مشکل از dns سرور شما ست اگه عوضش کنین یعنی دستی بدین مشکل احتمالاً حل میشه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
مشکل از dns سرور شما ست اگه عوضش کنین یعنی دستی بدین مشکل احتمالاً حل میشه
سلام
در نظر داشته باشيد مثلا كسايي كه پشت تلفن دارن جواب ميدن كارشناسن من به خانومه ميگم سرعتم تو روز براي دانلود 128 در حاليكه شب به زور به 10 ميرسه
جالبه به من جواب ميده كه سرعت 10 همون سرعتيست كه مخابرات به ما تكليف كرده به شما ارائه بديم يعني ضريب 1 به 10.وقتي من ديدم اينقدر بيسواده عصباني شدم گفتم زنيكه احمق همون 128 كه من ميگرفتم خودش ضريب 1 به 10 يا 1 به 8 بود نسبت به 1mb.با اين كاري كه شما شبها ميكنيد ضريب من در شبها شده 1 به 80 يا 1 به 100
وقتي ديد جوابي نداره گفت فعلا قانون همينه
فقط شما در نظر داشته باشيد چه آدماي نفهم واسكلي پشت خط هستند و به عنوان كارشناس جواب ما رو ميدن
ميگم که مشکل سرعت ندارم تو وب گردی يا تست سرعت تو سايت ها درسته همه چيز.
پهنای باند کامل پر ميشه يا حتی دانلود با وي پي ان اما وقتی در حالت نرمال ميزارم
رو دانلود سرعت از 23kb بيشتر نميشه و مدام سرعت به صفر ميرسه! امروز که 1 kb بود!
عکس گرفتم اما چجوری ميتونم بزارم تو سايت نوشته من نميتوانم فايل پيوست کنم
من میخواستم شکایت کنم. اون برنامه ای هم که خود سایت گفته نصب کردم. فایرفاکس بستم دوباره باز کردم ولی بازم هیچ اتفاقی نمیفته وهمون صفحه میاد میگه این برنامه رو نصب کن.
اگر ممکن راهنمایی کنید
دوستان متن بالا خوبه.شما هم بفرستید به لینک زیر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این تست براساس جاوا اجرا میشه و خطا کمتر داره شما باید حتما نرمافزار مربوطه رو نصب کنید می تونید از لینک زیر آخرین ورژن رو دانلود کنید:
مخصوص 32bit
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما برای من مشکلی نداشت و شکایت رو فرستادم
![]()
خاک بر سر شاتل با این سرعت شبانه
باید فسخ کنم
من الان با art5 از رپیدشیر با اکانت دارم با سرعت 35 دانلود میکنم!
میشه خواهش کنم سایر دوستان هم با توجه به سرویشون سرعت دانلودشون رو از رپید بگن؟ که من ببینم چیکار کنم با این شاستل
الان با تهران صحبت کردم .گفتم من 3 هفته ای که دارم محدود میشم این داستانش به چه شکل ؟ با توجه به قانون خودتون من باید تا الان سرعتم درست میشد؟
گفت ما یک لیستی داریم شما اگر دانلودتون زیاد باشه میرین تو اون لیست برای یک مدت محدود میشین اگر بازم زیاد دانلود کنی بازم میری تولیست ایندفعه مدت زمان بیشتری تو لیست میمونی.
گفتم حالا این محدودیت چقدر است؟ گفت معلوم نیست
گفتم حالا برو دانلود رایگان من نگاه کن؟ رفت نگاه کرد دید 3 هفته دانلود نداشتم. گفت شما باید تا الان از تو لیست در اومده باشی شب زنگ بزن بگو از تو لیست درت بیارن
گفتم حالا اگر سرعتم درست شد چطوری باید دانلود داشته باشم که محدود نشم؟ 1 روز درمیون؟ 2 روز در میون؟ 3 روز در میون؟گفت اصلا اینجوری نیست که نمودارتون سینوسی باشه شما میتونین هر روز دانلود داشته باشین ولی نباید از تمام ساعت رایگانی که در اختیارتون است استفاده کنین چون خق بقیه مشترکها خورده میشه
هم اکنون 52 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 52 مهمان)