تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2670 از 3017 اولاول ... 16702170257026202660266626672668266926702671267226732674268027202770 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,691 به 26,700 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سرعت شما بستگی به مرکز مخابراتی و منطقه نداره بستگی به اون روتری داره که روش میفتید (همون گروه)

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

گروه شما هم شبا اسمی نمیشه من خودم چکش کردم فریه فقط رو 37.221بزارید بمونه سرعت خارجش عالیه فقط با سایتای داخلی مشکل داره که با پراکسی حل میشه
    سپاس، ولی خودم رو نگفتم داداش، بحث دوستان و کسانی هستن که میان اینجا تحقیق میکنن
    و میدونم وضعیت مالی شون خوب نیست...
    خط من هم 5 مگ نیست، همون دو مگه منتها رو 3 مگ بستن، یه شب اسمیه یه شب نه ( بیشتر شبا ساعت قبل یک آی.پی میپره و اسمی میشه )

شما درست میگید امااینکه بگید کارمند و یا پارتی به نظرم درست نیست
    من 11 ماه است که از مخابرات اینترنت دارم شش ماه اول سرعت من اسمی بود اما بلند نشدم بگم فلانی کارمندی و یا غیره سرعت من از شش ماهه دوم سرویسم بالا اومد نه پارتی دارم نه چیزی ، نه کارمندم وکلانه بگم هیچ
    اینکه بگیم گول خوردیم این طور نیست اینترنت حتی محله به محله فرق داره اونم اینترنت مخابرات دروغ چرا امروز زنگ زدم به 2020 بخش فروش جواب سربالا میدادن سوال ساده رو هم حاضر به جواب دادن نیست تو این شکی نیست که مخابرات بی درو پیگره بله قبول دارم ، از دید من تحقیق از فرمها برای دونستن اینکه شرکتی خوبه یا نه صحیح نیست باید از همسایه ها سوال کنید چون در محله شما هستن در فرم ها مراکز تا مراکز سرعت ها فرق داره
    اما در رابطه با تستی که گذاشته ام این فقط یک تست بود هیمن و بس ...
    کوچیک شما AVAVA
    سپاس از شما
    بحث اینه که توی اسپید تستی که میذارین خواهشا از این به بعد درج کنید که اینطوریه. فقط همین. تا خیلیا مثل این چند نفر گرفتار نشن.
    و این نکته ها رو قرمز میکنم تا بیشتر متوجه منظورم بشین و حداقل مطمئن باشین قصدم توهین نیست و برای خودم نمیگم:
    فرشاد و برادر بالایی و ... که تست سرعت 5 مگ میذارین در صورتی که نت 1 مگ یا 2 مگ دارین
    و اعلام می کنین ADSL مخابرات خوزستان
    3 نفر گول تصاویر شما رو خوردن و اینترنت گرفتن ( خودم شخصا میشناسم، خواستین معرفی میکنم )
    به من گفته بودن کجا راهنمایی بگیرم گفتم اینجا
    و حالا .... از دست من شاکی هستن
    خب شما دوست عزیز یا کارمند مخابراتین یا پارتی گردن کلفت دارین یا پورت تون شانسی اینطوره دلیل نمیشه همه اینطوری باشن.
    به نظرم یا تست نذارین یا اینکه بگین و قید کنین که استثنا هستین و به این دلیل سرعتتون بالاست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: فروش پهنای باند اینترنت به شرکت‌های مخابراتی در ۶ استان به دلیل بدهی و عدم توجه به اخطار شرکت زیرساخت، متوقف شده است(!)

