تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2670 از 4751 اولاول ... 1670217025702620266026662667266826692670267126722673267426802720277031703670 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,691 به 26,700 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه tahaatjensen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

یکی از بچه های اینجا سرویس 2 مگ تمدید کرده بود دیگه نیومد بگه دانلود شبانش درست شد یا نه؟ خواهشا اگر هنوز میاد اینجا اطلاع رسانی کنه
    من که منتظرم بریم تو ماه جدید شاید درست بشه؟ الان 2 هفتست دانلود شبانه ندارم دیگه هرجورم نمودارمون خراب بود باید تا الان درست میشد. به گفته خودشون :اگر ببینیم مصرفتون نرمال شده محدودیت بر میداریم. الان که وارد 3 هفته شدیم هیچ اتفاقی نیفتاده

حد اقل برای سرویسهای ارت معلوم که اگر محدود بشن در صورت تمدید دوره سرعتشون درست میشه ولی یه جواب درست حسابی به اکو ها نمیدن

حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

8 بازار رقابتی

تا وقتی که بازار به حالت رقابتی درنیاد هیچی درست نمیشه
    نصف این بدبختیهای اینترنت زیر سر شرکت زیر ساخت هست که پهنای باند اینترنت را خیلی ارزان می خرد وگران می فروشد به شرکتها بعدش هم فقط مساله این نیست مساله دیگه این که انحصار خرید پهنای باند بین الملل دست شرکت زیرساخت هست وهرکی پهنای باند بخواهد باید فقط از شرکت زیر ساخت بخره.

خوب معلوم هست دیگه هرچقدر دلشون بخواد می کشند روی قیمت پهنای باند بعد یه هو اینترنت ایران می شود گرانترین اینترنت دنیا.

بعدش هم 50 درصد هزینه اینترنت مربوط به پهنی باند هست بقیش مربوط به هزینها ها شرکتهاست که شرکتهای با مدیریت خوب و جمع وجور کردن خودشون می تونند هزینه را کم کنند.

باز هم مساله رقابت اینجا خودش را نشان می دهد تا وقتی سرعت اینترنت محدود هست و همین شرکتهای اینترنتی می بینند هرجوری می تونند گوش مشتری را ببرند چه لزومی داره تا قیمت را کم کنند
    مشتری مجبور هست از اینها اینترنت تهیه کند.

وقتی فضا رقابتی بشه خود به خود کیفیت میره بالا و قیمت میاد پایین با دستور که نمیشه بازار را تنظیم کرد

چند وقت پیش دکتر فرزین معاون وزیر اقتصاد گفت با بگیر وببند که نمیشه بازار راکنترل کرد.
    بازار قواعد خاص خودشو داره راست گفت حالا هی بگید شاتل چرا قیمت کم نکرده است.
    شاتل بیجا کرده قیمت کم نکرده است اما ایا کسی هست با شاتل برخورد کنه؟
    هیچ کاربر اعتراض کرد هیچ کس ککش نگزید.
    سرعت اگر ازاد شد شاید وضعیت بهتر بشه وگرنه هر روز منتظر خبرهای بدتر هم باشیم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض مشکل محدوديت سرعت دانلود adsl شاتل oficce-2mb

سلام من سرويس echo-512 داشتم سرعت دانلود 64 kb بود همه چيز درست بود بعد سرويس
    office 2-mb رو گرفتم اما يه چيز عجيب اتفاق افتاد سرعت وبگردی خوبه صفحات اينترنت به
    سرعت باز ميشن اما سرعت دانلود من از 23 kb بيشتر نميشه! چه تو روز چه شب هر
    ساعت که فکرشو بکنين تست کردم از هر سايتی که بگين تست کردم
    جالب تر اينه که وقتی --- ميزنم از همون سايتها سرعت دانلود ميشه بالای 200! انگار
    رو IP من محدوديت سرعت دانلود ا عمال شده است چون با --- ميشه راحت دور زدش
    وقتی با پشتيبانی شاتل تماس گرفتم همش ميگن از سايت های اپرا و فايرفاکس دانلود
    کن ببين سرعت درسته! اصلاً جواب قانع کننده ای نميدن
    آيا امکانش هست که شاتل محدوديت سرعت فقط برای دانلود بزاره؟ در ضمن سايت های
    مثل اپرا و فاير فاکس رو هم باز بزاره تا نشون بده سرعت دانلود درسته؟ لطفاً جواب بدين
    s

داره خودمونی میشه u2u_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

مشترک گرامی،
    علاقه‌منديم به اطلاع برسانيم، به مناسبت عید سعید قربان و عید سعید غدیرخم، چنانچه در دوره ی زمانی 29 آبان تا 10 آذر ماه براي خريد ترافيك اضافي اقدام فرماييد، در ازاي خريد 1 پكيج 3 گيگ ترافيك، 3 گيگ ترافيك رايگان به مناسبت اين دو عید بزرگ از سوي گروه شركت‌هاي شاتل براي دوره‌ ي فعلي سرويس شما به شما اختصاص خواهد يافت كه مي‌توانيد از آن در دوره‌ ي حاضر سرويس خود بهره گيريد.
    گفتنیست، این پروموشن شامل شهرهای تهران ، مشهد، اهواز، شیراز، تبریز، قم، اصفهان، کرج، کلیه ی شهرهای استان مازندران، رشت، سمنان، شاهرود، کاشان، کرمانشاه، همدان، قزوین، ارومیه، اراک، اردبیل، پارس آباد، گرمی، نیشابورر، مرند و مراغه خواهد بود.

با آروزي موفقيت و شادماني براي شما.
    من 1گیگ گرفتم 1گیگ داد

5. این کاربر از u2u_2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز parsa5564's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    هرجا که هوا هست

پيش فرض

یکی از بچه های اینجا سرویس 2 مگ تمدید کرده بود دیگه نیومد بگه دانلود شبانش درست شد یا نه؟ خواهشا اگر هنوز میاد اینجا اطلاع رسانی کنه
    من که منتظرم بریم تو ماه جدید شاید درست بشه؟ الان 2 هفتست دانلود شبانه ندارم دیگه هرجورم نمودارمون خراب بود باید تا الان درست میشد. به گفته خودشون :اگر ببینیم مصرفتون نرمال شده محدودیت بر میداریم. الان که وارد 3 هفته شدیم هیچ اتفاقی نیفتاده

حد اقل برای سرویسهای ارت معلوم که اگر محدود بشن در صورت تمدید دوره سرعتشون درست میشه ولی یه جواب درست حسابی به اکو ها نمیدن
    اگه منظورتون منم که با شروع دوره جدیدم سرعت درست نشد و از نمایندگی شاتل تماس گرفتن باهام گفتن معلوم نیست دقیقا کی درست بشه.30 دقیقه صحبت کردیم اخرش هم وصل کردن به مدیر شرکت منم هرچی حرف از دهنم در اومد به همشون از اون مسئول دروغ گوی بالایی (ا.ن) تا مدیر دزد ارانیک زدم.
    فردا صبح هم میرم حضوری شورتشونو میکشم رو سرشون

پس منتظر نباشید تا دوره حدیدتون شروع بشه و سرعت درست بشه.از همین حالا بلن شید برید نمایندگی ها حضوری پیگیری کنید.
    اون فرم شکایت به سازمان تنظیم مقررات رادیویی هم حتما پر کنید

7. 4 کاربر از parsa5564 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تا وقتی که بازار به حالت رقابتی درنیاد هیچی درست نمیشه
    نصف این بدبختیهای اینترنت زیر سر شرکت زیر ساخت هست که پهنای باند اینترنت را خیلی ارزان می خرد وگران می فروشد به شرکتها بعدش هم فقط مساله این نیست مساله دیگه این که انحصار خرید پهنای باند بین الملل دست شرکت زیرساخت هست وهرکی پهنای باند بخواهد باید فقط از شرکت زیر ساخت بخره.

خوب معلوم هست دیگه هرچقدر دلشون بخواد می کشند روی قیمت پهنای باند بعد یه هو اینترنت ایران می شود گرانترین اینترنت دنیا.

بعدش هم 50 درصد هزینه اینترنت مربوط به پهنی باند هست بقیش مربوط به هزینها ها شرکتهاست که شرکتهای با مدیریت خوب و جمع وجور کردن خودشون می تونند هزینه را کم کنند.

باز هم مساله رقابت اینجا خودش را نشان می دهد تا وقتی سرعت اینترنت محدود هست و همین شرکتهای اینترنتی می بینند هرجوری می تونند گوش مشتری را ببرند چه لزومی داره تا قیمت را کم کنند
    مشتری مجبور هست از اینها اینترنت تهیه کند.

وقتی فضا رقابتی بشه خود به خود کیفیت میره بالا و قیمت میاد پایین با دستور که نمیشه بازار را تنظیم کرد

چند وقت پیش دکتر فرزین معاون وزیر اقتصاد گفت با بگیر وببند که نمیشه بازار راکنترل کرد.
    بازار قواعد خاص خودشو داره راست گفت حالا هی بگید شاتل چرا قیمت کم نکرده است.
    شاتل بیجا کرده قیمت کم نکرده است اما ایا کسی هست با شاتل برخورد کنه؟
    هیچ کاربر اعتراض کرد هیچ کس ککش نگزید.
    سرعت اگر ازاد شد شاید وضعیت بهتر بشه وگرنه هر روز منتظر خبرهای بدتر هم باشیم
    رقابت کجا بود برادر
    شاتل و بقیه ی دارودسته ی دزدای اینترنت سرشون به یه آخور بنده
    مثل وقتی که ایرانظل اومد به جای رقابت هماهنگ باهم تعرفه هارو بالا بردن
    این می گفت چون اون قیمتش دقیقه ای 91 تومانه ما هم از 47 به 89 تومان تغییر میدیم
    درکل همه جا پای مخابرات در میان است

پروفشنال Mr. M.S.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    1::

پيش فرض

3 گیگ بگیر ۶ گیگ ببر!!!

10. این کاربر از Mr. M.S.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه u2u_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

وای چه اشتباهی

12. این کاربر از u2u_2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز parsa5564's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    هرجا که هوا هست

پيش فرض

سلام من سرويس echo-512 داشتم سرعت دانلود 64 kb بود همه چيز درست بود بعد سرويس
    office 2-mb رو گرفتم اما يه چيز عجيب اتفاق افتاد سرعت وبگردی خوبه صفحات اينترنت به
    سرعت باز ميشن اما سرعت دانلود من از 23 kb بيشتر نميشه! چه تو روز چه شب هر
    ساعت که فکرشو بکنين تست کردم از هر سايتی که بگين تست کردم
    جالب تر اينه که وقتی --- ميزنم از همون سايتها سرعت دانلود ميشه بالای 200! انگار
    رو IP من محدوديت سرعت دانلود ا عمال شده است چون با --- ميشه راحت دور زدش
    وقتی با پشتيبانی شاتل تماس گرفتم همش ميگن از سايت های اپرا و فايرفاکس دانلود
    کن ببين سرعت درسته! اصلاً جواب قانع کننده ای نميدن
    آيا امکانش هست که شاتل محدوديت سرعت فقط برای دانلود بزاره؟ در ضمن سايت های
    مثل اپرا و فاير فاکس رو هم باز بزاره تا نشون بده سرعت دانلود درسته؟ لطفاً جواب بدين
    s
    به به
    این دسته گل جدید شاتل هست
    میشه یه چند تا تصویر از دانلدو از لینک های محدود و بدون محدودیت بزارید؟

پروفشنال Mr. M.S.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    1::

پيش فرض

به به
    این دسته گل جدید شاتل هست
    میشه یه چند تا تصویر از دانلدو از لینک های محدود و بدون محدودیت بزارید؟
    خوبه با --- درست میشه ما از خدامونه با --- درست بشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 75 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 75 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •