تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2671 از 3347 اولاول ... 167121712571262126612667266826692670267126722673267426752681272127713171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,701 به 26,710 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه mobile1199's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

خودمم همین فکر رو میکردم ولی یه چیزی منو به شک انداخته که از تنظیمات سیستم باشه !

تست های زیر انجام شدن :

1 - سیمکارت رو با گوشی موبایل استفاده کردم و به شبکه 4G وصل شدم از طریق گوشی همچین تاخیری وجود نداره
    2 - اینترنت گوشی رو با هات اسپوت منتقل میکنم به کامپیوتر این تاخیر بازم به همون شکل وجود داره !
    3 - مودم E3372 رو وصل کردم به مودم وایفای و اینترنت 4G رو با وایفای به اشتراک گذاشتم و گوشی و کامپیوتر رو بهش وصل کردم . با کامپیوتر تاخیر وجود داره اما با گوشی تاخیرر وجود نداره !
    4 - احتمال داده شد که مشکلی در تنظیمات شبکه کامپیوتر وجود داشته باشه ! با 2 لپ تاپ مختلف تست شد و هر دو همان تاخیر را داشتند !!

نتیجه : این تاخیر فقط بر روی کامپیوتر وجود داره !

راه حل چیه ؟

درود
    بی دردسر ترین راه حل ، عوض کردن ویندوزه ! چون الان مشکل یا از مرورگرتون هست ، یا از کارت شبکتون و یا از درایور .
    ترجیحا با یه سیستم دیگه این تست رو انجام بدید تا بعد با اطمینان بیشتر دنبال راه حل بگردین ...

آخر فروم باز Amin.P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اون گزینه Remote NDIS based Internet sharing Device برام اومد ولی روش که راست کلیک میکنم گزینه ای به نام connect یا اتصال نداره

ایناست گزینه هاش :

disable
    diagnos
    status
    bridge connections
    delete
    rename
    properties

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

121 شهر ایران تحت پوشش «4G پلاس» ایرانسل

ایرانسل امروز اعلام کرد هم اکنون 121 شهر ایران تحت پوشش سرویس نسل 4.5 اینترنت همراه (+4G) هستند. این اپراتور در راستای بهبود تجربه کاربران اینترنت و تلاش برای کاهش فاصله ورود فناوری‌های نوین به ایران، گسترش پوشش نسل4.5 اینترنت همراه (4G+) را در اولویت برنامه‌های خود قرار داده است.

فناوری +4G قدم بزرگی در توسعه شبکه‌های LTE به حساب می‌آید. این فناوری جدید می‌تواند سرعت بالاتری را در انتقال داده‌ها در اختیار کاربران قرار دهد و این به معنای پوشش بهتر و عملکرد سریع‌تر خواهد بود. فناوری LTE Advanced آمیزه‌ای از چند فناوری مختلف است که مهمترین این فناوری‌ها با نام‌های Carrier Aggregation و MIMO شناخته می‌شوند.

ایرانسل خدمات اینترنت باند پهن همراه (FDD-LTE) خود را روی دو فرکانس ۱۸۰۰ و ۲۶۰۰ مگاهرتز ارائه می‌کند و این توانایی موبایل یا مودم کاربر در اتصال همزمان به هر دوی این فرکانس‌ها است که آن را تبدیل به 4.5G یا +4G می‌کند. تمامی این موارد پایداری شبکه، افزایش پهنای باند و سرعت بالاتر اتصال کاربران به اینترنت را در بر خواهد داشت.

ایرانسل این سرویس را در فروردین ماه 95 برای نخستین بار در ایران در شهرهای تهران و مشهد مقدس راه‌اندازی کرده و گسترش پرشتاب پوشش آن را مد نظر قرار داده است، به شکلی که هم اکنون پس از گذشت کمتر از یک سال، این سرویس در 121 شهر ایران در دسترس است.
    طی بازدید محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از ساختمان مرکزی ایرانسل در مهر ماه 95 و در حضور اهالی رسانه، ایرانسل در راستای پیشگامی در توسعه تکنولوژی و تلاش برای دستیابی به نسل پنجم اینترنت (5G)، موفق شده بود به عنوان نخستین اپراتور در ایران، تست سرعت نسل 4.5 اینترنت را با دستیابی به سرعت دانلود 1200 مگابیت بر ثانیه با نرخ تاخیر (PING) یک میلی‌ثانیه و با دانلود یک فایل ویدئویی دو گیگابایتی طی 14 ثانیه با موفقیت انجام دهد

4. 4 کاربر از m2music بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

ایرانسل | MTN Irancell:
    طی هفته گذشته، شهرهای زیر تحت پوشش 3G قرار گرفتن:

