تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 267 از 602 اولاول ... 167217257263264265266267268269270271277317367 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,661 به 2,670 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام به همه دوباره
    از عزیزان متخصص میخواستم بپرسم ببینم فرق دو تا گزینه آخری چیه ؟ و کم و زیاد بودنشون چه تا ثیری تو خروجی هدفون میذاره؟
    اگه بصورت خیلی ساده و عامیانه بخوایم بگیم bass relative to midrange قسمتی از فرکانسهای پایین که هم مرز هستن با فرکانسهای میانی (مرز بین فرکانسهای پایین و میانی , low midrange هم میشه گفت 250hz تا 2khz) در مورد این هدفون یا اسپیکر بصورت boomy نوشته که یهنی قوی و پانچی هست یا به اصطلاحی بوم بوم هست.
    bass texture که به معنی ذات و بافت وجود بیس هست که تو رده بندی این هدفون که بین بیس نرم و سیال و بیس خشک تقریبا بین این دو و متمایل به نرمی هست.
    در کل با توجه به مشخصات و رده بندی این هدفون یا اسپیکر صدایی با بیس قوی و تاکیید شده رو فرکانسهای پایین و به طبع ضعف در فرکانسهای بالا و فرکانسهای میانی تحت تاثیر قرار گرفته شده با فرکانسهای پایین هست.

2. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mh.attari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان من از گوش دادن به موزیک توی ماشین خیلی لذت می برم اما تو اتاقم نه نمیدونم چرا به فکرم رسید شاید از هندیزفریم باشه من کریتیو دارم 630 فکر کنم اصلم هست البته من بدون هندزفری هم لذت کافی رو تو اتاق نمی برم
    در ضمن وقتی هندیزفری میزنم شدیدا احساس خستگی میکنم به نظرتون چیز جدیدی بخرم؟
    بودجم هم تا 100 هست با تشکر
    در ضمن من با لپتاپم هستم تو اتاق تا 100 تومن اسپیکرم اضافه کنید به مواردی که میشه خرید تا من از موزیک لذت ببرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه The Rock 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    جنوب شهر

پيش فرض

دوستان قیمت Klipsch s4 چنده الان؟

یکی داره دست دوم 150 میده بخرم؟ آیا ؟
    دوستان اگه کسی میدونه فوری بگه عجله دارم ممنون

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

مدت هاست که اینجا در مورد بهینه ترین شیوه های ارتقا کیفیت سیستم صوتی با هم حرف م یزنیم و همیشه به دوستان توصیه می کنیم که نقش هدفون خیلی بیشتره و بعد نقش فلان قسمت و بعد نقش ....
    الان که داشتم توی تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پستی میدادم، به یک مطلب جالبی بر خوردم که همۀ این حرف هایی که ما در مورد اهمیت بیشتر هدفون میزنیم رو، به صورت عدد و رقم نشون داده و حیفم اومد بعد از این همه مدت صحبت کردن در مورد این چیزها، این مطلب رو نزارم
    [The most effective way to enhance sound quality]
    Sound from your music files are reproduced through a series of connected components. Electronic components working purely on electrical signals such as smartphones, sound cards, and DAC exhibit relatively small distortion ratio (+- 1dB) whereas those transducers that transform electrical signals to acoustic signals such as earphones, headphones, and loudspeakers exhibit much greater distortion ratio (+- 20dB).
    Distortion ratio for each component (compared with frequency response data only)
    For this reason, the most effective way to enhance sound quality is to invest in acoustic devices such as earphones, headphones, and loudspeakers where you can reap the most benefits.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by rave-87; 02-06-2013 at 23:09.

6. 5 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام و عصر بخیر
    میخواستم بدونم که کسی هدفون audio technica m50 داره یا ازشون استفاده کرده ؟ میخواستم ازشون چند تا سوال بپرسم چون میخواهم از این ها بخرم ولی توی فروم های خارجی خیلی صحبت ها راجع به راحت نبودن هدفون ها یا داغ کردن خیلی زیاد اونها بعد از 15 دقیقه صحبت میشه
    خیلی مهمه اگه میشه جوابمو بدید
    ممنون
    سلام دوست عزیز
    این هدفون در کل هدفون خیلی راحتیه
    مگر اینکه گوشهای خیلی بزرگی داشته باشید
    در مورد عرق کردن گوش:
    خوب این مشکل همه ی هدفونهای فول سایز closed هستش
    و بستگی زیادی به دمای دور و ورتون هم داره
    توی تابستون ممکنه مجبور شین هر 15min یه بار یه یک دقیقه هدفون رو وردارین تا هوا جریان پیدا کنه
    موفق باشید.

8. 3 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در ضمن من با لپتاپم هستم تو اتاق تا 100 تومن اسپیکرم اضافه کنید به مواردی که میشه خرید تا من از موزیک لذت ببرم
    سلام دوست عزیز
    تا زیر 100 تومن همین 630 جزو بهترین انتخابها هست
    از سری های کوچیکتر استفاده کنید شاید راحتر شد.
    در مورد اسپیکر باید جای مناسبش بپرسین
    در مورد لذت بردن خوب باید ببینین چه چیزیه که توی ماشین به شما لذت میده
    یعنی صدا چه ویژگی های داره که هدفونتون نداره
    در ضمن باید ببینین چقدر هزینه برای سیستم ماشینتون دادین و چقدر هزینه برای هدفونتون
    موفق باشید.

10. 4 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mh.attari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    تا زیر 100 تومن همین 630 جزو بهترین انتخابها هست
    از سری های کوچیکتر استفاده کنید شاید راحتر شد.
    در مورد اسپیکر باید جای مناسبش بپرسین
    در مورد لذت بردن خوب باید ببینین چه چیزیه که توی ماشین به شما لذت میده
    یعنی صدا چه ویژگی های داره که هدفونتون نداره
    در ضمن باید ببینین چقدر هزینه برای سیستم ماشینتون دادین و چقدر هزینه برای هدفونتون
    موفق باشید.
    بله الان دو روزه از کوچکتر ین سری استفاده میکنم کلی بهتر شده.
    در مورد اسپیکر نظر شما چه؟
    من کلا با سیستمی که قیمت چندانی هم نداره رو ماشین حال میکنم نمی دونم چرا بم میچسبه. برای خودم هم سواله

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بله الان دو روزه از کوچکتر ین سری استفاده میکنم کلی بهتر شده.
    در مورد اسپیکر نظر شما چه؟
    من کلا با سیستمی که قیمت چندانی هم نداره رو ماشین حال میکنم نمی دونم چرا بم میچسبه. برای خودم هم سواله
    این فروم مربوط به این بحث نیست
    منم تخصصی تو بحث اسپیکر ندارم.
    خب به نظر من اینه که اکثر هدفونهای In ear با ایزلیشن قویشون و sound stage محدودی که دارن
    یه حس بسته بودن صدا رو تلقین میکنن که ممکنه برای بعضی خسته کننده و مصنوعی باشه
    البته درقیمتهای بالاتر این مشکل کمتر میشه ولی خوب حل نمیشه
    ولی در ماشین معمولا سیتمهای صوتی اصلا اصولی نیستند و در بهترین حالت میتونند برای یک نفر یعنی راننده tune بشن.
    البته با استفاده از تعداد اسپیکر های بیشتر در ماشینهایی که مدل بالاتری دارند سعی در کم کردن این مشکل دارند.
    موفق باشید.

13. 4 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام جناب سالار.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.بنده هدفون sony mdr-ex300 دارم.می خوام ارتقا بدم.ایرفونی می خوام که باس و صدای بلندی داشته باشه.پلیر هم گوشی موبایل galaxy s4 هست.تا 400 تومن بهترین ایرفون با اون مشخصات رو می خواستم.تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه تاتانی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

اگه بصورت خیلی ساده و عامیانه بخوایم بگیم bass relative to midrange قسمتی از فرکانسهای پایین که هم مرز هستن با فرکانسهای میانی (مرز بین فرکانسهای پایین و میانی , low midrange هم میشه گفت 250hz تا 2khz) در مورد این هدفون یا اسپیکر بصورت boomy نوشته که یهنی قوی و پانچی هست یا به اصطلاحی بوم بوم هست.
    bass texture که به معنی ذات و بافت وجود بیس هست که تو رده بندی این هدفون که بین بیس نرم و سیال و بیس خشک تقریبا بین این دو و متمایل به نرمی هست.
    در کل با توجه به مشخصات و رده بندی این هدفون یا اسپیکر صدایی با بیس قوی و تاکیید شده رو فرکانسهای پایین و به طبع ضعف در فرکانسهای بالا و فرکانسهای میانی تحت تاثیر قرار گرفته شده با فرکانسهای پایین هست.
    مرسی آقا سالار
    واقعا اگه افرادی مثل شما نبود ما نمیدونم چیکار باید میکردیم
    فقط یه سوال دیگه
    فرکانس پایین منظورتون حجم صدای پایینه یا قسمت هایی از موزیک هستش که روی فرکانس پایین تنظیم شده؟
    ببخشیدا آخه درک من از فرکانس فقط حجم صدا هستش . . .
    اگه اینطوری نمیتونم توضیح بدم میشه نمونه موزیکی که میخوام گوش بدم رو آپلود کنم که مشخص بشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •