احتمالا اقا مهدی یا از سرور های شاتل استفاده می کنند که تو ایران هستند مثل اکسپرس
یا از وی پی ان ایرانی![]()
احتمالا اقا مهدی یا از سرور های شاتل استفاده می کنند که تو ایران هستند مثل اکسپرس
یا از وی پی ان ایرانی![]()
قطعی پی در پی شما هم این مشکل رو دارید الان؟
خیر واسه من اوکیه
سلام عزیز اگه میشه روششو به ما هم بگو
دوستانی که اطلاع دارن، دو مگ نامحدود که ماهی 400 هزار تومنه دقیقا چه مقدار ریت دانلود میده؟؟ و آیا تضمین شده هست تو ماه حتی اگه یه ترابایت هم باش دانلود بشه سرعتش ثابت ثابت باشه؟
فکر نکنم کسی تاحالا سراغ این سرویس رفته باشه![]()
![]()
من از ساعت 6 که وصل شدم تا الان نه سایت باز میکرد نه دانلود میکرد![]()
آقا برا سرعت بالا 128 کارت دانشجویی کس دیگه ای رو ببریم مشکلی داره ؟
اصلا میشه بدون اینکه کارت و اینا ببریم از تو خود سایت سرعت بالای 128 تمدید کنیم ؟ بعدا قطع نمیکنن ؟
دوستان جدیدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ترکونده ........
من الان پارس انلاینم .پارس انلاین خیلی شلوغ شده کیفیت سرویس دهیش خیلی پایین اومده و بیشترین مشترکای ADSL رو داره
اما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ترکونده ........ جدیدا خیلی سرویس های مقرون به صرفه و با سرعت عالی میده
... اما نمیدونم مقطعی هست فقط برای بازار گرمی هست تا مشتری جمع کنن یا کلا اینطوری هستند .
سرعت روزانه و شبانه دقیقا یکی هست . شبانه از ساعت 2 تا 5 صبح رایگان هست .
با سرعت 128 شبی حداقل حداقل 2 گیگ دانلود دارید .
با سرعت 256 شبی حداقل حداقل 4 گیگ دانلود دارید .
و با سرعت 512 شبی حداقل حدقل 5 گیگ رو دانلود دارید .
1 مگ هم دیگه نو و نپرس حداقل 6 گیگ شبی
الانم تو تاپیکش تبلیغات منفی میکنن که نکنه مشتریاش زیاد بشه و کیفیت سرویس دهیش پایین بیاد ...
من فعلا پارس انلاینم قراردادم تموم شه میرم به مدت ازمایشی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرویس میگیرم و از ترافیک دریافتی شبانه عکس میزارم براتون .
محدود شدن هم نداره و هر شب میتونی با سرعت مشخص دانلود کنید .
فعلا ........
Last edited by sansa; 05-12-2013 at 10:24.
دوست عزیز حالت خوبه؟! چه خبرا؟!
مطمئنی در مورد های وب داری صحبت می کنی؟! عزیز جان سرعت سرویس های شبانه های وب اکثرا روی 2 مگ قفل شده. یعنی شبی بین 2-2.5 گیگ می شه گرفت نهایت.
دوستان من چند تا از کامنت ها رو خوندم شاخ درآوردم!
یعنی جدیدا پارس آنلاین سرویس های 128 خودش رو اگه خط بکشه رو 9 مگ میبنده؟
بعد سرعت کامل 1 مگابایت بر ثانیه هم میکشه با 128؟ این تو تهران با همون سرویس حجمی 128 قابل دسترسی هست؟ شبانش چجوریاس؟با سرور ایرانی شبی چند گیگ دانلود میشه کرد تهران ؟
مرکز مخابراتی پاسداران هستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)