نیر (اردبیل)
    سردشت (خوزستان)
    خاتون آباد (کرمان)

همچنین هموطنانمون در شهرهای زیر هم به شبکه 4G دسترسی پیدا کردن:

سرخ رود (مازندران)
    کوهدشت (لرستان)
    خمین (مرکزی)
    میمه و سمیرم (اصفهان)
    استهبان (فارس)
    زنگی آباد (کرمان)
    یمپور، دوست محمد، میرجاوه و محمدان (سیستان و بلوچستان)

6. 2 کاربر از m2music بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام

من 4G ایرانسل دارم با پینگ 130 از سرور 4.4.4.4 و سرعت دانلود 5 مگ در ثانیه

مودم هم E3372 هست

ولی مشکلم با تاخیر در بازگشایی سایت ها هست . مثل همین سایت پی سی ورلد که با هر کلیکی مرورگر حدود 4 ثانیه لودینگ میکنه و بعدش صفحه شروع به بارگزاری میکنه !

البته این مشکل رو با همه سایت های ایرانی و خارجی دارم

ولی وقتی از V P N استفاده میکنم هیچ تاخیری مشاهده نمیشه . بنده در تنظیمات شبکه کامپیوتر چندین سرور DNS مختلف رو هم تست و جایگزین کردم ولی تفاوتی مشاهده نشد

میخواستم ببینم این مشکل رو چطو باید حل کنم ؟

سلام من خیلی وقت هست با مرورگر فایر فاکس کار میکنم و همیشه تو وب گردی احساس میکردم صفحه دیر لود میشه.
    چند روز پیش اتفاقی با گوگل کروم یه کاری داشتم که متوجه شدم لود صفحه خیلی خیلی بهتر از فایر فاکس انجام میده.
    الان با چه مرورگری کار میکنی؟

8. این کاربر از J@viD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال DJMOKHTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام من خیلی وقت هست با مرورگر فایر فاکس کار میکنم و همیشه تو وب گردی احساس میکردم صفحه دیر لود میشه.
    چند روز پیش اتفاقی با گوگل کروم یه کاری داشتم که متوجه شدم لود صفحه خیلی خیلی بهتر از فایر فاکس انجام میده.
    الان با چه مرورگری کار میکنی؟
    نه از مرورگر و سیستم عامل نیست

کروم - فایرفکس - اج و اکسپلورر هر 4 مرورگر در بازگشایی صفحات تاخیر دارند و مثل همن

با اینترنت ADSL پارس انلاین هیچگونه مشکلی ندارند فقط با 4G ایرانسل این مشکل هست و فقط هم با V P N مشکل حل میشه

یکی از دوستان در صفحه قبل گفتن که میشه از طریق کامپیوتر MTU رو تغییر داد . کسی روش انجام این کار رو میدونه ؟
    Last edited by DJMOKHTAR; 26-12-2016 at 19:10.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

کروم - فایرفکس - اج و اکسپلورر هر 4 مرورگر در بازگشایی صفحات تاخیر دارند و مثل همن

با اینترنت ADSL پارس انلاین هیچگونه مشکلی ندارند فقط با 4G ایرانسل این مشکل هست و فقط هم با V P N مشکل حل میشه

یکی از دوستان در صفحه قبل گفتن که میشه از طریق کامپیوتر MTU رو تغییر داد . کسی روش انجام این کار رو میدونه ؟
    منم مشکل تاخیر دارم مثل شما، حتی موقع دانلود یا باز کردن کلیپ یا وبسایت اولش کنده یه دفعه اوج میگیره.

اوایل اینطوری نبود حتی از ای دی اس ال هم سریع تر صفحات باز میکرد اما چند وقته اینطوریه، همه چی هم ثابته مودم و تنظیمات و فرکانس و ویندوزو ..... فکر کنم مشکل از خود ایرانسله.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by amirbrad; 26-12-2016 at 19:44.

11. این کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

یه تست بعد از مدتها
    توبه کرده بودم حجم زیاد می خوره این تستها. اسپید تست که خیلی بد شده دیگه ای پی ام مثل قبل نیست

13. 2 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

15. این کاربر از m_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

امروز منطقه ما تحت پوشش فورجي پلاس كمتر از چهار ماه راه اندازي 4Gرفت ..! [emoji4]❤️
    اينم مشخصات

تست اول
    ساعت 12 شب
    ديوايس S7 Edge

فورجی پلاس نصف سرعت باند ۷ رو نمیده و اين فك كنم بخاطر تازه راه اندازي شدنشه ...
    ساعت ٤.٣٠

Sent from my Macbook pro Using firefox
    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by MMDFullHD; 27-12-2016 at 04:40.

17. 15 کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •