نه بحثم از این طرف هست
یعنی رئال هنوز حرفی نزده
البته به احتمال زیاد دلیلش اینه میخان فینال کوپا تموم بشه بعد
چون بعد از فینال عملا رئال دیگه هیچ بازی نداره (( لالیگا هم که تموم شد و رده 2 بودن تیم تایید شده ))
نه بحثم از این طرف هست
یعنی رئال هنوز حرفی نزده
البته به احتمال زیاد دلیلش اینه میخان فینال کوپا تموم بشه بعد
چون بعد از فینال عملا رئال دیگه هیچ بازی نداره (( لالیگا هم که تموم شد و رده 2 بودن تیم تایید شده ))
اره فک کنم ... ولی این جور که به نظر می رسه بخوایم نخوایم سرمربی سال دیگه انجلوتی هست ... بهش گفتن بیل رو هم می اریم ( فک کنم توی قست رومر بودش )
راستش این شایعات خرید رئال خیلی جالبه
بیل -رونی و پیرلو همشون رفتن تو لیست خرید رئال
معلوم هم نیست آخرش کدوم رو بگیرن
ولی اگه هیگواین بره باید به فکر مهاجم بود
////////
یه سوال
رونی مهاجم نوک هست ؟؟ (( دقیقا همونجای هیگواین ؟ ))
اگه این شکل باشه گرفتن رونی هم خوبه که فقط 10 درصد احتمال میدم بیاد
دوستان اخبار نگاه میکردین؟!
پ.ژ گفته برا اینکه آنجلوتتی بره رئال باید رونالدو بیاد اینجا!
نه بابا شما دستور بده اطاعت میکنن حتما"!(شما فکر کردی چند چندم رئالی؟!)
کی گفته؟......ژ گفته برا اینکه آنجلوتتی بره رئال باید رونالدو بیاد اینجا!
دي ماريا، مودريچ، لوپز و پهپه در رادار ميلان
روزنامههاي ايتاليايي گزارش دادند که ميلان در نظر دارد يکي از چهار بازيکن رئال مادريد را در تابستان به خدمت بگيرد.
روزنامه ايتاليايي «کوريو دلو اسپورت» روز گذشته اعلام کرد که آث ميلان در نظر دارد در خصوص شرايط آينده 4 بازيکن رئال مادريد با هدف جذب حداقل يکي از آنها در تابستان تحقيق کند.
به گزارش فارس،اين روزنامه در خصوص برنامه آدريانو گالياني براي ديدار با فلورنتينو پرس در روز چهارشنبه يا پنجشنبه هفته جاري خبر داد. رئيس هر دو باشگاه براي تماشاي ديدار شب گذشته فينال ليگ اروپا ميان تيمهاي چلسي و بنفيکا در آمستردام به سر ميبرند و بر اساس گزارشها گالياني مشتاق است بيشترين استفاده را از اين فرصت براي کسب اطلاعات در خصوص ديماريا، مودريچ؛ ديگو لوپز و پهپه ببرد.
همه اين بازيکنان به استثناي پهپه به درخواست ژوزه مورينيو به رئال آمدهاند و اگر آقاي خاص رئال را ترک کند، ميتوانند از تيم جدا شوند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
************************************************** ************************************************** ************************************************** *************************
ژاوي: اين حق کاسياس نيست
هافبک بارسلونا معتقد است که دروازهبان رئال مادريد مستحق رفتاري که در تيم با او ميشود، نيست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ژاوي هرناندس اظهار داشت: بارسا هفت بار قهرمان ليگ شده است نه من. خوششانس هستم. اميدوارم شاديهاي بيشتري به من رو کند.
به گزارش فارس،وي ادامه داد: به تازگي قهرمان ليگ شدهايم و به نظر ميرسد بايد تمام تيم را عوض کنيم. من با ايجاد تغييرات زياد موافق نيستم.
هافبک بارسلونا گفت: تا 3 سال ديگر با بارسا قرارداد دارم و احساس ميکنم ميتوانم ادامه دهم. احساس فرد جواني را دارم که به تازگي فوتبال را شروع کرده است.
وي خاطرنشان کرد: بايد به اين تيم، هواداران و همه آن چيزي که بارسلونا در اين سالها تجربه کرده است، افتخار کنيم.
ژاوي اضافه کرد: در اين سالها که همه چيز ديگر آن قدرها شيرين نيست، انتظارات را از تيم بسيار بالا بردهايم.
وي در خصوص شرايط کاسياس در تيم رئالمادريد نيز گفت: اين حق او نبود. به خاطر اينکه با او دوست هستم، يک طرفه قضاوت نميکنم. آنها در سپتامبر او را يکي از گزينههاي توپ طلا مطرح ميکردند و حالا انگار او يک چوب خشک است.
************************************************** ************************************************** ************************************************** **************************
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از زمانهای پر استرس در رئال همیشه همین زمانی بوده که قراره سرمربی جدید اعلام بشه الانم از همین زمانهاست کی بشه زود تکلیفمون روشن باشه که هر روز یه تیتری برامون نزنن
از نحوه سرمربی گرفتن منچستر خیلی خوشم اومد
مدیر عامل باشگاه پ.ژ
مدیر عامل باشگاه پاری سن ژرمن
امیدوارم هر چه زودتر سرمربی معلومبشه چون احتمالا باز دوتا بازی تو تابستون با بارسا داریم
اونجا دیگه عیار مربیه معلوم میشه چون واقعا مورینیو امسال به بارسا باج نداد و ترکوندش
امیدوارم آنجلوتی و چنین کسایی نیان یه مربی بزرگ بیاد
بازنشستگي بكام و متزلدر از عرصه فوتبال
ديويد بكام پايان فصل از فوتبال بازنشسته مي شود .
هافبك 38 ساله انگليسي پيشنهاد تمديد قرارداد با پاريسن ژرمن را رد كرد و فوتبالش را با قهرماني ليگ فرانسه ترك كرد .
وي از اين كه آنجلوتي فرصت حضور او در اين تيم را داده تشكر كرد . در حقيقت دستمزدش در اين تيم صرف امور خيريه شده بود .
بكام 18 سال در سطح اول فوتبال اروپا كار كرده بود . در رئال مادريد با كاپلو به لاليگا رسيد و هميشه به عنوان يك چهره خوش تيپ و تبليغاتي
در عرصه فوتبال به يادگار ماند . شیاطین سرخ منچستر ، گالکسی لس آنجلس و میلان از دیگر تیم هایی هستند که دیوید در آن ها توپ زده بود ...
همين طور كريستف متزلدر ،بازيكن تيم شالكه 04 نيز پس از 13 سال حضور در سطح حرفه اي و بازي كردن
در تيمهاي ديگري نظير رئال و بورسيا از فوتبال بازنشسته شد . بازين 32 ساله 47 بازي در عرصه ملي دارد و بين سالهاي 2007 تا 2010 در رئال توپ مي زد .
مرجع اخبار رئال
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)