ینی برا یه سیمکارت 100تومن بیشتر میگیرن؟
ینی برا یه سیمکارت 100تومن بیشتر میگیرن؟
تقریبا بله
برا یکی از آشنا ها هفته پیش تو شیراز می خواست فعال کنه گفته ۶ ماهه با ۲۰۰ گیگ ۶۰۰ تومن
در ضمن معمولا فعال نمی کنن مگر اینکه نصاب بیاد خونه بررسی کنه و td خوب خط نده و سرعت کم باشه اون موقع فعال می کنن
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
من ۲ روز پیش ۳۶۰ برام فعال کردن. البته بعد از گذشتن از هفت خوان رستم. و در ضمن بدون هزینه اضافی. روی آنتن tdd سرعت آپلودم خیلی پایین بود.
من ۲ روز پیش ۳۶۰ برام فعال کردن. البته بعد از گذشتن از هفت خوان رستم. و در ضمن بدون هزینه اضافی. روی آنتن tdd سرعت آپلودم خیلی پایین بود.
دوستان من یه b612 دست دو خریدم. الان سیمکارت مبین نت خودم که اونم tdlte هست روش بندازم کار میکنه؟
اگر آنلاک باشه و یا لاک خود مبین نت باشه بله باید کار کنه
شما تبدیل وایمکس بودید؟ چون تبدیل وایمکس هزینه نمیگیرن.
میشه بگین چجوری؟
چون جدیدا اصلا راحت فعال نمیکنن
میگم که خیلی به سختی. نصاب اولی که میگفت نمیشه و روی مودم b612 نمیشه باید درخواست بدی و یه مودم دیگه بهت بدن که البته چرت میگفت. داشت میپیچوند. بعد از یه هفته زنگ زدم گفتم سرعتم کمه. بعد از کلی کلنجار رفتن و اینکه مودم رو جایی گذاشتم که انتن ضعیف باشه قبول کردن کارشناس بیاد. کارشناسه هم خیلی ادم مثبتی بود. نیم ساعتی بررسی کرد و با ارفاق مشکل رو قبول کرد. با شرکت صحبت کرد و بهشون قبولوند که کیفیت خوب نیست. رفت و بعد از 3 روز تماس گرفتن و گفتن تنظیمات مودم رو بذار رو fdd به جای tdd. گذاشتم و تمام.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)