این تست الان
اینم تست چند روز پیش ساعت 5 یا 6 صبح
جدا خیلی خوبه![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
این تست الان
اینم تست چند روز پیش ساعت 5 یا 6 صبح
جدا خیلی خوبه![]()
من هم شكايت كردم، باشد كه به جايي برسد:
باسلام،
به استحضار ميرساند شركت نامبرده با هدف جذب مشتري اقدام به تبليغات كذب پيرامون رايگان بودن حجم بارگيري از وب در ساعات 1 تا7 بامداد نموده است در حاليكه در اين ساعات سرعت اينترنت خود را به يك دهم و حتي بيشتر از سرعت اسمي واگذار شده به كاربر كاهش ميدهد.
اما نكته ملال آور عدم پاسخگويي صحيح بخش پشتيباني اين شركت به اعتراضات كاربران است كه اين اعتراضات ناشي از عدم تطابق تبليغات باعمل واقعي شركت شاتل در ارائه سرويس اينترنت پرسرعت ميباشد.
نكته ملال آور دوم سعي اين شركت در شانه خالي كردن از قبول مسئوليت و انداختن تقصير به گردن دولت خدمتگزار وبدنام كردن اين نهاد در اذهان كاربرانش ميباشد. به طوري كه اكثر كارشناسان بخش فني دليل كيفيت پايين و سرعت كم را كارشكني مخابرات در ارائه پهناي باند و يا (دستور مستقيم وزارتخانه در كم فروشي اينترنت) به مردم بيان ميكنند.
فلذا مستدعيست با توجه به عزم راسخ دولت در ارائه خدمات الكترونيكي با اين گونه كم فروشي و كلاهبرداريهاي سايبري برخورد جدي نموده و با مديران نالايق اين گونه شركتهامواجهه مقتضي صورت گيرد.
خداوند به همه مسئولين توفيق خدمتگزاري به مردم را عنايت فرمايد.
والسلام.
به کدوم شکایت رسیدگی میشده که به این بخواد رسیدگی بشه!!دل خوشی دارین شماها: دی
+هنوز ترافیک برای تولد هدیه میدن؟یا این سیستم رو جمع کردن رفت؟
از لینک زیر هم اقدام کنید بهتره مخصوصا واسه اکو 2 مگی ها.
ممکنه کمی طول بکشه ولی در انتها لینک شکایت رو بهتون میده و چون سرعتون ثبت میشه خیلی بهترهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم راهنمای تست گرفتن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
XXXX شماره تست شماست که خود سایت تعیین میکنه و تغییرش نباید بدید کنارش می تونید عبارت دلخواه رو بنویسید مثل شکایت از شاتل:
اطلاعات تماس رو کامل پر کنید که بعدا قابل پیگیری باشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درود
قضیه این 200 مگ که بعد از اتمام دوره اکتیو میشه چی است
یعنی در کل سرویست میتونی این 200 مگ رو استفاده کنی یا اینکه پس از اتمام هر دوره 200 مگ بهت میدن
موفق باشید
شانس بیاریم بدتر نشه رسیدگی پیش کش
آخرش می گن مجبور که نیستیم همینم بر می داریم و خیال همه راحت
از اونجایی هم که سر همشون به یه آخور بنده خیلی هماهنگ بقیه ی آی اس پی ها هم شبانرو بر می دارن
---------- Post added at 01:42 AM ---------- Previous post was at 01:42 AM ----------
شانس بیاریم بدتر نشه رسیدگی پیش کش
از اونجایی هم که سر همشون به یه آخور بنده خیلی هماهنگ بقیه ی آی اس پی ها هم شبانرو بر می دارن
این شرکت شاتل چرا اینقدر اعصاب خرد کن شده؟1 ماهه از من پول گرفته هر روز زنگ میزنم نمایندگی یه بهونه میاره واسه تاخیراش!اعصاب واسه ما نذاشته به خدا...الانم به طرز داغونی پشیمون شدم باهاش قرارداد بستم
لعنت بر شاتل و مدیریتش...همشون از دم دزد و کلاهبردارن
Last edited by B.3.S.T; 21-11-2010 at 23:53.
برای من امشب دیگه صفحه هم باز نمی کنه
اما با چیز پی ان راحت مثل روز ها صفحه باز می کنه
چند وقت بعد از قرار داد جدید ترافیک مصرفی رو refresh می کنن و صفر می کنن ؟
من 2 روزه قرار داد جدیدم شروع شده درصد ترافیکم همون ماله ماه قبله و نزدیکه تموم شه !!
صفر نکردن ترافیک بعد قرارداد جدید سیستم جدید دزدی هست ؟
[QUOTE=SaeedEminem2;5630419]شانس بیاریم بدتر نشه رسیدگی پیش کش
از اونجایی هم که سر همشون به یه آخور بنده خیلی هماهنگ بقیه ی آی اس پی ها هم شبانرو بر می دارن[COLOR="Silver"]
اين به نظرم عينك بدبينيه.
من به شخصه اگر سرعت شاتل مثل روز اولم بشه با گذاشتن كلمه رايگان رو ساعات 1 تا 7 مشكل دارم. چون به نظرم اين محدوديت حجمي يك بامبوليست كه شركتهاي ايراني دارن سر مردم در ميارن. و الا اينا حاضر نيستن اين همه گيگ رايگان از جيب به خورد كابراشون بدن. الانم كه سرعتو كم كردن بازم به نظر من به خاطر حجم دانلود نيست بلكه كه به خاطر پهناي بانده كه اگه بخوان اينو افزايش بدن بايد پول خرج كنن كه شما شاهديد حاضر نيستن حتي يك پاپاسي به من و شما هديه (!!) بدن.
پس اگر شكايات منطقي و همچنين تعداد زياد باشه بايد اميدوار بود كه به جايي برسه درضمن شما اينقدر نترس تا ديگران رو هم نترسوني.
يا علي...
هم اکنون 71 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 71 مهمان)