تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 267 از 332 اولاول ... 167217257263264265266267268269270271277317 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,661 به 2,670 از 3311

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2014

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام.
    اون پچه که قراره هوش مصنوعی رو ببره بالا و Face و ... اضافه کنه ، کی میاد ؟
    برای بار دوم:
    چنین پچی قرار نیست بیاد و خبر انتشار این پچ، شایعه است.

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

سلام.
    اون پچه که قراره هوش مصنوعی رو ببره بالا و Face و ... اضافه کنه ، کی میاد ؟
    سلام اوایل ابان اپدیت کونامی میاد البته اینکه چه ویژگی هایی داشته باشه دقیقا مشخص نیست :

full details will come in the patch soon.

اگه این مشکل تاخیر و delay تو دستورات درست کنن دیگه عالی میشه کلا خیلی سخت میشه دریبل زد و همچنین شوت و اینا زد تا میزنی چند ثانیه طول میکشه اعمال شه و توپ لو میره
    Last edited by Greedy; 04-10-2013 at 16:48.

3. 4 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

Greedy جان ، شما بازی رو چطور دیدی؟
    سیستمت راحت بازی رو میکشه؟

کاربر فعال انجمن سریال‌های خارجی M A S T 3 R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Out of My Mind

پيش فرض

هوش مصنوعی بازیکنان خودی افتضاحه!
    من 3 فصل مستر بازی کردم تا حالا تو دفاع، 3-2 دفعه بیشتر ندیدم توپی رو که از بغل پاشون رد میشه رو مورد عنایت قرار بدن و فقط نگاهش میکنن و وقتی توپ ازشون رد شد شروع میکنن عین خر دنبال توپ دویدن،خیلی راحت میذارن مهاجم از پشتشون حرکت کنه حتی اگه man marking هم کرده باشین،تو مناطق شلوغ فقط باید زیر توپ زد چرا؟چون اگه با بازیکن مذکور حرکت کنی با اون همه جمعیت روبروت اگه بازیکنای طرف مقابل توپو نگیرن،زحمتشو بازیکنان خودی میکشن
    مورد دیگه اینکه اگه طرف مقابل شما حمله کنه و توپ برسه دست دروازه بانتون دیگه باید بیخیال ضد حمله بشید اینقدر که کند عمل میکنن تو بلند و شدن و انداختن توپ
    بعضی موقع ها مهاجم هاتون وایستادن و بر و بر شمارو نگاه میکنن موقع حمله کردن و وقتی حریف میاد توپ شمارو میگیره تازه میبنی داره تو عمق حرکت میکنه!
    مورد دیگه اینکه بازیکنا خیلی توپ رو با پاشون فاصله میدن که یکی از دلایلی که نمیشه با جهت ها دریبل زد همینه
    کلا تاخیر تو پاس و سانتر و شوت زدن وجود داره،کافیه از کنار ها با سرعت حرکت کنین و لب خط رسیدیدن سانتر کنین،بعد از اینکه از خط گذشت سانتر میکنه!
    این یکی هم که خودم و بقیه صد بار گفتن:سرعت پلنگی بازیکنای حریف وقتی جا میمونن و شما تک به تک میشی،کلی فاصله دارن ها میبینی یک ثانیه ای تنه به تنه شدن!
    داور بازی هم که کلا شوته،قبلا میگفتم تو آفساید ها افتضاحه،ولی کلا همچیش غیر قابل تحمله،بازکن حریف میاد سد میکنه انگار نه انگار،تنه میزنن پرت میشه بازیکن شما بازم انگار نه انگار،ولی کافیه شما لمس کنی بازیکن تیم مقابل رو مساویه با خطا،البته زیاد مسئله مهمی نیست داوری همیشه تو pes افتضاح بوده عادت شده برامون
    شوت های پشت محوطه 99 درصدشون تو دستای دروازه بانه یا اگه یکم زاویه دار باشه میپره دفعش میکنه
    یه مورد آزار دهنده دیگه اینکه تعداد خطاهای تیم مقابل شما اصلا طبیعی نیست یا 0 یا 1 نهایت 2-3!(آفساید رو حساب نکنیم 90 درصد 0 هستش)

نکته آخر اینکه بنده نه فن ف.ی.ف.ا() باز هستم و نه رو هیچ بازی تعصب الکی دارم،این بازی مشکلات خیلی زیادی داره و طوری هم نیست که بگیم در حد باگه و هر چند بازی یکبار اتفاق میفته،برای کسایی که قبول ندارن اشکالات رو،میتونم تک تک شون رو با رپلی ها بهتون نشون بدم
    موفق باشین

6. 6 کاربر از M A S T 3 R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

اقا من میخوام اینو دان کنم ،
    داستان این reloaded و skidrow و ... چیه؟
    الان تو لینکی که پایین میدم ، کدومش بهتره ؟
    نسخه بلک باکس رو دان کنم ، میتونم پچ 0.2 روش بریزم ؟ ، کلا چیکار کنم؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سایت پی سی دانلود

پروفشنال shahrooz1222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض

الان منظور همه از تیک بازی و لگ میگیره و افت فریم چیه ؟

پروفشنال shahrooz1222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض

هوش مصنوعی بازیکنان خودی افتضاحه!
    من 3 فصل مستر بازی کردم تا حالا تو دفاع، 3-2 دفعه بیشتر ندیدم توپی رو که از بغل پاشون رد میشه رو مورد عنایت قرار بدن و فقط نگاهش میکنن و وقتی توپ ازشون رد شد شروع میکنن عین خر دنبال توپ دویدن،خیلی راحت میذارن مهاجم از پشتشون حرکت کنه حتی اگه man marking هم کرده باشین،تو مناطق شلوغ فقط باید زیر توپ زد چرا؟چون اگه با بازیکن مذکور حرکت کنی با اون همه جمعیت روبروت اگه بازیکنای طرف مقابل توپو نگیرن،زحمتشو بازیکنان خودی میکشن
    مورد دیگه اینکه اگه طرف مقابل شما حمله کنه و توپ برسه دست دروازه بانتون دیگه باید بیخیال ضد حمله بشید اینقدر که کند عمل میکنن تو بلند و شدن و انداختن توپ
    بعضی موقع ها مهاجم هاتون وایستادن و بر و بر شمارو نگاه میکنن موقع حمله کردن و وقتی حریف میاد توپ شمارو میگیره تازه میبنی داره تو عمق حرکت میکنه!
    مورد دیگه اینکه بازیکنا خیلی توپ رو با پاشون فاصله میدن که یکی از دلایلی که نمیشه با جهت ها دریبل زد همینه
    کلا تاخیر تو پاس و سانتر و شوت زدن وجود داره،کافیه از کنار ها با سرعت حرکت کنین و لب خط رسیدیدن سانتر کنین،بعد از اینکه از خط گذشت سانتر میکنه!
    این یکی هم که خودم و بقیه صد بار گفتن:سرعت پلنگی بازیکنای حریف وقتی جا میمونن و شما تک به تک میشی،کلی فاصله دارن ها میبینی یک ثانیه ای تنه به تنه شدن!
    داور بازی هم که کلا شوته،قبلا میگفتم تو آفساید ها افتضاحه،ولی کلا همچیش غیر قابل تحمله،بازکن حریف میاد سد میکنه انگار نه انگار،تنه میزنن پرت میشه بازیکن شما بازم انگار نه انگار،ولی کافیه شما لمس کنی بازیکن تیم مقابل رو مساویه با خطا،البته زیاد مسئله مهمی نیست داوری همیشه تو pes افتضاح بوده عادت شده برامون
    شوت های پشت محوطه 99 درصدشون تو دستای دروازه بانه یا اگه یکم زاویه دار باشه میپره دفعش میکنه
    یه مورد آزار دهنده دیگه اینکه تعداد خطاهای تیم مقابل شما اصلا طبیعی نیست یا 0 یا 1 نهایت 2-3!(آفساید رو حساب نکنیم 90 درصد 0 هستش)

نکته آخر اینکه بنده نه فن ف.ی.ف.ا() باز هستم و نه رو هیچ بازی تعصب الکی دارم،این بازی مشکلات خیلی زیادی داره و طوری هم نیست که بگیم در حد باگه و هر چند بازی یکبار اتفاق میفته،برای کسایی که قبول ندارن اشکالات رو،میتونم تک تک شون رو با رپلی ها بهتون نشون بدم
    موفق باشین

در مورد شوت ها باهات کاملا مخالف هستم من خیلی از پشت محوطه گل زدم

10. 2 کاربر از shahrooz1222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد شوت ها باهات کاملا مخالف هستم من خیلی از پشت محوطه گل زدم
    شما روی کدوم حالت بازی میکنی ؟! Basic ؟! Advance ؟! Manual ؟!

من روی هر 3 حالت بازی کردم ، Manual که خیلی سخته اصن نمیشه کاری کرد ! Basic خیلی ساده میزنه و همش میگیره

توی Advance میشه زمینی شوت زد و به نظرم بهترینش همینه ولی بازم دروازبان حریف میگیره ! تابحال اصن نتونستم شوت از راه دور گل بزنم

تیرک میزنم ولی گل نمیشه

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

این پچ 2 که اومده غیر تغییرات تیم ها و بازیکنان تغییری از نظر روونی بازی هم میده یا نه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

شما روی کدوم حالت بازی میکنی ؟! Basic ؟! Advance ؟! Manual ؟!

من روی هر 3 حالت بازی کردم ، Manual که خیلی سخته اصن نمیشه کاری کرد ! Basic خیلی ساده میزنه و همش میگیره

توی Advance میشه زمینی شوت زد و به نظرم بهترینش همینه ولی بازم دروازبان حریف میگیره ! تابحال اصن نتونستم شوت از راه دور گل بزنم

تیرک میزنم ولی گل نمیشه
    دوست عزیز من هم اینا رو تایید میکنم شوت یا کمونه میکنه به تیر یا میره تو اوت من در یک بازی 7 تا تک به تک از دست دادم یا به تیر خورد یا رفت اوت در کل بگم باسیک بهتره ولی شوت های از راه دور گل نمیشه حالت دستی هم بسیار فضایی ساخته شده در بهترین زاویه و جهت رو چند میلی ثانیه گرفتم توپ با اختلاف به اوت رفت در کل بگم شوت های راه دور روی اعصاب هست الان قلق تک به تک ها دستم اومده اما شوت های راه دور رو نمیشه کاریش کرد شاید با اپدیت درست شد به نظرم تمام ایراد های mahdi209 صحیح هست منم تایید میکنم امیدوارم در اپدیت جدید این مشکلات رفع بشه و از بازی لذت ببریم

14. این کاربر از xsajad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •