توکل بر خدا میریم به سوی سرمای استخون سوز تهران...مام بجه شمال به این سرماهای خشک عادت نداریم..تا چه پیش بیاد
توکل بر خدا میریم به سوی سرمای استخون سوز تهران...مام بجه شمال به این سرماهای خشک عادت نداریم..تا چه پیش بیاد
شما شهر خودتون خدمت میکنید ولی با توجه به اینکه ناجا هستید شاید هفته ای مثلا دو شب برین خونه. البته بستگی به نظر فرمانده، یگانی که خدمت میکنید و مسئولیتی که دارین هست ولی تعداد متاهل بیشتر از انتظار دوستان هست و در نتیجه خیلی فرقی نمیکنه.
مگر اینکه راهور باشین اونوقت حداقل هر شب خونه هستین. (چوم متاهل هستین)
اول خدمت مهم نیست، کارت گروه خونی از مدارک ترخیص از خدمتی هست که در اطلاعت چیپ پایان خدمت ذخیره میشه.
در ضمن اگه اتفاقی بیفته و خونی که اشتباه گفتین زده بشه مسئولیت با خودتون هست (البته منظورم O نیست)
شما اگه پارتیت کار بلد باشه میدونه چیکار کنه.
نامه نمیزنن، یعنی این جرات را نمیدن مگر اینکه دستور فرمانده پادگان و... باشه و یا سرباز یه سرباز خاص باشه. چون فردا برای خودشون دردسر میشه.
در ضمن هر کسی حق نداره به هر کسی نامه بزنه، باید معاونت و... مرتبط باشه.
این موارد با خواهش انجام میشه اکثرا.
جک سال 93
دوستان یه سوال داشتم من اگه الان دفترچه بفرستم بعد از عید اعزام میشم و کنکور ارشد هم میخام بدم اگه قبول بشم کنکور و اول مهر برم دانشگاه ( بعد از اینکه اعزام شدم ) وقتی دانشگاه تموم بشه و بخام ادامه خدمت برم با قانون جدید حساب میکنن یا همون 21 ماه؟
شما اگه فوق قبول بشید 3 ساله دیگه باید اعزام بشید و 3 ساله دیگه معلوم نیست چه اتفاقی افتاده اینا هر سال قانون عوض میکنن اگه به فرض امسال بگن کسانی که سال 93 سربازی برن و دوباره ادامه بدند 21 ماه خدمت میکنن 3 ساله دیگه هیچ تضمینی وجود نداره که اون قانون وجود داشته باشه.
پس شما روی همون 24 ماه حساب کنید.
نمى دونم واقعا اين بحث ها و بي احترامى ها براى چيه
كسى كه خدمت ميره نبايد انتظار داشته باشه براش فرش قرمز بهـن كنند در بدترين شرايط سخته و در بهترين شرايط و بهترين پادگان و محيط باز هم سختى خاص خودش رو داره
بدترين چيز در خدمت جنگ روانى و فشار روحى هست به خصوص هنگامى كه بازه زمانى خدمت طولانى باشه
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
بله حرف شما کاملا درسته خدمت سخت هست ولی نه اونقدرا که بعضیا ازش غول میسازند. خدمت نسبت به قبل سختیش کمتر شده. دوستای منم با دیپلم ارتش رفتند سختی کشیدند ولی تموم شد الانم زنده هستند و دارن نفس میکشن.
چند روز مونده به اعزام یکی نباید بیاد توهین کنه و بگه کسانی که با لیسانس اعزام شدند احمق هستند یا اونجا خیلی خیلی بهتون سخت میگذره یا جزئیاتش رو بگه چونکه اگه تا چند ماه قبل اعزام اینها رو بدونید حتی اگه براتون سخت باشه و بترسید به مرور زمان باهاش کنار میاید و قبولش میکنید نه چند روز قبل اعزام که کلی استرس بهتون وارد بشه.الان کلی لیسانسه دارن اعزام میشن طرف هم ارتش افتاده میاد میبینه یکی گفته با لیسانس قراره خیلی بهش سخت بگذره و مثل سرباز صفر قراره باهاش رفتار کنن توی روحیش خیلی تاثیر بد میذاره و از روز اول آموزشی توی فکر همینه تا اخرش.ایشون خودش خرش از پل گذشته واسش هیچ اهمیتی نداره که با حرفاش چه اثر بدی توی روحیه بقیه داره ایجاد میکنه.
من خودم قبلتر میتونستم دفترچه بفرستم ولی بخاطر جو منفی که اطرافیانم داده بودند و ذهنیت بدی که از سربازی برام درست شده بود عقب انداختم و الانم خیلی پشیمونم که چرا زودتر نفرستادم.
سلام من پس فردا اعزامم
اموزشی افتادم امام سجاد هرمزگان
کسی اطلاعاتی درباره این مرکز اموزش داره بده
ممنون
ٌآقا این حرفا رو بی خیال الان باید بری پشماتو بزنی! من که زدم انشالا پس فردا صبح باید بریم. برای شب ها هم یه کتاب با خودت ببر. من زوربای یونانی کازانتراکیس با ترجمه قاضی رو پیشنهاد میکنم. داستانش جوریه که هر شب میتونی یه قسمتشو بخونی. کجا افتادی حالا؟
من گذاشتم فردا کچل کنمبه جای کتاب من ترجیح میدم بخوابم
نیروی دریایی ارتش
اِ منم حافظ مرز آبی هستم! حسن رود انزلی - شهید نامجو
روزی یه ساعت که خالی میمونه وقت برای خواب هست. البته روزی ده ساعتم بخوابی باز سر کلاسا چرتت میگیره
هم اکنون 23 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 23 مهمان)