تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2674 از 3745 اولاول ... 1674217425742624266426702671267226732674267526762677267826842724277431743674 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,731 به 26,740 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان اگه خط رو آسیاتک روی عدد مشخصی نبسته باشه و مودم خودش اینکارو انجام بده رو کیفیت اینترنت (پینگ و لود صفحات و تک کانکشن و ...) تاثیر داره؟؟؟؟؟
    دوست عزیز

روال شرکت‌ها اینه که بسته به کشش خط یه پروفایل مشخص برای کاربر تخصیص می‌دن تا کمترین قطعی و مشکل براش پیش بیاد و بعیده آسیاتک هم این روال رو عمل نکرده باشه. شما عکس از صفحه وضعیت خطت تو مودم بزار اینجا.

احتمال داره اون موقع که پروفایل و سقف سرعتت رو برات ست کردن، وضعیت نویز خطت جوری بوده که تا این سقف کشش داشته. اما الآن به دلایلی نویزت یا حتی میرایی خطت تغییر کرده و دیگه مودم نمی‌تونه تو اون سقف سرعت تثبیت بشه. واسه همین ریتی که می‌گیره متغیره.

به هر حال عکس صفحه وضعیت خطت رو بذار اینجا.

2. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان کسی نامحدود آسیاتک داره؟؟؟ واسه بازی آنلاین با PS4 میخوام. نامحدودش خوبه؟؟
    ممنون میشم کسی راهنمایی کنه
    دوست عزیز

سرویس‌های نامحدود برنزی آسیاتک ضریب اشتراک بالایی دارن. حداقل 1 به 8. به نظرم به درد بازی آنلاین نمی‌خورن. چون از نظر کیفیت مثل سرویس‌های نامحدود مخابرات می‌شن. اگه برای بازی آنلاین می‌خواین فکر می‌کنم یا باید دنبال سرویس‌های طلایی آسیاتک باشین یا از شرکت‌های دیگه‌ای مثل شاتل و پارس‌آنلاین که ثبات پینگ بیشتری داره سرویساشون و حتی پروفایل مخصوص گیم هم دارن سرویس بگیرین.

البته همیشه در نظر داشته باشین که شرایط سرویسی که شما می‌گیرین، برای هر شهر و مرکز مخابراتی متفاوته و مطالبی که اینجا دوستان می‌گن بر اساس تجربه فردی خودشونه. الزامن برای شما این جوری ممکنه نباشه.

4. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bigbang0661's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست عزیز

سرویس‌های نامحدود برنزی آسیاتک ضریب اشتراک بالایی دارن. حداقل 1 به 8. به نظرم به درد بازی آنلاین نمی‌خورن. چون از نظر کیفیت مثل سرویس‌های نامحدود مخابرات می‌شن. اگه برای بازی آنلاین می‌خواین فکر می‌کنم یا باید دنبال سرویس‌های طلایی آسیاتک باشین یا از شرکت‌های دیگه‌ای مثل شاتل و پارس‌آنلاین که ثبات پینگ بیشتری داره سرویساشون و حتی پروفایل مخصوص گیم هم دارن سرویس بگیرین.

البته همیشه در نظر داشته باشین که شرایط سرویسی که شما می‌گیرین، برای هر شهر و مرکز مخابراتی متفاوته و مطالبی که اینجا دوستان می‌گن بر اساس تجربه فردی خودشونه. الزامن برای شما این جوری ممکنه نباشه.
    مرسی از راهنماییت. اینترانت نا محدود چی؟ اونم واسه سرورهای خارجی مشکل داره؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

مرسی از راهنماییت. اینترانت نا محدود چی؟ اونم واسه سرورهای خارجی مشکل داره؟
    اینترانت که مشکل اساسی داره. شما حتمن باید یه اکانت vpn برای تبدیلش به اینترنت بگیری که اون وقت علاوه بر کیفیت خود اینترانت باید مراقب کیفیت خود اون vpn هم باشی.

من گیمر نیستم. بنابراین تجربه عملی در باره این که چه سرویسی واقعن به درد شما می‌خوره ندارم. ولی چیزی که می‌دونم اینه که معمولن با یه سرویس اینترنت نامحدود 256 یا حداکثر 512 که ضریب اشتراکش حداکثر 1 به 3 باشه و پینگ و لتنسی و قطعیش وضعیت مطلوبی داشته باشه، مشکلی تو بازی آنلاین نباید پیش بیاد. بر اساس چیزهایی هم که شنیدم شاتل و پارس‌آنلاین هم سرویس‌های نامحدود خوبی دارن و هم پروفایل گیم مخصوص گیمرها دارن.

راستش تا حالا نشنیدم که کسی از نامحدودای آسیاتک به عنوان گزینه اول برای گیم استفاده کنه.

7. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دوست عزیز

روال شرکت‌ها اینه که بسته به کشش خط یه پروفایل مشخص برای کاربر تخصیص می‌دن تا کمترین قطعی و مشکل براش پیش بیاد و بعیده آسیاتک هم این روال رو عمل نکرده باشه. شما عکس از صفحه وضعیت خطت تو مودم بزار اینجا.

احتمال داره اون موقع که پروفایل و سقف سرعتت رو برات ست کردن، وضعیت نویز خطت جوری بوده که تا این سقف کشش داشته. اما الآن به دلایلی نویزت یا حتی میرایی خطت تغییر کرده و دیگه مودم نمی‌تونه تو اون سقف سرعت تثبیت بشه. واسه همین ریتی که می‌گیره متغیره.

به هر حال عکس صفحه وضعیت خطت رو بذار اینجا.
    دقیقا هم این موردی که شما میفرمایین برای من وجود داره و هم اینکه بعد از بهینه سازی خطم کلا آزاد بود.
    ما از یه سیمکشی یک خط داریم به عنوان دو خط استفاده میکنیم و وقتی مودم اونیکی خط روشنه حدود 2-3 هزارتا از کیفیت هر دو خط میاد پایین.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by android500; 09-01-2016 at 14:25.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دقیقا هم این موردی که شما میفرمایین برای من وجود داره و هم اینکه بعد از بهینه سازی خطم کلا آزاد بود.
    ما از یه سیمکشی یک خط داریم به عنوان دو خط استفاده میکنیم و وقتی مودم اونیکی خط روشنه حدود 2-3 هزارتا از کیفیت هر دو خط میاد پایین.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بر اساس این عکسی که گذاشتین فاصله شما تا مرکز مخابراتی زیاده. عدد atten یا میرایی دان‌استریم 47 یعنی این که طول مسیر کابل‌کشی بین مودم شما تا مرکز مخابراتی بیشتر از 3 کیلومتره. و با این فاصله، به شرط نبود نویز جدی حداکثر تا 6.5مگابیت در ثانیه می‌تونین پهنای باند داشته باشین. تازه خود مودم داره می‌گه با وضعیت فعلی خطتون حداکثر پهنای باندی که می‌تونین داشته باشین حدود 5.5مگابیته.

حالا اگه شرکت بیاد پروفایل شما رو روی مقادیر بالاتری، مثل 8مگابیت یا 12مگابیت ببنده، چون خط شما از نظر فنی کشش این رو نداره، به نظر می‌آد که data rate شما بازه و هر بار یه عددی رو می‌گیره. در حالی که شرکت از نظر خودش سقف رو فیکس کرده.

----------------

2 تا سؤال:

1. این که می‌گید بعد از بهینه‌سازی خطتون کلن آزاد بود، یعنی data rate تا چه عددی می‌رفت بالا؟

2. آیا از سر خط، دم در خونه، جایی که کابل‌های مخابرات وارد ساختمان می‌شن هم تست گرفتین؟ وضعیت از اونجا چه طور بوده؟
    ------------------

به هر حال برای شما که احتمالن فاصله کابل‌کشیتون زیاده، باید برای تثبیت وضعیت خط، تا جایی که ممکنه نویزها رو ازش حذف کنین. این که روی یه کابل مشترک (احتمالن دو زوج) دو سرویس هم‌زمان adsl گرفتین و به احتمال قوی‌تر طبق روال معمول برق‌کارهای تجربی تو ایران، این سیم‌کشی داخل منزل از کنار سیم‌های برق هم رد شدن، نویز داخل ساختمان حتمن باید چک بشه و برای حذف اثر منفی پدیده crosstalk بین دو تا خط، بهتره برای هر خط کابل مجزا بکشین یا این که از کابل‌های حرفه‌ای‌تر که داخلشون هر زوج‌سیم با پوشش آلومینیومی یا پلاستیک از بقیه زوج‌سیم‌ها جداست استفاده کنین.

10. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

بر اساس این عکسی که گذاشتین فاصله شما تا مرکز مخابراتی زیاده. عدد atten یا میرایی دان‌استریم 47 یعنی این که طول مسیر کابل‌کشی بین مودم شما تا مرکز مخابراتی بیشتر از 3 کیلومتره. و با این فاصله، به شرط نبود نویز جدی حداکثر تا 6.5مگابیت در ثانیه می‌تونین پهنای باند داشته باشین. تازه خود مودم داره می‌گه با وضعیت فعلی خطتون حداکثر پهنای باندی که می‌تونین داشته باشین حدود 5.5مگابیته.

حالا اگه شرکت بیاد پروفایل شما رو روی مقادیر بالاتری، مثل 8مگابیت یا 12مگابیت ببنده، چون خط شما از نظر فنی کشش این رو نداره، به نظر می‌آد که data rate شما بازه و هر بار یه عددی رو می‌گیره. در حالی که شرکت از نظر خودش سقف رو فیکس کرده.

----------------

2 تا سؤال:

1. این که می‌گید بعد از بهینه‌سازی خطتون کلن آزاد بود، یعنی data rate تا چه عددی می‌رفت بالا؟

2. آیا از سر خط، دم در خونه، جایی که کابل‌های مخابرات وارد ساختمان می‌شن هم تست گرفتین؟ وضعیت از اونجا چه طور بوده؟
    ------------------

به هر حال برای شما که احتمالن فاصله کابل‌کشیتون زیاده، باید برای تثبیت وضعیت خط، تا جایی که ممکنه نویزها رو ازش حذف کنین. این که روی یه کابل مشترک (احتمالن دو زوج) دو سرویس هم‌زمان adsl گرفتین و به احتمال قوی‌تر طبق روال معمول برق‌کارهای تجربی تو ایران، این سیم‌کشی داخل منزل از کنار سیم‌های برق هم رد شدن، نویز داخل ساختمان حتمن باید چک بشه و برای حذف اثر منفی پدیده crosstalk بین دو تا خط، بهتره برای هر خط کابل مجزا بکشین یا این که از کابل‌های حرفه‌ای‌تر که داخلشون هر زوج‌سیم با پوشش آلومینیومی یا پلاستیک از بقیه زوج‌سیم‌ها جداست استفاده کنین.
    وقتی مودم دوم خاموشه ماکس ریت خط میره نزدیک 8 مگ و چون الآن خط رو 6 مگ بسته شده (توسط اسیاتک) دیتا ریت همون 6 مگ میمونه ولی درست بعد از بهینه سازی (قبل از اینکه زنگ بزنم به پشتیبانی تا خطمو رو 6 مگ ببندن مثل زمان قبل از بهینه سازی) خطم آزاد بود و دیتا ریت تا 7.5 هم میرفت.
    از سر خط هم امتحان کردم تفاوت زیادی نمیکنه نهایتا 1 مگ بهتر شه.
    من الآن سوالم اینه که وقتی موقع نویز زیاد مودم عدد ماکس ریت و دیتاریت رو تنظیم میکنه به کیفیت اینترنت من تاثیر میزاره یا نه چون این چندوقته (بعد از بهینه سازی) کلا پایداری خطم به هم ریخته سرعت تک کانکشن افتضاحه در حد دیال آپ فایل 2 مگی رو یه ربع میکشه از تلگرام بکشم بیرون. جدا از اینکه کلا سرعت درون شبکمونم خوردن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

وقتی مودم دوم خاموشه ماکس ریت خط میره نزدیک 8 مگ و چون الآن خط رو 6 مگ بسته شده (توسط اسیاتک) دیتا ریت همون 6 مگ میمونه ولی درست بعد از بهینه سازی (قبل از اینکه زنگ بزنم به پشتیبانی تا خطمو رو 6 مگ ببندن مثل زمان قبل از بهینه سازی) خطم آزاد بود و دیتا ریت تا 7.5 هم میرفت.
    از سر خط هم امتحان کردم تفاوت زیادی نمیکنه نهایتا 1 مگ بهتر شه.
    من الآن سوالم اینه که وقتی موقع نویز زیاد مودم عدد ماکس ریت و دیتاریت رو تنظیم میکنه به کیفیت اینترنت من تاثیر میزاره یا نه چون این چندوقته (بعد از بهینه سازی) کلا پایداری خطم به هم ریخته سرعت تک کانکشن افتضاحه در حد دیال آپ فایل 2 مگی رو یه ربع میکشه از تلگرام بکشم بیرون. جدا از اینکه کلا سرعت درون شبکمونم خوردن
    حتمن تأثیر می‌ذاره. اصلن به خاطر این که نویز بیشتر باعث می‌شه بعضی از باندها یا binهای فرکانسی در عمل بلااستفاده بشن و متغیر بودن این نویز باعث می‌شه که در زمان‌های مختلف بعضی از باندهای فرکانسی بلااستفاده بشن یا برعکس، شرایط خط ناپایدارتر می‌شه.

مشکل شما دو تا بخش داره. یکیش دست شما نیست و اون فاصله‌تون تا مرکز مخابراتیه که اجازه پهنای باندهای بالاتر از یه حدی رو نمی‌ده که کاری براش نمی‌تونین بکنین. یه بخش دیگه‌اش نویزه. البته برای نویز هم دست شما فقط تو نویزهای داخل ساختمان بازه. برای نویزهای دیگه چندان کاری از دستتون بر نمی‌آد. اما با توجه به این که موقع خاموش بودن مکس‌ریت خطتون تا نزدیک 8مگابیت بالا می‌ره و یا با تست از سر خط حدود 1مگابیت دیتا‌ریت خطتون افزایش پیدا می‌کنه، یه بخشی قابل توجهی از نوسان پهنای باندتون به خاطر نویز سیم‌کشی داخل ساختمان و cross talk بین دو تا خط هم‌زمان روی کابل مشترکه.

توصیه من به شما اینه که اولن برای crosstalk بین دو تا خطتون یه فکر بکنین (مثلن کابل جدا برای هر کدوم). در ثانی، از شرکت بخواین که پروفایلتون رو رو عدد کمتری ببندن. مثلن روی 5مگابیت. چون با این کار باندهای فرکانسی بالاتر که معمولن به نویز هم حساس‌ترن از مدار خارج می‌شن و پایداری خط بالاتر می‌ره.

-----
    مشکل تلگرام البته هم به شرایط خطتون ربط داره و هم یه بخش دیگه‌ایش به شرایط کلی خود تلگرام یعنی وضعیت سرورهاش و همین طور ف.ی.ل.ت.ر.ینگ هوشمند روی سرویس تلگرامه.

13. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2016

پيش فرض

سلام دوست عزیز من میخوام هر برنامه را نصب کنم نصب نمیکنه ؟
    میشه در باره بهترین انتیویروس منا راهنماییی کنی ؟
    ممنون

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوست عزیز من میخوام هر برنامه را نصب کنم نصب نمیکنه ؟
    میشه در باره بهترین انتیویروس منا راهنماییی کنی ؟
    ممنون
    شما الان دقیقا مشکلت چیه؟ توضیح بدین کامل راهنماییت کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •