تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 267 از 444 اولاول ... 167217257263264265266267268269270271277317367 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,661 به 2,670 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

یه سوال چرا کلا تو فیفا مدافعان حریف اینقدر از خود گذشته عمل میکنند و هر توپی میزنم چنان شیرجه میزنن و خودشون رو جلوی شوت قرار میدن .....ولی مدافعان من همیشه راه را برای حریفان باز میکنن و راحت گل میخورم!! منم مدافعای غیرتی میخوام!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه delpiero107's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

بچه ها من فیفا قبلی رو دوربین رو حالت dynamic زوم میکردم خیلی باحال میشد میومد نزدیک اما اینجا هر کاری میکنم نیمشه تو سایتای خارجی یکی اورده بود زوم کرده بود خیلی باحل شده بود مثل 13 کسی میدونه باید چکار کرد؟ کمک کمک

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

پستها رو که خوندم عجب اختلاف عقیده ای بود
    نظر کلیم اینه که فیفا 13 واقعا بهتر بود و بحثش هم زیاد شد اینجا و هنوز هم نظرم همونه هر چند دارم به گیم پلی 14 عادت میکنم اما هنوز بازی بد جور غیر منطقیه .

فقط در مورد حرکت در عرض مهاجمین و نفوذ از گوشه ها باید بگم خیلی کار سختی شده و با کسی مثل نیمار هم نمیشه از گوشه زمین راحت نفوذ کرد .
    فیفا 14 شده فقط حرکات طولی و پاس های تو عمق و از جناحین تنها کاری که میشه کرد سانتر کردنه .
    Last edited by Gregar; 13-11-2013 at 12:32.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان من تو نقل و انتقالات مشکل دارم بازیکن های مد نظرم رو اسکوت میکنم و مشخصاتش میاد و اورال یا یک عدد که نشون بده قدرتش چقدره نمیاد.منم خریدام نا موفقا میشه کمکم کنید چجوری میشه بازیکن با استعداد گیر اورد؟کلا در مورد نقل و انتقالات جایی نیست که توضیحی داده باشن دوستان؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

پچ مودینگ که فقط دیتابیس رو اپدیت میکنه + چیزهای اضافی مثل اسکوربورد و تورنومنت و ...
    اپدیت های 2.5 گیگی که بعدا با حجم 50 مگ اومد و یه اپدیت دیگه هم بعدش اومد که باعث بهتر شدن گیم پلی میشد . من تقریبا بعد از اپدیت دوم بازی واسم بهتر شده ولی هنوز اون هوش مصنوعی ضعیف و مشکلات سر زنی سر جاش باقیه . البته فکر میکنم بیشتر به خاطر عادتم به گیم پلی هستش .
    اون مشکلات مثل کارت قرمزها و توپ بزرگ هم به خاطر کرک بود که الان توی کرک 5 فعلا من مشکلی نمیبینم .

در ضمن منظور من از بازی با انسان هم این نبود که انسان زیاد سوتی میده
    منظورم این بود که بازی با انسان طبیعی نیست چون هدفشون فقط گل زدن با استفاده از نقطه ضعف های بازیه نه بازی عادی . دیگه مثلا نمیان دو ساعت بفهمن نقطه ضعفت توی دفاع کجاست یا از کجا بیشتر حمله میکنی تا همون نقطه ها رو ببندن . بازی جوری شده که راحت گل میزنی و گل میخوری .

واقعا 13 یه چیز دیگه بود .
    عجیبه من هیچ تغییری توی گیم پلی مشاهده نمیکنم چون هرازگاهی به دمو سر میزنم و دقیقا همون مشکلات هست (البته بعضی چیزها از نظر خودم مشکل نیست و پیشرفته)

این کرک آخر رو گفتند کرک نهایی هست اما یک باگ مصدومیت داشت که دقیقا یکروز بعدش اپدیت 50 مگی اومد و باگ درست شد برای همین فکر کردشم شاید این آپدیتهای اصلی نباشه

درمورد انسان هم من فکر میکنم شما با خوره های فیفا بازی میکنی و اونا هم نامردی میکنند و از ضعفهای بازی سواستفاده میکنند من با دوستان بازی میکنم و اجازه نمیدیم سواستفاده بشه مثلا نمیزاریم هرکس هی از تاکتیک پاس تو عمق هوایی استفاده کنه چون خیلی مسخره توپ دقیقا میفته پشت دفاع و دفاع هم تعلل داره و ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه delpiero107's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

