بهترین راه استفاده از سیستم پوینت تو پوینت شاتل هست
بهترین راه استفاده از سیستم پوینت تو پوینت شاتل هست
به آسیاتک نمیگفتی تخلیه نکردم !زنگ بزن بگو خط تخلیه هست پورت خالی دارین یا نه؟
پیشنهاد من اینه که وایرلس بگیر
نه دیگه. سیستماشون آنلاین شده. همون جا شماره خط رو میگیره چک میکنه میبینه از شرکت دیگه روش سرویس دارم.
راستش وایرلس برام عملیاتی نیست. چون باید تو مشاعات آپارتمان و مجتمع دکل و آنتن نصب بشه که احتیاج به مجوز هیأت مدیره مجتمع داره.
فعلن ایدهای که به ذهنم رسیده این بود که برم یه خط جدید بگیرم تا این پارسآنلاین فعلی رو برای رفع احتیاج از دست ندم. بعد که خط جدید اومد روی اون درخواست بدم به آسیاتک.
البته اینم بگم که مرکز مخابراتی گفت ممکنه خط جدید تلفن تا آخر سال طول بکشه تحویلش. یعنی حداقل 2 -3 ماه دیگه. کلن یه وضعیه این مرکز مخابراتی کاشانی.![]()
والا شاتل ثبت نام کردم. اما چون پورت خالی ندارن فعلن گذاشتن تو لیست انتظار. بعید هم میدونم تا 2-3 ماه آینده شاتل دست بده.
این روش نه پورت میخاد نه تلفن
یه دکل میان نصب میکنن رو پشت بوم و تمام
سپنتا هست که شبانه نداره (دو برابر حجم خریداری شده داره) تو مرکزتون هم فکر کنم پورت خالی داشته باشه.
های وب هم هست که بای وب !
یه شماره از منطقتون بهش میدادی چک کنه ببینه پورت دارن یا نه البته با این شانس تو اون خط هم روش اینترنت وصله
توی گزینه هات مخابرات نبود . باهاش میونه ای نداری؟
ما تو یه آپارتمان مجتمعی زندگی میکنیم. نصب دکل و آنتن وایرلس رو پشتبوم مجوز هیأت مدیره مجتمع رو میخواد که عملن منتفیه.
داداش. این کلکا رو زدم. یه کارشناس فروش میگه اصلن پورت نداریم. اون یکی میگه پورت داریم اما وضعیت فروش فعلن غیرفعاله. خلاصه همه راهها رو رفتم.
راستی لئوناردو، تو که طبقه پنجم شرکت پارسآنلاین بودی ()، خبری نداری که پارسآنلاین بخواد یه امکان جدیدی بذاره برای دانلودرها. البته نه به این شکل مسخره 1/3؟ حیفم میآد خطت به این نازی رو تخلیه کنم برم یه شرکت دیگه.
![]()
سپنتا رو 7-8 سال پیش تو یه محله و منطقه دیگه تهران داشتم 128 نامحدود. سرعتش فیکس رو 16 بود 24 ساعته. اما این حجمی که الآن داره چندان فرقی با پارسآنلاین نداره. این 1/3 هزینه استفاده میکنه. اون دو برابر حجم روزانه، شبانه میده.
هایوب که شبانه رایگانش در حد 2گیگ در شبه. تازه اونم مشکلات عدیدهای داره ظاهرن.
در هر حال، ممنون از کمکتون.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)