تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 267 از 427 اولاول ... 167217257263264265266267268269270271277317367 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,661 به 2,670 از 4267

نام تاپيک: كلوپ w810i

داره خودمونی میشه Eblis.W810's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Near My Love♥

پيش فرض

اگر گوشی باز شود مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟؟لطفا راهنمایی کنید...

آخر فروم باز Doyenfery's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

اگر گوشی باز شود مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟؟لطفا راهنمایی کنید...
    اگه گوشیتو باز کنی بعدا اگه خواستی بفروشی به قیمت گوشی تعمیری ازت می خرن .

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Near My Love♥

پيش فرض

راستی من گوشی 810 رو225هزار تومان خریدم....

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Near My Love♥

پيش فرض

خوب پس اگر بخواهم باندگو 800 رو بذارم چیکار کنم؟

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Near My Love♥

پيش فرض

لطفا راهنمایی کنید...

آخر فروم باز Doyenfery's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

اول از همه 3 تا پست پشت سر هم نده , میتونی همون اولی رو 10 بار هم ویرایش کنی !
    من W700و w800 و w 810 داشتم فرق محسوسی از نظر صدا با هم نداشتن
    دو صفحه قبل پست 2650# رو دیدی ؟ !!
    __________________________________________________ __
    برو این تنظیماتو انجام بده .. :
    1.واکمن
    2.More>equalaizer>preset> normal > manual
    3. حالا تمام نمودار ها برای هر فرکانس رو بالا بکش
    __________________________________________________ __
    موفق باشی

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اگه گوشیتو باز کنی بعدا اگه خواستی بفروشی به قیمت گوشی تعمیری ازت می خرن .
    از كجا ميفهمن كه باز شد؟ آخه پلمب ملمب كه نداره پيچگوشتي ميندازر و زرت باز ميشه . منم يه روز از سر بي حوصلگي باز و بستش كردم يعني از قيمت افتاد؟ ( حالا انگار يه صد مليوني بودا....... )

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام علیکم رفقا

میخوام یه هندزفری بخرم...ماله خودمو گم کردم...رفیقم خریده بود صداش افتضاح! صدای باسش با در قابلمه هیچ توفیر نمیکرد...حالا اونایی که هندزفری اصل خریدند بگن که :

خصوصیات ظاهریش چطوریه؟
    قیمتش چنده؟
    باید تو بسته باشه یا همینجوری فله ای یارو از تو کارتون یه دونه دربیاره بده
    کجا میتونم گیر بیارم؟

************************************************** ************************************************** **
    منم خريم يه بار اصل 12 تومن
    اونايي كه واقعا اصل هستن رو از تو قوطي موبايلا در ميارن . هيچ بسته بندي خاصي نداره مثل هنو پلاستيكي كه وقتي گوشيتو خريدي توش بود . همون ديگه....
    يه جا گفتم هندز فريم گم شده گوشي چقدر از قيمتش ميفته يارو گفت 3-4 تومن . تو هم به جاي خريد هندز فري گوشيتو بفروش يه گوشي ديگه بخر 9-10 تومن سود ميكني

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

خوب...بحث یه کمی از اصلش خارج شد...اما اشکالی نداره فکر کنم گفتن چند تا نکته بدک نباشه
    احساسم اینه که شما ساعتی قبل 300 رو دیدی که اینجوری ملیت ملیتت گل کرده.....شایدم زیادی شعر ای ایران رو گوش دادی امروز....اقا ماها هم ایرانی هستیم...بهشم افتخار می کنیم...این بحث ها رو هیچ تداخلی نمی بینم به این حرفهایی که شما زدی
    اولا منم دوست دارم که زبان فارسی جز زبان های رسمیه گوشی ها محسوب شه..دوست دارم می شد اسامیه اولین کسایی که به سونی اریکسون نامه نوشتن و اعتراض خودشون رو به اینکه چرا فارسی رو سونی اریکسون به سایر زبان هاش اضافه نمی کنه..می دیدی..می دیدی که شک نکن اگه تو 10 تای اول نباشم تو 100 تای اول هستم...یعنی اینکه من به این حرف ها کار ندارم اهل عملم ...
    حالا واسه دوستان بگم اصلا چرا فارسی رو در لیست زبان ها ندارن این برند ها:
    جدا فکر می کنی واسه چی مثلا پنتک فارسی داره؟خیلی برات متاسفم اگه که فکر می کنی واسه اینه که به ما ایرانی ها ارزش گذاشتن و زبان فارسی رو اضافه کردن...پنتک زمانی این کار رو کرد که می خواست تو این دنیایی رقابتی شدید...در مقابل غولهای سازنده...سود که پیش کشش...ور شکست نشه...دید ایران یه بازار خوبه که کاربراش تشنه به این هستن که گوشیهای فارسی زبان داشته باشن...با هزار و یک سرو صدا و تبلیغ اون زمان...فقط خواست کمی اینجا سود کنه تا بقیه ضرر هاش رو جبران کنه...پنتک حالا کجاست؟؟؟
    اما چرا سونی اریکسون فرضا فارسی نمیزنه؟
    شرکتهای مثل se , نوکیا...گوشی هاشون رو منطقه ایی توزیع می کنن...فرضا 810 ای یعنی مال اسیاست...میان تو اسیا...می گن خوب فرضا 2 تا زبان رایج رو بگیریم بگذاریم تو لیست زبان هامون...میان تقسیم می کنن به شرق اسیا و غرب اسیا.....شرق اسیا که معلومه...میان غرب اسیا...میگن خوب بشمریم..1..2..3..4..5...همه ی کشورها عربی زبان هستن...اها ایرانم این وسط این همه کشور عربی زبان هست که این کشور فارسی زبانه و یه چنذ تا کشور عقب افتاده(افغانستان)که فرق لنگه کفش و گوشی رو نمی دونن چه برسه بخوان به زبانش اعتراض کنن...تازه همون افغانستانشم همشون یه زبان واحد ندارن....
    حالا تصمیم گیری:از غرب اسیا زبان عربی انتخاب شد...چون رایج ترینه...
    اوکی؟این ربطی به احترام یا بی احترامی به ایرانی ها داشت؟؟؟
    اره ما ایرانی ها که اینقدر ایرانی ایرانی می کنیم دندمون نرم...خودمون گوشی بسازیم...تو جهان اسمش بپیچه...اونوقت...همهی برند ها ببین 3 سوته فارسی رو به گوشی هاشون اضافه می کنن یا نه
    در ضمن دوست عزیز شما اگه اطلاعاتت ناقصه لطفا نظر ندین...نوکیا عهد دقیانوس بود که 50 درصد بازار رو داشت....الان 32 درصد بازار رو داره
    که سر این موضوع هم بحث به اندازه ی کافی هست...شما برو کمی بیشتر مطالعه کن..چرا فروشش بیشتره؟...من که هیچی بلد نیستم...اما بعدش مفصل سر این موضوع هم جواب شما رو میدم

شاد باشید
    مصطفي خان چرا مته رو خشخاش ميذارين 50درصد نه 20درصد به هر حال تفاوت فاحشه؟چرا ما ميخواهيم از هر فرصتي براي كوباندن همديگه استفاده كنيم يه بحث مشابه در بخش MP3 بين دو تا كاربر پيش اومد كه به تحقير وكوباندن همديگه كشيد بابا براي ما ايرونيها بدتر از 300بايد بسازن. ايراني كه حتي در فضاي مجازي اينترنت هم نميتونن بدون گردوخاك با هم بحث كنن.اصلا خر ما ....
    عزيزم لطفا فرومهاي خارجي رو نگاه كن ببينين چطوري با هم بحث ميكنن.همين دليلي رو كه براي نبود زبان فارسي در آخرين پستتون لطف كردين با چند متلك تحقير كننده مزين فرمودين "برو اطلاعاتت رو كامل كن بعد نظر بده؛شما كه اطلاع نداري نظر نده و..."چي ميشد محترمانه تر ميگفتين.
    ضمنا من اصلا لازم نمي دونم ذهنم را پر كنم از اطلاعاتي مثل تعمير ماشين ، حل وفصل سياسي، اطلاعات گوشي و...پر كنم در حدي كه مسايل در روزمره به مشكل برنخورم كافيه.
    من از مطالعه همين سايتها به همراه سلايق شخصي به خريد گوشي محبوب شما رسيدم حالا هم اومدم تو همين انجمن بگم بابا اين مشكلات رو دارم اگه اين جرمه پس عذر ميخوام اگه هم جاي اين مباحث هست پس به شاهرگ گردنتون بگين آتش بس بده غيرتي نشه فحش ناموسي ندادم.فقط دوست دارم دليوري ريپورتم درست كار كنه اگه ممكن باشه تقويم رايج مملكت روش باشه كه خواستم تاريخ تولد دوستم رو بهش بدم قرار نباشه هزار بار ضرب وتقسيم كنم تا به ميلادي تبديلش كنم.
    دوستان اهل بحث كمك كنن.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Near My Love♥

پيش فرض

1.با تشکر از همه می خواستم بگم اگر بلندگوw800رو روی گوشیم بزارم مشکلی پیش نمیاد؟
    2.این قضیه اپدیت به چه دردی می خورد؟
    3.لطفا راهنمایی کنید....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •