تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2674 از 3347 اولاول ... 167421742574262426642670267126722673267426752676267726782684272427743174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,731 به 26,740 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

گوشیمنبرای4جیفرکانسهای زیر رو ساپورت میکنه پس اگه روی 2600 هست قاعدتا باید 4جی پلاس رو ساپورت کنه درسته؟
    LTE band 1(2100), 3(1800), 38(2600), 39(1900), 40(2300), 41(2500)
    نه دوست عزیز
    ارتباطی نداره
    فورجی پلاس یه جور تجمیع فرکانس هست
    طبق سایت GSMARENA گوشی شما نهایت Cat4 رو ساپورت می کنه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 2 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه signinfo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان من یه مقدار گیج شدم. در لینک زیر که دستگاه هایی که از LTE Advanced پشتیبانی می کنند رو لیست کرده، پاراگراف اول نوشته شده که:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] is a standard for wireless communication and [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . 4 or above) is a high speed version of LTE, sometimes marketed as LTE+, 4G+, 4GX, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4.5G or 4G LTE ULTRA

که LTE Advanced رو از Cat.4 به بالا معرفی کرده. همچنین همونطور هم که دیده می شه، دستگاه هایی با مودم LTE Cat.4 هم در این لیست هستند که از LTE Advanced پشتیبانی می کنند.

سوال اولم اینه که پس درنهایت Cat.4 به بالا از LTE Advanced پشتیانی می کنه یا Cat.6 به بالا.
    سوال دومم هم اینه که اگر Cat.4 به بالا باشه، چرا بعضی دستگاه ها با مودم Cat.4 از LTE Advanced پشتیبانی می کنند و بعضی ها نه. یعنی کدوم مشخصه در مورد مودم های Cat.4 باعث این پشتیبانی می شه؟ و از کجا می تونیم بطور قطع متوجه بشیم که در نهایت مودم LTE Cat.4 دستگاه ما از LTE Advanced پشتیبانی می کنه یا نه.

ممنونم

این لینک موردنظر من:

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

دوستان من یه مقدار گیج شدم. در لینک زیر که دستگاه هایی که از LTE Advanced پشتیبانی می کنند رو لیست کرده، پاراگراف اول نوشته شده که:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] is a standard for wireless communication and [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . 4 or above) is a high speed version of LTE, sometimes marketed as LTE+, 4G+, 4GX, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4.5G or 4G LTE ULTRA

که LTE Advanced رو از Cat.4 به بالا معرفی کرده. همچنین همونطور هم که دیده می شه، دستگاه هایی با مودم LTE Cat.4 هم در این لیست هستند که از LTE Advanced پشتیبانی می کنند.

سوال اولم اینه که پس درنهایت Cat.4 به بالا از LTE Advanced پشتیانی می کنه یا Cat.6 به بالا.
    سوال دومم هم اینه که اگر Cat.4 به بالا باشه، چرا بعضی دستگاه ها با مودم Cat.4 از LTE Advanced پشتیبانی می کنند و بعضی ها نه. یعنی کدوم مشخصه در مورد مودم های Cat.4 باعث این پشتیبانی می شه؟ و از کجا می تونیم بطور قطع متوجه بشیم که در نهایت مودم LTE Cat.4 دستگاه ما از LTE Advanced پشتیبانی می کنه یا نه.

ممنونم

این لینک موردنظر من:

کدوم مثلا؟

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

ممنونم

این لینک موردنظر من:

دوست گرامي دستگاه هايي با cat 6 ب بالا ساپورت ميكنن .
    شما cat4 هم داشته باشي تجميع نميكنه حتمن بايد cat 6 باشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مثلاً Iphone 6 و Iphone 6 Plus یا LG Nexus 5 یا تعداد دیگه ای از دستگاه هایی که در این لیست هستند Cat.4 هستند. حتی در مشخصات این دو آیفون در سایت جی اس ام آرنا هم نوشته LTE-A Cat.4

دوست گرامي دستگاه هايي با cat 6 ب بالا ساپورت ميكنن .
    شما cat4 هم داشته باشي تجميع نميكنه حتمن بايد cat 6 باشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

بله ممنونم دوست عزیز. توی صفحات قبل هم شما و دوستان عنوان کرده بودید که Cat.6 به بالا. اما این اطلاعاتی که بنده خوندم یه مقدار به نظر مغایر میاد برای همین پرسیدم.
    Last edited by signinfo; 28-12-2016 at 17:50.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

باسلام.
    جسارتا با اطلاعات کمی که من توی همین تاپیک و جستجو اینطرف و اونطرف پیدا کردم
    بستگی به مودمی که در سی پی یوی هر گوشی به کار رفته داره.
    مثلا سی پی یوی گوشی که اسنپدراگون 430 هست lte-a و تجمیع رو ساپورت میکنه.
    ولی سی پی یوی اسنپدراگون 616 lte advanced رو پشتیبانی نمیکنه.
    پس بستگی به سی پی یو داره.
    شما سی پی یو گوشیتون رو بگید میشه تشخیص داد 4g+ میشه یا نه. و اینکه همون لینک ویکی پ که گذاشتید هم راهنمایی خوبی هست.
    البته توجه داشته باشید با باید چک کنید از جاهای دیگه. چون مثلا بعضی گوشیها چندتا مدل دارند به فرض
    honor 6 مدل H60-L04 H60-L02, H60-L12 H60-L01 داره! هر کدوم یه فرکانسهای lte خاصی رو پشتیبانی میکنن.
    به هر حال توی مشخصات گوشی قسمت lte حتما باند 1800 و 2600 رو ساپورت کنه و همچنین سی پی یوش هم کرییراگریکیشن رو ساپورت کنه دیگه تمومه.
    این نکته هم هست که همه ی گوشی ها باوجود اینکه به lte-a یا همون 4g+ وصل هستند و سرعت خوبی هم توی تستها نشون میدن در عین حال اون بالای گوشی همچنان 4g خالی میزنه ولی در اصل 4g+ وصله. نمونه ش گوشی های شیائومی و آیفون اینطورین. آیون حتی اگه 4g+ هم وصل باشه ولی میزنه LTE و نمیزنه lte-a یا 4g+....

8. 2 کاربر از fastfind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

باسلام.
    جسارتا با اطلاعات کمی که من توی همین تاپیک و جستجو اینطرف و اونطرف پیدا کردم
    بستگی به مودمی که در سی پی یوی هر گوشی به کار رفته داره.
    مثلا سی پی یوی گوشی که اسنپدراگون 430 هست lte-a و تجمیع رو ساپورت میکنه.
    ولی سی پی یوی اسنپدراگون 616 lte advanced رو پشتیبانی نمیکنه.
    پس بستگی به سی پی یو داره.
    شما سی پی یو گوشیتون رو بگید میشه تشخیص داد 4g+ میشه یا نه. و اینکه همون لینک ویکی پ که گذاشتید هم راهنمایی خوبی هست.
    البته توجه داشته باشید با باید چک کنید از جاهای دیگه. چون مثلا بعضی گوشیها چندتا مدل دارند به فرض
    honor 6 مدل H60-L04 H60-L02, H60-L12 H60-L01 داره! هر کدوم یه فرکانسهای lte خاصی رو پشتیبانی میکنن.
    به هر حال توی مشخصات گوشی قسمت lte حتما باند 1800 و 2600 رو ساپورت کنه و همچنین سی پی یوش هم کرییراگریکیشن رو ساپورت کنه دیگه تمومه.
    این نکته هم هست که همه ی گوشی ها باوجود اینکه به lte-a یا همون 4g+ وصل هستند و سرعت خوبی هم توی تستها نشون میدن در عین حال اون بالای گوشی همچنان 4g خالی میزنه ولی در اصل 4g+ وصله. نمونه ش گوشی های شیائومی و آیفون اینطورین. آیون حتی اگه 4g+ هم وصل باشه ولی میزنه LTE و نمیزنه lte-a یا 4g+....

من خیلی ممنونم از شما بابت اطلاعاتی که در اختیارمون گذاشتید. گوشی من Xperia Z Ultra ورژن C6833 هست. سی پی یو Snapdragon 800 و مودم LTE اون Cat.4 هست و از فرکانس های 1800 و 2600 هم پشتیبانی می کنه. در مورد Carrier Aggregation هم ظاهراً Snapdragon 800 از این قابلیت پشتیبانی می کنه ـــ مثلا طبق لینک زیر ـــ اما توی لیست ویکیپدیا که در پست بالا گذاشتم، Z Ultra حضور نداره و جای دیگه هم اطلاعات موثقی رو در مورد این گوشی پیدا نکردم که شاهدی باشه بر پشتیبانی این گوشی از LTE Advanced

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

من خیلی ممنونم از شما بابت اطلاعاتی که در اختیارمون گذاشتید. گوشی من Xperia Z Ultra ورژن C6833 هست. سی پی یو Snapdragon 800 و مودم LTE اون Cat.4 هست و از فرکانس های 1800 و 2600 هم پشتیبانی می کنه. در مورد Carrier Aggregation هم ظاهراً Snapdragon 800 از این قابلیت پشتیبانی می کنه ـــ مثلا طبق لینک زیر ـــ اما توی لیست ویکیپدیا که در پست بالا گذاشتم، Z Ultra حضور نداره و جای دیگه هم اطلاعات موثقی رو در مورد این گوشی پیدا نکردم که شاهدی باشه بر پشتیبانی این گوشی از LTE Advanced

خواهش میکنم. خوب اینطور که من جستجو کردم متاسفانه lte advanced رو پشتیبانی نمیکنه.
    ببنید از روی سایت خودش یا سایتهای review موبایل میشه در آورد.
    این مشخصات گوشی شماست که متاسفانه چیزی تحت عنوان lte-a یا 4g+ و اینها ذکر نشده:

ولی به طور مثال زد فایو سونی توی همین ساتی اینطوری نوشته شده:

که میبینین اشاره شده 4gs یا حالا همون پلاس منظورشه ساپورت میکنه.
    از روی سال ساخت گوشی هم میشه گفت مثلا 2013 هست z ultra و اون زمان با اینکه اسنپ 800 هست ولی
    ساپورت نمیکنه گوشی اون سال. این نکته ها هم هستش که سونی اصلا موقع تست یا استفاده اون بالای گوشی نمیزنه
    lte-a یا +4g ... فقط میزنه LTE... راهی هم نداره بشه دقیق گفت الان سونی داره تجمیع میکنه یا نه. یا متاسفانه من وارد نیستم ولی فکر کنم نمیشه دقیق تشخیص داد. و اینکه از روی سرعت نت هم میشه حدس زد. مثلا سرعت بالای 70 یا 80 مگابیت قطعا 4g+ هست... زیر این سرعت ممکنه 4g معمولی باشه چون باند 2600 دوستان سرعت 60 تا 70 مگابیت هم تک باند گرفتند.
    Last edited by fastfind; 28-12-2016 at 20:43.

11. این کاربر از fastfind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خواهش میکنم. خوب اینطور که من جستجو کردم متاسفانه lte advanced رو پشتیبانی نمیکنه.
    ببنید از روی سایت خودش یا سایتهای review موبایل میشه در آورد.
    این مشخصات گوشی شماست که متاسفانه چیزی تحت عنوان lte-a یا 4g+ و اینها ذکر نشده:

ولی به طور مثال زد فایو سونی توی همین ساتی اینطوری نوشته شده:

که میبینین اشاره شده 4gs یا حالا همون پلاس منظورشه ساپورت میکنه.
    از روی سال ساخت گوشی هم میشه گفت مثلا 2013 هست z ultra و اون زمان با اینکه اسنپ 800 هست ولی
    ساپورت نمیکنه گوشی اون سال. این نکته ها هم هستش که سونی اصلا موقع تست یا استفاده اون بالای گوشی نمیزنه
    lte-a یا +4g ... فقط میزنه LTE... راهی هم نداره بشه دقیق گفت الان سونی داره تجمیع میکنه یا نه. یا متاسفانه من وارد نیستم ولی فکر کنم نمیشه دقیق تشخیص داد. و اینکه از روی سرعت نت هم میشه حدس زد. مثلا سرعت بالای 70 یا 80 مگابیت قطعا 4g+ هست... زیر این سرعت ممکنه 4g معمولی باشه چون باند 2600 دوستان سرعت 60 تا 70 مگابیت هم تک باند گرفتند. ولی خوب جسارتا چیزی که من از گوشی شما استنباط دارم lte-a و 4g+ نیستش.
    و اینکه نمیدونم ربطش چیه ولی طبق چیزهایی که دیدم گوشی هایی که باند 40 یعنی 2300 ساپورت نمیکنن 4g+ هم نمیشن مثل گوشی شما.

من باز هم از جنابعالی ممنونم بابت وقتی که گذاشتید. البته سال ساخت و سرعت ارسال و دریافت نمی تونن ملاک خوبی در تشخیص این مسئله باشند. در مورد اینکه این مشخصه در وبسایت های Review ذکر شده باشه یا نه، شما اگر به عنوان مثال مشخصات دو دستگاه Xperia Z Ultra و LG Nexus 5 رو در وبسایت gsmarena با هم مقایسه کنید، مشخصات CPU و مودم LTE اون ها با هم برابر هست. و در مشخصات هیچ کدوم از این دو دستگاه LTE-A ذکر نشده اما طبق اون صفحه ویکیپدیا، Nexus از LTE-A پشتیبانی می کنه ولی Z Ultra خیر. در مورد فرمایش شما در خصوص باند 40 هم بعید می دونم و مثال نقضش هم همین مورد Nexus 5 هست.

به هر حال ممنونم از وقتی که گذاشتید. سوال بنده بیشتر از اینکه صرفاً در خصوص خود Z Ultra باشه، در خصوص Cat 4 یا Cat 6 به بالا بود که به وضوح خدمت تون توضیح دادم و اگر دوستان دیگه اطلاعی در این زمینه دارند ممنون می شم منو از تاریکی در بیارند.

13. این کاربر از signinfo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ممنونم

این لینک موردنظر من:

ال تی ادونسد می تونه برای کت 4 هم باشه اما ارزشی نداره و عملا بی فایدس. منظور از اون اینه که در کت 4 کلا 20 مگاهرتز می تونیم پهنای باند داشته باشیم حالا یه موقع اپراتور میاد همون 20 تا رو یه جا میده یه موقع هم میاد دو تا ده تا از یک فرکانس میده که میشه lte advanced cat4

اما این مهم نیست برای تجمیع ایرانسل باید تجمیع نسل 6 صورت بگیره یعنی سقفش دو تا 20 هست و در مورد ایرانسل میشه یه 10 با یه 15 که ممکنه بعدا 10 تای 1800 رو هم زیاد کنه پس برای استفاده از این قابلیت ایرانسل حتما lte advaced cat 6 لازمه که با حداکثر 40 مگاهرتز پهنای باند و حالت میمو 2*2 می تونه از نظر تئوری تا 300 مگابیت سرعت بده که با 25 مگاهرتز ایرانسل دوستان خاص، تجربه 165 مگ سرعت رو داشتن البته توی دانلود منیجر
    Last edited by ak313; 28-12-2016 at 20:01.

15. 6 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •