راستش تا جایی که من میدونم عادیه!!! دو تا ایکس باکس دیگه جز واسه خودمم دیدم اینجوریه با واسه شما 3تا
فقط بازی هایی که نصب شده باشن سروصدا ندارن
یکی هم سوال منو تو 2تا پست قبلی جواب بده
راستش تا جایی که من میدونم عادیه!!! دو تا ایکس باکس دیگه جز واسه خودمم دیدم اینجوریه با واسه شما 3تا
فقط بازی هایی که نصب شده باشن سروصدا ندارن
یکی هم سوال منو تو 2تا پست قبلی جواب بده
جواب این سواله منو کسی نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
"سلام به همه دوستان میخواستم بدونم اگه آپدیت SystemUpdate_13599 رو بریزم رو ایکس باکس مثل اون آپ قبلیه -- و کپی خور رو می پرونه؟؟؟ مثل دفعه پیش 30 تومن تو خرج نیوفتم؟؟؟ آپدیت بکنم از لایو؟؟؟ -- و کپی خور نمی پره؟؟؟؟ SystemUpdate_13599؟؟؟؟؟؟ "
یعنی شما 1.9رو داری؟اگه داری نه مشکلی نیست............قثط 6تا بازیAP2.5باز نمیشه اونم بایدLT+1.91بریزی
---------- Post added at 05:45 PM ---------- Previous post was at 05:43 PM ----------
آره یه همچین صدایی میده ولی اصلا به این جور چیزا توجه نکنید.....اگه بازی رو رو هارد نصب کنید مشکل حل میشه........![]()
امید به کی دادی کنسولو ؟!
من یه بار اسلیمو دادم کپی خور کنن اینجوری شد دیگه ! قاب ماله منو زده بود رو یه کنسول دیگه میگفت این ماله تو ــه آخرش هم یه الیت گرفتم به جاش .... از همین یارو سونی علی تو پاساژ قصر ... اونم یه بار دادم آپدیت کرد جلو چشم خودم ... اما دیگه کنسولو دست اینا نمیدم
نتیجه اخلاقی : تو شهر هایی از قبیل این شهر های ما کنسول رو خودتون آپدیت کنید و دست فروشنده ندین ! : دی
( 1000 امین پــســت !)
حوش بحالتون 8 ساعت چطوری وقت دارین اینقدر بازی کنین من تو روز اصلا نمیتونم بازی کنم شبها هم فقط دو سه ساعت میتونم بازی کنم و صبحها باید زود پاشم پس همینجوری واسه خودتون حال کنید تا مثل من نشدید
موفق و بازی خور باشید
[QUOTE=s.j-rez;6379879]
=======================================
nشما خیلی با سووادید در این زمینه....اما من متاسفانه خیلی برتم....یعنی چی بازی ها رو باید بچ کنم....داشبورده 13599 هم بریزه دیگه کبی خور میمونه دیگه؟در ضمن جطوری باید برم از داشتبوردم به محیط لایو...مبلغو چطوری برداخت کنم بصورت لایو/؟منظورم همون بوینت هاست؟
[QUOTE=soheilnouri;6380523]ببین شما اولlt+1.91بریزد بدید بیرون بریزند و بگید داشبرد13599بریزن خودشون میدن چی کار کنن
چیزه شما بازی خریدنی فقط بگید پچ شده باشه خودش میدونه چی کار کنه............
بله دیگه کپی خور میموننه.......فعلا 3ماه بهتون مجانی میده اون لینک ساپورتx360که بهتون دادم مثل اون عمل کنید چون توضیح اش واسه این تاپیک نیست
پوینت هم برای خرید اینترنتی حالا شما برید لایو اونم توضیح میدم خدمتتون![]()
همین الان فهمیدم این Metal Gear Solid HD Collection که شامل Metal Gear solid PSP و 2 و 3 میشه واسه Xbox هم میاد
YeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeY!!! \m/
ایــــــول : دی
متال گیر سالید میزنیم : دی
فایده نداره که !!
شماره 4 رش که از همه قشنگ تر بود نمیاد! فقط سه تا شمارش میاد :
Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty
Metal Gear Solid 3: Snake Eater
Metal Gear Solid: Peace Walker
به جز چهارش بقیش به نظره من جالب نبود!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)