تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2671 از 4105 اولاول ... 1671217125712621266126672668266926702671267226732674267526812721277131713671 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,701 به 26,710 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

ارشد کد نداره تقسیماتشم عالی هستش حتی از دکتر ها اکثر شهر خودشون خدمت میکنن تو ارتش
    توکل بر خدا میریم به سوی سرمای استخون سوز تهران...مام بجه شمال به این سرماهای خشک عادت نداریم..تا چه پیش بیاد

2. 3 کاربر از master_man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

با تشکر از دوستان که جواب مارو دادن
    ما اخر نفهمیدیم شهر خودما میندازن مارو یا استان خودما
    من مرکز اموزشم شهید باهنر کرمانه محل اعزامم سمنان,اون چند روزی که میگن شاید اول کار مرخصی بدن سمنان مشخص میشه کرمان؟
    با تشکر
    شما شهر خودتون خدمت میکنید ولی با توجه به اینکه ناجا هستید شاید هفته ای مثلا دو شب برین خونه. البته بستگی به نظر فرمانده، یگانی که خدمت میکنید و مسئولیتی که دارین هست ولی تعداد متاهل بیشتر از انتظار دوستان هست و در نتیجه خیلی فرقی نمیکنه.

مگر اینکه راهور باشین اونوقت حداقل هر شب خونه هستین.
    (چوم متاهل هستین)

یه چیزی حدود 50 بزاری تو جیبت بسه اما گروه خون!
    من وقتی 18 شدم رفتم گواهینامه گرفتم اما اون موقع گروه خونی نمیخواستن اما چند ماه بعدش شروع شد .این سری که رفتم تعویض گواهینامه زنه گفت گروه خونیت ؟گفتم نمیدونم زد O
    حالا چرا O?چون فقط از خودش میتونه خون بگیره
    برای سربازی هم زنه گفت گروه خونی؟گفتم نمیدونم.گفت میزنمAB!گفتم بزنO! گفت تو که نمیدونستی.گفتم اره اما این گروه خونی فقط از خودش میتونه خون بگیره .هضمش برا زنه سخت بود

پس اگه میدونی که هیچ،اگه هم نمیدونی باز هیچبراشون مهم نیست
    اول خدمت مهم نیست، کارت گروه خونی از مدارک ترخیص از خدمتی هست که در اطلاعت چیپ پایان خدمت ذخیره میشه.

در ضمن اگه اتفاقی بیفته و خونی که اشتباه گفتین زده بشه مسئولیت با خودتون هست (البته منظورم O نیست)

سلام، دوستان من آموزشی 05 افتادم و به زودی اعزامم.
    بعد از آموزشی برای اینکه تهران بیفتم و نزدیک خونه باشم، دارم به چند نفر از آشنایان که ممکنه کاری از دستشون بر بیاد، رو میزنم.
    در این مورد، دوست من توضیح دادن که :

خب حالا سوال من اینه که روال به چه صورته؟ من بعد از اینکه شماره پرسنلی ام اومد،باید اون رو به آشنا(پارتی ام) بدم و بعد اونا از پادگان خودشون (که اون هم نیرو زمینه ارتشه) یه نامه میدن که ما این سرباز رو میخوایم؟
    شما اگه پارتیت کار بلد باشه میدونه چیکار کنه.

نامه نمیزنن، یعنی این جرات را نمیدن مگر اینکه دستور فرمانده پادگان و... باشه و یا سرباز یه سرباز خاص باشه. چون فردا برای خودشون دردسر میشه.

در ضمن هر کسی حق نداره به هر کسی نامه بزنه، باید معاونت و... مرتبط باشه.

این موارد با خواهش انجام میشه اکثرا.

توکل بر خدا میریم به سوی سرمای استخون سوز تهران...مام بجه شمال به این سرماهای خشک عادت نداریم..تا چه پیش بیاد
    جک سال 93

4. 7 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوستان یه سوال داشتم من اگه الان دفترچه بفرستم بعد از عید اعزام میشم و کنکور ارشد هم میخام بدم اگه قبول بشم کنکور و اول مهر برم دانشگاه ( بعد از اینکه اعزام شدم ) وقتی دانشگاه تموم بشه و بخام ادامه خدمت برم با قانون جدید حساب میکنن یا همون 21 ماه؟

پروفشنال hassanshaikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان یه سوال داشتم من اگه الان دفترچه بفرستم بعد از عید اعزام میشم و کنکور ارشد هم میخام بدم اگه قبول بشم کنکور و اول مهر برم دانشگاه ( بعد از اینکه اعزام شدم ) وقتی دانشگاه تموم بشه و بخام ادامه خدمت برم با قانون جدید حساب میکنن یا همون 21 ماه؟
    شما اگه فوق قبول بشید 3 ساله دیگه باید اعزام بشید و 3 ساله دیگه معلوم نیست چه اتفاقی افتاده اینا هر سال قانون عوض میکنن اگه به فرض امسال بگن کسانی که سال 93 سربازی برن و دوباره ادامه بدند 21 ماه خدمت میکنن 3 ساله دیگه هیچ تضمینی وجود نداره که اون قانون وجود داشته باشه.
    پس شما روی همون 24 ماه حساب کنید.

