تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 267 از 396 اولاول ... 167217257263264265266267268269270271277317367 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,661 به 2,670 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

باید وصل بشی به محیط لایو و بعد ورود به بازی... خودش پیغام آپدیت رو میده... سی دی اوریجینال هم نداشتی مشکلی نیست فقط احتمالا آنلاین پس یا اکانت گلد میخوای !!! اینشو دقیق نمیدونم .
    انلاین بسس نمیخاد ولی اکانت گلد میخاد که میتونی به شیوه ی مدرن مجانی تا 14 روز داشته باشی گلد رو...

2. این کاربر از soheilnouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

سلام مجدد
    اقا بالاخره بازی دانلود شد و از لپ تاپ کپی کردم تو کامپیوتر...بار اول بازی اجرا شد به خوبی....اما بعد از اینکه یه بار سیستم رو خاموش و روشن کردم دیگه بازی اجرا نمیشه!!! (پیغامی که میده یعنی بازی هنوز ریلیز نشده وباید تا ریلیز بازی صبر کنید!!!!!!!)
    نکته مهم اینه که اوریجن در حالت افلاین هست هرچی میزنم انلاین!! انلاین نمیشه!!!!و همش تو حالت افلاین باقی مونده!!!!

اوریجن را پاک کردم مجدد نصب کردم اینبار حتی به اوریجن هم وصل نمیشم میگه
    you must be online when logging in for the first time

منظورش چی هست؟؟؟؟؟؟؟
    دارم واقعا کلافه میشم!!
    Last edited by mehdi_vsgh; 10-11-2012 at 20:14.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

واقعا فیفا معرکه هست از هرلحاظ بگید بنده فقط ان بازی میکنم واقعا ترکونده فقط یه مشکل هست که خیلی اذیت میکنه اونم هنگ های زیاد وقتی میخواد بره تو بازی در ارنا گیر میکنه یا تو منو ها هنگ میکنه طوری که یا باید از بازی خارج شد یا بعضی مواقع کنسول هنگ میکنه تو فروم های خارجی هم همین مشکل رو دارند همه یه اپدیت 25 مگی داد بیرون خیر سرش ea که درست شه خداشاهده اون شب دوبرابر شد اصلا اون شب زود تر از همیشه رفتم خوابیدم
    لطفا خبری از برطرف شدن هنگ و این جور مشکل شد اینجا بزارید خیلی ممنون میشم
    با سپاس

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

اقا ببخشید میشه لینک دانلود این نرم افزارو بدین؟
    هر چی میگردم دنبالش پیدا نمیشه:((

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام . من یه سری فیس دانلود کردم اما نمیدونم چجوری وارد بازی کنم . مثلا راموس رو . خیلی ضایعست با اون موهای بلندش

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

دوستان گفتن که گویا یه سری لینک جدید داده اسکیدرو به عنوان بازی فول به همراه آپدیت.این آپدیت مشکل کریر مود که کرش میشد رو برطرف کرده؟

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

یکی از دوستان(فکر کنم وحید : دی) گفتش که 4-3-3 حمله ای با رئال بازی میکنه.منم از اونجایی که تو بازی های قبلیم (5 تا بازی) بعد از بازی سوم گویا دستم خونده شده بود و رونالدو و دیماریا که نقش کلیدی در حملات داشتن کاملا پرس بودن تصمیم گرفتم با این سیستم اینبار برم جلو.
    فینال سوپرکاپ,بازی اول رو توی سانتیاگو مقابل بارسا 2-2 کرده بودیم و بازی دوم نقش کلیدی داشت.با این 4-3-3 (از راست به چپ بخونید!) رفتم تو بازی و قشنگ هم Messi و رفقا رو ManMarking روشون زدم و توی نیمه اول با زیبا ترین تاکتیک بازیم(شوت از راه نه خیلی دور و نه خیلی نزدیک) 2 تا گل زدم!(از قصد تیمو شوت زن ساختم و کلا همه بازیکنام میتونن شوتای راه دور عالی بزنن) توی نیمه دوم هم به دلیل این Man Marking نتونستن کاری کنن(آباته اینیستا رو قفل کرده بود!) و بالاخره قهرمانیو گرفتم با 2-0!

در کل 2 تا پیشنهاد:
    1.آباته رو بگیرید : دی
    2.هر چند بازی یه آنالیز کنید تیمتون ببینید قدرتش کجاست و ترکیب عوض کنید.من دیدم شوت زنیم خیلی خوبه با این تیمم و اومدم سیستمی گذاشتم که همیشه موقعیت شوت برای رونالدو و بنزما فراهمه!(گاهیم دیماریا که معمولا گل نمیزنه!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه sabar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    دوستانی که میگن سی پی یو رو راحت میبرن آیا موقع تنظیمات اینهایی که من آبی کردم رو میرن و بعد برن تو بازی
    به نظر من اگر با این تنظیمات برید تو کرر مود بازی خیلی سختتر میشه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by sabar; 10-11-2012 at 22:24.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

با سلام من که به اینترنت پر سرعت دسترسی ندارم چه ...به سرم کنم اگه امکانش هست کسی ادرسی فروشگاهی رو معرفی کنه که اخرین اپدیتها و کرک جدیده رو تهیه کنیم سریع جواب بدید بت تشکر.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام
    دوستانی که میگن سی پی یو رو راحت میبرن آیا موقع تنظیمات اینهایی که من آبی کردم رو میرن و بعد برن تو بازی
    به نظر من اگر با این تنظیمات برید تو کرر مود بازی خیلی سختتر میشه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فکر نمیکنم فرقی بکنه . چون این تنظیمات اولش فقط باعث میشه به صورت پیش فرض درجه سختی و بقیه چیزای واسه بازیت در نظر گرفته بشه که میشه بعدا عوضش کرد . من همون بالاترین درجه اش رو اول انتخاب کردم .

یکی از دوستان(فکر کنم وحید : دی) گفتش که 4-3-3 حمله ای با رئال بازی میکنه.منم از اونجایی که تو بازی های قبلیم (5 تا بازی) بعد از بازی سوم گویا دستم خونده شده بود و رونالدو و دیماریا که نقش کلیدی در حملات داشتن کاملا پرس بودن تصمیم گرفتم با این سیستم اینبار برم جلو.
    فینال سوپرکاپ,بازی اول رو توی سانتیاگو مقابل بارسا 2-2 کرده بودیم و بازی دوم نقش کلیدی داشت.با این 4-3-3 (از راست به چپ بخونید!) رفتم تو بازی و قشنگ هم Messi و رفقا رو ManMarking روشون زدم و توی نیمه اول با زیبا ترین تاکتیک بازیم(شوت از راه نه خیلی دور و نه خیلی نزدیک) 2 تا گل زدم!(از قصد تیمو شوت زن ساختم و کلا همه بازیکنام میتونن شوتای راه دور عالی بزنن) توی نیمه دوم هم به دلیل این Man Marking نتونستن کاری کنن(آباته اینیستا رو قفل کرده بود!) و بالاخره قهرمانیو گرفتم با 2-0!

در کل 2 تا پیشنهاد:
    1.آباته رو بگیرید : دی
    2.هر چند بازی یه آنالیز کنید تیمتون ببینید قدرتش کجاست و ترکیب عوض کنید.من دیدم شوت زنیم خیلی خوبه با این تیمم و اومدم سیستمی گذاشتم که همیشه موقعیت شوت برای رونالدو و بنزما فراهمه!(گاهیم دیماریا که معمولا گل نمیزنه!)

کدوم 4-3-3 رو میگی ؟ منظورم اسمش توی فرمیشن چیه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •