تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 267 از 346 اولاول ... 167217257263264265266267268269270271277317 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,661 به 2,670 از 3452

نام تاپيک: Minecraft دنياي خود را آنلاين بسازيد!

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

ورژن های قبلی سرور زدن براش راحت تر نبود؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kheee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    سبزوار(بيابانوار)

پيش فرض

بهترین سروری که تو عمرم بازی کردم مال جواد بود اگه دوباره بزنه سرورش پر میشه

3. این کاربر از Kheee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال پرسش و پاسخ پزشكی laxer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

ورژن های قبلی سرور زدن براش راحت تر نبود؟
    کلا" سرور زدن راحته جدید و قدیم نداره.
    سرورا هم همشون یکی هستن مهم ادمینشونه.

بهترین سروری که تو عمرم بازی کردم مال جواد بود اگه دوباره بزنه سرورش پر میشه
    بر منکرش لعنت.

ولی وجدانا از نظر من اولین و بهترین سرور MineCraft برای جواد بود . (نظر شخصی ) به نسبت اون زمانم خیلی آپدیت بود

لا جواد در پست ادمینی مهارت ویژه ای داره هم tee خیلی خوب بود هم MineCraft
    حرف دلمو زدی.

5. این کاربر از laxer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه cpt.sepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

ولی وجدانا از نظر من اولین و بهترین سرور MineCraft برای جواد بود .
    خسته نباشین وجدانا هم نگی باز اولین سرور ماله جواد بود
    یکی از دلایلی که ماین جدیدا حال نمیده سروراش اینه که ، یه سریا واقعااااا نوبن البته مشکل نیستااا ! مشکل از اونجا شروع میشه که بعد همه پلیرا میان تو دهن اسپاون خونه میسازن ، که چی ؟ نه جدا یعنی چی ؟ گند میزنن به محیط زیست آدم از بازی کردن زده میشه چت رومم که ماشالله ، اصلا نمیشه دید ، یکی داره با دوستش ماین میکنه ، یکی داره با دوسش میگرده ، یکی داد میزنه آهن میفروشم و یکی هم دعواش شده با یکی دیگه و ... ، من که همیشه با دوستام میرم یه جای خیییییییییییییییلیییییییی ییییییییییییی دور از اسپاون ، بعد اصولی و قشنگ بازی می کنیم ! آقا دنبالت نکردن که خونه از dirt میسازی ، یکم صبر کن برو چوب بکن با چوب حداقل خونت و بساز حالا خوبه بعضی از دوستان میرن مدرن هوس از پلنت ماینکرفت دانلود می کنن اون و میسازن ! هر چند من با این مخالفم میگم آدم باید خلاقیت داشته باشه خودش خونه ها باید با سبک ایرانی سخته شن حالا کاشکی هر کی سرور میزنه یه فکری بکنه ، این درهم بودن و سرورش نداشته باشه که همه حمله میکنن کنار اسپاون یه خونه میزنن یه مغازه و .... من همش این همه ایده خوب میدم کو گوش شنوا

7. 3 کاربر از cpt.sepehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehrankhanhoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

خسته نباشین وجدانا هم نگی باز اولین سرور ماله جواد بود
    یکی از دلایلی که ماین جدیدا حال نمیده سروراش اینه که ، یه سریا واقعااااا نوبن البته مشکل نیستااا ! مشکل از اونجا شروع میشه که بعد همه پلیرا میان تو دهن اسپاون خونه میسازن ، که چی ؟ نه جدا یعنی چی ؟ گند میزنن به محیط زیست آدم از بازی کردن زده میشه چت رومم که ماشالله ، اصلا نمیشه دید ، یکی داره با دوستش ماین میکنه ، یکی داره با دوسش میگرده ، یکی داد میزنه آهن میفروشم و یکی هم دعواش شده با یکی دیگه و ... ، من که همیشه با دوستام میرم یه جای خیییییییییییییییلیییییییی ییییییییییییی دور از اسپاون ، بعد اصولی و قشنگ بازی می کنیم ! آقا دنبالت نکردن که خونه از dirt میسازی ، یکم صبر کن برو چوب بکن با چوب حداقل خونت و بساز حالا خوبه بعضی از دوستان میرن مدرن هوس از پلنت ماینکرفت دانلود می کنن اون و میسازن ! هر چند من با این مخالفم میگم آدم باید خلاقیت داشته باشه خودش خونه ها باید با سبک ایرانی سخته شن حالا کاشکی هر کی سرور میزنه یه فکری بکنه ، این درهم بودن و سرورش نداشته باشه که همه حمله میکنن کنار اسپاون یه خونه میزنن یه مغازه و .... من همش این همه ایده خوب میدم کو گوش شنوا
    این هیچ ربطی به ادمین ها نداره. پلیر ها این کارارو می کنن.
    سروررو هر چقد پیشرفته کنی پلیر هاش پیشرفته نمشن هی می خوان همون چیز های قبل رو بازی کنن
    چون سخته و نمی تونن بعضی ها یاد بگیرن
    مثله همین Job جدید که ریخته بودیم.

اصول قشنگ هم که میگی Vanilla هیچ قشنگی نداره همون معمولیه ماین کرافته
    می خواستم یه سرور Grief Allow بزنم اما کسی قبول نکرد حال میده میری خونه یارو رو پر از Sand می کنی تا بیاد جم که 1 هفته طول کشیده یا مثلا براش Trap میسازی اصلا یه چیزیه ..!
    حیف هیچ کی قبول نمی کنه.
    یکی دیگه از مشکلا هم بعضیا هستن که می خوان سرور بزنن و ف می کنن سرور زدن چی داره بعد میان تبلیغات می کنن چت باکس کامل می ترکه همش هم دعوا میشه
    پلیر ها هم مثلا از 20 تا میشه 10 تا پلیر های اون سرور هم 5 تا بقیه هم دیگه نمیان
    فقط به پلیر ها و ادمین ها ربطی نداره به کسایی که حسودی می کنن سرور می زنن و .... هم ربط داره
    آخه مگه ایران چند تا پلیر داره که 2 تا سرور هم براش باشه ؟ یا 3 تا یا اصلا 10 تا..

9. این کاربر از mehrankhanhoy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه cpt.sepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

این هیچ ربطی به ادمین ها نداره. پلیر ها این کارارو می کنن.
    سروررو هر چقد پیشرفته کنی پلیر هاش پیشرفته نمشن هی می خوان همون چیز های قبل رو بازی کنن
    چون سخته و نمی تونن بعضی ها یاد بگیرن
    مثله همین Job جدید که ریخته بودیم.

اصول قشنگ هم که میگی Vanilla هیچ قشنگی نداره همون معمولیه ماین کرافته
    می خواستم یه سرور Grief Allow بزنم اما کسی قبول نکرد حال میده میری خونه یارو رو پر از Sand می کنی تا بیاد جم که 1 هفته طول کشیده یا مثلا براش Trap میسازی اصلا یه چیزیه ..!
    حیف هیچ کی قبول نمی کنه.
    یکی دیگه از مشکلا هم بعضیا هستن که می خوان سرور بزنن و ف می کنن سرور زدن چی داره بعد میان تبلیغات می کنن چت باکس کامل می ترکه همش هم دعوا میشه
    پلیر ها هم مثلا از 20 تا میشه 10 تا پلیر های اون سرور هم 5 تا بقیه هم دیگه نمیان
    فقط به پلیر ها و ادمین ها ربطی نداره به کسایی که حسودی می کنن سرور می زنن و .... هم ربط داره
    آخه مگه ایران چند تا پلیر داره که 2 تا سرور هم براش باشه ؟ یا 3 تا یا اصلا 10 تا..
    ماینکرفت و یه vanilla ...! تمام زیبایی ماینکرفت به این سادگی شه ! اصلا عشق ماینکرفت به زندگی اجتماعی و سادست ! به خونه ساختن و پیشرفت کردنه ! به ساختن سازه های عظیم و زیباست ! این که بری توش با مود فوتبال بازی کنی یا پینت بال و ... جز ماینکرفت نیست ... mini game ! ماینکرفت فقط این سادگی و اجتماعی زیستنش هست که حال میده ! حالا pvp هم بد نیست هرچند تو ایران بد جا افتاده فک میکنن pvp یعنی باید بری هرکیو پیدا کردی بکشی
    منم حرفم با پلیر ها بود کجا نوشتم با ادمینا ؟ ولی ادمینا میتونن مثله بازیکرفت یه محدوده نسبتا بزرگ از اسپاون بنام کنن که پلیر ها نتونن تو دهن اسپاون خونه بسازن ! یه محدوده بزرگ از اسپاون میتونن به نام کنن ، میتونن صاف کنن و چیزای اسپاون و مثل شاپ و اینا اونجا بسازن !
    job جدید ریختی ، راهنماشم نوشتی ، برن یادبگیرن دیگه به ادمینا چه ربطی داره ؟ هرکیم هر چی گفت جواب ندین ! اونا باید پیشرفت کنن نه بقیه واسه چند نفر پس رفت !

11. 3 کاربر از cpt.sepehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin7x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

ماین کرافت 1.6.2 هم امد

لیست فیکس ها :

This update fixes a lot of bugs and issues! Notable:
    * Fixed horses getting hurt by walls
    * Fixed animals escaping their pens
    * Improved sprinting behavior
    * Ctrl + left-click on Mac now acts as right-click

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. 4 کاربر از amin7x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin7x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام
    کی سرور آپدیت میشه؟
    بابا من ماین رو اپدیت کردم.

کاربر فعال پرسش و پاسخ پزشكی laxer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

خبر ویژه دو: یه ادمین قدیمی دیگه هم اضافه شد.

احتمالا" تا سه ماه سرور خواهیم داشت.

16. 3 کاربر از laxer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من مثل شما قدیمی نیستم سرور جوادو تاحالا بازی نکردم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •