سلام
دوستان برای شما هم این مشکل هست که نمیتونید اپدیت کنید؟
من امروز که PC رو روشن کردم هر چقدر که سعی میکنم اپدیت کنم نمیشه و این ارور رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان برای شما هم این مشکل هست که نمیتونید اپدیت کنید؟
من امروز که PC رو روشن کردم هر چقدر که سعی میکنم اپدیت کنم نمیشه و این ارور رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من که مشکلی نبود و آبدیت شد.
مشکل از اینترنت هست برای منم امروز نه کمودو اپدیت میشه نه ویندوز اپدیت میشه نه اسکایپ وصل میشه کلا نت ریخته بهم
سلام..من امروز هر کاری می کنم که کیوسک مجازی رو اجرا کنه،نمیشه..چرا؟![]()
چک کردم . مشکلی وجود نداشت و راحت بالا اومد .
احتمالا مشکل از تاریخ رایانه و یا ورژن مرورگر شماست .
سلام
علی اقا دو تا سوال
اول اینکه این برنامه TeamViewer رو باید چه قانونی براش مشخص کرد تا بشه به کامیپوتر وصل شد اگه Outgoing Only بزارم میشه از یه کامییوتر دیگه به کامپیوتر مورد نظر وصل شد؟؟ میخوام قانون Allowed Application رو بدم مشکلی که نداره؟
بعد اینکه تو کومودو یه قسمتی هست مک یا ای پی یا یا دامین خاصی رو میشه بلاک کرد حالا جایی از برنامه این قابلیت وجود داره که بشه همین موارد رو redirect کرد به یه ادرس یا IP خاص دیگه؟ یه سرچ زدم ظاهرا بعضی firewallها دارن همچین قابلیتی اگه بشه خیلی به درد من میخوره
بعد اون مورد پ.خ رو تونستی کاری کنی یا با کومودو نمیشه؟
با تشکر
سلام
چرا این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز نمیشه؟!
سلام
کومودو به سایفون اجازه دسترسی به اینترنت رو نمیده چیکار کنم ؟دو بار اخطار داد هر دوتا شو تایید کردم ولی بازم نشد
سلام
یک نکته اینکه یک مقدار وقت کمتری در طول هفته نسبت به گذشته در اختیار دارم تا به اینجا سر بزنم و از مطالب دوستان استفاده کنم.... اندک فرصت دیگر هم که قرار صرف کومودو بشه حول تست و ترجمه و بازسازی باگها جهت تایید و علت یابی و پیگیری و گزارش و غیره میشه.
ولی خب هستیم، همین دور و ورا...کمرنگِ پرنگم!
در مورد مسئله شما با هاتون صحبت میکنم.
میدونید مشکل از کومودو است؟
در قسمت گزارشات چیزی در این مورد وجود داره؟
اگر مایل بودید یک بکاپ از پیکربندی فعال کومودو بگیرید و از طریق پیغام خصوصی به من بدهید....
تنظیمات پیشرفته -> تنظیمات عمومی -> پیکربندی -> (روی پیکربندی فعال کلیک کنید) و بکاپ
همچنین میتونید از قسمت گزارشات "حفاظت پیشرفته" و گزارش "فایروال" بکاپ بگیرد
گزارشات -> وقایع فایروال -> تهیه بکاپ
گزارشات-> وقایع حفاظت پیشرفته -> تهیه بکاپ
فقط تاریخ را هفته جاری قرار بدهید... (میخوام چند روز را داشته باشم)
هر سه فایل را فشرده کنید و از طریق پیغام خصوصی به من بدهید.....
اگر نتونستید بگید تا کمکتون کنم.
باید حداقل 20 پست زده باشم تا بتونم پ خ بدم . فایل زیپ رو ساختم حالا چیکارش کنم ؟ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)