اگه حجم خوری نکن خووبه ...اسیاتک دوماه اخر .بد جور حجم خوری میکرد..دوماه اخر رو نامحدود برنزی میگرفتم خوب بود ۵۱۲ . کاش این اکسین حجم خوری الکی نکنه. . که از همین اول حسابمون صافه صافه
فرستاده شده از H30-L02ِ من با Tapatalk
اگه حجم خوری نکن خووبه ...اسیاتک دوماه اخر .بد جور حجم خوری میکرد..دوماه اخر رو نامحدود برنزی میگرفتم خوب بود ۵۱۲ . کاش این اکسین حجم خوری الکی نکنه. . که از همین اول حسابمون صافه صافه
ممکنه شبانه هم داشته باشن ؟
سلام.اینترنتت وصل شده؟دو روز پیش که تماس گرفتم گفتن همان یوزر و پسورد قبلیه!اما هر چی تو پاترک میزنم میگه پسورد اشتباه!
فقط برای کاربرای مسی اضافه شده.
دوستان 2 سوال: ایا اگر من یک خط تلفن جدید بگیرم ممکنه کافو اون متفاوت باشه؟ یا چون یک ادرس هست میشه یک کافو؟ این کافو که هستیم خیلی قطعی و خرابی خط تلفن داره. گلستان هستم
سوال دوم: من از ای دی اس ال برای ----- هم استفاده میکنم. مشکل برای تنظیماتی دارم که هر کی اومده نتونسته مشکلاتم را حل کنه. تو اهواز نصاب خیلی حرفه ای کسی میشناسه بهم مسج بده؟دوستان 2 سوال: ایا اگر من یک خط تلفن جدید بگیرم ممکنه کافو اون متفاوت باشه؟ یا چون یک ادرس هست میشه یک کافو؟ این کافو که هستیم خیلی قطعی و خرابی خط تلفن داره. گلستان هستم
سوال دوم: من از ای دی اس ال برای ----- هم استفاده میکنم. مشکل برای تنظیماتی دارم که هر کی اومده نتونسته مشکلاتم را حل کنه. تو اهواز نصاب خیلی حرفه ای کسی میشناسه بهم مسج بده؟
مرسی پرسیدم خیلی گرون در میاد اگر دو خط و دو ای دی اس ال داشته باشم ارزونتره. مثلا یک مخابرات و یک اسیاتک. اینطوری احتمال قطعی کمتر میشه. نظرتون چیه؟
نه اینترنت ای دی اس ال هنوز وصل نشده ..ولی لینک امده.. زنگ میزنم ..مشغول میزنه
واسه گرفتن یوزر نیم پسورد
احتمالا باید یک هفته ای صبر کنیم تا درست بشن..من وایمکس شارژ کردم .این ماه...بدون اینترنت که نمیشه سر کرد.
اقا چرا تایم اوته انقدر ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)