محمود خسروی با بیان اینکه ۸ شرکت مخابرات استانی به شرکت ارتباطات زیرساخت بدهی داشته و به اخطارهای زیرساخت بی‌توجهی کردند، اظهار داشت: دستور توقف فروش پهنای باند به این شرکت‌ها ابلاغ شده است که در دو روز گذشته دو استان برای حل مشکل، با زیرساخت وارد مذاکره شده‌اند اما در ۶ استان دیگر، دستور توقف فروش صادر شده است(!)
    معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه شرکت‌های مخابرات استانی باید نسبت به پرداخت بدهی‌های خود به شرکت زیرساخت اقدام کنند، افزود: در غیراین صورت، شرکت ارتباطات زیرساخت از فروش پهنای باند اینترنت به این شرکت‌ها، ممانعت به عمل می‌آورد.
    خسروی گفت: شرکت‌های مخابرات استانی، پرداخت بدهی خود را به گردن شرکت مخابرات ایران می‌اندازند و شرکت مخابرات ایران نیز بدهی بسیاری به زیرساخت دارد که آن را پرداخت نکرده است.
    مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت با بیان اینکه موضوع بدهی‌های مخابرات به زیرساخت حل نشده است، افزود: حتی صورت‌جلسه‌ای که تنظیم شده و به مخابرات ارسال شده است از سوی مخابرات بی‌پاسخ باقی مانده است.
    اختلاف بر سر بدهی‌های شرکت مخابرات ایران به شرکت ارتباطات زیرساخت، چند ماهی است که محل مناقشه این دو شرکت است و پیش از این نیز در مردادماه امسال زیرساخت اعلام کرده بود که به دلیل بی‌توجهی مخابرات به تذکرات شرکت زیرساخت مبنی‌ بر پرداخت بدهی خود، ارتباط مشترکان مخابرات برای اینترنت و مکالمات بین الملل را در ۹ استان قطع می‌کند.
    این موضوع در آن زمان و با برگزاری جلساتی میان دو شرکت، اجرایی نشد و مسکوت ماند اما روز گذشته بار دیگر رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، از محدودیت فروش پهنای باند این شرکت به دلیل اختلاف بدهی در ۸ استان خبر داد.
    در انتظار رفع انحصار
    انحصار تأمین پهنای باند توسط شرکت ارتباطات زیرساخت بحثی قدیمی است و بارها مطرح شده که فروش اینترنت حتی تا 10 برابر قیمت واقعی آن از سوی این شرکت دولتی، مهم‌ترین عامل گرانی اینترنت در ایران است. شرکت‌های خصوصی ارایه‌دهنده اینترنت نیز همواره به این روند اعتراض داشته‌اند چرا که فرضا بخش عمده هزینه‌های یک شرکت تولید‌کننده نرم افزار بومی در مسیر خرید پهنای باند هزینه می‌شود! این در حالی است که وزارت ارتباطات به عنوان نهاد حاکمیتی نه تنها حاضر به بخشیدن قسمتی از سود حاصل از خرید پهنای باند خارجی در حمایت از تولید کنندگان داخلی نیست بلکه بعضا به واسطه برخی زد و بندهای پشت پرده از حضور برندهای خارجی در بازار ایران سود بیشتری بدست می‌آورد. نمونه این رفتار مشکوک را می‌توان در تخریب هوشمند شبکه‌های اجتماعی داخلی به بهانه نقص امنیت، بدون کوچک‌ترین اشاره‌ای به مشکلات امنیتی شبکه‌های رقیب خارجی مشاهده کرد.
    دولت و گران فروشی اینترنت
    شرکت‌های خصوصی با این استدلال که به خاطر وجود انحصار توزیع پهنای باند، از طرف شرکت زیرساخت هزینه تمام شده اینترنت در کشور بسیار بالا است، خواهان شکسته شدن این انحصار هستند. این انتقاد از سوی بخشی از نمایندگان مجلس و اعضای شورای عالی فضای مجازی هم پیش از این به عنوان بزرگ‌ترین مانع در مسیر رشد و توسعه زیرساخت‌های داخلی و پرهیز از وابستگی بیشتر کشور به پهنای باند خارجی و تصدی گری حداکثری دولت به عنوان «فروشنده اینترنت گران به مردم» مطرح شده است.مرکز پژوهش‌های مجلس سال گذشته در گزارشی در خصوص وضعیت ارایه سرویس اینترنت اعلام کرد که پهنای باند 25 برابر گران‌تر از قیمت اولیه به دست کاربر می‌رسد! این انتقاد پیش از این از جانب شاه میرزایی از اعضای سابق شورای عالی فضای مجازی نیز بارها مطرح شده بود.شاه میرزایی با تأکید بر اینکه اینترنت فروشی کار دولت نیست، می‌گوید: اگر وزارت ارتباطات می‌گوید قصد تصدی گری ندارد آیا اینترنت فروشی، تصدی گری نیست؟ از نظر ما بعید است خرید سه میلیون تومانی اینترنت و فروش 30 میلیون تومانی آن، کار حاکمیت باشد چرا که بخش خصوصی آمادگی سرمایه گذاری در این بخش را دارد.تامین پهنای باند اینترنت از مسیر بندرعباس به داخل کشور اواخر سال گذشته به بخش خصوصی سپرده شد اما فعالان صنف اینترنت همچنان معتقدند که برای برون رفت از چالش‌های فعلی اینترنت در کشور، دولت باید حق توزیع پهنای باند اینترنت را به بخش خصوصی بسپارد و طمع شرکت ارتباطات زیرساخت به درآمد اینترنت فروشی را کور کند.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من اسیاتک دارم تو منطقه گلستان. چون بخاطر فیبر نوری گزینه دیگه ای نیست. ظاهرا مخابرات هم خدمات خوبی نداره.
    قبلا وایمکس داشتم که سرعتش افتضاحه. اسیاتک مرتبط قطعی داره و بیشتر هم مشکل از سیستم مخابرات هست. الان هم که بارون اومده باز تلفن ها قطع شده
    به نظرتون چکار کنم؟ از وایرلس اطلاعات دارید؟ فکر کنم خیلی گرونه. من البته دانلود و اینها ندارم. بیشتر کار با سایتها و ایمیل هست که برام خیلی ضروری و کاریه و قطعی برام خیلی مشکل ایجاد میکنه.
    لطفا راهنمایی کنید
    با این شماره تماس بگیر ببین میتونن وایرلس بهت بدن؟
    33743864

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    اينترنت من فيبر نوري بود منتقل شديم اكسين يا همون نيماد.سرعت افتضاح پينگ بالا يه پيج رو دوبار بايد رفرش كني.يه كاري بايد بكنيم.خداييش آسياتك عالي بود تو اين يكسال اخير تا 8مگ ميكشيد

- - - Updated - - -

سلام دوستان
    اينترنت من فيبر نوري بود منتقل شديم اكسين يا همون نيماد.سرعت افتضاح پينگ بالا يه پيج رو دوبار بايد رفرش كني.يه كاري بايد بكنيم.خداييش آسياتك عالي بود تو اين يكسال اخير تا 8مگ ميكشيد

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

سلام دوستان

- - - Updated - - -

سلام دوستان

سلام.دوباره میگم بچه های کافونوری همه تو سامانه 195 از مخابرات خوزستان به دلیل گرانتر بودن تعرفه کاربران کافو نوری نسبت به کاربران مسی شکایت کنید
    بابت پشتیبانی ضعیف وهمچنین شرکت اکسین تو اهواز نمایندگی نداره هم شکایت کنید.هر چند با شماره که مال شوش بود تماس گرفتم و آدرس نمایندگی تو اهواز را خواستم فقط گفت کیان آباد 4 شرقی شمارشم بلد نبود. خاک بر سر مخابرات خوزستان دوستان برید سایت اکسین را ببینید دارن شارژ ایرانسل میفروشن ))))))))))))))خداوکیلی تو متن شکایتتون این را تاکید کنید که مخابرات با شرکتی قرارداد بسته که کارش فروختن شارژ ایرانسله.
    Last edited by dvd2010; 04-11-2015 at 09:09.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من یک سوال داشتم سرویس من فقط یک ماه مونده ازش بعد میخواستم بدونم قیمت سرویس 2 مگ با ترافیک 5 گیگ چقدره تو پاتراک زده 21500 تا، تو سایت اکسین زده 25000 تا کدامشون معتبره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

4 شرقي كيان آباد من رفتم همون نيماد نته قديميه ظاهرا.گفت ip هم همون آسياتك ميمونه.ولي پشتيبانيش واقعا ضعيفه.آسياتك غولي بود خدا وكيلي.1544 به چند تا شهر وصل ميشد

داره خودمونی میشه ali6219's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز .فاز2 پاداد

پيش فرض

سلام بچه ها. زنگ میزنم اکسین. ..مشغول میزنه...ولی چراغ لینک سبز شده ...افتادم روی پورتال پرتاک..ولی زنگ زدم واسه یوزرنیم پسورد ..مشغول میزد..لینک هم روی سه مگ .و چهار مگ بستن

فرستاده شده از H30-L02ِ من با Tapatalk

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سرویس های 5و10مگ به همه اکانت ها اضافه شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •