تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 267 از 468 اولاول ... 167217257263264265266267268269270271277317367 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,661 به 2,670 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

حالا که همه جا صحبت از این کسپر آپدیتر هست میشه لینک دانلودش رو هم بذارید؟
    اگه برای نسخه 2014 بخوام آپدیتهاش رو بگیرم باید تیک 14 رو بزنم یعنی؟
    از لینک زیر دانلود کنید.اما نسخه 14 نهایی احتمالا ساپورت نمیشه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام
    به اینترنت کانکت میشدم ولی کاسپر نمیشد رستارت کردم بازم نشد بعد شات دان کردم روز بعد که روشن کردم کانکت شد ؟!!! و ترایل اکتیو شد
    ممکنه مشکل در کانکت شدن به سرور بوده باشه.
    برای لایسنس بلند مدت از روشی که گفتم استفاده کنید تا فعلا خیالتون راحت باشه.
    Last edited by mohammad_87; 31-08-2013 at 15:40.

2. 5 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

دوستان
    به گفته ی محمد جان در ایران نمایندگی رسمی نداره کسپرسکی،و هنوز هنوز در سایت Kaspers.ir داره نسخه ی 2013 به فروش میرسه؛
    از اونجایی که واسه گوشی آندرویدم هم لایسنس میخوام که دیگه بعید میدونم این یکی رو بشه به راحتی گیر آورد لایسنس فیکش رو(اگه میشه که که اصلا سراغ اورجینال نمیرم)؛چطور باید نسخه ی 2014 رسمی و فینال رو (البته تا اواسط مهر ماه) هم اینترنت سکوریتی و هم آنتی ویروس واسه گوشی های آندرویدش رو بخرم؟
    قیمتش چطوریاست؟

4. 3 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

گزینه دوم Create a Differentiated Updates Folder برای کاهش حجم ترافیک شبکه میباشد.
    این قسمت دقیقا یعنی چی؟
    من اگه اینترنت پر سرعت داشته باشم بهتر نیس این قسمت رو دستکاری نکنم؟!!!

راستی؛کلا این تنظیمات صورت نگیره به جز چندتاش که واقعا مفید بود و ممنونم از وقتی که گذاشتی؛چه اتفاقی با حالت پیشفرض برنامه خواهد داشت اپدیت ما؟

6. 2 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

یک روشی بود که یکی از دوستان برای افزایش مدت تریال 2014 رو نسخه اولیه داده بودن ، این روش رو نسخه نهایی 2014 هم کار میکنه؟

8. این کاربر از noisymind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

دوستان
    به گفته ی محمد جان در ایران نمایندگی رسمی نداره کسپرسکی،و هنوز هنوز در سایت Kaspers.ir داره نسخه ی 2013 به فروش میرسه؛
    از اونجایی که واسه گوشی آندرویدم هم لایسنس میخوام که دیگه بعید میدونم این یکی رو بشه به راحتی گیر آورد لایسنس فیکش رو(اگه میشه که که اصلا سراغ اورجینال نمیرم)؛چطور باید نسخه ی 2014 رسمی و فینال رو (البته تا اواسط مهر ماه) هم اینترنت سکوریتی و هم آنتی ویروس واسه گوشی های آندرویدش رو بخرم؟
    قیمتش چطوریاست؟
    شما اگه میخواهی چند محصول جداگانه بخری بهتره لایسنس kaspersky one رو بگیری.این یک محصول جدا نیست و فقط یک نوع لایسنس هست که شما یک لایسنس میخری اما میتونی مثلا روی 5 دستگاه مختلف مثل ویندوز،مک،آندروید ... هرکدوم از محصولاتی که خواستی رو نصب و لایسنس کنی.البته اگر فقط دنبال لایسنس اصلی برای موبایل هستی همون رو تنها بگیری بصرفه تره.
    شما باید فروشنده معتبر پیدا کنی.
    ضمنا قبلا که در لیست find a partner اسم ایران هم بود من اون لیست رو سیو کرده بودم الان از بین حدود ده سایت که در اون لیست بود فقط سایتهای زیر هنوز فعال هستند:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یک روشی بود که یکی از دوستان برای افزایش مدت تریال 2014 رو نسخه اولیه داده بودن ، این روش رو نسخه نهایی 2014 هم کار میکنه؟
    من این روش رو روی نسخه نهایی تست کردم و کاملا جواب داد:
    برای اینکه لایسنس قبلی باقی بمونه،2013 رو نصب و اکتیو کنید و همینجوری که در حال کارکردن هست و بدون اینکه ببندینش یا پاکش کنید،2014 رو نصب کنید و بهتره که به اینترنت متصل نباشید.
    خودش 2013 رو حذف و 2014 رو با همون لایسنس قبلی نصب میکنه.(برای من کاملا جواب داده)

10. 6 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

همچنین با تشکر از محمدرضا

ولی محمدرضا جان برا آموزشش دانلود ویدئو با اون حجم برا بسیاری از کاربران امکان پذیر نیست، قصدم جسارت نیست دوست من

12. 3 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

این قسمت دقیقا یعنی چی؟
    من اگه اینترنت پر سرعت داشته باشم بهتر نیس این قسمت رو دستکاری نکنم؟!!!
    راستی؛کلا این تنظیمات صورت نگیره به جز چندتاش که واقعا مفید بود و ممنونم از وقتی که گذاشتی؛چه اتفاقی با حالت پیشفرض برنامه خواهد داشت اپدیت ما؟
    یعنی برا دانلود کردن آپدیت ها از سرور کاسپر، با تکنولوژی و متد خاصی انجام میشه و آپدیت های بی مصرف و تکراری دوباره دانلود نمیشه، میشه گفت چک کردن فایلهای آپدیت

البته دقیقق دقیق کارش رو نمیدونم این همون توضیحی بود که راجبش تحقیق کرده بودم

تنظیمات پیش فرض هم حجم شمارو میگیره، هم حجم دانلود ها در محل ذخیره بیشتر میشه، برای نسخه های سیستم عامل و معماری آن بطور پیش فرض فقط
    32 بیت دانلود میشه و شاید شما برا معماری 64 بیت لازم دارین و یا یه سیستم عامل دیگه و....

خواهش میکنم وظیفم بود

14. 4 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

[/CODE]
    من این روش رو روی نسخه نهایی تست کردم و کاملا جواب داد:

من تا دیشب نسخه اولیه کسپر رو با حدود 69 روز باقی مانده لایسنس داشتم و موقع آنیسنتال هم تیکش رو زدم ولی با نصب نسخه جدید 2014 فقط گزینه فعال کردن تریال داشتم که الان شد 30 روزه.

16. 2 کاربر از noisymind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

من تا دیشب نسخه اولیه کسپر رو با حدود 69 روز باقی مانده لایسنس داشتم و موقع آنیسنتال هم تیکش رو زدم ولی با نصب نسخه جدید 2014 فقط گزینه فعال کردن تریال داشتم که الان شد 30 روزه.
    شما توضیحات من رو کامل نخوندی.وقتی 2013 رو نصب و اکتیو میکنی اصلا کاری بهش نداشته باش.نه حذفش کن و نه exit کن.فقط ستاپ 2014 رو اجرا کن.فقط در این حالت لایسنس قبلی باقی میمونه.

18. 3 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

همچنین با تشکر از محمدرضا

ولی محمدرضا جان برا آموزشش دانلود ویدئو با اون حجم برا بسیاری از کاربران امکان پذیر نیست، قصدم جسارت نیست دوست من
    خواهش میکنم داداش
    شما عزیز مایی ، این حرفا چیه ، اونو گذاشتم که اگه کسی دوست داشت دان کنه ، اتفاقا توضیحات شما کاملتره ، برای حجم هر هر بلایی سرش آوردم کمتر نشد
    راستی اسم من حمیدرضا هست ( یوزرم رو نگاه کن )

sorry for spam
    Last edited by hamidreza2010; 02-09-2013 at 01:13.

20. 3 کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •