تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2670 از 4105 اولاول ... 1670217025702620266026662667266826692670267126722673267426802720277031703670 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,691 به 26,700 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

تمام صحبت های شما درست هست و تایید میشه.
    اما کمتر اتفاق میوفته که همه این سختی ها با هم سر آدم بیاد که متاسفانه شما بدشانسی آوردید.
    سهیل جان شما که گفتی با استفاده ازبند پ تونستی س3 بشی چطور نتونستی یه جای راحت تر بیوفتی؟
    . تجربیات شما برای برای بچه هایی که تو ارتش افتادن خیلی باارزش هست. برای خودم هم جالبه که از خدمت تو ارتش بیشتر بدونم. ولی خیلی شنیدم که ارتش برای تحصیل کرده ها بهتر هست. با این اوصافی که شما فرمودید ضاهرا ماجرا برای لیسانسه ها به خاطر کاهش درجه ها تغییر کرده درسته؟
    تو نیروی انتظامی که ما بودیم که اصلا درجه مهم نبود. فوق لیسانس با درجه س3 دم در کلانتری پست میداد. جالب اینجاست که به جز سرپرست کلانتری بقیه کادر کلانتری درجشون از این سرباز فوق لیسانس کمتر بود.
    پاس های بعدیشم سرباز صفرها بودن.
    دوست عزیز من جام راحت هستش من بقیه دوستان رو که دارم میبینم میگم

امثال مثل من توی یک گردان که اموزشی 01 بودیم فقط من توی اون 500 نفر بهترین جا افتادم قرار نیستش همه جایه خوب بیوفتن

ارتش برای تحصیل کرده ها الان هم بهتر هستش به شرطی که شما افسر بشی نه درجه دار

بدترین خدمت برای درجه دار توی ارتش هستش درصورتی که درجه دار میتونه توی ناجا و سپاه خدمت راحت تری داشته باشه

بهترین خدمت هم برای افسر توی ارتش هستش این تجربیات دوستان هستش که من جمع کردم توی این 6 ماه خدمتم و دارم میبینم

نفر تو پادگان ما هستش همدوره ای من هستش شده گ1 و پاسدار داره یک شب بخواب پست میده

حرف من این هستش که اقا یا با دیپلم بیاید خدمت که همون بشید گروهبان هیچ فرقی هم نداره با لیسانسه الان

یا با فوق بیاید حداقل بشید افسر وگرنه خدمت سختی در انتظار شما خواهد بود

این برای ارتش هستش ولاغیر

2. 2 کاربر از soheil021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mehdi_Teh021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

دوستان کسی اینجا هست تو عقیدتی کل خدمت کرده باشه ؟
    میخواستم ببینم من رسته ام کامپیوتره و امور رایانه ای با درجه گروهبان یکم ، ما بچه های کامپیوتر هم نگهبانی داریم ؟
    درسته که میگن عقیدتی کل کشور حقوقش دو براره ؟
    و اینکه آیا با همون لباس استتار باید خدمت رو ادامه بدیم یا از اون کت و شلوار های عقیدتی باید بپوشیم ؟
    و اطلاعاتی اگه بازم کسی در مورد عقیدتی داره بده ممنون میشم ... فداتون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

واقعا وجود این اقا سهیل نعمتی هستش ما که ارتش داریم میریم اطلاعات کاملی به ما داد....دمت گرم داداش
    چندتا سوال:
    1-این مدارک تکفرزندی رو کی باید دنبالش بیفتیم؟گویا پادگان یه نامه میده دستمون که باید شهر خودمون تایید بشه اینطوره؟
    2-اگه 1درصد بخوایم یه بند پ جور کنیم قبل تقسیمات باید از کدوم ارگان باشه؟این ستاد نیرو که هی میگید کجاست؟
    3-فرماندهی پشتیبانی ستاد اجا کدوم قسمت میشه؟یه پادگان هست توی نوشهر شهید رسولی امارشو داری شما؟نوشته پشتیانی ستاد اجا....بخوام اینجا بیوفتم باید بگم کدوم قسمت تقسیم کنند منو؟؟
    بازهم تشکر و اجرکم عند الله بابت پاسخگویی

5. این کاربر از master_man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

دوستان کسی اینجا هست تو عقیدتی کل خدمت کرده باشه ؟
    میخواستم ببینم من رسته ام کامپیوتره و امور رایانه ای با درجه گروهبان یکم ، ما بچه های کامپیوتر هم نگهبانی داریم ؟
    درسته که میگن عقیدتی کل کشور حقوقش دو براره ؟
    و اینکه آیا با همون لباس استتار باید خدمت رو ادامه بدیم یا از اون کت و شلوار های عقیدتی باید بپوشیم ؟
    و اطلاعاتی اگه بازم کسی در مورد عقیدتی داره بده ممنون میشم ... فداتون
    ایول داداش دیگه هتل در هتل شد خدمتت....اگه لباسم نپوشی دیگه میشه کویت در هتل

7. 2 کاربر از master_man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

نمیدونم آشنای شما چقدر برش داره! شماره پرسنلی رو معمولا میدن به طرف و هرجا که شما مدنظرتون هست تقسیم میشین. نامه نگاری با پادگان و از این برنامه ها نیست! اصلا پادگان آموزشی دخل و تصرفی تو تقسیمات نداره که بخاد سربازی رو به جایی بده یا نده! همه تقسیمات از ستاد نیرو انجام میشه.
    ممنوم از شما، والا من خودم هم نمیدونم چقدر برش داره، دارم به آشناهایی که شاید کاری از دستشون بر بیاد ، میسپارم.
    یه سوال دیگه، اگه من آشنایی رو در یه پادگانی نزدیک محل سکونتم گیر بیارم، اون نمیتونه به ستاد نیرو(یا هرجایی که تقسیم کننده اس) اعلام نیاز کنه که این سرباز رو میخوایم؟ ومن مثلا یگانم رو انجا بیفتم یا یه همچیم حالتی ؟
    پی نوشت : عذرخواهی میکنم اگر سوالام ناشیانه به نظر میاد، من آشنایی با روال این کار ندارم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

واقعا وجود این اقا سهیل نعمتی هستش ما که ارتش داریم میریم اطلاعات کاملی به ما داد....دمت گرم داداش
    چندتا سوال:
    1-این مدارک تکفرزندی رو کی باید دنبالش بیفتیم؟گویا پادگان یه نامه میده دستمون که باید شهر خودمون تایید بشه اینطوره؟
    2-اگه 1درصد بخوایم یه بند پ جور کنیم قبل تقسیمات باید از کدوم ارگان باشه؟این ستاد نیرو که هی میگید کجاست؟
    3-فرماندهی پشتیبانی ستاد اجا کدوم قسمت میشه؟یه پادگان هست توی نوشهر شهید رسولی امارشو داری شما؟نوشته پشتیانی ستاد اجا....بخوام اینجا بیوفتم باید بگم کدوم قسمت تقسیم کنند منو؟؟
    بازهم تشکر و اجرکم عند الله بابت پاسخگویی
    بله باید کد پرسنلیت بیادش بعد اقدام کنی حدودا 30 روز یا یک ماه کامل که بگذره مدارکت رو باید تحویل بدید

3 هفته هم که بگذره فرم رو میدن بهت بری کاملش کنی تو اموزشی

فقط یادت باشه داری استان خدمتیتو انتخاب میکنی جلوش یک پرانتر باز کن نام اون پادگانی که دوست داری بیوفتی رو بنویس تاثیر داره

شما باید اشنا تو ستاد نیرو زمینی که تو مینی سیتی هستش یا ستاد کل ارتش اجا یا ستاد مشترک داشته باشی

درضمن کد اگر بخوری هیچ کسی نمیتونه برات کاری کنه جز اینکه بند پ امیر باشه تا پلوتیک بزنه برات

کد خوردن هم ربطی به شرایط نداره

والله من اماد و پشتیبانی شنیدم اما پشتیبانی ستاد اجا نشنیدم

اونی که من شنیدم اماد و پشتیبانی کل هستش که سر عقدسیه هستش

زیاد سخت نگیر بند پ داشته باشی برات ردیف میکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

بله باید کد پرسنلیت بیادش بعد اقدام کنی حدودا 30 روز یا یک ماه کامل که بگذره مدارکت رو باید تحویل بدید

3 هفته هم که بگذره فرم رو میدن بهت بری کاملش کنی تو اموزشی

فقط یادت باشه داری استان خدمتیتو انتخاب میکنی جلوش یک پرانتر باز کن نام اون پادگانی که دوست داری بیوفتی رو بنویس تاثیر داره

شما باید اشنا تو ستاد نیرو زمینی که تو مینی سیتی هستش یا ستاد کل ارتش اجا یا ستاد مشترک داشته باشی

درضمن کد اگر بخوری هیچ کسی نمیتونه برات کاری کنه جز اینکه بند پ امیر باشه تا پلوتیک بزنه برات

کد خوردن هم ربطی به شرایط نداره

والله من اماد و پشتیبانی شنیدم اما پشتیبانی ستاد اجا نشنیدم

اونی که من شنیدم اماد و پشتیبانی کل هستش که سر عقدسیه هستش

زیاد سخت نگیر بند پ داشته باشی برات ردیف میکنه
    دم شما گرم ...ولی ارشد انشالله کد نداره دیگه...نترسون مارو داداش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ممنوم از شما، والا من خودم هم نمیدونم چقدر برش داره، دارم به آشناهایی که شاید کاری از دستشون بر بیاد ، میسپارم.
    یه سوال دیگه، اگه من آشنایی رو در یه پادگانی نزدیک محل سکونتم گیر بیارم، اون نمیتونه به ستاد نیرو(یا هرجایی که تقسیم کننده اس) اعلام نیاز کنه که این سرباز رو میخوایم؟ ومن مثلا یگانم رو انجا بیفتم یا یه همچیم حالتی ؟
    پی نوشت : عذرخواهی میکنم اگر سوالام ناشیانه به نظر میاد، من آشنایی با روال این کار ندارم .
    بله میتونه نامه بزنه ستاد نیرو

اما باید اون نامره رو رئیس عملیان نیروی انسانی یا همون اجدانی امضا کرده باشه و پیگیر باشه

چون زیاد نامه میزنن ستاد نیرو هم یک گوشش در هستش یک گوشش دربازه

نامه میزنن باید پیگیر باشن

و دلیل خاص بیارن که به چه علت و کدوم مهارت شمارو میخوان تا قبول کنه ستاد نیرو

12. 2 کاربر از soheil021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دم شما گرم ...ولی ارشد انشالله کد نداره دیگه...نترسون مارو داداش
    ارشد کد نداره تقسیماتشم عالی هستش حتی از دکتر ها اکثر شهر خودشون خدمت میکنن تو ارتش

14. 2 کاربر از soheil021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

من اعزامی 1 تیر هستم 93 هستم

اون نیروی زمینی ارتش

دوره کد مراتکاور بودم با بند پ شدم ستوان سوم

تو 350 نفر حدود 40 نفر بودیم شدیم ستوان همه گروهبان یک با اینکه دوره کد بودیم بقیه دوره کد ها که همشون شدن گروهبان

توی ارتش هم مدرک مهم نیستش اما درجه خیلی مهم هستش

درجه داری توی ارتش خیلی سخت هستش

کسایی که تو نیرو زمینی هستن میدونن من چی میگم

همین تیپ 65 شما برو سه راه افسریه تهران هستش

ببین چه بلای دارن سر گ1 های لیسانسش میارن

نه گ1 بلکه کل درجه ها هفته ای 2 تا پست باید بدن با دیپلمه هیچ فرقی ندارن

درجه دار توی ارتش درجه دار هستش هیچ فرقی نداره

حالا میخوای گ3 باش میخوای گ1 باش فرقی نداره
    دوست عزیز یه جوری گفتی با فوق دیپلم و لیسانس نرید خدمت که فکر کردم چه خبره...
    اینا همش بخاطر هفته ای دو بار پست دادنه؟؟؟
    سخت نگیر برادر من سخت نگیرید انقد برا خودتون...
    ادمو میفرستن هفته ای 7 بار توالت هم بشوره عزیز...
    اصلاً اشکالی نداره که فوق دیپلم هم 2 بار پست میده لیسانس هم دو بار پست میده... یعنی دیگه چاره ای نیست وقتی مثل نقل نبات از دانشگاه ها لیسانس میاد بیرون به خودتون نگیرید این حرفو من از شما شناخت ندارم ولی چیزی که خیلی مشاهده کردم رو میگم طرف اسم خودشو گذاشته دانشجو تو دانشگاه آزاد خسرو شهر که برا دانشجو ها جایزه ماشین هم گذاشته با اقساط چند ساله شهریه مثلاً درس میخونه یه بار اول ترم میره دانشگاه یه بار وسط ترم میره بعضی از اساتید محترم رو که با پول نمره میفروشن (همه رو نمیگم) رو میبینه یه بار هم آخر ترم میره برا امتحان البته اگه فرست کنه که اونم خالی میده استاد خودش پر میکنه به هر حال بعد این دانشجوی عزیز میشه لیسانس حالا بنظر من انتظار غلطیه که بخواهیم کسایی که اینطور لیسانس گرفتن راحتتر از فوق دیپلم خدمت کنن...
    بازم میگم اینا رو از خودم نمیگم خیلی دیدم این موارد رو... همه هم به خودشون نگیرن لطفاً خیلی ها هم هستن برا مدرکی که گرفتن زحمت کشیدن موهاشون سفید شده یا ریخته...

16. 8 کاربر از haricanboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •