آقا سلام
ما سوم باید بریم 01 تهران افسریه
این همون روزیه که لباس میدن دیگه. باید کچل بری؟ مگه دو ساعت بعد ول نمیکنن آدمو.
آقا سلام
ما سوم باید بریم 01 تهران افسریه
این همون روزیه که لباس میدن دیگه. باید کچل بری؟ مگه دو ساعت بعد ول نمیکنن آدمو.
دوست عزیز دو صفحه قبل سوال مشابه این پاسخ داده شد.
شما هر وفتی برگردی به خدمت بر اساس قانون جاری اونوقت خدمت میکنید. اگه بر فرض بشه 30 ماه از 30 ماه باید خدمت کنید.
سلام . شما اهل گیلان هستید که اونجا افتادید ؟
=============================================
یه سوالی از دوستانی که آموزشی رفتند دارم :
ظاهرآ یه فرمی قراره در انتهای آموزشی بهمون بدن که دوست دارید یگان در کدوم استان باشه، درست متوجه شدم ؟؟
این فرم چقدر تاثیر داره ؟
آیا اسم پادگان هم در فرم میشه قید کرد ؟
سلام نه. در ابتدای ورود به یگان و تشکیل پرونده سه تا اولویت رو مینویسی برای یگان بعد از آموزشیت. بعید میدونم تاثیری داشته باشه. اولا که بلاخره باید به همه جا نیرو اعزام بشه. همه میخوان جای خوب باشن. بعدشم سوابق و مشاهدات که تو هر پادگانی از همه جای ایران پیدا میشه نشون میده کسی حوصله بررسی و انتخاب محل خدمت افراد بر اساس اولویت رو نداره ، شبیه کاری که سنجش برای انتخاب رشته انجام میده. حالا شما بنویس ضرری نداره ولی امیدی هم نداشته باش
پ.ن: ما تو دوره آموزشی دریایی انزلی آدم داشتیم از کرمان افتاده بود اونجا! در حالی که بزرگترین پادگان آموزشی خاورمیانه (به ادعای خودشون ) دریایی سیرجان هست. یا از بندر عباس و بوشهر هم اومده بودن! حالا میگیم اونایی که امریه بودن برای اینکه بهشون حال بدن فرستادنشون انزلی. ولی غیر امریه ها واقعا مسخره هست هزار کیلومتر بکوبن بیان شمال کشور
Last edited by حسام2000; 22-12-2014 at 13:45.
شما سوم میاید اونجا تا ساعت 1 ظهر ماکزیمم ولتون میکنن میرید تا یکشنبه یا دوشنبه هفته اینده
نیازی نیستش کچل کنید
دوست عزیز تو ارتش نبودی نمیدونی اینو همه میدونن خدمتی که درجه اجر داره تو ارتش میکنه به مراتب راحت تر از گروهبان هستش
دوست عزیز لطفا بحثو تموم کنید و ادامه ندید.
منم اهوازم احتمالا منم اگه دفترچه بفرستم تهران بیفتم. من فکر کردم خوزستانی ها رو برای اموزشی توی کرمانی جایی میندازن .اصلا فکر نمیکردم تهران باشه .راستی محل اعزام از نظام وظیفه شهرتون هست یا باید مستقیم خودت بری مرکز اموزش ؟
کسی از دوره کد بروجرد اطلاع نداره ؟
اگه چیزی میدونید بگید یا حداقل اگه کسی رو میشناسید معرفی کنید .
سلام به همگی .. چنتا سوال دارم ممنون میشم بم کمک کنین
همسرم اگر توی این هفته دفترچشو بفرسته چقد طول میکشه که اعزام بشه؟ میخوام ببینم تا قبل از عید میتونه آموزشیشو تموم کنه؟
اینکه میگن کسایی که تو سال 94 اعزام میشن خدمتشون 24 ماه میشه صحت داره؟
اگر بخواد برا معافیت پزشکی اقدام کنه چقد زمان میبره که بررسی بشه؟
برا گرفتن امریه کی باید اقدام کنه؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)