تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 267 از 626 اولاول ... 167217257263264265266267268269270271277317367 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,661 به 2,670 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

نه داداش گلم
    lenovo رو چین میزنه اگه ته لپ تاپتو نگاه کنی نوشته!
    من شنیدم کک لپ تاپای کلاس بالای lenovo رو ibm میزنه هنوز!
    خدا پدر مادر Wikipedia رو بیامرزه !

اصل شرکت Lenovo تایوان هستش. ولی همون طور که شما گفتین ( و خودم تو چند تا پست بالا گفتم !‌) لپ تاپ های مارو چین می زنه .
    IBMهم قسمت ساخت کامپیوتر هاشو ( طبق گفته Wikipedia ) خیلی وقت پیش فروخت به لنوو. تازه ماه به ماه هم می رن کارمندای اون قسمت IBM میرن دم خونه Lenovo اینا حقوقشونو می گیرن

به خاطر این میگن IBM/Lenovo چون یه قانون بدی تو ایران هست می گه : « اگه مارک نباشه پس نمی خرم !»

و الا قسمت ساخت کامپیوتر های IBM خیلی وقته دیگه تو خاطرات مونده . تو کشور های خارجی هم چیزی به نام IBM/Lenovo نیست

2. 2 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sarafara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

تا به حال کسی برنامه serviio رو برای زد500 نصب کرده ؟...چون ویندوز زد500 من هشته و نمی تونه این برنامه رو نصب کنه ..در صورتیکه روی ویندوز 7 کامپیوتر پی سی به راحتی اجرا میشه ...من تو فرومهای خارجی هم دیدم که واسه نصبش مشکل دارین ..کسی میتونه راهنمایی کنه ؟؟؟؟

امشب زد 500 خودم رو با لپ تاپ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مقایسه کردم...اول فکر میکردم که حسابی شرمنده بشم ولی با کمال تعجب دیدم که تصویر من بهتر از سونیه ! ..البته من درایور اینتل و اینتل می ( از خود سایت لنوو ) رو هم نصب کرده ام و تغییر کاملا محسوسی رو در لپ تاپ شاهد بودم ...از بابت باتری هم مشکلی ندارم شکر خدا ...بابازی 2 ساعت و بدون اون 3 ساعت و نیم کار میکنه که برام رضایت بخشه ...از نظر زیبایی و سبکی و کارکرد هم کسایی که خودشون سالهاست انواع لپ تاپهای مدلهای مختلف رو داشته ان تاییدش کرده ان ....از هر بابت راضی ام از خریدم !

4. 4 کاربر از sarafara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mahdi13635's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

خدا پدر مادر Wikipedia رو بیامرزه !

اصل شرکت Lenovo تایوان هستش. ولی همون طور که شما گفتین ( و خودم تو چند تا پست بالا گفتم !‌) لپ تاپ های مارو چین می زنه .
    IBMهم قسمت ساخت کامپیوتر هاشو ( طبق گفته Wikipedia ) خیلی وقت پیش فروخت به لنوو. تازه ماه به ماه هم می رن کارمندای اون قسمت IBM میرن دم خونه Lenovo اینا حقوقشونو می گیرن

به خاطر این میگن IBM/Lenovo چون یه قانون بدی تو ایران هست می گه : « اگه مارک نباشه پس نمی خرم !»

و الا قسمت ساخت کامپیوتر های IBM خیلی وقته دیگه تو خاطرات مونده . تو کشور های خارجی هم چیزی به نام IBM/Lenovo نیست

واقعا خدا پدر مادر Wikipedia رو بیامرزه
    ولی چیزی که من می بینم زده چند ملیتی چینی
    هم اکنون دومین فروشنده لپ تاپ در جهان است. و سرانجام در سه ماهه سوم سال ۲۰۱۲ توانست با پشت سر گذاشتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رتبه اول فروش کامپیوتر دنیا را بدست بیاورد.(منع از ویکی پدیا)

بیشتر اعتبارشو از فروش خانواده تینک پد بدست آورده.

6. 2 کاربر از mahdi13635 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون خدا پدر مادرتو واست حفظ کنه !

تمام عمرم فکر می کردم پکن (Bejing) مال تایوانه !

راستی تو که این همه ترجمت خوبه این قسمت رو هم واسم ترجمه کن :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از همون صفحه برداشتم

8. 2 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mahdi13635's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

ممنون خدا پدر مادرتو واست حفظ کنه !

تمام عمرم فکر می کردم پکن (Bejing) مال تایوانه !

راستی تو که این همه ترجمت خوبه این قسمت رو هم واسم ترجمه کن :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از همون صفحه برداشتم
    پکن پایتخت کشور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است

جمهوری چین، که با نام‌های تایوان، چین تایپه و چین ملی و فُرمُز نیز شناخته می‌شود، کشوری در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است که از جزایر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و تعدادی جزیرهٔ کوچک دیگر تشکیل می‌شود که همگی در سواحل شرقی سرزمین اصلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقع شده‌اند. این کشور از راه دریا از غرب با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، از شمال شرق با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و از جنوب با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همسایه‌است.

فکر کنم موضوع حل شده.راستی منبع همون ویکی پدیا هستش.
    Last edited by mahdi13635; 22-08-2013 at 00:35.

10. این کاربر از mahdi13635 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه stepheno_1919's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

احیانا رنگ لپتاپتون نوک مدادی نیست؟!
    گویا رنگ نوک مدادی ها بلوتوث ندارن!
    این آدرس از سایت digikala ر چک کن:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    عزیزم دی جی کالا گاهی وقتا مهارت خاصی تو چرت و پرت گفتن داره. لپتاپی که امروزه تولید میشه دیگه بلوتوثم نداشته باشه بدرد چی میخوره پس؟ من و خیلی از دوستان حاضر در اینجا رنگ نوک مدادی یا به اصطلاح شکلاتی داریم و بلوتوث هم داره و مثل هلو کار میکنه. نگرانیت بی مورده!!

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

پکن (به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : 北京)‏ (تلفظ در زبان محلی:بِیچینگ) پایتخت کشور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است

جمهوری چین، که با نام‌های تایوان، چین تایپه و چین ملی و فُرمُز نیز شناخته می‌شود، کشوری در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است که از جزایر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و تعدادی جزیرهٔ کوچک دیگر تشکیل می‌شود که همگی در سواحل شرقی سرزمین اصلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقع شده‌اند. این کشور از راه دریا از غرب با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، از شمال شرق با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و از جنوب با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همسایه‌است.

فکر کنم موضوع حل شده.راستی منبع همون ویکی پدیا هستش.

والا من که هنوز نفهمیدم جغرافیا به زور ۱۷ می گرفتم . الان چه شد ؟‌ یعنی تایوان همون چینه خودمونه ؟‌ [ پای همه صفحه ها لنوو می زنه Beijing ]

الان یکی بهم بگه چین تایوانه ؟ تایوان چینه ؟‌ ایران پایتخت تهرانه ؟‌
    خدایا شکرت از شر این جغرافیا راحت شدم تو دانشگاه از این چیزا نداریم
    Last edited by Public Enemy; 22-08-2013 at 01:28.

13. 4 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

والا من که هنوز نفهمیدم حغرافیا به زور ۱۷ می گرفتم . الان چه شد ؟‌ یعنی تایوان همون چینه خودمونه ؟‌ [ پای همه صفحه ها لنوو می زنه Beojing ]

الان یکی بهم بگه چین تایوانه ؟ تایوان چینه ؟‌ ایران پایتخت تهرانه ؟‌
    خدایا شکرت از شر این جغرافیا راخت شدم تو دانشگاه از این چیزا ندازیم
    بابا بیخیال اینچیزا استفاده کنید حالشو ببرید
    همین که این تاپیک به ۲۶۰ صفحه رسیده ینی این لپتاپ مشتری زیاد داره که اگه خوب نبود نداشت
    Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
    Last edited by kratosnajafi; 22-08-2013 at 00:53.

15. 4 کاربر از kratosnajafi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه stepheno_1919's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان ...من برنامه وای فای رو از روی سی دی نصب کردم و مودم منو حالا میتونه پیدا کنه ....ولی هرچی رمز مودم رو وارد میکنم قبول نمی کنه !...لطفاکمکم کنید !
    من از مخابرات سرویس گرفتم و برای وصل شدن به نت با وای فای تنها وارد کردن رمز مودم کافی نیست و باید آی پی هم وارد کرد. شمام یه امتحانی بکنید

17. 2 کاربر از stepheno_1919 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    کشورم: ایران

پيش فرض

من از مخابرات سرویس گرفتم و برای وصل شدن به نت با وای فای تنها وارد کردن رمز مودم کافی نیست و باید آی پی هم وارد کرد. شمام یه امتحانی بکنید
    سلام دوست عزیز من استفاده کردم فقط رمز می خواست...!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •