تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2674 از 4751 اولاول ... 1674217425742624266426702671267226732674267526762677267826842724277431743674 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,731 به 26,740 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه tahaatjensen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

راستیتش من تا حالا فکر میکردم اینها با توجه به گسترشی که در کشور کردند پهنای باند کم اوردند و مقطعی است تا برند پهنای باند بخرند امروز درست نشه 2 هفته دیگه درست میشه. ولی اینها اصلا عین خیالشون نیست هی دارند دندون گردتر میشوند

پروفشنال mr-dion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دیگه شورشو دراوردن من 2مگ دارم از 512 هم سرعت دانلودم بدتره

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اما برای من مشکلی نداشت و شکایت رو فرستادم

اینکه سرعت حدودا 2 مگ رو نشون میده خوب اینجوری حرف شما رو که قبول نمی کنند.

حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

راستیتش من تا حالا فکر میکردم اینها با توجه به گسترشی که در کشور کردند پهنای باند کم اوردند و مقطعی است تا برند پهنای باند بخرند امروز درست نشه 2 هفته دیگه درست میشه. ولی اینها اصلا عین خیالشون نیست هی دارند دندون گردتر میشوند
    کاملاً تایید میشه با توجه به گران بودن پهنای باند اینترنت چون دنبال بیشترین سود هستند می خواهند با خرید کمترین پهنای باند بیشترین مشتری و در نهایت بیشترین سود را کسب کنند اصلاً براشون مهم نیست که شما ناراحت بشوید یا عصبانی چون همون قدر که ریزش مشترک دارند با تبلیغات سر یک عده گول می مالند حالا تا بیفهمند چه خبر هست اینها پولهاشون راهم شمردن.

کلاً تا تحولی در قیمت پهنای باند اینترنت و سرعت اینترنت نشه هیچی درست نخواهد شد وقت خودتون را تلف نکنید.

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

الان با تهران صحبت کردم .گفتم من 3 هفته ای که دارم محدود میشم این داستانش به چه شکل ؟ با توجه به قانون خودتون من باید تا الان سرعتم درست میشد؟
    گفت ما یک لیستی داریم شما اگر دانلودتون زیاد باشه میرین تو اون لیست برای یک مدت محدود میشین اگر بازم زیاد دانلود کنی بازم میری تولیست ایندفعه مدت زمان بیشتری تو لیست میمونی.
    گفتم حالا این محدودیت چقدر است؟ گفت معلوم نیست
    گفتم حالا برو دانلود رایگان من نگاه کن؟ رفت نگاه کرد دید 3 هفته دانلود نداشتم. گفت شما باید تا الان از تو لیست در اومده باشی شب زنگ بزن بگو از تو لیست درت بیارن
    گفتم حالا اگر سرعتم درست شد چطوری باید دانلود داشته باشم که محدود نشم؟ 1 روز درمیون؟ 2 روز در میون؟ 3 روز در میون؟گفت اصلا اینجوری نیست که نمودارتون سینوسی باشه شما میتونین هر روز دانلود داشته باشین ولی نباید از تمام ساعت رایگانی که در اختیارتون است استفاده کنین چون خق بقیه مشترکها خورده میشه
    اگه دقت کرده باشین پشتیبان ها هر کدوم یه مدل قانون خودشونو تفسیر می کنه
    به نظر من نمیان نگاه کنن از 6 ساعت چند ساعتشو دانلود کردیم
    بیشتر به حجمی که هر شب دانلود میشه نگاه می کنن
    بیشتر هم کسانی که هر شب بالای 1 گیگ دانلود داشتن محدود شدن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

یکی از بچه های اینجا سرویس 2 مگ تمدید کرده بود دیگه نیومد بگه دانلود شبانش درست شد یا نه؟ خواهشا اگر هنوز میاد اینجا اطلاع رسانی کنه
    من که منتظرم بریم تو ماه جدید شاید درست بشه؟ الان 2 هفتست دانلود شبانه ندارم دیگه هرجورم نمودارمون خراب بود باید تا الان درست میشد. به گفته خودشون :اگر ببینیم مصرفتون نرمال شده محدودیت بر میداریم. الان که وارد 3 هفته شدیم هیچ اتفاقی نیفتاده

حد اقل برای سرویسهای ارت معلوم که اگر محدود بشن در صورت تمدید دوره سرعتشون درست میشه ولی یه جواب درست حسابی به اکو ها نمیدن
    من Eco2048 دارم سرعت دانلود شبانه سه شب هست که از 30 کیلوبایت بالاتر نرفته است.

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من Eco2048 دارم سرعت دانلود شبانه سه شب هست که از 30 کیلوبایت بالاتر نرفته است.
    میانگین شبی چقدر دانلود داشتین؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه black_19_night's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

هم از طرق لينك شكايت كنيد هم به خود پشتيباني
    يه دست صدا نداره ولي من بهتون قول مي دم اگه پيگير بشيد هر چقدر هم كه دزد باشن سر عقل ميان
    آخه شاتل جز شبانه حرف ديگه اي واسه گفتن نداره

---------- Post added at 05:35 PM ---------- Previous post was at 05:34 PM ----------

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه black_19_night's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اینم متن من:

با سلام

احتراماً به عرض می رساند شرکت شاتل در هنگام عقد قرارداد و در تبلیغات خود اعلام داشته بود که برای سرویسهای اکو در ساعات 1 تا 7 بامداد با سرعت قید شده سرویس رایگان ارائه می نماید لیکن از یک ماه پیش سرعت را به یک دهم سرعت اسمی با این توجیه که سرویس اشتراکی است ، تقلیل نموده است. با توجه به اینکه بنده در امر شبکه تجربیاتی دارم کذب ادعای ایشان را گوشزد کردم ولی ترتیب اثری حاصل نشد. لذا از این مجرا اقدام نمودم. با عنایت به عزم راسخ دولت خدمتگذار در جهت پاسخگویی به این امور و جلوگیری از این گونه کلاه برداری ها و حمایت از حقوق مصرف کننده امید است که ترتیب اثری داده شود.

با سپاس از لطف شما
    منم اينو فرستادم
    به خود پشتيباني هم ميل زدم خيلي شاكي

داره خودمونی میشه tahaatjensen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

منم به cta.ir شکایت فرستادم ولی به matma.ir هرکاری کردم نشد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 104 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 104 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •