تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 267 از 848 اولاول ... 167217257263264265266267268269270271277317367767 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,661 به 2,670 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان من سرویسم داره از پارس‌آنلاین تموم می‌شه، چون شبانه هم نداره می‌خوام برم سراغ یه ISP دیگه. مرکز مخابراتی کاشانی تهران هم ماشالا همیشه شلوغه و اکثر شرکت‌ها پورت خالی ندارن. تو این چند وقته با خیلی از اینا تماس گرفتم اکثرن پورت خالی ندارن:

1. آسیاتک گفت اول باید خطت رو از شرکت قبلی تخلیه کنی بعد دوباره زنگ بزنی اگه پورت خالی داشتیم بهت می‌دیم اگه نبود می‌ذاریمت تو لیست انتظار. (چون مرکز شلوغیه اینجا، معلوم نیست کی پورت خالی گیرم بیاد. 1 هفته، 2 هفته، 1 ماه ، 2 ماه یا بیشتر.)

2. شاتل که گفت فعلن پورت خالی نداریم. اما لااقل اسم و شماره تلفن رو گذاشت تو لیست انتظار. گر چه معلوم نیست کی پورت خالی پیدا کنه. ضمن این که تو تاپیک شاتل دیدم که تغییر سرویس توش گیر و گور زیادی داره. باید زنگ بزنی به شرکت، پول واریز کنی کارت به کارت. تا بعد از 1 روز سرویست عوض بشه.

3. شهراد شبکیه هم مثل سابق تو مرکز مخابراتی ما پورت خالی داره. اما چون یه جورایی نماینده فروش و شریک تجاری آسیاتکه، ضمن داشتن بدی‌های آسیاتک، بدی‌های خاص خودش رو داره. کیفیت سرویس‌هاش از آسیاتک بدتره.

4. شرکت‌های دیگه هم اغلب تا اسم مرکز مخابراتی کاشانی رو می‌شنون گوشی رو قطع می‌کنن.

5. اپراتورهای موبایل هم تو محدوده ما آنتن‌دهی بدی دارن. حتی تو 2G هم ما پوشش مناسبی نداریم و نمی‌شه حداقل برای یکی دو ماه اینا رو جایگزین ADSL فعلیم کنم.

دوستان چه پیشنهادی دارن؟
    بهترین راه استفاده از سیستم پوینت تو پوینت شاتل هست

2. این کاربر از Gamemaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

1. آسیاتک گفت اول باید خطت رو از شرکت قبلی تخلیه کنی بعد دوباره زنگ بزنی اگه پورت خالی داشتیم بهت می‌دیم اگه نبود می‌ذاریمت تو لیست انتظار. (چون مرکز شلوغیه اینجا، معلوم نیست کی پورت خالی گیرم بیاد. 1 هفته، 2 هفته، 1 ماه ، 2 ماه یا بیشتر.)

دوستان چه پیشنهادی دارن؟
    به آسیاتک نمیگفتی تخلیه نکردم ! زنگ بزن بگو خط تخلیه هست پورت خالی دارین یا نه؟
    پیشنهاد من اینه که وایرلس بگیر

4. این کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

به آسیاتک نمیگفتی تخلیه نکردم ! زنگ بزن بگو خط تخلیه هست پورت خالی دارین یا نه؟
    پیشنهاد من اینه که وایرلس بگیر
    نه دیگه. سیستماشون آنلاین شده. همون جا شماره خط رو می‌گیره چک می‌کنه می‌بینه از شرکت دیگه روش سرویس دارم.
    راستش وایرلس برام عملیاتی نیست. چون باید تو مشاعات آپارتمان و مجتمع دکل و آنتن نصب بشه که احتیاج به مجوز هیأت مدیره مجتمع داره.

فعلن ایده‌ای که به ذهنم رسیده این بود که برم یه خط جدید بگیرم تا این پارس‌آنلاین فعلی رو برای رفع احتیاج از دست ندم. بعد که خط جدید اومد روی اون درخواست بدم به آسیاتک.
    البته اینم بگم که مرکز مخابراتی گفت ممکنه خط جدید تلفن تا آخر سال طول بکشه تحویلش. یعنی حداقل 2 -3 ماه دیگه. کلن یه وضعیه این مرکز مخابراتی کاشانی.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بهترین راه استفاده از سیستم پوینت تو پوینت شاتل هست
    والا شاتل ثبت نام کردم. اما چون پورت خالی ندارن فعلن گذاشتن تو لیست انتظار. بعید هم می‌دونم تا 2-3 ماه آینده شاتل دست بده.

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

والا شاتل ثبت نام کردم. اما چون پورت خالی ندارن فعلن گذاشتن تو لیست انتظار. بعید هم می‌دونم تا 2-3 ماه آینده شاتل دست بده.
    این روش نه پورت میخاد نه تلفن
    یه دکل میان نصب میکنن رو پشت بوم و تمام

8. این کاربر از Gamemaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

دوستان من سرویسم داره از پارس‌آنلاین تموم می‌شه، چون شبانه هم نداره می‌خوام برم سراغ یه ISP دیگه. مرکز مخابراتی کاشانی تهران هم ماشالا همیشه شلوغه و اکثر شرکت‌ها پورت خالی ندارن. تو این چند وقته با خیلی از اینا تماس گرفتم اکثرن پورت خالی ندارن:

2. شاتل که گفت فعلن پورت خالی نداریم. اما لااقل اسم و شماره تلفن رو گذاشت تو لیست انتظار. گر چه معلوم نیست کی پورت خالی پیدا کنه. ضمن این که تو تاپیک شاتل دیدم که تغییر سرویس توش گیر و گور زیادی داره. باید زنگ بزنی به شرکت، پول واریز کنی کارت به کارت. تا بعد از 1 روز سرویست عوض بشه.

3. شهراد شبکیه هم مثل سابق تو مرکز مخابراتی ما پورت خالی داره. اما چون یه جورایی نماینده فروش و شریک تجاری آسیاتکه، ضمن داشتن بدی‌های آسیاتک، بدی‌های خاص خودش رو داره. کیفیت سرویس‌هاش از آسیاتک بدتره.

4. شرکت‌های دیگه هم اغلب تا اسم مرکز مخابراتی کاشانی رو می‌شنون گوشی رو قطع می‌کنن.

5. اپراتورهای موبایل هم تو محدوده ما آنتن‌دهی بدی دارن. حتی تو 2G هم ما پوشش مناسبی نداریم و نمی‌شه حداقل برای یکی دو ماه اینا رو جایگزین ADSL فعلیم کنم.

دوستان چه پیشنهادی دارن؟
    سپنتا هست که شبانه نداره (دو برابر حجم خریداری شده داره) تو مرکزتون هم فکر کنم پورت خالی داشته باشه.
    های وب هم هست که بای وب !

10. این کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

نه دیگه. سیستماشون آنلاین شده. همون جا شماره خط رو می‌گیره چک می‌کنه می‌بینه از شرکت دیگه روش سرویس دارم.
    یه شماره از منطقتون بهش میدادی چک کنه ببینه پورت دارن یا نه البته با این شانس تو اون خط هم روش اینترنت وصله
    توی گزینه هات مخابرات نبود . باهاش میونه ای نداری؟

12. این کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

این روش نه پورت میخاد نه تلفن
    یه دکل میان نصب میکنن رو پشت بوم و تمام
    ما تو یه آپارتمان مجتمعی زندگی می‌کنیم. نصب دکل و آنتن وایرلس رو پشت‌بوم مجوز هیأت مدیره مجتمع رو می‌خواد که عملن منتفیه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

یه شماره از منطقتون بهش میدادی چک کنه ببینه پورت دارن یا نه البته با این شانس تو اون خط هم روش اینترنت وصله
    توی گزینه هات مخابرات نبود . باهاش میونه ای نداری؟
    داداش. این کلکا رو زدم. یه کارشناس فروش می‌گه اصلن پورت نداریم. اون یکی می‌گه پورت داریم اما وضعیت فروش فعلن غیرفعاله. خلاصه همه راه‌ها رو رفتم.

راستی لئوناردو، تو که طبقه پنجم شرکت پارس‌آنلاین بودی ()، خبری نداری که پارس‌آنلاین بخواد یه امکان جدیدی بذاره برای دانلودرها. البته نه به این شکل مسخره 1/3؟ حیفم می‌آد خطت به این نازی رو تخلیه کنم برم یه شرکت دیگه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سپنتا هست که شبانه نداره (دو برابر حجم خریداری شده داره) تو مرکزتون هم فکر کنم پورت خالی داشته باشه.
    های وب هم هست که بای وب !
    سپنتا رو 7-8 سال پیش تو یه محله و منطقه دیگه تهران داشتم 128 نامحدود. سرعتش فیکس رو 16 بود 24 ساعته. اما این حجمی که الآن داره چندان فرقی با پارس‌آنلاین نداره. این 1/3 هزینه استفاده می‌کنه. اون دو برابر حجم روزانه، شبانه می‌ده.

های‌وب که شبانه رایگانش در حد 2گیگ در شبه. تازه اونم مشکلات عدیده‌ای داره ظاهرن.

در هر حال، ممنون از کمکتون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •