تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2670 از 3195 اولاول ... 167021702570262026602666266726682669267026712672267326742680272027703170 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,691 به 26,700 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز HESAM_5700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    North of Hell , Left Side :D

پيش فرض

با اجازه آقا سعید
    ببینید کلا کنسول ایستاده طراحی شده واینجوری مایکروسافت کار کرده..وقتی ایستاده میزارید به نظرتون کلی سوراخ زیر گرفته میشه و گرم تر میشه....ولی من شنیدم خوابیده گزاشتنیgpuوcpuخفه میشه و گرم تر.
    کنسول های اسلیم رو که در هر دو حالت می شه گذاشت
    ولی کنسول های فت رو اگر عمودی بزارید درایور راحت تر کار می کنه ولی بیشتر داغ می کنه چون گرما به سمت بالا می ره گرمای cpu به gpu می خوره و بیشتر داغ می کنه. ولی در حالت افقی کمتر داغ می کنه ولی درایور سخت تر کار می کنه[/QUOTE]

اگه بازي تو هارد باشه كه ديگه درايو كار نميكنه !!
    تازه ايستاده هم بزاريد بهتره اگر چه ممكنه بيشتر داغ بشه ( كه شهاب ميگه نميشه ) اما داغ هم بشه مشكلي نداره !!

------

Sent from my iPod touch using Tapatalk .
    Last edited by HESAM_5700; 16-08-2011 at 10:05.

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

آقا من خیال همرو راحت کنم اگه بردت جاسپره و اسلیم برو حالشو ببر زیاد هم به این مسایل توجه نکنید فقط بدونید کنسول ایستاده طراحی شده بحث هایی هم که دوستان عرض کردن هم هست..........

3. این کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

برادران عزیز جایی سراغ ندارید Xbox Kinect Bundle بفروشه ؟؟!!!!!!!

یه بازی Crysis 2 اورجینال دارم . کسی خواست خبر بده .

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

سلام دوستان كنسول من مدل الايت هست و هك ltهست من اهل بازي هاي شبكه نيستم و تا الان جز دو سه تا بازي كه مثل اساسين و هات پرسويد و..بوده با هيچ بازي مشكل نداشتم و حساسيتي براي اجراي اون چنتا بازي هم ندارم. فردا دارم ميريم توپخونه. به نظرتون كنسولمو بدم هك جديدو بريزن يا لازم نيست؟؟؟؟؟؟ بازي هاي جديد باز هم روي LT اجرا ميشن؟؟

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

سلام دوستان كنسول من مدل الايت هست و هك ltهست من اهل بازي هاي شبكه نيستم و تا الان جز دو سه تا بازي كه مثل اساسين و هات پرسويد و..بوده با هيچ بازي مشكل نداشتم و حساسيتي براي اجراي اون چنتا بازي هم ندارم. فردا دارم ميريم توپخونه. به نظرتون كنسولمو بدم هك جديدو بريزن يا لازم نيست؟؟؟؟؟؟ بازي هاي جديد باز هم روي LT اجرا ميشن؟؟
    ببینید کلا شما بریزیداز هر لحاض بهتره در ظمن خودتون بریزید چه کاریه 20 تومنبدید بیرون ....کارشم راحته...راستی درایوتون چیه اگه لایت ان هست این آموزش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بله همه ی بازی ها اجرا میشن و فقط اون6تا بازی میمونه اونم اگه پچ شده باشه بله اجرا میشه
    سوالی هم بود بگو

اگه نباشه جاش خالی می مونه T_rex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

والا به نظر خودم xbox رو خوابیده بزاریم بهتره چون اولا لنز موقع کار کردن کنسول مرتبا در حال حرکت کردنه اگه ما کنسول رو خوابیده بزاریم این حرکت کردن لنز به صورت افقی هستش یعنی رو جای خودش به چپ و راست حرکت میکنه و فشار کمی بهش وارد میشه
    ولی اگه کنسول رو ایستاده بذاریم این حرکت کردن لنز حالت عمودی میگیره و به بالا و پایین حرکت میکنه و بخاطر جاذبه زمین فشار بیشتری بهش میاد
    نکته دوم اینه که تهویه کنسول xbox به این صورته که هوا رو از دو سمت کنسول میکشه و از پشت میده بیرون خب حالا اگه ما کنسول رو ایستاده بذاریم عملا یکی از ورودیهای هوا رو مسدود کردیم
    من این دو نکته بنظرم رسید

8. این کاربر از T_rex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

از کجا باید فهمید مدل فرمویر چیه؟
    من 360 اسلیم دارم تازه گرفتم
    نیازی به آپدیت هست؟

پروفشنال hosein ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

سلام دوستان.
    من میخوام یه xbox 360 arcade کار کرده بگیرم.چون یه ps3 خریدم پولم نمیرسه slim بگیرم .
    1-خواستم ببینم اگه اسلیم نگیرم خیلی ضرر میکنم؟یعنی بهتره چند ماه صبر کنم که قیمت اسلیم بیاد پایین؟یا اینکه بخرم بهتره؟
    2-و یه چیز دیگه :اگه تاریخ ساخت arcade سال 2009 و به بعد باشه کافیه یا باید از یه ماه خاصی به بعد باشه؟
    3-و امکان سه چراغه شدن در کنسول های بعد از این تاریخ چند درصده؟
    4-و کینکت هیچ مشکلی با phat بودن دستگاه که نداره؟چون دلیل اصلی که میخوام xbox بگیرم کینکت هست.
    5-شنیدم اسلیم بازی هارو زودتر لود میکنه.ایا این تفاوت چشمگیر هست؟
    امیدوارم از این همه سوال ناراحت نشین.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

سلام دوستان.
    من میخوام یه xbox 360 arcade کار کرده بگیرم.چون یه ps3 خریدم پولم نمیرسه slim بگیرم .
    1-خواستم ببینم اگه اسلیم نگیرم خیلی ضرر میکنم؟یعنی بهتره چند ماه صبر کنم که قیمت اسلیم بیاد پایین؟یا اینکه بخرم بهتره؟
    2-و یه چیز دیگه :اگه تاریخ ساخت arcade سال 2009 و به بعد باشه کافیه یا باید از یه ماه خاصی به بعد باشه؟
    3-و امکان سه چراغه شدن در کنسول های بعد از این تاریخ چند درصده؟
    4-و کینکت هیچ مشکلی با phat بودن دستگاه که نداره؟چون دلیل اصلی که میخوام xbox بگیرم کینکت هست.
    5-شنیدم اسلیم بازی هارو زودتر لود میکنه.ایا این تفاوت چشمگیر هست؟
    امیدوارم از این همه سوال ناراحت نشین.
    سلام

1: والا کاهش یا افزایش قیمت ها پیش بینیش خیلی سخته! معمولا بعد تابستون یه کاهش قیمتی رو شاهدیم! ولی خوب این که چقدر کاهش قیمت تو کار باشه رو نمیشه حدس زد!

2: بله کافیه.

3: از ارور های خطرناک مثل E74 و... دیگه در جاسپر خبری نیست! خیالتون راحت!

4:نه هیچ مشکلی نداره.

5: بله اسلیم یه مقدار ( خیلی کم) بازی هارو زودتر لود میکنه! یعنی لودینگ بازی ها یه مقدار سریعتره ولی خوب محسوس نیست.

12. 2 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

برادران عزیز جایی سراغ ندارید Xbox Kinect Bundle بفروشه ؟؟!!!!!!!

یه بازی Crysis 2 اورجینال دارم . کسی خواست خبر بده .
    شما مثل اینکه تو هر پستی که میدی یک تجارت رو هم باید به عمل برسونی تا اون پستت خدایی نکرده هرز نره !!

بار ها گفتیم و گفته شده که خرید و فروش در جایی غیر از فروشگاه یا بازارچه ممنوع هست . این سایت هم هیچ کدوم رو نداره پس کلا داستان منتفیه.

خواهش میکنم رعایت کنید.

اگه بازي تو هارد باشه كه ديگه درايو كار نميكنه !!
    تازه ايستاده هم بزاريد بهتره اگر چه ممكنه بيشتر داغ بشه ( كه شهاب ميگه نميشه ) اما داغ هم بشه مشكلي نداره !!

حسام جان حرف شهاب جان درسته چون ما پارسال همگی با هم نظر سنجی کردیم و این نتیجه رو گرفتیم .

کلا در حالت افقی قسمتی از کنسول که گرما زا هست روی چند سانتیمتری سطح زیرش قرار میگیره و این خودش باعث تصاعد گرمای زیر کنسول میشه و چون هیچ درگاه ورود و خروج هوا در وسط اون نیست اون گرما اونجا مبحوس میشه اما در حالت ایستاده قسمتی که راه ورود هوا هست روی سطح قرار میگیره و چون در اون قسمت هم هیچ گونه گرمایی ایجاد نمیشه یکی از علل بروز گرما از بین میره !

در حالت دوم شما باید همون حرف حامد جان رو در نظر بگیرید که نسبت سبک سنگینی هوا رو مطرح کردن و گفتن که هوای سرد زیر هوای گرم قرار میگیره که در این حالت(ویرایش میکنم ) چون CPU در حالت عمودی پایینGPU قرار میگیره و چون از سری Falcon ها به بعد CPU ها 65nm شده گرمای بسیار کمتری ایجاد میکنه که اگر گرمای GPU توسط Heatsink روی CPU جذب و خارج بشه تأثیری بر روی اون نداره .

و در ضمن در حالت عمودی درایو کنسول و GPU که جزو گرمازا ترین عضو این سیستم هستن در قسمت هوای سرد قرار میگیرن چون در این حالت تهویه کنسول چون هم از بالا و هم از پایین صورت میگیره تقریبا هوای داخل کنسول یکسان هست .

اینو هم بگم که من رکورد 18 ساعت بازی کردن خودم رو با کنسول Falcon رو تو حالت عمودی انجام دادم نه افقی !

در آخر هم بگم که بیشتری موردی که باعث افزایش دما میشه خاک داخل دستگاه هست پس نسبت به منطقه ای که زندگی میکنید باید در سال 2-3 بار خاک گیری کنید.

والا به نظر خودم xbox رو خوابیده بزاریم بهتره چون اولا لنز موقع کار کردن کنسول مرتبا در حال حرکت کردنه اگه ما کنسول رو خوابیده بزاریم این حرکت کردن لنز به صورت افقی هستش یعنی رو جای خودش به چپ و راست حرکت میکنه و فشار کمی بهش وارد میشه
    ولی اگه کنسول رو ایستاده بذاریم این حرکت کردن لنز حالت عمودی میگیره و به بالا و پایین حرکت میکنه و بخاطر جاذبه زمین فشار بیشتری بهش میاد
    نکته دوم اینه که تهویه کنسول xbox به این صورته که هوا رو از دو سمت کنسول میکشه و از پشت میده بیرون خب حالا اگه ما کنسول رو ایستاده بذاریم عملا یکی از ورودیهای هوا رو مسدود کردیم
    من این دو نکته بنظرم رسید
    Optic کنسول در هر دو حالت به صورت افقی حرکت میکنه و مشکلی نداره اما مسئله سره چرخش دیسک هست که با توجه به بحث های حرفه ای گذشته که در همین تاپیک میلاد جان و شهاب جان تقریبا میشه گفت فرق خاصی نداره ولی تا حدودی حالت خوابیده بهتره.

عکسی از ریل های حرکتی Optic :

Last edited by SamGun; 17-08-2011 at 12:57.

14. 4 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •