تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2676 از 3195 اولاول ... 167621762576262626662672267326742675267626772678267926802686272627763176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,751 به 26,760 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

داره خودمونی میشه hamidreza_shab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

6

فوری دارم میمیرم : من هر وقت بازی را تو دستگاه میزاشتم یه صدایی ( تق تق نق ) میداد و تو بازی هم هر 3-4 ثانیه یی چند تا صدا تق میداد ( نمیدونم این عادیه یا از من خرابه ؟ ) . حالا گذاشتم بازی را پشت سر هم تو Load صدا تق میداد ودیگه قطع نشد و بازی دیگه نیومد . از ترسم سریع دیسک را اوردم بیرون و کنسولا خاموش کردم و الان اومدم دارم اینا مینویسم . این صدا عادیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کنسولم چیزیش نیست ؟

راستش تا جایی که من میدونم عادیه!!! دو تا ایکس باکس دیگه جز واسه خودمم دیدم اینجوریه با واسه شما 3تا

فقط بازی هایی که نصب شده باشن سروصدا ندارن

یکی هم سوال منو تو 2تا پست قبلی جواب بده

2. این کاربر از hamidreza_shab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamidreza_shab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

7

جواب این سواله منو کسی نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

"سلام به همه دوستان میخواستم بدونم اگه آپدیت SystemUpdate_13599 رو بریزم رو ایکس باکس مثل اون آپ قبلیه -- و کپی خور رو می پرونه؟؟؟ مثل دفعه پیش 30 تومن تو خرج نیوفتم؟؟؟ آپدیت بکنم از لایو؟؟؟ -- و کپی خور نمی پره؟؟؟؟ SystemUpdate_13599؟؟؟؟؟؟ "

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

جواب این سواله منو کسی نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

"سلام به همه دوستان میخواستم بدونم اگه آپدیت SystemUpdate_13599 رو بریزم رو ایکس باکس مثل اون آپ قبلیه -- و کپی خور رو می پرونه؟؟؟ مثل دفعه پیش 30 تومن تو خرج نیوفتم؟؟؟ آپدیت بکنم از لایو؟؟؟ -- و کپی خور نمی پره؟؟؟؟ SystemUpdate_13599؟؟؟؟؟؟ "
    یعنی شما 1.9رو داری؟اگه داری نه مشکلی نیست............قثط 6تا بازیAP2.5باز نمیشه اونم بایدLT+1.91بریزی

---------- Post added at 05:45 PM ---------- Previous post was at 05:43 PM ----------

فوری دارم میمیرم : من هر وقت بازی را تو دستگاه میزاشتم یه صدایی ( تق تق نق ) میداد و تو بازی هم هر 3-4 ثانیه یی چند تا صدا تق میداد ( نمیدونم این عادیه یا از من خرابه ؟ ) . حالا گذاشتم بازی را پشت سر هم تو Load صدا تق میداد ودیگه قطع نشد و بازی دیگه نیومد . از ترسم سریع دیسک را اوردم بیرون و کنسولا خاموش کردم و الان اومدم دارم اینا مینویسم . این صدا عادیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کنسولم چیزیش نیست ؟
    آره یه همچین صدایی میده ولی اصلا به این جور چیزا توجه نکنید.....اگه بازی رو رو هارد نصب کنید مشکل حل میشه........

5. این کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز HESAM_5700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    North of Hell , Left Side :D

7

سلام , دیروز دستگاه رو بردم یه مغازه که درایو رو آپدیت کنه , امروز رفتم دستگاه رو بگیرم گفت مگه دیروز نبردیش :o
    خلاصه اشتباهی دستگاه منو داده یکی دیگه :| , نه شماره تلفنی هم از طرف گرفته نه چیزی ...
    بعد از کلی صحبت هم قرار شد فردا یه زنگ بزنم ببینم طرف رو پیدا کرده یا نه ...
    آخرم گفت اگه پیدا نشد دستگاه اونو میدم بهت ...
    خواستم ببینم چیکار کنم ؟ اگه دستگاه طرف رو بیارم مشکلی پیش نمیاد ؟!
    موقعی که خواستم بفرشم X360 رو تهمت دزدی بودن و اینا بهمون نزنند ؟!
    اینم از شانس ـه **** من !

امید به کی دادی کنسولو ؟!

من یه بار اسلیمو دادم کپی خور کنن اینجوری شد دیگه ! قاب ماله منو زده بود رو یه کنسول دیگه میگفت این ماله تو ــه آخرش هم یه الیت گرفتم به جاش .... از همین یارو سونی علی تو پاساژ قصر ... اونم یه بار دادم آپدیت کرد جلو چشم خودم ... اما دیگه کنسولو دست اینا نمیدم

نتیجه اخلاقی : تو شهر هایی از قبیل این شهر های ما کنسول رو خودتون آپدیت کنید و دست فروشنده ندین ! : دی

( 1000 امین پــســت ! )

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

ببینید تو سری اسلبم و تو فت ها برد های جسپر این مشکل کاملا و کاملا حل شدههیچ مشکلی هم نیست فقط خریدنی اگه فت خریدین باید بردش جسپر باشه.........بعد هر چه قدر میخوای برو بازی کن............... من تابستون سال پیش خریدم خیلی زیاد هم بازی میکنم..................وبازی هامم همشونو رو هارد نصب میکنم
    یعنی امکان نداره چیزی بشه.....من شاید روزی 8ساعت بیشترم بازی کنم................عین شیر کار میکنهککشم نمیگزه
    (قارداش راحت اول هشداد اولماز)
    حوش بحالتون 8 ساعت چطوری وقت دارین اینقدر بازی کنین من تو روز اصلا نمیتونم بازی کنم شبها هم فقط دو سه ساعت میتونم بازی کنم و صبحها باید زود پاشم پس همینجوری واسه خودتون حال کنید تا مثل من نشدید
    موفق و بازی خور باشید

8. این کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

[QUOTE=s.j-rez;6379879]
    من فقط برای اینکه خرج نشه گفتم آره بیرونم میکن............
    نه فقط باید بازی هاتو نو پچ کنید و بگید وقتی1.91مریزه داشبرد13599رو بریزه

---------- Post added at 03:53 PM ---------- Previous post was at 03:51 PM ----------

خوب ببینید من یه راهی میگم کارتون کلا حل میشه شما بایدlt+1.91بریزید اینم آموزش برای لایت ان:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بیرونم میتونید بدید

=======================================

nشما خیلی با سووادید در این زمینه....اما من متاسفانه خیلی برتم....یعنی چی بازی ها رو باید بچ کنم....داشبورده 13599 هم بریزه دیگه کبی خور میمونه دیگه؟در ضمن جطوری باید برم از داشتبوردم به محیط لایو...مبلغو چطوری برداخت کنم بصورت لایو/؟منظورم همون بوینت هاست؟

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

[QUOTE=soheilnouri;6380523]

=======================================

nشما خیلی با سووادید در این زمینه....اما من متاسفانه خیلی برتم....یعنی چی بازی ها رو باید بچ کنم....داشبورده 13599 هم بریزه دیگه کبی خور میمونه دیگه؟در ضمن جطوری باید برم از داشتبوردم به محیط لایو...مبلغو چطوری برداخت کنم بصورت لایو/؟منظورم همون بوینت هاست؟
    ببین شما اولlt+1.91بریزد بدید بیرون بریزند و بگید داشبرد13599بریزن خودشون میدن چی کار کنن
    چیزه شما بازی خریدنی فقط بگید پچ شده باشه خودش میدونه چی کار کنه............
    بله دیگه کپی خور میموننه.......فعلا 3ماه بهتون مجانی میده اون لینک ساپورتx360که بهتون دادم مثل اون عمل کنید چون توضیح اش واسه این تاپیک نیست
    پوینت هم برای خرید اینترنتی حالا شما برید لایو اونم توضیح میدم خدمتتون

11. این کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همین الان فهمیدم این Metal Gear Solid HD Collection که شامل Metal Gear solid PSP و 2 و 3 میشه واسه Xbox هم میاد

13. 3 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

YeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeY!!! \m/
    ایــــــول : دی
    متال گیر سالید میزنیم : دی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

YeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeY!!! \m/
    ایــــــول : دی
    متال گیر سالید میزنیم : دی

فایده نداره که !!

شماره 4 رش که از همه قشنگ تر بود نمیاد! فقط سه تا شمارش میاد :

Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty
    Metal Gear Solid 3: Snake Eater
    Metal Gear Solid: Peace Walker

به جز چهارش بقیش به نظره من جالب نبود!

16. 3 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •