تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 267 از 754 اولاول ... 167217257263264265266267268269270271277317367 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,661 به 2,670 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

سلام

احتمال داره به صورت نرم افزاری از داخل مودم خودتون محدود شده باشید ولی در اونصورت باید پهنای باندتون بالاتر بسته میشد ! شما اگر به مودم دیگه ای دسترسی دارید تست کنید با اون ولی بیشتر به ISP مربوط میشه. کیفیت خطت تون عالی هست باید از ISP باشه البته حتما هم مودم رو تست کنید ببینید از توی مودم پهنای باندتون رو نبسته باشید.

فکر کنم قبلا هم همین سوال رو پرسیده بودید. دوستان و بنده هم پاسخ داده بودیم. اون ها رو هم بخونید شاید کمکی کرد.

موفق باشید
    به مودم دیگه ای دسترسی ندارم متاسفانه .. مودمم tp-link 8951 هستش ...میشه بگین از کجای تنظیماتش میشه درستش کرد؟ من که پیدا نکردم
    چجوری تست کنم؟> از کدوم قسمت؟
    اره اما اوندفه فکر میکردم از پهنای بانده ...اما اینبار با پهنای باند 1 مگ خیلی دیگه تابلوه که یه مشکل اساسی دارم ...
    ممنون

2. این کاربر از jamal9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به مودم دیگه ای دسترسی ندارم متاسفانه .. مودمم tp-link 8951 هستش ...میشه بگین از کجای تنظیماتش میشه درستش کرد؟ من که پیدا نکردم
    چجوری تست کنم؟> از کدوم قسمت؟
    اره اما اوندفه فکر میکردم از پهنای بانده ...اما اینبار با پهنای باند 1 مگ خیلی دیگه تابلوه که یه مشکل اساسی دارم ...
    ممنون
    ببینید باید خودتون تو صفحه مودم بگردید همچین گزینه ای رو پیدا کنید یا تو گوگل سرچ کنید همچین قالبیتی در مودم رو و آدرس دقیقش رو پیدا کنید.

از صفحه اصلی مودم عکس بزارید که اگر چیزی تو عکس مشخص بود بتونم رو عکس بهتون توضیح بدم

موفق باشید

4. 2 کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

بچه ها؟ چرا کسی اینجا نیست؟ این یکی مشکلو دیگه خودم نمیتونم حلش کنم
    نتم سرعتش ثابت رو 10-18 هستش
    حتی الان واسه تست 1 مگ هم گرفتم ولی بازم همون سرعته ...اخه مشکل از چیه؟ نکنه مودم خرابه؟ تو ادرس 192.168.1.1 که میرم تو مشخصاتش data rate رو 128 زده در صورتی که الان باید 1024 باشه چون پهنای باندم 1 مگ هستش ..واقعا دیگه گیج شدم
    شوما یه بار مودمتو از یه رست کامل کن دوباره کافیگش کن ... ببین یه سوراخ ریز پشت مودمت یا زیرش هست ... با سوزن 10 تا 12 ثانیه نگه دار ... رست که شد دوباره کافیگ کن ...

البته قبلی هم که کافیگ کنی وقتی رست کردی ... وارد پنل مودمت بشو یه عکسی بگیر بزار ....
    Last edited by arashsard; 08-07-2014 at 21:22.

6. این کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

شوما یه بار مودمتو از یه رست کامل کن دوباره کافیگش کن ... ببین یه سوراخ ریز پشت مودمت یا زیرش هست ... با سوزن 10 تا 12 ثانیه نگه دار ... رست که شد دوباره کافیگ کن ...

البته قبلی هم که کافیگ کنی وقتی رست کردی ... وارد پنل مودمت بشو یه عکسی بگیر بزار ....
    داداشم میدونم ریست کردن ینی چی و کانفیگم بلدم ....تا حالا از وقتی نت گرفتم فک کنم 10-15 باری ریست کردم که 5-6 بارش توی 2-3 روز گذشته بود ...با ریست درست نمیشه ...ولی چشم ازش عکس میگیرم فقط الان تو مغازه هستم و حدود ساعت 12 امشب حتما میذارم عکسشو

8. این کاربر از jamal9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

ببینید باید خودتون تو صفحه مودم بگردید همچین گزینه ای رو پیدا کنید یا تو گوگل سرچ کنید همچین قالبیتی در مودم رو و آدرس دقیقش رو پیدا کنید.

از صفحه اصلی مودم عکس بزارید که اگر چیزی تو عکس مشخص بود بتونم رو عکس بهتون توضیح بدم

موفق باشید
    تو گوگل که همچین مطلبی نتونستم پیدا کنم ..البته درست نگشتم ...بازم میگردم ببینم چی میشه ...بازم توی پنل مودم میگردم ببینم چی میشه...
    چشم الان خونه نیستم ...بیام خونه حتما میذارم
    بازم ممنون

10. این کاربر از jamal9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

سلام بچه ها من موندم مشکلمو کجا مطرح کنم که زود جواب بگیرم
    من قبلا نت 256 نامحدود داشتم که سرعتش 10-18 در نوسان بود ...بعد یکی دوماه 256 محدود داشتم که باز سرعت همون بود ..الان چند روزه 1 مگ گرفتم ولی در کمال تعجب بازم سرعتش 10-18 هستش
    اینم وضعیت مودم
    Downstream Upstream
    SNR Margin
    :
    40.3 49.5 db
    Line Attenuation
    :
    21.5 11.1 db
    Data Rate
    :
    128 60 kbps
    Max Rate
    :
    20936 180 kbps
    CRC
    :
    0 0

نمیدونم چرا data rate هر پهنای باندی که بگیرم همون 128 باقی مونده و هست ...زنگ هم که میزنم میگن 1 مگه ...نکنه مشکل از مودمه؟ با آپدیت درست میشه؟ یا باید مودم رو کلا عوض کنم؟ خطم نویز هم که نداره اخه ...
    مشکل شما فقط همینه ؟

راجع به نوشته های بالا اینکه اون ها باهم تطابق ندارن
    و دلیل اینکه سرعت شما کمه برای اینکه سرعت شما از طریق دان استریم و آپ استریم کم شده و برای اینکه سرعت شما بره بالا باید یه زنگ به پشتیبانی بزنید و بگید دان استریم رو ببرن بالا !!
    من نمیدونم با اینکه وضعیت خط شما خوبه چرا تا این حد کمر شکن آوردن پایین

==========

یه توضیح هم بدم اونم اینکه دیتا ریت رو با خرید سرویس تغیر نمیدن بلکه اون رو پشتیبانی با توجه به وضعیت خط تغیر میده و حالا به چه دلیلی داون استریم خط شما رو تا این حد آوردن پایین نمیدونم و باید زنگ بزنید ببرن بالا !!
    البته تو نوشته هایی که شما گذاشتید فکر نکنم ببرن بالا چون آپ استریم رو نهایت زده 160 کیلوبیت و تو هیچ پروفایلی این همه سرعت تعین شده نیست که سرعت دانلود بالایی داشته باشه !! البته لاین اتنیشن رو هم کم زده و snr رو 45 پس باید بتونید تا 2.5 مگ آپلود رو با خط مسی بگیرید ولی نمیدونم چرا مودم اینجوری آپ شده !!
    شما در اسرع وقت از قسمت STATIC STATUS عکس بگذارید تا بگم چیکار کنید
    Last edited by fanoostalaei; 08-07-2014 at 21:50.

12. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

مشکل شما فقط همینه ؟ راجع به نوشته های بالا اینکه اون ها باهم تطابق ندارن و دلیل اینکه سرعت شما کمه برای اینکه سرعت شما از طریق دان استریم و آپ استریم کم شده و برای اینکه سرعت شما بره بالا باید یه زنگ به پشتیبانی بزنید و بگید دان استریم رو ببرن بالا !! من نمیدونم با اینکه وضعیت خط شما خوبه چرا تا این حد کمر شکن آوردن پایین ========== یه توضیح هم بدم اونم اینکه دیتا ریت رو با خرید سرویس تغیر نمیدن بلکه اون رو پشتیبانی با توجه به وضعیت خط تغیر میده و حالا به چه دلیلی داون استریم خط شما رو تا این حد آوردن پایین نمیدونم و باید زنگ بزنید ببرن بالا !! البته تو نوشته هایی که شما گذاشتید فکر نکنم ببرن بالا چون آپ استریم رو نهایت زده 160 کیلوبیت و تو هیچ پروفایلی این همه سرعت تعین شده نیست که سرعت دانلود بالایی داشته باشه !! البته لاین اتنیشن رو هم کم زده و snr رو 45 پس باید بتونید تا 2.5 مگ آپلود رو با خط مسی بگیرید ولی نمیدونم چرا مودم اینجوری آپ شده !! شما در اسرع وقت از قسمت STATIC STATUS عکس بگذارید تا بگم چیکار کنید
    اها پس اینجوریه ....باشه من الان مغازه رو میبندم و میام خونه ...تا ساعت 12 براتون عکس رو میذارم ..امیدوارم که با هم بتونیم مشکلمو حل کنیم ...ممنون

14. 2 کاربر از jamal9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

16. این کاربر از jamal9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

اینم عکسی که دوستمون فانوس طلایی خاست ..اگه اشتباه نکنم این اطلاعات رو میخواستین دیگه؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

رفتین جام جهانی رو ببینین؟

19. این کاربر از jamal9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •