اگر گوشی باز شود مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟؟لطفا راهنمایی کنید...
اگر گوشی باز شود مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟؟لطفا راهنمایی کنید...
اگه گوشیتو باز کنی بعدا اگه خواستی بفروشی به قیمت گوشی تعمیری ازت می خرن .
راستی من گوشی 810 رو225هزار تومان خریدم....
خوب پس اگر بخواهم باندگو 800 رو بذارم چیکار کنم؟
اول از همه 3 تا پست پشت سر هم نده , میتونی همون اولی رو 10 بار هم ویرایش کنی !
من W700و w800 و w 810 داشتم فرق محسوسی از نظر صدا با هم نداشتن
دو صفحه قبل پست 2650# رو دیدی ؟ !!
__________________________________________________ __
برو این تنظیماتو انجام بده .. :
1.واکمن
2.More>equalaizer>preset> normal > manual
3. حالا تمام نمودار ها برای هر فرکانس رو بالا بکش
__________________________________________________ __
موفق باشی
از كجا ميفهمن كه باز شد؟ آخه پلمب ملمب كه نداره پيچگوشتي ميندازر و زرت باز ميشه . منم يه روز از سر بي حوصلگي باز و بستش كردم يعني از قيمت افتاد؟ ( حالا انگار يه صد مليوني بودا.......)
منم خريم يه بار اصل 12 تومن
اونايي كه واقعا اصل هستن رو از تو قوطي موبايلا در ميارن . هيچ بسته بندي خاصي نداره مثل هنو پلاستيكي كه وقتي گوشيتو خريدي توش بود . همون ديگه....![]()
يه جا گفتم هندز فريم گم شده گوشي چقدر از قيمتش ميفته يارو گفت 3-4 تومن . تو هم به جاي خريد هندز فري گوشيتو بفروش يه گوشي ديگه بخر 9-10 تومن سود ميكني![]()
مصطفي خان چرا مته رو خشخاش ميذارين 50درصد نه 20درصد به هر حال تفاوت فاحشه؟چرا ما ميخواهيم از هر فرصتي براي كوباندن همديگه استفاده كنيم يه بحث مشابه در بخش MP3 بين دو تا كاربر پيش اومد كه به تحقير وكوباندن همديگه كشيد بابا براي ما ايرونيها بدتر از 300بايد بسازن. ايراني كه حتي در فضاي مجازي اينترنت هم نميتونن بدون گردوخاك با هم بحث كنن.اصلا خر ما ....
عزيزم لطفا فرومهاي خارجي رو نگاه كن ببينين چطوري با هم بحث ميكنن.همين دليلي رو كه براي نبود زبان فارسي در آخرين پستتون لطف كردين با چند متلك تحقير كننده مزين فرمودين "برو اطلاعاتت رو كامل كن بعد نظر بده؛شما كه اطلاع نداري نظر نده و..."چي ميشد محترمانه تر ميگفتين.
ضمنا من اصلا لازم نمي دونم ذهنم را پر كنم از اطلاعاتي مثل تعمير ماشين ، حل وفصل سياسي، اطلاعات گوشي و...پر كنم در حدي كه مسايل در روزمره به مشكل برنخورم كافيه.
من از مطالعه همين سايتها به همراه سلايق شخصي به خريد گوشي محبوب شما رسيدم حالا هم اومدم تو همين انجمن بگم بابا اين مشكلات رو دارم اگه اين جرمه پس عذر ميخوام اگه هم جاي اين مباحث هست پس به شاهرگ گردنتون بگين آتش بس بده غيرتي نشه فحش ناموسي ندادم.فقط دوست دارم دليوري ريپورتم درست كار كنه اگه ممكن باشه تقويم رايج مملكت روش باشه كه خواستم تاريخ تولد دوستم رو بهش بدم قرار نباشه هزار بار ضرب وتقسيم كنم تا به ميلادي تبديلش كنم.
دوستان اهل بحث كمك كنن.
1.با تشکر از همه می خواستم بگم اگر بلندگوw800رو روی گوشیم بزارم مشکلی پیش نمیاد؟
2.این قضیه اپدیت به چه دردی می خورد؟
3.لطفا راهنمایی کنید....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)