این چه وضعش هست؟
2 مگ - شاتل
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سرور کم سرعت چی بود پرسرعت چی بود؟
مودم رو پس بدی بهتره همین مودم با گارانتی دلسا تو بازار 45000 تومان هست.
منم متن زیر رو به مدیریت زدم گفتم اینجا هم بذارم.
مدیریت محترم شرکت شاتل
با سلام ؛
اینجانب ، ...... ، از مشترکین اینترنت پرسرعت آن شرکت میباشم (با شناسه کاربری .......). پیرو مکالمات صورت گرفته با کارشناس پشتیبانی فنی آن شرکت در روز چهارشنبه مورخ 16/8/89 که فایل متن آن نیز به پیوست میباشد روشن گردید که شرکت شاتل عمدا سرویس اینترنت پرسرعت اینجانب را در تایم شبانه (1 شب تا 7 صبح) محدود کرده است . این رفتار ناپسند از سمت آن شرکت در قبال کاربری چون بنده که سابقه ی دوسال استفاده از سرویس اینترنت پرسرعت آن شرکت را داشته ام بسیار ناشایست و مذموم میباشد. علی رغم آنکه بیش از 3 ماه از اتمام قرار داد اینجانب باقیمانده است ، به دلیل رفتار ناعادلانه ی آن شرکت در قبال مشترکین خود، تقاضای فسخ قرارداد را دارم . خواهشمند است پیگیریهای لازم را در اسرع وقت انجام داده و دستور مقتضی را صادر فرمایید.
دوستان سرويس ارت 1 جه سرعتي هست و سرعت دانلودش جقدر هست؟قيمت رو هم بكيد
همه دارند از شاتل می روند شما میخوای بیای ؟؟؟؟؟
سرور کم سرعت از ---------- بود
که بعد من فایل رو لیچ کردم و سرعت بالا رفت
البته بماند که اون لیچ هم چند روز بعد همون بلا سرش اومد!
البته میشه این رو با دانلود از سایت فایر فاکس یا اپرا که خود پشتیبانی هم میگه امتحان کرد
خواهید دید که سرعت این سرور ها در این ساعات محدود نمیشه
منو بگو كه قراردادم طولاني مدته![]()
منم به همين نتيجه رسيدم اما در همون محدوده محدود شده!! (چي گفتم...!)
يعني سرعت شير شده من در شبها مياد از يك مگ به 128 كيلوبيت و در اين حالت بعضي از سايتها سرعتشون رو 8 و 9 است مثل همين دانلودها و بعضي سايتهاي كمتر بارگيري سرعتي معادل 16 دارند.
اين صحيت شما مربوط به آن مقدار آبي است كه از شير از بالا پيچانده شده ميريزد. آن فلكه دست من و شما نيست كه با اين سرور و آن سرور به سرعت روزانه دست پيدا كنيم.
در كل اين حرفا واسه فاطي تنبون نميشه...
دوست عزیز من مودم p-r650r-v3 زایکسل 38 تومن گرفتم یعنی این مودم تو بازار 45 تومنه؟؟؟
فکر کنم پستم اعداد اشتباه افتاده شما فکر کردید مودم 65 تومن گرفتم یا قیمت 45 تومن اشتباه وارد کردید؟!
دوباره میپرسم الان من میتونم مودم p-r650r-v3 زایکسل که 38 تومن از شرکت گرفتم به شرکت پس بدم و پولمو بگیرم به نظرتون پسش بدم یا مودم خوبیه و قیمتش هم درسته ؟؟؟ خودم تو سایت پارس نگاه کردم دیدم این مودم پشتیبانی نمیکنه این تا چه اندازه درسته؟!!
آقا یکی مارو روشن کنه این سرعت 128Kbps یعنی چند کیلوبایت بر ثانیه؟؟؟ باید به 8 تقسیم کنیم دیگه درسته؟؟؟ حالا یه سوال درسته جاش اینجا نیست(مرکز مخابرات ما اینجا تاپیک نداره!!!) ولی دوستانی که اطلاع دارن خواهش میکنم کمکم کنید امکانش هست سرویس 128 مخابرات بیشتر از 16 کیلو بایت بر ثانیه باشه؟؟؟
هم اکنون 77 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 77 مهمان)