7. 2 کاربر از hassanshaikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

نمى دونم واقعا اين بحث ها و بي احترامى ها براى چيه
    كسى كه خدمت ميره نبايد انتظار داشته باشه براش فرش قرمز بهـن كنند در بدترين شرايط سخته و در بهترين شرايط و بهترين پادگان و محيط باز هم سختى خاص خودش رو داره
    بدترين چيز در خدمت جنگ روانى و فشار روحى هست به خصوص هنگامى كه بازه زمانى خدمت طولانى باشه

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

9. 4 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

نمى دونم واقعا اين بحث ها و بي احترامى ها براى چيه
    كسى كه خدمت ميره نبايد انتظار داشته باشه براش فرش قرمز بهـن كنند در بدترين شرايط سخته و در بهترين شرايط و بهترين پادگان و محيط باز هم سختى خاص خودش رو داره
    بدترين چيز در خدمت جنگ روانى و فشار روحى هست به خصوص هنگامى كه بازه زمانى خدمت طولانى باشه

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
    بله حرف شما کاملا درسته خدمت سخت هست ولی نه اونقدرا که بعضیا ازش غول میسازند. خدمت نسبت به قبل سختیش کمتر شده. دوستای منم با دیپلم ارتش رفتند سختی کشیدند ولی تموم شد الانم زنده هستند و دارن نفس میکشن.
    چند روز مونده به اعزام یکی نباید بیاد توهین کنه و بگه کسانی که با لیسانس اعزام شدند احمق هستند یا اونجا خیلی خیلی بهتون سخت میگذره یا جزئیاتش رو بگه چونکه اگه تا چند ماه قبل اعزام اینها رو بدونید حتی اگه براتون سخت باشه و بترسید به مرور زمان باهاش کنار میاید و قبولش میکنید نه چند روز قبل اعزام که کلی استرس بهتون وارد بشه.الان کلی لیسانسه دارن اعزام میشن طرف هم ارتش افتاده میاد میبینه یکی گفته با لیسانس قراره خیلی بهش سخت بگذره و مثل سرباز صفر قراره باهاش رفتار کنن توی روحیش خیلی تاثیر بد میذاره و از روز اول آموزشی توی فکر همینه تا اخرش.ایشون خودش خرش از پل گذشته واسش هیچ اهمیتی نداره که با حرفاش چه اثر بدی توی روحیه بقیه داره ایجاد میکنه.
    من خودم قبلتر میتونستم دفترچه بفرستم ولی بخاطر جو منفی که اطرافیانم داده بودند و ذهنیت بدی که از سربازی برام درست شده بود عقب انداختم و الانم خیلی پشیمونم که چرا زودتر نفرستادم.

11. این کاربر از hassanshaikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام من پس فردا اعزامم
    اموزشی افتادم امام سجاد هرمزگان
    کسی اطلاعاتی درباره این مرکز اموزش داره بده
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بله حرف شما کاملا درسته خدمت سخت هست ولی نه اونقدرا که بعضیا ازش غول میسازند. خدمت نسبت به قبل سختیش کمتر شده. دوستای منم با دیپلم ارتش رفتند سختی کشیدند ولی تموم شد الانم زنده هستند و دارن نفس میکشن.

من خودم قبلتر میتونستم دفترچه بفرستم ولی بخاطر جو منفی که اطرافیانم داده بودند و ذهنیت بدی که از سربازی برام درست شده بود عقب انداختم و الانم خیلی پشیمونم که چرا زودتر نفرستادم.
    ٌآقا این حرفا رو بی خیال الان باید بری پشماتو بزنی! من که زدم انشالا پس فردا صبح باید بریم. برای شب ها هم یه کتاب با خودت ببر. من زوربای یونانی کازانتراکیس با ترجمه قاضی رو پیشنهاد میکنم. داستانش جوریه که هر شب میتونی یه قسمتشو بخونی. کجا افتادی حالا؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ٌآقا این حرفا رو بی خیال الان باید بری پشماتو بزنی! من که زدم انشالا پس فردا صبح باید بریم. برای شب ها هم یه کتاب با خودت ببر. من زوربای یونانی کازانتراکیس با ترجمه قاضی رو پیشنهاد میکنم. داستانش جوریه که هر شب میتونی یه قسمتشو بخونی. کجا افتادی حالا؟
    من گذاشتم فردا کچل کنم به جای کتاب من ترجیح میدم بخوابم
    نیروی دریایی ارتش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من گذاشتم فردا کچل کنم به جای کتاب من ترجیح میدم بخوابم
    نیروی دریایی ارتش
    اِ منم حافظ مرز آبی هستم! حسن رود انزلی - شهید نامجو
    روزی یه ساعت که خالی میمونه وقت برای خواب هست. البته روزی ده ساعتم بخوابی باز سر کلاسا چرتت میگیره

16. 3 کاربر از حسام2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 23 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 23 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •