کیلومتر با 01 فاصله داره افتاده بودم کرمان تو بدترین آب و هوا.
آرزوم بود میفتادم 01.
موهارو نزنیم همونجا میزنن؟
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)