تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2673 از 4105 اولاول ... 1673217325732623266326692670267126722673267426752676267726832723277331733673 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,721 به 26,730 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

سلام به همگی .. چنتا سوال دارم ممنون میشم بم کمک کنین
    همسرم اگر توی این هفته دفترچشو بفرسته چقد طول میکشه که اعزام بشه؟ میخوام ببینم تا قبل از عید میتونه آموزشیشو تموم کنه؟
    اینکه میگن کسایی که تو سال 94 اعزام میشن خدمتشون 24 ماه میشه صحت داره؟
    اگر بخواد برا معافیت پزشکی اقدام کنه چقد زمان میبره که بررسی بشه؟
    برا گرفتن امریه کی باید اقدام کنه؟
    به مدرک فرد بستگی داره ولی طبق اظهارات دوستان الان دیگه اعزام سال بعد هست مگر اینکه درخواست تعجیل بده، البته با این وضع شاید به تعجیل ها هم جواب مثبت داده نیشه.

خیر، آخرین اعلام اینه که اگه در سال 93 دفترچه ارسال کنه و سال بعد هم اعزام بشه 21 ماهه.

بستگی به مشکل و کمیسیون داره، طبق قانون جدیدی که از خرداد سال جاری اجرایی شده خیلی سخت تر شده و دیگه به اون صورت داده نمیشه.

امریه را باید آشنایی خوب و کلفت داشته باشه والا امیدی به گرفتن امریه نخواهد داشت.

پروفشنال ali gamma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

یکی از دوستام ک در حال خدمته میگه پنیر و کره ای ک بهشون میدن از تاریخ مصرفش گذشته تازه غذاشونم کم کردن...

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

شما سوم میاید اونجا تا ساعت 1 ظهر ماکزیمم ولتون میکنن میرید تا یکشنبه یا دوشنبه هفته اینده

نیازی نیستش کچل کنید
    براى بار n ام : به خودتون وعده نديد كه همان روز اول به شما چند روز مرخصى بدند هر دوره نسبت به دوره قبل متفاوته، به اين نكته هم توجه كنيد كه شما با دو روز تاخير اعزام مى شويد.

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

4. 5 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

یکی از دوستام ک در حال خدمته میگه پنیر و کره ای ک بهشون میدن از تاریخ مصرفش گذشته تازه غذاشونم کم کردن...
    از اين دست موارد گاهى پيش مياد ، خود من هم تجربه كردم اما بهترين راه حل شكايت به بازرسى است

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

ميثم کريمي يکي از کساني است که کارتش باطل شده است و انتظار دارد با آنها پدرانه برخورد شود.

کریمی در گفت و گو با " ورزش سه " درباره وضعیتش گفت: ما چندین بار و در جاهای مختلف گفته ایم که مارا ببخشند، ما اشتباهی کرده ایم و عذرخواهی کرده ایم. امیدوارم با زندگی من و امثال من بازی نشود نه تنها من بلکه خانواده ی من نیز در استرس زندگی می کنند. 6-7 ماهی است که ازدواج کرده ام و اکنون باید به خدمت بروم گناه خانواده های ما چیست ؟

وی همچنین گفت: خواهش می کنم از مسئولان عزیز که پدرانه با ما برخورد کند و در اینجا از تمام دکسانی که این چند وقت مارا از حمایت هایشان خوشنود کردند ممنونم.
    ===
    ربطی به این تاپیک شاید زیاد نداره شایدم داره، من 2 سالی میشه خدمتم تمام شده ولی وقتی میبینم چنین افرادی خیلی راحت میگن ما رو ببخشین خانواده های ما چه گناهی کردند لجم میگیره ! مگه امثال من خانواده نداشتند ؟ مگه من نامزد نداشتم ؟ مگه خیلی ها مثل من نبودند یا زنشان عقد نبود ؟
    اونایی که سربازی رفتن میدونند که خیلی ها همیشه پای کیوسک های تلفن بودند، حالا اینا میگن ما رو ببخشین ؟!
    تاپیک زیاد منحرف نشه.
    ===
    ایشالا دوستان همگی به خوشی و خرمی برین و برگردید اوقات سربازی خیلی شیرین و تلخ است.... خیلی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    اقایون دستتون طلا زود جواب میدیدن
    سوال اخرم اینکه اون دوسه ماهی بابت متاهلی قرار بود بده به اونایی خدمتشون 21 ماه هستش تعلق که نمیگیره نه؟
    و اینکه موهارو الان بزنم یا کرمان خودشون میتراشن
    Last edited by amir9496khw; 22-12-2014 at 19:12.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

منم 02 پرندک افتادم استرس نداشته باشید مدارک موردنیاز ث کپی شناسنامه وملی و برگ سبزهم داشته باشید خودکارودفترداشته باشیدچون جزوه میگن
    بخاطرسه روز اعزام دیرتر اصلامشخص نیست که بازمیفرستنمون یانه.بااین حال وسایل شخضی روبیارید.
    ی سوال هم داشتم اعزامن ما که افتاد 3 دی ماه اون دوروز که نرفتیم جزو خدمتون حساب میشه یا ازهمون سوم هست؟؟
    موزر یا ماشین ریش تراش شارژی اجازه میدن بیاریم؟؟؟ هیچ وقت از ژیلت استفاده نکردم هههه
    کسی میدونه ارتش چه چیزایی الان به عنوان وسیله شخصی میده تانیاریم باز؟؟؟
    یچیزی توبعضی ازسایتا خوندم که کمد میدن به هر سرباز که بایدبراش قفل هم بیاریم این قضیه واقعیت داره؟
    من قبل از دوره کاردانی یعنی دیپلم که گرفتم دفترچه روفرستادم ولی قبل اینکه اعزام بشم رفتم دانشگاه اخرای دانشگاه برای تسویه حساب که رفتم فهمیدم ارتش نزدیک پادگان خونمون افتاده بودم الانم که ارتش هس ولی دورتر. این ارتش افتادن این باربخاطر همون هست یااینکه مثلا اگه برای سپاه اقدام میکردم میتونستم برم؟؟کلا ربطی به هم دارند؟؟؟
    Last edited by worldm; 22-12-2014 at 20:21.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

موی سر را توسط پدر پزرگوار کچل نمودیم...اولین نشانه بارز خدمت مقدسحس میکنم حداقل 4-5 درجه دمای هوا برام پایین تر اومده با این حرکت
    کلاه کاموایی میده دیگه انشالله ارتش قهرمان؟؟؟

10. 3 کاربر از master_man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام
    اقایون دستتون طلا زود جواب میدیدن
    سوال اخرم اینکه اون دوسه ماهی بابت متاهلی قرار بود بده به اونایی خدمتشون 21 ماه هستش تعلق که نمیگیره نه؟
    و اینکه موهارو الان بزنم یا کرمان خودشون میتراشن
    خیر متاسفانه.. اگه فرزند دارید هرکدوم 2ماه کسر میشه

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

سلام؛ دفترچه رو گرفتم؛ آخرش یه سری فرم داره. همه رو باید الان پر کنم؟!

محتوای مخفی: فرمها 

1- برگه وضعیت
    اظهارت مشمول در مورد سابقه بیماری
    2- اظهار نامه کارکنان وظیفه
    3- اعلام مشخصات بستگان
    4- استشهاد تأییدیه وضعیت مشمول
    5- واکسیناسیون
    6- تعهد معافیت رهبری
    7- معرفی مشمولان متعهد خدمت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 29 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 29 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •