خیر آی پی ولید نمیده.
خیر آی پی ولید نمیده.
سلام
من 4G ایرانسل دارم با پینگ 130 از سرور 4.4.4.4 و سرعت دانلود 5 مگ در ثانیه
مودم هم E3372 هست
ولی مشکلم با تاخیر در بازگشایی سایت ها هست . مثل همین سایت پی سی ورلد که با هر کلیکی مرورگر حدود 4 ثانیه لودینگ میکنه و بعدش صفحه شروع به بارگزاری میکنه !
البته این مشکل رو با همه سایت های ایرانی و خارجی دارم
ولی وقتی از V P N استفاده میکنم هیچ تاخیری مشاهده نمیشه . بنده در تنظیمات شبکه کامپیوتر چندین سرور DNS مختلف رو هم تست و جایگزین کردم ولی تفاوتی مشاهده نشد
میخواستم ببینم این مشکل رو چطو باید حل کنم ؟
مقدار MTU رو داخل مودم تغییر بدین و مجدد تست کنین
اگه 1500 هست کمترش کنین
اگه 1500 نیست بزارین 1500
MTU تو کدوم قسمت مودم E3372 هست؟
بنده که پیداش نکردم.
مودم شمارو ندارم من
اما تو اکثر مودمها هست
تومودم هم نبود تو ستینگ خود کامپیوتر هم میتونین تغییر بدین با توجه به سیستم عاملهای مختلف فرق میکنه کجاش
به نظر من این به شبکه ایرانسل برمی
گرده و کاریش نمیشه کرد . همون وی پی بهترین راه کاره. شبکه باید آپتیمایز بشه تا درست بشه
اين مشكل از سيستم ايرانسل نيست
اين مشكل سر روتر ها و hop
هاي سر مسير زيرساخته كه درخواست رو كشش ميدن !
اين مشكل هم تنها براي اين اپراتور نيست اكثرا اين داستان رو دارن
شما وقتي به وي پي ان وصل ميشين انگار به يجا وصلين و همه درخواست ها از يجا ميرزن ولي بدون وي پي ان بايد تفتيك بشه سرور خارجيه يا داخلي و هزارتا داستان ديگه!
خلاصه این ضعف زیرساختی هستش
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by MMDFullHD; 26-12-2016 at 14:34.
منظور بنده این بود که از دست ایشون کاری برنمیاد
حالا مقصر ایرانسله یا زیرساخت کشور اهمیتی در حل مساله نداره
ضمنا من با 4 جی ایرانسل مشکل باز کردن صفحات ندارم و جدای از روترها و ... تعداد یوزرهای دکل و تراکم جمعیتی هم می تونه موثر باشه
Last edited by ak313; 26-12-2016 at 14:54.
خودمم همین فکر رو میکردم ولی یه چیزی منو به شک انداخته که از تنظیمات سیستم باشه !
تست های زیر انجام شدن :
1 - سیمکارت رو با گوشی موبایل استفاده کردم و به شبکه 4G وصل شدم از طریق گوشی همچین تاخیری وجود نداره
2 - اینترنت گوشی رو با هات اسپوت منتقل میکنم به کامپیوتر این تاخیر بازم به همون شکل وجود داره !
3 - مودم E3372 رو وصل کردم به مودم وایفای و اینترنت 4G رو با وایفای به اشتراک گذاشتم و گوشی و کامپیوتر رو بهش وصل کردم . با کامپیوتر تاخیر وجود داره اما با گوشی تاخیرر وجود نداره !
4 - احتمال داده شد که مشکلی در تنظیمات شبکه کامپیوتر وجود داشته باشه ! با 2 لپ تاپ مختلف تست شد و هر دو همان تاخیر را داشتند !!
نتیجه : این تاخیر فقط بر روی کامپیوتر وجود داره !
راه حل چیه ؟
مودمی که اون روز باهاش تست رو گذاشتم ، tp-link m7350 بود . یه تست هم امروز گرفتم با lh92 انلاک شده که سرعت بالای 6 مگ هم میرسید . مثل این که واقعا دکله یه چیزیش شده![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)