کسی می دونه نیمه متمرکز گی نتیجش میاد؟
کسی می دونه نیمه متمرکز گی نتیجش میاد؟
سلام.لطفا یکی بگه بچه هایی که پارسال سال سوم دبیرستان بودند و در ازمون کارشناسی ازاد بصورت خود ازمایی شرکت کردند و قبول شدن.ایا میتونن از الان برای سال بعد جایی رو که قبول شدن رزرو کنن؟ خیلی مهمه.
دوستان اینی که گفته یعنی چی ؟
مفهوم عدد 3 (سه) در قسمت نتيجه اولويت قبولي نشانگر آن است كه داوطلب با توجه به داشتن نمره در رشته محل انتخابي ، در سهميه مجاز ديگري به جز سهميه نهايي و يا جنسيت ديگر پذيرفته شده است.
یعنی یه جای دیگه هم قبول شدم ؟ جلوی بقیه خالی بود. از کجا بفهمم کجا قبول شدم ؟
---------------------
ویرایش : گرفتم. جایی که رتبم پایین تر از رتبه آخرین نفر پذیرفته شده باشه اونجاها قبول میشم.
حالا اگه خواستم دانشگاهمو عوض کنم چکار باید بکنم؟
Last edited by black.assassin; 30-09-2012 at 01:02.
علم و صنعتی های جدید! جلو دیگران دیگه یه ذره آبرو واسمون نذاشتینا! چه بساطیه؟؟؟ هنوز یه هفته نیس اومدید دانشگاه! بذارید یه ذره بگذره! درست میشه خودش! انقد رفیق پیدا می کنید که صد قدم تو دانشگاه راه برید با 20 نفر سلام علیک کنید! من هم خودم اون موقع که علموص قبول شدم خیلی دپ زدم! ولی خودش درست شد! الان که دارم نم نم تموم می کنم ناراحتم که دارم از علموص میرم! با همه ی بدیهاش خیلی خاطره ازش دارم! یه ذره بذارید زمان بگذره! بعد انقدر بد بگید تو این فروم ها! تغییر دانشگاه هم ممکن نیست! خسته نکنید خودتونو! من خیلی به این در اون در زدم! نشد! مگه اینکه پ ا ر ت ی داشته باشید یا مهمان شید شهر خودتون!
والسلام.
سلام داداش. میدونم با منی ولی:
استخر 12 تومنی رو داری که؟
همین الان که کارنامه سنجش دیدم دو دستی بر سر کوفتم.
من نفر 4 رم از آخر قبولی هستم. یعنی خواجه نصیر بودما...
تعصب روی دانشگاه و امثالهم به نظر من مسخره است.
یعنی ما تو دانشگاه دولتی یه استخرم نمی تونیم بریم. پس چه غلطی بکنم اون تو؟
شما به من بگو به چی دلمو خوش کنم؟
Last edited by xerxes again; 30-09-2012 at 22:38.
تغییر مقطع دادی! اومدی دانشگاه! عاددیه! درست میشه! بذار زمان بگذره! دل خوشی ها هم خودشون میان! دیدتو بهتر کن!
تو الآن فک کردی خواجه نصیر چه خبره؟! علموص معمولا ورودیهاش از اینکه علموص قبول میشن رضایت ندارن! ولی به مرور درست میشه و عادت می کنی! روزهای خوبی رو برات تو علموص آرزو می کنم! اون خواجه نصیر رو هم با خودمون مقایسه نکن! اگه بخوایم به این رنکینگ ها اهمیت بدیم علموص همیشه از خواجه نصیر با اختلاف بالاتره! علموص تو چهارتا دانشگاه برتر کشوره همیشه!
تو بگو دانشگاه اول کشور. من اصلا سطح علمی واسم اهمیت نداره.
خواجه نصیر حداقل آدمو آزار نمیدن. نگفتم خبریه.
من فقط موندم استخر 12 تومنیو کجای دلم بزارم؟
من منتظرم اتفاقات بعدیم.
مثلا ممنوع شدن شلوار لی- بسته شدن باشگاه بدن سازی- پینگ پونگ. کلا پادگانش کنن بره
پ.ن: تو پادگانم استخر مجانیه
یه سوال: غذای سلف کی آزاد میشه؟ این آخرین کورسوی امیدم ببندن و خلاص.
نمیدونی چند بار واسه خوابگاه تا اون ته رفتم و اومدم و دسته بیلم عایدم نشد. خوب تو دفترچه بنویسین اینجا همه کرمکین.
در کل چه فیضی دارم میبرم تو فیضیه دانشگاه ها
Last edited by xerxes again; 30-09-2012 at 23:44.
میشه یکی این کارنامه نهایی رو توضیح بده جلوی انتخا 4 من (تربیت معلم ) 7 نوشته یعنی چی ؟؟؟ چطور میشه فهمید او.لویت پایین ترا رو کدوم رو آوردم یانه
داداش علم و صنعت جوش همینه دیگه !علم و صنعتی های جدید! جلو دیگران دیگه یه ذره آبرو واسمون نذاشتینا! چه بساطیه؟؟؟ هنوز یه هفته نیس اومدید دانشگاه! بذارید یه ذره بگذره! درست میشه خودش! انقد رفیق پیدا می کنید که صد قدم تو دانشگاه راه برید با 20 نفر سلام علیک کنید! من هم خودم اون موقع که علموص قبول شدم خیلی دپ زدم! ولی خودش درست شد! الان که دارم نم نم تموم می کنم ناراحتم که دارم از علموص میرم! با همه ی بدیهاش خیلی خاطره ازش دارم! یه ذره بذارید زمان بگذره! بعد انقدر بد بگید تو این فروم ها! تغییر دانشگاه هم ممکن نیست! خسته نکنید خودتونو! من خیلی به این در اون در زدم! نشد! مگه اینکه پ ا ر ت ی داشته باشید یا مهمان شید شهر خودتون!
والسلام.
اول 3 تا دانشگاه تاپ هستن ! بعد بقیه دانشگاها
حالا علم و صنعتم دقیقا مرزه !
حس کسیو داریم همه که یه قدمی گرفتن مدال برنز یهو بدشانسی آورده و بی مدال رفته خونه
مثلا من 3 نفر با آخرین نرم امیرکبیر فاصله داشتم ! باورم نمیشه اصازور داره به آدم دیگه !
سختشو هم که بعد نرم علمو زدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)