آره من راه انداختمش
برید به آدرس leapmotion.com/activate البته با فیلتر شکن باید برید.
بعد فایل رو دالنود کنید و نصب.
اگر مشکلی توی نصب داشت حتما یه اسکرین شات بگیرید و اینجا بزارید یا متن کامل ارور رو بنویسید.
با تشکر![]()
آره من راه انداختمش
برید به آدرس leapmotion.com/activate البته با فیلتر شکن باید برید.
بعد فایل رو دالنود کنید و نصب.
اگر مشکلی توی نصب داشت حتما یه اسکرین شات بگیرید و اینجا بزارید یا متن کامل ارور رو بنویسید.
با تشکر![]()
سلام به همه
ولی با همه ی عیب های این دستگاه صفحه نمایش و مخصوصا سیستم صوتی خیلی خوبی داره(تو کم لپتاپی دیده شده) که گذشتن از اونا کار آسونی نیست
من فکر میکردم مودم این دستگاه با مودم N56 JR یکی هست.ولی وای فای N56 JR رو خیلی تو تاپیکش تعریف میکنند.حالا این مشکل wifi که دوستان میگند تو همه ی n550 ها هست؟ یا بعضی سری هاشون مشکل دارند؟؟
و اینکه باتریش در نمیاد هین بازی اذیت نمیکنه؟این حرارت لپتاپ باتری رو داغون نمیکنه؟؟
ممنونم
Last edited by lord Asghar; 26-09-2014 at 22:14.
بله سیستمش عالیه تا 100 متر رو راحت پوشش می ده.
خیر برای من وای فایش عالیهههههه
تعجب کردم از وای فایش وقتی که 9 متر با مودم فاصله دارم 5 تا آنتن پره اون مشکل احتمالا برای یک سری هست.
خیر اذیت نمی کنه.
دور باطری عایق داره و دمای باطری به طرز شگفت انگیزی در هنگام بازی رو 39 درجه می مونه.![]()
سلام
داداش دمای باتری رو از کجا میشه فهمید؟با نرم افزار ؟
دمای باطری رو دقیق نمی دونم تو گوگل سرچ کنید پیدا می کنید من دیدم تو یه سایت دمای باطری 39 درجه بود.
برای بقیه قطعات هم مثل سی پی یو و... از hwmonitore استفاده می کنم که ماشالا لپ تابم تا 93 درجه هم سابقه داشته![]()
سلام دوستان
کسی رو n500jk (غیر تاچ) ویندوز 7 نصب کرده؟
درایورهاش مشکل پیدا نمیکنن؟
Last edited by amiva; 01-10-2014 at 08:49.
من غیر تاچ ندارم ولی مشکلی پیدا نمی کنن البته باید مخصوص ۷ رو از سایتش تهیه کنید.
send by my HTC one m9![]()
دوست من اگه رو سایتش گذاشته بود خودم اینکارو میکردم
![]()
مگه نزاشته؟ برا ۸.۱ که هس برا ۷ هم باید باشه دیگه اگه نبود هم هیچی بیخیال شو دیگع
send by my HTC one m9![]()
دوستان اون برنامه که میزان استهلاک باتری رو نشون میداد چی بود اسمش ؟؟؟ احساس می کنم باتری خیلی ضعیف شده !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)