بچه ها من فیفا قبلی رو دوربین رو حالت dynamic زوم میکردم خیلی باحال میشد میومد نزدیک اما اینجا هر کاری میکنم نیمشه تو سایتای خارجی یکی اورده بود زوم کرده بود خیلی باحل شده بود مثل 13 کسی میدونه باید چکار کرد؟ کمک کمک

اگه نباشه جاش خالی می مونه SA33D_GT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Southern

پيش فرض

سلام دوستان من تو نقل و انتقالات مشکل دارم بازیکن های مد نظرم رو اسکوت میکنم و مشخصاتش میاد و اورال یا یک عدد که نشون بده قدرتش چقدره نمیاد.منم خریدام نا موفقا میشه کمکم کنید چجوری میشه بازیکن با استعداد گیر اورد؟کلا در مورد نقل و انتقالات جایی نیست که توضیحی داده باشن دوستان؟
    پیشنهاد میکنم قبل از خرید بازیکن مورد نظر تو اینترنت میزان اورالش فعلی و قابل پیشرفتش رو ببینید.
    غیر از این خیلی کار وقت گیری میشه من خودم اول مثل شما خریدهام ناموفق بود تا اینکه این ترفند رو استفاده کردم.

8. این کاربر از SA33D_GT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

پیشنهاد میکنم قبل از خرید بازیکن مورد نظر تو اینترنت میزان اورالش فعلی و قابل پیشرفتش رو ببینید.
    غیر از این خیلی کار وقت گیری میشه من خودم اول مثل شما خریدهام ناموفق بود تا اینکه این ترفند رو استفاده کردم.
    تو اینترنت؟منظوذتو نفهمیدم یکم توضیح میدی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kaveh619's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

یه سوال چرا کلا تو فیفا مدافعان حریف اینقدر از خود گذشته عمل میکنند و هر توپی میزنم چنان شیرجه میزنن و خودشون رو جلوی شوت قرار میدن .....ولی مدافعان من همیشه راه را برای حریفان باز میکنن و راحت گل میخورم!! منم مدافعای غیرتی میخوام!!!
    قلق خوب دفاع کردن تو فیفا فقط با تجربه ی زیاد بازی به دست میاد،مثلا من به نظر خودم خیلی خوب دفاع میکنم،اما اصلا بلد نیستم به کسی یاد بدم مثل من دفاع کنه!چون اصلا کار نشدنیه!(به نظر من البته)
    دفاع کردن تو فیفا بر خلاف سوکر ، کاملا ارادی و ذاتی هست!

تنها پیشنهادم به شما اینه که زیاد بازی کنید و حوصله داشته باشید امکان نداره دفاع کردنش رو یاد نگیرید...

حتی شاید به 30 - 40 بازی هم برسه تا یکم بهتر یاد بگیرید

همین الان امتحان کردم هم 13 و هم 14 رو...هر دوشون دوربینش در حالت داینمیک کار میکنن...فرقی هم با هم ندارن،منظورم اینه که دوربین داینمیک 14 با داینمیک 13 هیچ فرقی نمیکنن و یکین....منتها اون قسمت که نوشته Camera Setting که روی دیفالت هست رو باید به Custom تغییر بدید که قابلیت زوم براتون فعال بشه،زیر همین Custom هم گزینه های Zoom و Height و .... فعال هستند....

نظرات شما هم خیلی جالبه.
    این اختلاف نظر بیشتر فکر کنم به سبک بازیمون برمی گرده.
    من رو پی سی بازی می کنم. اتفاقا با فیفا 14 خیلی خیلی راحتترم تا فیفا 13. واقعا خوشم میاد ازش. ولی جدی گفتم من تو 13 با حرکت تو عرض، مثلا با مسی گل هم می زدم ولی اینجا به سختی می تونم حتی شوت کنم. یعنی تا بیام شوت کنم، یا میگیرن یا بلوکه می کنند. فک کنم باید بیشتر فضا رو باز کنم برا شوت زن!!!
    مورد 5 هم منظورم خوب یا بد بودن شوت ها نبود. اینکه شوتها بهتر شدن، با شما صد در صد موافقم. حتی تا حدودی حس شوت کردن هم انتقال پیدا می کنه به آدم از بس نرم، با سرعت خوب و منطقی هستش. منظورم این بود که وقتی قبلا دکمه رو 1 ثانیه نگه میداشتم تا بازیکن شوت مورد نظر رو بزنه، الان باید مثلا 3 ثانیه نگه دارم تا همون شوت رو بزنه. (با در نظر گرفتن اینکه سرعت قدرت و ارتفاع هر دو شوت یکی باشه)
    مورد 6 هم منظورم اینه که مثلا وقتی بازیکن من توپ رو تو پای حریف میزنه، توپ یکی دو متری جدا میشه، هر کاری می کنم نمیره دنبالش (این اتفاق همش یک ثانیه یا کمی بیشتر طول می کشه). این کلا فقط دو سه بار اتفاق افتاده. چیزی مهمی به نظر نمیاد. ولی گفتم بگم.
    درواقع ایراداتی که گرفتم، زیاد مهم نیستن! فیفا 14 واقعا عالیه.
    فقط خدا خدا می کنم که یکی از این آپدیتها انیمیشن بازی رو نرمتر از اینی که هست بکنه، اونوقت فیفا میشه محشر کبری!
    در مورد حرکت در عرض منظور من این بود که شوت هام اکثرا دقت بالاتری دارن...یعنی وقتی میزنم معمولا یا گل میشه،یا تیر میخوره یا نهایتا دروازه بان حریف خیلی خوب باشه کرنر میکنتشون....منتها گویا مشکل شما جای دیگریست،یعنی شما هنوز یه مرحله عقبتر هستید،تو شوت زدن مشکل دارید،منم همین طور بود برام،منتها با بازیکن هایی که کنترل توپ و سرعت و تکنیک بالاتری دارن الان نمیگم خیلی راحت،ولی راحتتر از قبل بازیکنا رو تو عرض جا میذارم و شوتمو میزنم،منتها همیشه که قرار نیست بگیره...بالاخره یکم بلاک هم لازمه جهت طبیعی تر شدن بازی.....
    اتفاقا درباره ی مورد 5 که همون قدرت شوتی بود که گفتید ، منظور شما رو کامل متوجه شده بودم،
    شما میگید اگه تو 13 مثلا اگه تا 3 خونه پر میکردم،اگه تو 14 هم تا 3 خونه پر کنم شوتم اون قدرتی که در 13 داشت رو نداره...
    خب من با این مخالفم...چون به نظرم شوت ها محکم تر از 13 شدن...اون روزای اول که 14 بازی کردم چون فکر میکردم مثل 13 شوت میکنه تا یه حدی پر میکردم که تو 13 گل میشد،اما تو 14 با اون قدرت توپام از بالای دروازه میره اوت!!

در مورد مشکل دفاع و کند عمل کردنشون من تا الان در این حد دقت نکرده بودم،متوجه همچین چیزی حداقل تا الان نشدم،شاید بعدا برام پیش بیاد...
    بازی رو تو استادیوم های کوچیک که تماشاگر کمتری جای میگیره بزار بازی رون تر و بهتر اجرا میشه .نمیدونم شاید این حس من باشه فقط
    بله خیلی تاثیر داره...یه Fraps نصب کنید تو ورزشگاه های مختلف تست کنید متوجه میشید واقعا فریم ریت مختتلف میگیرید...
    من 150 فریم هم میگیرم اما هنوز به نظرم باید بهتر از این باشه...
    اگه ارتفاع و زاویه ی دوربین طوری باشه که تماشاگرا رو زیاد تر نشون بده خب طبیعتا از فریم ریت کم میکنه...

اسکات 5 ستاره بگیرید ، اون اسکات های معمولی نمیتونن تمام جزییات قدرت یه بازیکن رو دربیارن...ضمنا هر بازیکن هم یه چند روزی طول میکشه تا اسکاتتون،تمام قدرت ها و اورالش رو دربیاره...

به اینترنت و سایت های مختلف هم به نظر من چندان نیازی نیست...

11. 4 کاربر از Kaveh619 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kaveh619's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

تو اینترنت؟منظوذتو نفهمیدم یکم توضیح میدی؟
    منظور ایشون سایت هایی مثل این سایت هست که در لینک زیر دادم که برید قدرت و پتانسیل بازیکن ها رو ببینید،البته به این سایت های نمیشه اعتماد 100 % کرد چون خطا داره کارشون ، خودتون اینو متوجه میشید،مثلا ممکنه برای یه بازیکن نهایت اورال 84 در نظر بگیرن اما شما مثلا شاید بتونید تا 90 اونو ببرید بالا...
    مثلا برای دیه گو کاستا نوشته هیچ پیشرفتی نمیکنه،اما برای من زیاد شده!
      محتوای مخفی: اورال و پتانسیل 

Last edited by Kaveh619; 13-11-2013 at 16:52.

13. این کاربر از Kaveh619 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •