تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2672 از 4105 اولاول ... 1672217225722622266226682669267026712672267326742675267626822722277231723672 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,711 به 26,720 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال Petros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    سوال بسیار جالب و بجایی بود

پيش فرض

آقا سلام
    ما سوم باید بریم 01 تهران افسریه

این همون روزیه که لباس میدن دیگه. باید کچل بری؟ مگه دو ساعت بعد ول نمیکنن آدمو.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

دوستان یه سوال داشتم من اگه الان دفترچه بفرستم بعد از عید اعزام میشم و کنکور ارشد هم میخام بدم اگه قبول بشم کنکور و اول مهر برم دانشگاه ( بعد از اینکه اعزام شدم ) وقتی دانشگاه تموم بشه و بخام ادامه خدمت برم با قانون جدید حساب میکنن یا همون 21 ماه؟
    دوست عزیز دو صفحه قبل سوال مشابه این پاسخ داده شد.

شما هر وفتی برگردی به خدمت بر اساس قانون جاری اونوقت خدمت میکنید. اگه بر فرض بشه 30 ماه از 30 ماه باید خدمت کنید.

3. 2 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اِ منم حافظ مرز آبی هستم! حسن رود انزلی - شهید نامجو
    روزی یه ساعت که خالی میمونه وقت برای خواب هست. البته روزی ده ساعتم بخوابی باز سر کلاسا چرتت میگیره
    سلام . شما اهل گیلان هستید که اونجا افتادید ؟
    =============================================
    یه سوالی از دوستانی که آموزشی رفتند دارم :
    ظاهرآ یه فرمی قراره در انتهای آموزشی بهمون بدن که دوست دارید یگان در کدوم استان باشه، درست متوجه شدم ؟؟
    این فرم چقدر تاثیر داره ؟
    آیا اسم پادگان هم در فرم میشه قید کرد ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام . شما اهل گیلان هستید که اونجا افتادید ؟
    =============================================
    یه سوالی از دوستانی که آموزشی رفتند دارم :
    ظاهرآ یه فرمی قراره در انتهای آموزشی بهمون بدن که دوست دارید یگان در کدوم استان باشه، درست متوجه شدم ؟؟
    این فرم چقدر تاثیر داره ؟
    آیا اسم پادگان هم در فرم میشه قید کرد ؟
    سلام نه. در ابتدای ورود به یگان و تشکیل پرونده سه تا اولویت رو مینویسی برای یگان بعد از آموزشیت. بعید میدونم تاثیری داشته باشه. اولا که بلاخره باید به همه جا نیرو اعزام بشه. همه میخوان جای خوب باشن. بعدشم سوابق و مشاهدات که تو هر پادگانی از همه جای ایران پیدا میشه نشون میده کسی حوصله بررسی و انتخاب محل خدمت افراد بر اساس اولویت رو نداره ، شبیه کاری که سنجش برای انتخاب رشته انجام میده. حالا شما بنویس ضرری نداره ولی امیدی هم نداشته باش
    پ.ن: ما تو دوره آموزشی دریایی انزلی آدم داشتیم از کرمان افتاده بود اونجا! در حالی که بزرگترین پادگان آموزشی خاورمیانه (به ادعای خودشون ) دریایی سیرجان هست. یا از بندر عباس و بوشهر هم اومده بودن! حالا میگیم اونایی که امریه بودن برای اینکه بهشون حال بدن فرستادنشون انزلی. ولی غیر امریه ها واقعا مسخره هست هزار کیلومتر بکوبن بیان شمال کشور
    Last edited by حسام2000; 22-12-2014 at 13:45.

6. 2 کاربر از حسام2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آقا سلام
    ما سوم باید بریم 01 تهران افسریه

این همون روزیه که لباس میدن دیگه. باید کچل بری؟ مگه دو ساعت بعد ول نمیکنن آدمو.

شما سوم میاید اونجا تا ساعت 1 ظهر ماکزیمم ولتون میکنن میرید تا یکشنبه یا دوشنبه هفته اینده

نیازی نیستش کچل کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بله حرف شما کاملا درسته خدمت سخت هست ولی نه اونقدرا که بعضیا ازش غول میسازند. خدمت نسبت به قبل سختیش کمتر شده. دوستای منم با دیپلم ارتش رفتند سختی کشیدند ولی تموم شد الانم زنده هستند و دارن نفس میکشن.
    چند روز مونده به اعزام یکی نباید بیاد توهین کنه و بگه کسانی که با لیسانس اعزام شدند احمق هستند یا اونجا خیلی خیلی بهتون سخت میگذره یا جزئیاتش رو بگه چونکه اگه تا چند ماه قبل اعزام اینها رو بدونید حتی اگه براتون سخت باشه و بترسید به مرور زمان باهاش کنار میاید و قبولش میکنید نه چند روز قبل اعزام که کلی استرس بهتون وارد بشه.الان کلی لیسانسه دارن اعزام میشن طرف هم ارتش افتاده میاد میبینه یکی گفته با لیسانس قراره خیلی بهش سخت بگذره و مثل سرباز صفر قراره باهاش رفتار کنن توی روحیش خیلی تاثیر بد میذاره و از روز اول آموزشی توی فکر همینه تا اخرش.ایشون خودش خرش از پل گذشته واسش هیچ اهمیتی نداره که با حرفاش چه اثر بدی توی روحیه بقیه داره ایجاد میکنه.
    من خودم قبلتر میتونستم دفترچه بفرستم ولی بخاطر جو منفی که اطرافیانم داده بودند و ذهنیت بدی که از سربازی برام درست شده بود عقب انداختم و الانم خیلی پشیمونم که چرا زودتر نفرستادم.

دوست عزیز تو ارتش نبودی نمیدونی اینو همه میدونن خدمتی که درجه اجر داره تو ارتش میکنه به مراتب راحت تر از گروهبان هستش

پروفشنال hassanshaikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوست عزیز تو ارتش نبودی نمیدونی اینو همه میدونن خدمتی که درجه اجر داره تو ارتش میکنه به مراتب راحت تر از گروهبان هستش
    دوست عزیز لطفا بحثو تموم کنید و ادامه ندید.

10. این کاربر از hassanshaikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

پرندک ، حدوداً یک ساعت تا تهران، نزدیک اتوبان تهران ساوه
    تو google map سرچ کن parandak میارش
    منم اهوازم احتمالا منم اگه دفترچه بفرستم تهران بیفتم. من فکر کردم خوزستانی ها رو برای اموزشی توی کرمانی جایی میندازن .اصلا فکر نمیکردم تهران باشه .راستی محل اعزام از نظام وظیفه شهرتون هست یا باید مستقیم خودت بری مرکز اموزش ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

کسی از دوره کد بروجرد اطلاع نداره ؟

اگه چیزی میدونید بگید یا حداقل اگه کسی رو میشناسید معرفی کنید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام به همگی .. چنتا سوال دارم ممنون میشم بم کمک کنین
    همسرم اگر توی این هفته دفترچشو بفرسته چقد طول میکشه که اعزام بشه؟ میخوام ببینم تا قبل از عید میتونه آموزشیشو تموم کنه؟
    اینکه میگن کسایی که تو سال 94 اعزام میشن خدمتشون 24 ماه میشه صحت داره؟
    اگر بخواد برا معافیت پزشکی اقدام کنه چقد زمان میبره که بررسی بشه؟
    برا گرفتن امریه کی باید اقدام کنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •