صابر جان ممنونم ازت
فقط این ورژن 196 ایرانسل که دوست عزیزمون حمید زحمتشو کشیده داده رو میشه با نرم افزار multicast_upgrade_tool روی مودم بعد از انلاک نصب کرد ؟
صابر جان ممنونم ازت
فقط این ورژن 196 ایرانسل که دوست عزیزمون حمید زحمتشو کشیده داده رو میشه با نرم افزار multicast_upgrade_tool روی مودم بعد از انلاک نصب کرد ؟
کار کردن مولتی کستبه فریموری که رو مودمتون نصبه مربوطه نه فریموری که میخواید بزنید
خب پس چجوری ورژن 196 ایرانسل رو روی مودم انلاک شده بریزم ؟ یه اموزشی بده پلیز
با کابل لن با مولتی کست بزن اگه شد یعنی فریمورت ساپورت میکنه اگه نشد باید با یو اس بی بزنی
بروبچ دارم مودم رو انلاک میکنم وقتی که اتصال رو نگه میدارم مودم رو وصل میکنم اتصال درست انجام میشه چراغای مودم روشن نمیشه ولی توی سیستم ارور میده قسمت device manager رو هم چک میکنم چیزی به اسم Huawei mobile نیس
حتی درایور هاشم نصب کردم و ویندوز disable driver signature بوت کردم بازم مشکلم حل نشد
ویندوز 10 و 7 64 بیتی تست کردم
اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه![]()
من با ویندوز 7 32 بیت زدم
با چی اتصال رو نگه داشتی ؟
من با چاقو نگه داشتم ولی خش خش کرده :(((
چیزی در دیوایس منیجر نشون نده یعنی شما اصلا به کامپیوتر وصل نیستی . سیم یو اس بی رو چک کن . رنگ ها ی سیم ها و ترتیب بندی اونها باهم در هر کابل فرق داره . حتما باید یک درایو ناشناخته یا شناخته تو سیستم شما نمایان بشه .
بوت پینشون درسته اگر درست نبود با وصل برق به پشت مودم تمام چراغ ها روشن میشد و در حقیقت مودم بالا می اومد به صورت ساده .
اره صابر جان یه درایو میاره ولی ناشناختس وقتی هم که سیم usb رو وصل میکنم و مودم رو به برق میزنم یه صدایی هم از تو سیستم میده که درایو جدید وصل شده ولی ارور میده و تو دیوایس منیجر هم یه درایو هس ولی اون چیزی که تو اموزش هس نیس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)